canım sağol maddi durum el vermesede yapılacakcanım ya ne denir ne söylenir, büyük geçmiş olsun, allah sabır versin, doktora güveniyorsanız iyiyse buna yaptırın ameliyatı, sağlığınız yerinde olsunda. artık parada gidecek. inşallah maddi durumunuz el veiryordur. dualarımız sizinle.
canım sağol maddi durum el vermesede yapılacak
yani dr kisitin zaralarınn çok büyük olcağını söyledi
işte toparlamaya çalışyoruz bakalım
kızlar geçmişi biraz karıştırdım ama metukaya ne oldu anlayamadım
biri bebeği demiş metuka hamile mi:26::26:
bir yerdede annesi yazıyor annesimi rahatsız anlamadım ben bişey babası ondaydı ona bakıyordu benim enson bildiğim
cevap please
ne denirki.allah yardımcın olsun.güçlü ol canım.bugünlerde geçecek işallah.
ben alim kalan 20 canimmetuka için ayetel kürsi listesi
ayşegül........100
zerdal..........20
sara............113
naneli............20
tentoş............21
kardelen...........14
aylin................5
toplam.........293
kaldı.....20
okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül.
sağol semi teşekür edrim canım
evet sağlık olsun demek gerekiyor
aslında ben hep sağlık olsun dedim bir taraftan çocuk diye delirken diğer tarftanda allahım huzur sağlık ve eşlerimzle birlikte sağlıklı bebekler diye dua etim
yaa ama yaşancaksa yaşanackmış yanı ne olursa olsun kaderin senin için yazdıklarını yaşıyorsun
ve ben infertilite olduğumuza dua ediyorum çünki bu kist 15 yılıkmış ve çok büyümüş dr eğer fark edilmese körlük felç gibi durumlarla karşı karşıyadınız diyor allahıma şükürler olsun ki biz bu evreye gelmeden fark etik
kızlarrrrrrrr biliyorum biz hep birbirmiz için dua ederiz ne kadarda tanışmaksada
lütfen bana dua edin çok çok ihtiyacım varrrrrr
canim ne demek fazla dua bilmiyorum ama simdi karisyirir kom.cikaririm elimdem geldiyi kadar okurum sen icini ferah tut ALLAH buyuk 15 yillik diyorsun ALLAH buguna kadar korumus bise olmamis (senin yazdin seiler) simden sonrada korur ISALLA .......
geçmiş olsun venüscüm.Allah seni ve bebeğini korusun.durumuna çok üzüldüm.umarım yakında iyileşir ve bebeğini kucağına alırsın.
Venüscüm çok geçmiş olsun canım, umarım herşey yoluna girecektir, moralini yüksek tut, bol bol dinlen canım arkadaşım, öpüyorum seni..
:2:off Venüsüm ya.. neden böyle oluyo...
Hersey yoluna girsin biran önce inşALLAH... Dualarımdasın :26:
canım sen zaten 3-4 gün kaybolduğunda korkuyorum, bebek doğana kadar korkacağım senden. Çok geçmiş olsun canım, yüreğim ağzımda okuyorum yazdıklarını. Progestoranlar falan kanamanı kesmiyormu. Elinden geldiğince yat canım ya, dinlen tamam mı? Çok geçmiş olsun dualarımız seninle.
sağol zerdalcım..ben sanırım hep böyle stresli yaşıycam.saçlarım yine başladı dökülmeye..(
kızlar nasılsınız?
ağzınıza yüreğinize sağlık canlarım..rabbim kabul etsin dualarımızı...
babam şu an uyuyor...
Annem,bundan tam 1 sene önce pankreas kanserine yakalandı....dr lar yapılacak hiçbirşey olmadığını ölmesini beklememizi söylediler..bir umut kanser tedavisine başladık...1 hafta önce çekilen tomografi ve kan tahlilleri sonuçları çok kötü çıkmış..marker ları 1000 lerden 5000 lere çıkmış...dr kardeşime anneni bir daha getirme yapılacak hiçbirşey kalmadı demiş....anneme dr un tedaviye ara verdiğini söyleyeceğiz..annem gözlerimizin önünde ölüyor..
rabbimden isteğim anneme çok çektirmesin....
ne yapıyım kızlar ben şimdi?
akılm ççook karışık ve çook üzgünüm..belki de benim yavrum annanesini hiiiç tanımıcak....
canım ya.çok üzüldüm geçmiş olsun..
allah kabul ets,in
o telaşta aklına gelirse bizi de an :)
venüsü de an
metuka nun annesini babasını da an
:))
yetercim sana da geçmiş olsun canım..inş iyileşir eşin..ameliyat çokm pahalıymış hakkaten.Allah yardımcınız olsun canım..keşke elimden bir şey gelseydi..en iyisi dua edeyim bu gece sana canım ...
sağol semi teşekür edrim canım
evet sağlık olsun demek gerekiyor
aslında ben hep sağlık olsun dedim bir taraftan çocuk diye delirken diğer tarftanda allahım huzur sağlık ve eşlerimzle birlikte sağlıklı bebekler diye dua etim
yaa ama yaşancaksa yaşanackmış yanı ne olursa olsun kaderin senin için yazdıklarını yaşıyorsun
ve ben infertilite olduğumuza dua ediyorum çünki bu kist 15 yılıkmış ve çok büyümüş dr eğer fark edilmese körlük felç gibi durumlarla karşı karşıyadınız diyor allahıma şükürler olsun ki biz bu evreye gelmeden fark etik
kızlarrrrrrrr biliyorum biz hep birbirmiz için dua ederiz ne kadarda tanışmaksada
lütfen bana dua edin çok çok ihtiyacım varrrrrr
tabiki hepinizide aklıma getiricem duada.allah kabul ets,in
o telaşta aklına gelirse bizi de an :)
venüsü de an
metuka nun annesini babasını da an
bi torpil yaparız belki.takiplerini aksatma canım, inşallah sesine de tez vakitte kavuşursun, oku kendini, felak-nas oku bolca..
ve nasıl moral oldun canım ya, sanki oldu bitti ve hamile kaldım sandım :))) inşallah geshenkim, hepimizin bebişleri geliversin
kızlar hepiniz sağolun, rahatlattınız
ama ama ben laparoskopi olcam, bana göndersen olmaz mı, gazozlan yerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?