Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 5 ziyaretçi)
metuka caadi son_ece tentation+ munes zelalca+ ant. sara_28+
ben iyiyim canım.doktor verdiğine göre bi bildiği vardır canım kullan bakalım inşallah iyi gelir.prospektüsünü okusan yazar belki.
biliyomusun bi defasında doktor bana şeker düşürücü ilaç vermişti yumurta gelişimini artırmak için.ilacı aldığım gibi doktora gitmiştim tekrar bu verdiğin ilaç şeker ilacı dedim annem bunu hergün içiyo ben şeker hastası değilimki ya şekerim düşerse ne olacak diye bide çıkştım doktora.doktor güldü güldü sonra bu ilaç şeker hastalarında şekeri düşürüyo ama şekeri normal hastalarda yumurta gelişimi için kullanıyoruz dedi.seninkide bunun gibi olsagerek.
bende ne çok yazdım dimi.
slm kızlar nasılsınzı
zeloşum , senin böyle umutlu olman bana çok güç veriyor biliyor musun?
iyiki varsın....
ilik canim senden.......
slm kızlar nasılsınzı
biliyonmu bebeğim bazen düşünüyom belkide rabbim sabrımızdan dolayı bu derdi bize veriyo kaynanamın eltisiyle aramızda 2 ay var onlar bizden önce evlendi onlarında çocuğu 6 sene olmadı ama kadın az daha tırlatıyodu sonuçta Rabbim ona nasip etti 2 çocuğu olduben hala bekliyorum sabırla bizlerde inş. sabrımızın sonunda mükafatlarımızı alırız Rabbim isyan ettirmesin herzaman sabır ve umut versin aslında benimde umudum Rabbimin merhametinden dolayı hiç eksilmiyo eninde sonunda o bize acıcak inş. biliyorum bize meleklerimizi yollucak
slm kızlar nasılsınzı
hoşgeldin tatlım.nasılsın epeydir görünmüyosun eşin gidecekti ama gitmedi dimi ececim.
biliyonmu bebeğim bazen düşünüyom belkide rabbim sabrımızdan dolayı bu derdi bize veriyo kaynanamın eltisiyle aramızda 2 ay var onlar bizden önce evlendi onlarında çocuğu 6 sene olmadı ama kadın az daha tırlatıyodu sonuçta Rabbim ona nasip etti 2 çocuğu olduben hala bekliyorum sabırla bizlerde inş. sabrımızın sonunda mükafatlarımızı alırız Rabbim isyan ettirmesin herzaman sabır ve umut versin aslında benimde umudum Rabbimin merhametinden dolayı hiç eksilmiyo eninde sonunda o bize acıcak inş. biliyorum bize meleklerimizi yollucak
iyiyim canım iyi olmaya çalışıyom
nefes aliyorsan umut var demek..........
iyiyim canım iyi olmaya çalışıyom
iyi olmaya calisiyom darken ???? bir sorun var gibi kotu birsey yok deilmi ????/
onlar nazlisa bizde sabirliyis beklicaz dua edip beklicaz ..........cadım bizim veletler baya bi nazlı çıktılar ama bi gelsinler totoşlarını ısırcam
kızlar forumları gezerken güzel bi dua gördüm sizinle paylaşmak istedim.
ya Rabbim Bir tohum koy bedenime!
Ama o insan Senin de sevdiğin olsun.
Ve bana öyle bir yavru bağışla ki;
O yavrunun kalbi Seninle yanan bir mabed olsun.
Beni öyle bir melekle buluştur ki
Benden önce,
Onunla buluşmuş olan Sen olasın.
Onunla el ele tutuştuğumuzda,
İkimizin elinin üzerinde Sen olasın…!!!
yavruma öyle gözler ver ki;
Ben o gözlerden Sana bakayım.
Bana öyle bir tohum ver ki
gözleri,Cennete açılan iki pencere olsun.
Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki;
Kılavuzumuz Sen olasın. AMİN
kızlar forumları gezerken güzel bi dua gördüm sizinle paylaşmak istedim.
ya Rabbim Bir tohum koy bedenime!
Ama o insan Senin de sevdiğin olsun.
Ve bana öyle bir yavru bağışla ki;
O yavrunun kalbi Seninle yanan bir mabed olsun.
Beni öyle bir melekle buluştur ki
Benden önce,
Onunla buluşmuş olan Sen olasın.
Onunla el ele tutuştuğumuzda,
İkimizin elinin üzerinde Sen olasın !!!
yavruma öyle gözler ver ki;
Ben o gözlerden Sana bakayım.
Bana öyle bir tohum ver ki
gözleri,Cennete açılan iki pencere olsun.
Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki;
Kılavuzumuz Sen olasın. AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?