30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kaderiye için ayetel kürsi listesi

zerdal..................50
çılgınkız.................20
tweety7883...........50
leyla_21...............20
loveli...................10
caadi...................50
sara....................50
yeter...................10
leyla....................20
toplam...............280

kalan............33

okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka

aminnnn canım. allah herkesin gönlündeki versin, allah hepimize sağlık sıhat hayırlı bebekler nasip etsin.

kalan 33 ben alim canim..........

amin, Allah dualarımızı kabul etsin

balımmmm ben kalanı okudum

kaderiye için ayetel kürsi listesi

zerdal..................50
çılgınkız.................20
tweety7883...........50
leyla_21...............20
loveli...................10
caadi...................50
sara....................50
yeter...................10
leyla....................20
naneli..................33
toplam...............313

okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka

meraba kızlar, benim işler birikmiş üç gün rapor alınca, toparlamaya uğraşıyorum pek açamıyorum neti,sizler nasılsınız? zelal, elfida ve venüsten haber var mı inşaallah iyilerdir.
Allahım bebişlerini onlara bağışlasın, sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. mübarek cuma günü hürmetine inşaallah.

öğle arasında bi arkadaşla 2-3 tane mağaza gezdik sevgililer günü hediyesi diye, aman bişi bulamadım alacak, süveter ve gömlek alayım dedim ama şöyle içime sinen bişi bulamadım ki
sizler ne yaptınız ?

aylin için ayetel kürsi listesi.

zerdal...........20
caadi.............50

okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka, kaderiye.

Son düzenleme:
Ben geçen gömlek aldım, o onun yerine geçsin, maddi durumumuz kötü valla bişey yapamıyacağım. mevlüt kandiline denk geliyor kızlar, benden demesi çalışma falan yasak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…