canımm çok sağol, hepimiz öyle olalım inşallah, sıra sıra dizilelim :)
sağol canım
valla gazman oldum çıktım :))) gazzozcuuu gazmannn :)
yavrım gensenkim ya, moralim bozuk aslında biraz, yumurtalık rezervim çok iyi diilmiş, bu sebeple kist tamamen çıkarılmayıp içi boşaltıldı ve bu sebeple tekrarlama olasılığı çok yüksek ve en kısa zamanda hamile kalmam gerekiyormuş.... 10 gün sonra doktoruma gidicem bakalım ne dicek.... hemen tüp dicek belki de.... hayırlısı ne bileyim. en azından lap. öncesine göre daha iyi durum... inşallah hamile kalabilirim.
canım kürtaj olmana gerek kalmaması iyi olmuş, tekrardan geçmiş olsun,sabırlar diliyorum..
sağol tatlım benim, amin
eferem kıs gözüme girdin, gazoz içen mi
geçmiş olsun, nesi vardı?
:))))))))))))))) kıs gülerken sancılanıyorummmmm :)))
saraaaa duana amin diyorummm, çok güzel
geldimmmm
internette okuyup moral bozmaca oynuyodum
Elektrik süpürgesi satıcısı, bir apartman dairesinin kapısını çalmış kapıyı açan bayana,
- Hanımefendi, bu elimde görmüş olduğunuz kovanın içinde at pisliği var, demiş ve bu bir kova pisliği evin içine doğru savurarak döküvermiş. Sonra da
- Hanımefendi, elimdeki elektrik süpürgesi ile 10 dakika içinde bunu temizleyemezsem, bunu yiyeceğim! Demiş. Kadın satıcıya şöyle bir bakmış ve şöyle demiş :
- Beyefendi, üstüne domates sosu da ister misiniz? Elektrikler kesik
kız ne deyon, kimin kafası kırıldı?
saraya da veririm :)
selamlar hepünüze bacularr...
ben perşembe ağlaya ağlaya hastaneye gittim bi güzel yatırdı beni doktorcugum hastaneye devam edebilir kanama diye, kan testleri ultrason ...vs
cok şükür iyiyiz ikimizde.
merak etmeyin diye hemencecik bunu yazdım.. şimdi bi göz atıcam hızlıca gecmişe.
ben perşembe ağlaya ağlaya hastaneye gittim bi güzel yatırdı beni doktorcugum hastaneye devam edebilir kanama diye, kan testleri ultrason ...vs
merak etmeyin diye hemencecik bunu yazdım.. şimdi bi göz atıcam hızlıca gecmişe.
sen bennen maytap mı geçiyon, amelyatlı olmayaydım da göstereydim gününüiyi iyi şimdi kafasını sardık düzeldi
evet canimsen senin o supurgeni bir turlu yolamadin bana bende gezim biraz
Elektrik süpürgesi satıcısı, bir apartman dairesinin kapısını çalmış kapıyı açan bayana,
- Hanımefendi, bu elimde görmüş olduğunuz kovanın içinde at pisliği var, demiş ve bu bir kova pisliği evin içine doğru savurarak döküvermiş. Sonra da
- Hanımefendi, elimdeki elektrik süpürgesi ile 10 dakika içinde bunu temizleyemezsem, bunu yiyeceğim! Demiş. Kadın satıcıya şöyle bir bakmış ve şöyle demiş :
- Beyefendi, üstüne domates sosu da ister misiniz? Elektrikler kesik
caol canim ben senin gibi hizli ucabilirmiyimverdim gitti al senin olsun
sen bennen maytap mı geçiyon, amelyatlı olmayaydım da göstereydim gününü
kıslar fatmagül kaçar ben kovalar
duş alcam, öptüm yaladım
iyi geceler
geshenkim seviyom seni yavrım.. inşallah...takılma şimdi yumurtanın kalitesine sayısına sen.. belkim o çikolata kisti sayesinde olmuştu bu durum ve şu anda arındın sayılır.. kalite için bişiler yer içersin düzelir dahada.. tüple bile olsa rahim temizlendi en azından bu bile şansını arttırıyor.. gazozların sayısını zamanında dengeli alırsın problem falan kalmazbence çok şey değişecek şu kafanı hemen rahatlat bakalım.. sorunlar biterken üretme yenilerini böle yaparak...
ben o fıkrayı zelalin kaynanası hazretlerine hediye eyledim eyyyy ahaliiii.....
:81: tebrik ederim aman ne ala.... moral bozacak hiç bir şey yok lütfen toparlan hanımefendi gelişmeler gayet güzel ne varmış moral bozacak...
canım beniiim çok geçmişler olsun, çok şükürselamlar hepünüze bacularr...
caol canim ben senin gibi hizli ucabilirmiyimne dersin ?????????
sen bennen maytap mı geçiyon, amelyatlı olmayaydım da göstereydim gününü
kıslar fatmagül kaçar ben kovalar
duş alcam, öptüm yaladım
iyi geceler
ne duşu bu şimdi... duş alabilecekmiymişsin yani.. doktor olur dedi öyle mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?