30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kızlar geçmişi biraz karıştırdım ama metukaya ne oldu anlayamadım
biri bebeği demiş metuka hamile mi:26::26:
bir yerdede annesi yazıyor annesimi rahatsız anlamadım ben bişey babası ondaydı ona bakıyordu benim enson bildiğim
cevap please

canım sağol maddi durum el vermesede yapılacak
yani dr kisitin zaralarınn çok büyük olcağını söyledi
işte toparlamaya çalışyoruz bakalım

babası rahatsız, anneside rahatsızmış, hatta doktorlar yapılabilecek bişey yok demişler, allahtan ümit kesilmez tabi.

cevap için sağol zerdalcım.
çok üzüldüm.bazen düşünüyorum bebek için yırtıyoruz kendimizi
yanlışmı yapıyoruz.sağlık olsun allah bugümüzü aratmasın demeyi bilmek lazım diye düşünü
yorum artık KENDİ ADIMA

ne denirki.allah yardımcın olsun.güçlü ol canım.bugünlerde geçecek işallah.

sağol semi teşekür edrim canım
evet sağlık olsun demek gerekiyor
aslında ben hep sağlık olsun dedim bir taraftan çocuk diye delirken diğer tarftanda allahım huzur sağlık ve eşlerimzle birlikte sağlıklı bebekler diye dua etim
yaa ama yaşancaksa yaşanackmış yanı ne olursa olsun kaderin senin için yazdıklarını yaşıyorsun
ve ben infertilite olduğumuza dua ediyorum çünki bu kist 15 yılıkmış ve çok büyümüş dr eğer fark edilmese körlük felç gibi durumlarla karşı karşıyadınız diyor allahıma şükürler olsun ki biz bu evreye gelmeden fark etik
kızlarrrrrrrr biliyorum biz hep birbirmiz için dua ederiz ne kadarda tanışmaksada
lütfen bana dua edin çok çok ihtiyacım varrrrrr

Son düzenleme:
ben alim kalan 20 canim

canim ne demek fazla dua bilmiyorum ama simdi karisyirir kom.cikaririm elimdem geldiyi kadar okurum sen icini ferah tut ALLAH buyuk 15 yillik diyorsun ALLAH buguna kadar korumus bise olmamis (senin yazdin seiler) simden sonrada korur ISALLA .......

canim ne demek fazla dua bilmiyorum ama simdi karisyirir kom.cikaririm elimdem geldiyi kadar okurum sen icini ferah tut ALLAH buyuk 15 yillik diyorsun ALLAH buguna kadar korumus bise olmamis (senin yazdin seiler) simden sonrada korur ISALLA .......

sağol canım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

geçmiş olsun venüscüm.Allah seni ve bebeğini korusun.durumuna çok üzüldüm.umarım yakında iyileşir ve bebeğini kucağına alırsın.

teşekkür ederim saracım...

Venüscüm çok geçmiş olsun canım, umarım herşey yoluna girecektir, moralini yüksek tut, bol bol dinlen canım arkadaşım, öpüyorum seni..

teşekkür ederim kaderiyacım..

:2: off Venüsüm ya.. neden böyle oluyo...
Hersey yoluna girsin biran önce inşALLAH... Dualarımdasın :26:

bilmiyorum elfida oldu işte yine..( inş bidaha olmaz ..teşekkür e ederim canım iyi dileklerin için..

sanırım zelal hamileymiş..öyle çok sevindim ki ona..bu süper bi haber..Allah ım inş kucağına almayıda nasip eder...canım benim ya..duygulandım gene kıss...

yetercim sana da geçmiş olsun canım..inş iyileşir eşin..ameliyat çokm pahalıymış hakkaten.Allah yardımcınız olsun canım..keşke elimden bir şey gelseydi..en iyisi dua edeyim bu gece sana canım ...

canım dualarınız eksik etmeyi yeter

Çok geçmiş olsun Yetercim, dualarımız seninle...

allah kabul ets,in
o telaşta aklına gelirse bizi de an :)
venüsü de an
metuka nun annesini babasını da an
tabiki hepinizide aklıma getiricem duada.
bi torpil yaparız belki.
kızlar zelal neden hiç uğramamaış ki

zelal dün hiç gelmedi umarım kendiside bebeğide iyidir.:26::26::26::26::26:zelalcım en azından sürekli olmasada arada gelip kendinden haber verip bizi merakta bırakma canım.:18::18::18::18::18::18:

metuka için ayetel kürsi listesi

ayşegül........100
zerdal..........20
sara............113
naneli............20
tentoş............21
kardelen...........14
aylin................5
caadi...............20
toplam.........313

okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…