30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

geçmiş olsun...............

tatlı gazozcu şeker kız demek oldu da bitti sünnet olmuşgibi anlatmışsın he :)))) demek içerisi epey karışmış bir an evvel yapıldı iyi oldu.. gazını çıkartınca şişlikte kalmaz anneni daha çok sevindir bitir bütün gazları bayan gazman çok sevindim canım hayırlısıyla atlattın bunu da hadi bakalım önün açıldı artık inşallah az kaldı anne olmana... bizde seni seviyoruz.. artık dualarımız bebeğine hemen kavuş diye... ok öpüldün fıstığım.....

Bitkinin güzelliği, tohumun iyiliğinden, İnsanın güzelliği ise, kalbinden gelir.
Hz. Mevlâna

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız canlarımkızlar dr a gittim parça falan kalmamış kürtaj olmadım ilaç yazdı rahim temizlensin diyede mide hapı verdi ne alaka:26:

"Hiç hata yapmayan insan, hiç bir şey yapmayan insandır Ve hayatta en büyük hata, kendini hatasız sanmaktır!.." Yunus Emre
.

kızlar nasılsınız canlarımkızlar dr a gittim parça falan kalmamış kürtaj olmadım ilaç yazdı rahim temizlensin diyede mide hapı verdi ne alaka:26:

zelalcim iyi bari parça kalmamışsa kürtaj sorunu da kalkmış ortadan... sevindim buna.. kürtaj olan arkadaşlar bilir herhalde mideyle alakasını ???????????? sen iyisin şimdi değilmi canım?

canım çok geçmiş olsun inş. bu ameliyat bebişine giden yolu sana açar ve en kısa zamanda bebişine kavuşursun canım

zelalcim iyi bari parça kalmamışsa kürtaj sorunu da kalkmış ortadan... sevindim buna.. kürtaj olan arkadaşlar bilir herhalde mideyle alakasını ???????????? sen iyisin şimdi değilmi canım?

evet canım şuan iyiyim moralimde düzelmeye başladı depresyon falan racona tersbiran önce çalışmalara başlamak lazım sen nasılsın canım ne yapmayı düşünüyosun dr a gidiyonmu:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…