rabbim işlerimizi kolaylaştırsın....
sabırlar versin....
bu mübarek cuma gününde Allaha açılan tüm ellerin geri çevrilmemesi,yürekten istenen dileklerin kabul olması,isteyen herkesin hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olması hastaların şifa bulması dertlilerin deva bulması hasret çekenlerin özlediklerine kavuşması dileğiyle AMİN
aminnnnnnnnnnnnn inşallah tatlım...aminnnn canım. allah herkesin gönlündeki versin, allah hepimize sağlık sıhat hayırlı bebekler nasip etsin.
nasilsiniz citir kizlar ?????????????????????
kaderiye için ayetel kürsi listesi
zerdal..................50
çılgınkız.................20
tweety7883...........50
leyla_21...............20
loveli...................10
caadi...................50
sara....................50
yeter...................10
leyla....................20
toplam...............280
kalan............33
okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka
bu mübarek cuma gününde Allaha açılan tüm ellerin geri çevrilmemesi,yürekten istenen dileklerin kabul olması,isteyen herkesin hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olması hastaların şifa bulması dertlilerin deva bulması hasret çekenlerin özlediklerine kavuşması dileğiyle AMİN
aminnnnnnnnnnnnn inşallah tatlım...
saol tatlım iyiyiz sen nasılsın?
kaderiye için ayetel kürsi listesi
zerdal..................50
çılgınkız.................20
tweety7883...........50
leyla_21...............20
loveli...................10
caadi...................50
sara....................50
yeter...................10
leyla....................20
toplam...............280
kalan............33
okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka
kalan 33 ben alim canim..........
balımmmm ben kalanı okudum
balımmmm ben kalanı okudum
kalan 33 olanimi canim????????????????
tamam caadim yazdım, sen nasılsın regli oldun mu?
kızlar o zaman kalanı naneliye yazıyorum. sırada ayline başlıyalım, ondan sonada bana başlarız anlaştıkmı.
Ben geçen gömlek aldım, o onun yerine geçsin, maddi durumumuz kötü valla bişey yapamıyacağım. mevlüt kandiline denk geliyor kızlar, benden demesi çalışma falan yasak.meraba kızlar, benim işler birikmiş üç gün rapor alınca, toparlamaya uğraşıyorum pek açamıyorum neti,sizler nasılsınız? zelal, elfida ve venüsten haber var mı inşaallah iyilerdir.
Allahım bebişlerini onlara bağışlasın, sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. mübarek cuma günü hürmetine inşaallah.
öğle arasında bi arkadaşla 2-3 tane mağaza gezdik sevgililer günü hediyesi diye, aman bişi bulamadım alacak, süveter ve gömlek alayım dedim ama şöyle içime sinen bişi bulamadım ki
sizler ne yaptınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?