canlarım oldu bitti maşallah :)
haberler süpper diil, ama çok şükür,çok daha iyiym..
epeyce yapışıklık varmış, açmışlar, yumurtalık rezervim çok iyi olmadığından kisti tamamen çıkarmaktan vazgeçip içini boşaltıp yakmışlar. endometriozis odakları yakılmış. çok şükür tüplerden sıvı rahat geçmiş.
yani biz boşuna klomen falan uğraşıyomuşuz, doktorun tahmininden kötü çıkmış içerisi..çok şükür gerekeni yapmışlar. 1 saat sürmüş, dikişler falan acımadı pek ama içeri verdikleri gaz dün sancı yaptı omuzlarımda ve göğüs kafesinin hemen altında, gaz çıkarman lazım dediler ama ne mümkün:)) annemin dediine göre gece epeyce çıkarmışım:)) bebekliğimden sonra ilk kez annem gaz çıkarmama sevinmiş:) bugün gayet iyiyim, gaz sancısı da kalmadı.
hepinizi çook öpüyorum, desteğiniz, dualarınız için..
hoşgeldiniz metuka cadı nasılsınız kızlar ?
iyiyim,,, bugün hava çok güzeldi...
evet hava bugün güzeldi canım.öğleden sonra dışarı çıktım biraz gezdim çok iyi geldi.
epeyce yapışıklık varmış, açmışlar, yumurtalık rezervim çok iyi olmadığından kisti tamamen çıkarmaktan vazgeçip içini boşaltıp yakmışlar. endometriozis odakları yakılmış. çok şükür tüplerden sıvı rahat geçmiş.
yani biz boşuna klomen falan uğraşıyomuşuz, doktorun tahmininden kötü çıkmış içerisi..çok şükür gerekeni yapmışlar. 1 saat sürmüş, dikişler falan acımadı pek ama içeri verdikleri gaz dün sancı yaptı omuzlarımda ve göğüs kafesinin hemen altında, gaz çıkarman lazım dediler ama ne mümkün:)) annemin dediine göre gece epeyce çıkarmışım:)) bebekliğimden sonra ilk kez annem gaz çıkarmama sevinmiş:) bugün gayet iyiyim, gaz sancısı da kalmadı.
kızlar nasılsınız canlarımkızlar dr a gittim parça falan kalmamış kürtaj olmadım ilaç yazdı rahim temizlensin diyede mide hapı verdi ne alaka:26:
"Hiç hata yapmayan insan, hiç bir şey yapmayan insandır Ve hayatta en büyük hata, kendini hatasız sanmaktır!.." Yunus Emre
.
kızlar nasılsınız canlarımkızlar dr a gittim parça falan kalmamış kürtaj olmadım ilaç yazdı rahim temizlensin diyede mide hapı verdi ne alaka:26:
zelalcim iyi bari parça kalmamışsa kürtaj sorunu da kalkmış ortadan... sevindim buna.. kürtaj olan arkadaşlar bilir herhalde mideyle alakasını ???????????? sen iyisin şimdi değilmi canım?
iyi kürtaj olmadığına sevindim canım....iyisin dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?