amin aminkızlar forumları gezerken güzel bi dua gördüm sizinle paylaşmak istedim.
ya Rabbim Bir tohum koy bedenime!
Ama o insan Senin de sevdiğin olsun.
Ve bana öyle bir yavru bağışla ki;
O yavrunun kalbi Seninle yanan bir mabed olsun.
Beni öyle bir melekle buluştur ki
Benden önce,
Onunla buluşmuş olan Sen olasın.
Onunla el ele tutuştuğumuzda,
İkimizin elinin üzerinde Sen olasın…!!!
yavruma öyle gözler ver ki;
Ben o gözlerden Sana bakayım.
Bana öyle bir tohum ver ki
gözleri,Cennete açılan iki pencere olsun.
Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki;
Kılavuzumuz Sen olasın. AMİN
zeloşum iyi olmana sevinfşm. herşeyin hayırlısı canım..
seni gideceğim doktora götüreyim mi???
Adamın birinin evinde yangın çıkmış. Komşuları yardıma koşmayıp olayı seyretmeye başlayınca iş başa düşmüş.. İlk önce oğlunu yangının içerisinden çıkarıp dışarda beklemesini söylemiş. Dalmış tekrar duman ve ateşin içerisine, kızını çıkartmış dışarıya. Sonra karısını, sonra köpeği ve kedisini. Daha sonra dışarı hiçbir şey getirmeden 3 kere daha içeri girmiş çıkmış. Onu seyreden komşularından biri sormuş: - Niçin yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiçbir şey getirmiyorsun?" diye. - "Kayinvalidem içeride!" demiş adam; "arada bir girip çeviriyorum!".
Adamın birinin evinde yangın çıkmış. Komşuları yardıma koşmayıp olayı seyretmeye başlayınca iş başa düşmüş.. İlk önce oğlunu yangının içerisinden çıkarıp dışarda beklemesini söylemiş. Dalmış tekrar duman ve ateşin içerisine, kızını çıkartmış dışarıya. Sonra karısını, sonra köpeği ve kedisini. Daha sonra dışarı hiçbir şey getirmeden 3 kere daha içeri girmiş çıkmış. Onu seyreden komşularından biri sormuş: - Niçin yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiçbir şey getirmiyorsun?" diye. - "Kayinvalidem içeride!" demiş adam; "arada bir girip çeviriyorum!".
canımm çok sağol, hepimiz öyle olalım inşallah, sıra sıra dizilelim :)merhaba aylincim.nasılsın?Allah senden de razı olsun seninde gönlüne göre versin ve göbişini bebişlerle doldursun.en kısa zamanda böyle olmanı diliyorum.
sağol canımgeçmiş olsun...............
valla gazman oldum çıktım :))) gazzozcuuu gazmannn :)tatlı gazozcu şeker kız demek oldu da bitti sünnet olmuşgibi anlatmışsın he :)))) demek içerisi epey karışmış bir an evvel yapıldı iyi oldu.. gazını çıkartınca şişlikte kalmaz anneni daha çok sevindir bitir bütün gazları bayan gazmançok sevindim canım hayırlısıyla atlattın bunu da hadi bakalım önün açıldı artık inşallah az kaldı anne olmana... bizde seni seviyoruz.. artık dualarımız bebeğine hemen kavuş diye... ok öpüldün fıstığım.....
canım kürtaj olmana gerek kalmaması iyi olmuş, tekrardan geçmiş olsun,sabırlar diliyorum..kızlar nasılsınız canlarımkızlar dr a gittim parça falan kalmamış kürtaj olmadım ilaç yazdı rahim temizlensin diyede mide hapı verdi ne alaka:26:
sağol tatlım benim, amincanım çok geçmiş olsun inş. bu ameliyat bebişine giden yolu sana açar ve en kısa zamanda bebişine kavuşursun canım
eferem kıs gözüme girdin, gazoz içen mievet canım şuan iyiyim moralimde düzelmeye başladı depresyon falan racona tersbiran önce çalışmalara başlamak lazım sen nasılsın canım ne yapmayı düşünüyosun dr a gidiyonmu:26:
geçmiş olsun, nesi vardı?babam iyi çok şükür.....
yok canım allaha şükür kötü bişey yok ama ayın 5 de hastalanmam gerek ti hastalanmadım eşimede söyleyemedim hiç bi belirtide yok bugüne kadar biraz umutluydum bugün hastalanma ışıgı yaktı moralmen yıkılmaya başladım
amin amin
yaaaaa çok güzelmiş çok duygulandım
biraz gezgin olduğumu söyler arkadaşlarkız yeter mairaz ne şallah seni her topikte görüyorum benim gibi gezicisin sende
ilahi yeterim şu durumda bile güldürdün beni
kızlar forumları gezerken güzel bi dua gördüm sizinle paylaşmak istedim.
