30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ahaaa...daha neler öğrenicez bakalım

zeloşum , senin böyle umutlu olman bana çok güç veriyor biliyor musun?

iyiki varsın....

biliyonmu bebeğim bazen düşünüyom belkide rabbim sabrımızdan dolayı bu derdi bize veriyo kaynanamın eltisiyle aramızda 2 ay var onlar bizden önce evlendi onlarında çocuğu 6 sene olmadı ama kadın az daha tırlatıyodu sonuçta Rabbim ona nasip etti 2 çocuğu olduben hala bekliyorum sabırla bizlerde inş. sabrımızın sonunda mükafatlarımızı alırız Rabbim isyan ettirmesin herzaman sabır ve umut versin aslında benimde umudum Rabbimin merhametinden dolayı hiç eksilmiyo eninde sonunda o bize acıcak inş. biliyorum bize meleklerimizi yollucak

nefes aliyorsan umut var demek..........

inşallah tatlım ya....

kıyamam sana hiç...

kızlar forumları gezerken güzel bi dua gördüm sizinle paylaşmak istedim.

ya Rabbim Bir tohum koy bedenime!
Ama o insan Senin de sevdiğin olsun.
Ve bana öyle bir yavru bağışla ki;
O yavrunun kalbi Seninle yanan bir mabed olsun.
Beni öyle bir melekle buluştur ki
Benden önce,
Onunla buluşmuş olan Sen olasın.
Onunla el ele tutuştuğumuzda,
İkimizin elinin üzerinde Sen olasın…!!!
yavruma öyle gözler ver ki;
Ben o gözlerden Sana bakayım.
Bana öyle bir tohum ver ki
gözleri,Cennete açılan iki pencere olsun.
Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki;
Kılavuzumuz Sen olasın. AMİN

Adamın birinin evinde yangın çıkmış. Komşuları yardıma koşmayıp olayı seyretmeye başlayınca iş başa düşmüş.. İlk önce oğlunu yangının içerisinden çıkarıp dışarda beklemesini söylemiş. Dalmış tekrar duman ve ateşin içerisine, kızını çıkartmış dışarıya. Sonra karısını, sonra köpeği ve kedisini. Daha sonra dışarı hiçbir şey getirmeden 3 kere daha içeri girmiş çıkmış. Onu seyreden komşularından biri sormuş: - Niçin yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiçbir şey getirmiyorsun?" diye. - "Kayinvalidem içeride!" demiş adam; "arada bir girip çeviriyorum!".

iyi olmaya calisiyom darken ???? bir sorun var gibi kotu birsey yok deilmi ????/

yok canım allaha şükür kötü bişey yok ama ayın 5 de hastalanmam gerek ti hastalanmadım eşimede söyleyemedim hiç bi belirtide yok bugüne kadar biraz umutluydum bugün hastalanma ışıgı yaktı moralmen yıkılmaya başladım

AMİNNNNNNNN canım AMİNNNNNNNNNN

ay ne güzelmiş yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…