30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

takılma şimdi yumurtanın kalitesine sayısına sen.. belkim o çikolata kisti sayesinde olmuştu bu durum ve şu anda arındın sayılır.. kalite için bişiler yer içersin düzelir dahada.. tüple bile olsa rahim temizlendi en azından bu bile şansını arttırıyor.. gazozların sayısını zamanında dengeli alırsın problem falan kalmaz bence çok şey değişecek şu kafanı hemen rahatlat bakalım.. sorunlar biterken üretme yenilerini böle yaparak...

:))))))))))))))) kıs gülerken sancılanıyorummmmm :)))

saraaaa duana amin diyorummm, çok güzel

ben o fıkrayı zelalin kaynanası hazretlerine hediye eyledim eyyyy ahaliiii.....

geldimmmm
internette okuyup moral bozmaca oynuyodum

:81: tebrik ederim aman ne ala.... moral bozacak hiç bir şey yok lütfen toparlan hanımefendi gelişmeler gayet güzel ne varmış moral bozacak...

kiz sen nereden buluyo bunlari

selamlar hepünüze bacularr...

ben perşembe ağlaya ağlaya hastaneye gittim bi güzel yatırdı beni doktorcugum hastaneye devam edebilir kanama diye, kan testleri ultrason ...vs

cok şükür iyiyiz ikimizde.

merak etmeyin diye hemencecik bunu yazdım.. şimdi bi göz atıcam hızlıca gecmişe.

cok cok gecmis olsun iyi olmaniza sevindim...

elfidam.hoşgeldin canım.çok sevindim ikinizinde iyi olmasına.Allaha şükür canım.

ohh şükür.. haberler güzele döndü ne güzel ... mutlu oldum siz ayrılmayacaksınız zaten elfidam.. dikkat et yinede olurmu....

kız nerdesin merak ettik seni

geshenkim seviyom seni yavrım.. inşallah...
senin de inşallah gelcek bebişin daha fazla bekletmeden
canım beniiim çok geçmişler olsun, çok şükür

saraaaaa bak sancılı olmama ragmen, gönderiyom gazozumu yavaş al içeri

canım çok geçmiş olsun Rabbim denizini sana bağışlasın canım bir daha böle üzücü şeyler göstermesin Allaha emenet olun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…