Benden önce,
İkimizin elinin üzerinde Sen olasın…!!!
merhaba kızlar 2 yıllık internet tecrübelerimi sizlerle paylaşmak istedim eksiğim yada bilmediklerim varsa lütfen ilave ve cevaplarala genişletelim :)
1. ayaklarını sıcak tut
2. adet olduğun günü 1 kabul ederek 8. günden itibaren gün aşırı ilişkiye gir.
3. sabah yataktan kalkmadan vücüt ısını ölçerek bunu tablo haline getir
vücüt ısısnın en yükseldiği günlerde ( bunlar genellikle 10-12-14-16-18. günler) ilişkiye gir
4. alternatif ilişki yöntemlerinden kaçın (en uygun pozisyon kadının altta olduğudur.)
5.hamile kalmaya karar verdiysen mutlaka bebğin beyin gelişimi ve sakat kalma riskini azaltmak için folik asit kullanmaya başla.
6. doktorumun tavsiyesi acı yemek yok
7. vajinal duş alma
8. ilişki sonrası yataktan kalkmadan en az 1 saat geçir
benim aklıma gelenler bunlar ilaveler le zenginleştirelim lütfen bildiklerimizi paylaşalım
allahım her isteyene versin
bebişim bu duayı izninle bende paylaşmak istiyorum girdiğim topiklerde
:))))))))))))))) kıs gülerken sancılanıyorummmmm :)))Adamın birinin evinde yangın çıkmış. Komşuları yardıma koşmayıp olayı seyretmeye başlayınca iş başa düşmüş.. İlk önce oğlunu yangının içerisinden çıkarıp dışarda beklemesini söylemiş. Dalmış tekrar duman ve ateşin içerisine, kızını çıkartmış dışarıya. Sonra karısını, sonra köpeği ve kedisini. Daha sonra dışarı hiçbir şey getirmeden 3 kere daha içeri girmiş çıkmış. Onu seyreden komşularından biri sormuş: - Niçin yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiçbir şey getirmiyorsun?" diye. - "Kayinvalidem içeride!" demiş adam; "arada bir girip çeviriyorum!".
canlarım oldu bitti maşallah :)
haberler süpper diil, ama çok şükür,çok daha iyiym..
epeyce yapışıklık varmış, açmışlar, yumurtalık rezervim çok iyi olmadığından kisti tamamen çıkarmaktan vazgeçip içini boşaltıp yakmışlar. endometriozis odakları yakılmış. çok şükür tüplerden sıvı rahat geçmiş.
yani biz boşuna klomen falan uğraşıyomuşuz, doktorun tahmininden kötü çıkmış içerisi..çok şükür gerekeni yapmışlar. 1 saat sürmüş, dikişler falan acımadı pek ama içeri verdikleri gaz dün sancı yaptı omuzlarımda ve göğüs kafesinin hemen altında, gaz çıkarman lazım dediler ama ne mümkün:)) annemin dediine göre gece epeyce çıkarmışım:)) bebekliğimden sonra ilk kez annem gaz çıkarmama sevinmiş:) bugün gayet iyiyim, gaz sancısı da kalmadı.
hepinizi çook öpüyorum, desteğiniz, dualarınız için..
geldimmmmayliiiin ne yapıyorsun deminden beri bekliyorum yazarsın diye.. bırak geçmiş kısım günümüze gellll. haydeeeeee huuuuuuu
canımm çok sağol, hepimiz öyle olalım inşallah, sıra sıra dizilelim :)
sağol canım
valla gazman oldum çıktım :))) gazzozcuuu gazmannn :)
yavrım gensenkim ya, moralim bozuk aslında biraz, yumurtalık rezervim çok iyi diilmiş, bu sebeple kist tamamen çıkarılmayıp içi boşaltıldı ve bu sebeple tekrarlama olasılığı çok yüksek ve en kısa zamanda hamile kalmam gerekiyormuş.... 10 gün sonra doktoruma gidicem bakalım ne dicek.... hemen tüp dicek belki de.... hayırlısı ne bileyim. en azından lap. öncesine göre daha iyi durum... inşallah hamile kalabilirim.
canım kürtaj olmana gerek kalmaması iyi olmuş, tekrardan geçmiş olsun,sabırlar diliyorum..
sağol tatlım benim, amin
eferem kıs gözüme girdin, gazoz içen mi
geçmiş olsun, nesi vardı?
kızlar nasılsınız canlarımkızlar dr a gittim parça falan kalmamış kürtaj olmadım ilaç yazdı rahim temizlensin diyede mide hapı verdi ne alaka:26:
AMINNNNNNNNNNNNNnnnnnkızlar forumları gezerken güzel bi dua gördüm sizinle paylaşmak istedim.
Benden önce,
İkimizin elinin üzerinde Sen olasın !!!
tabiki neden olmasın canım.bana ait değil zaten bende forumların birinde gördüm ve çok beğendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?