30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

amin amin

yaaaaa çok güzelmiş çok duygulandım

Son düzenleme:
zeloşum iyi olmana sevinfşm. herşeyin hayırlısı canım..

seni gideceğim doktora götüreyim mi???

amin canım tatlım dediğin dr u araştırdım iyimiş eşimede söledim bi kaç ay bekleyelim sonra bakarız dedi bu aradada bende biraz dinlenmiş olurum ama boş durmucam tabiki

kız yeter maşallah seni her topikte görüyorum benim gibi gezicisin sende

merhaba kızlar 2 yıllık internet tecrübelerimi sizlerle paylaşmak istedim eksiğim yada bilmediklerim varsa lütfen ilave ve cevaplarala genişletelim :)
1. ayaklarını sıcak tut
2. adet olduğun günü 1 kabul ederek 8. günden itibaren gün aşırı ilişkiye gir.
3. sabah yataktan kalkmadan vücüt ısını ölçerek bunu tablo haline getir
vücüt ısısnın en yükseldiği günlerde ( bunlar genellikle 10-12-14-16-18. günler) ilişkiye gir
4. alternatif ilişki yöntemlerinden kaçın (en uygun pozisyon kadının altta olduğudur.)
5.hamile kalmaya karar verdiysen mutlaka bebğin beyin gelişimi ve sakat kalma riskini azaltmak için folik asit kullanmaya başla.
6. doktorumun tavsiyesi acı yemek yok
7. vajinal duş alma
8. ilişki sonrası yataktan kalkmadan en az 1 saat geçir

benim aklıma gelenler bunlar ilaveler le zenginleştirelim lütfen bildiklerimizi paylaşalım
allahım her isteyene versin

ilahi yeterim şu durumda bile güldürdün beni

merhaba aylincim.nasılsın?Allah senden de razı olsun seninde gönlüne göre versin ve göbişini bebişlerle doldursun.en kısa zamanda böyle olmanı diliyorum.
canımm çok sağol, hepimiz öyle olalım inşallah, sıra sıra dizilelim :)
geçmiş olsun...............
sağol canım
valla gazman oldum çıktım :))) gazzozcuuu gazmannn :)
yavrım gensenkim ya, moralim bozuk aslında biraz, yumurtalık rezervim çok iyi diilmiş, bu sebeple kist tamamen çıkarılmayıp içi boşaltıldı ve bu sebeple tekrarlama olasılığı çok yüksek ve en kısa zamanda hamile kalmam gerekiyormuş.... 10 gün sonra doktoruma gidicem bakalım ne dicek.... hemen tüp dicek belki de.... hayırlısı ne bileyim. en azından lap. öncesine göre daha iyi durum... inşallah hamile kalabilirim.
kızlar nasılsınız canlarımkızlar dr a gittim parça falan kalmamış kürtaj olmadım ilaç yazdı rahim temizlensin diyede mide hapı verdi ne alaka:26:
canım kürtaj olmana gerek kalmaması iyi olmuş, tekrardan geçmiş olsun,sabırlar diliyorum..
canım çok geçmiş olsun inş. bu ameliyat bebişine giden yolu sana açar ve en kısa zamanda bebişine kavuşursun canım
sağol tatlım benim, amin
evet canım şuan iyiyim moralimde düzelmeye başladı depresyon falan racona tersbiran önce çalışmalara başlamak lazım sen nasılsın canım ne yapmayı düşünüyosun dr a gidiyonmu:26:
eferem kıs gözüme girdin, gazoz içen mi
babam iyi çok şükür.....
geçmiş olsun, nesi vardı?

kismet deilmis canim uzme kendini ..olur diyer ay olur umutsuzlua kapilma ......benimde 21 ocakta transverim oldu sonuc negatif ....2 subat olmam lazimdi olmadim bugun bir umut idrar testi yaptim yine yok birsey ama daha olmadim bende bekliyom olimde tedaviye devam edim.........

bebişim bu duayı izninle bende paylaşmak istiyorum girdiğim topiklerde

numes hg canım gerçekten güzel bilgiler aklımıza geldikçe bizlerde sana katılırız

ayliiiin ne yapıyorsun deminden beri bekliyorum yazarsın diye.. bırak geçmiş kısım günümüze gellll. haydeeeeee huuuuuuu

:))))))))))))))) kıs gülerken sancılanıyorummmmm :)))

saraaaa duana amin diyorummm, çok güzel

çok geçmiş olsun aylinim :)
allah tez zamanda bebeğinin göndersin :)

aylincim sağol bebem ben gazozu almıyim benim kızın kafası kırıldı sen gazozu saraya ver o çok sever

AMINNNNNNNNNNNNNnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…