30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kızlar nasılsınız canlarımkızlar dr a gittim parça falan kalmamış kürtaj olmadım ilaç yazdı rahim temizlensin diyede mide hapı verdi ne alaka:26:

hoşgeldin zelalım.parça kalmamasına ve iyi olmana sevindim.çünkü kürtajdan kurtuldun.düşükten sonra kürtaj olmamak gebelik şansını dahada artırıyo canım.düşükten sonra kürtaj olmaya sıcak bakılmaz belki biliyosundur.

şimdi senin yapacağın ilaçlarını düzenli almak (mide ilacını belki kullanacağın diğer ilaçlar mideni zorlamasın diye vermiştir.) ve kendini sıcak tutmak.özellikle ayaklarını sıcak tut.çorap,çetik giy.ve hatta gece uyurkende çıkarma bi zaman.bide lavaboya giderken sıcak su kullan.sakın ha sakın soğuk su kullanma çünkü senin kanalların açık şimdi üşütmemen lazım.kendine ne dikkat edersen o kadar çabuk hamiş olursun.tatlım benim.tekrar çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:

saracım sen çok yaşa sıcak su olayı aklıma gelmemişti onu yapcam ayaklarımda zaten çorabım terliğim hiç eksik olmuyotatlım dr özellikle dedi mide hapı rahimi temizlicek die:26:hiç duymamıştım bakalım daha neler görcezsen nasılsın canım

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 5 ziyaretçi)
metuka caadi son_ece tentation+ munes zelalca+ ant. sara_28+

ben iyiyim canım.doktor verdiğine göre bi bildiği vardır canım kullan bakalım inşallah iyi gelir.prospektüsünü okusan yazar belki.

biliyomusun bi defasında doktor bana şeker düşürücü ilaç vermişti yumurta gelişimini artırmak için.ilacı aldığım gibi doktora gitmiştim tekrar bu verdiğin ilaç şeker ilacı dedim annem bunu hergün içiyo ben şeker hastası değilimki ya şekerim düşerse ne olacak diye bide çıkştım doktora.doktor güldü güldü sonra bu ilaç şeker hastalarında şekeri düşürüyo ama şekeri normal hastalarda yumurta gelişimi için kullanıyoruz dedi.seninkide bunun gibi olsagerek.

bende ne çok yazdım dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…