Kaynana olmak sanattır...
Genç bir çocuk heyecanla annesine gelir ve aşık olduğunu, evlenmek istedigini ve tanıştırmak istedigini söyler.
Ama sadece eglence olsun diye eve 3 kız getirecegini ve annesinin evleneceği kızı tahmin etmesini ister.
Ertesi gün 3 güzel kızla eve gelir.
Otururlar, bir süre sohbet ederler. Bir süre sonra çocuk heyecanla annesine sorar:
'- Tahmin ettin mi' diye.
Anne duraksamadan cevap verir:
'- Ortadaki kızıl saçlı.'
Oğlan hayretle annesine sorar: '- ınanılmaz, nasıl bildin?..'
Anne cevap verir:
'- Bir tek ondan hoşlanmadım...'
tırsıyorum aslında bandajların altını görmekten... geshenkim bekle iyileşim, gazozlu günler bizi bekler:)))tamam canım madem öyle demişler öyle yap madem... hadi görüşürüz tatlişkom istirahat et artık.. öpüldün yaflum...
evet.. sağol canımsen laparoskopi mi oldun??????????????? gecmis olsun .........
tırsıyorum aslında bandajların altını görmekten... geshenkim bekle iyileşim, gazozlu günler bizi bekler:)))
evet.. sağol canım
sen gene de dikkatli ol :)
bak tektat söyluyorum.. her gün rapor istiyorum.. düşünsene ne kadar mesafe katettin sen.
geçen sene sebepsiz deyü çırpınıodun..
finishi görcen inşlh :)
bu günlük bu kadarrrrrrr benden kızlarrrrrrrrrr
fıkralar bitti
valla ya, aah ah eski doktorda ne zaman kaybettim boşu boşuna endoyu ilerletip...sen gene de dikkatli ol :)
bak tektat söyluyorum.. her gün rapor istiyorum.. düşünsene ne kadar mesafe katettin sen.
geçen sene sebepsiz deyü çırpınıodun..
finishi görcen inşlh :)
dimi yani... bak nereden nereye.. vakit kaybı olmadı sebebi belli oldu ve çözüm arandı sona gelindi daha ne olsun... harika tüm gelişmeler... yaa tentom o kadar dürttürdük kendimizi bi halt bulamadılar ya bizde barim bulsalardı da çaresi olsaydı dimi yaaa.... sebepli olmak sebepsiz olmaktan bin kat iyidir öyle değilmi...
bu günlük bu kadarrrrrrr benden kızlarrrrrrrrrr
fıkralar bitti
yetercim eyvallah, ilkinden sonrasını okumaya korktum, gülerken karnım acıyoo :)) ben iyileşince devamını bekliyorumbu günlük bu kadarrrrrrr benden kızlarrrrrrrrrr
fıkralar bitti
dün oldum, çok şükür bugün çok daha iyiyim, hala biraz şiş karnım ama..gecen sene bende oldum ..........simdi iyisin deilmi............
yavrım olcak hepimizin inşallah.. Allah dilesin yeterki, o dilemeden de napsak da olmaz....dimi yani... bak nereden nereye.. vakit kaybı olmadı sebebi belli oldu ve çözüm arandı sona gelindi daha ne olsun... harika tüm gelişmeler... yaa tentom o kadar dürttürdük kendimizi bi halt bulamadılar ya bizde barim bulsalardı da çaresi olsaydı dimi yaaa.... sebepli olmak sebepsiz olmaktan bin kat iyidir öyle değilmi...
biraz gülelim dedimcok saol canim guldurdun bizi sen cok yasa......
çok havalılar bu yumoşlar :)kesinlikle.. ama allah dermanız dert vermesin..
bizimkilerin de var bi sebebi
bizim yumoşlar elektruk alamıyo namısıszzlar :)))
biraz gülelim dedim
bu gün bir komşumun gelinine gittim tüp bebk tedvaisndeydi
yumurtaları toplancaktı
yumoşlar boş çıkmış çok zügündü abla gel konuşalım biraz dedi
ilk tedavimde yaşadıklarımı yaşıyordu
çok üzülüdm arbbimyardımcısı yardımcımız olsun inşşşşşş
valla ya, aah ah eski doktorda ne zaman kaybettim boşu boşuna endoyu ilerletip...
tentoşum finiş bebeli olur inşallah...
hastanede doğum yapanlar da vardı, minicik bebecikler çok şekerlerdi maşallah, darısı başımıza hepimizin
biraz gülelim dedim
yumurtaları toplancaktı
yetercim eyvallah, ilkinden sonrasını okumaya korktum, gülerken karnım acıyoo :)) ben iyileşince devamını bekliyorum
dün oldum, çok şükür bugün çok daha iyiyim, hala biraz şiş karnım ama..
sen neden oldun? benim endomatrioma...
yavrım olcak hepimizin inşallah.. Allah dilesin yeterki, o dilemeden de napsak da olmaz....
biraz gülelim dedim
yumurtaları toplancaktı
inşallah tentom ya, çabucak inşallah, öyle çok istiyorumki hepimiz hamile kalalım koca göbek olalım hayırlısıyla inşallah diye... kendim kadar sizler için de istiyorum...inşlh inşlh
biz transfer için gittiğimizde , odaya çıkmak için asansörü beklerken asansörden yeni dogmus bebe siyle aile çıktı. kucaklarında pembe balonlar şekerler çiçekler..
inşlh biz de böle çıkarız dedim bu çıkıştan emme olmadı işte :)
2011 de inşlh.. hepimize :)
tedavide misin şimdi? kolay deniyo ama ameliyat sonuçta, genel anestesi, entübasyon ve o gaz sancısı... sana da çok geçmiş olsun, geçmiş bile gerçi :)benim hersey normal gorunuyodu ve cocuk olmadi icin rahim filimi cekildi filimin ust kismida birorumcek asi gibi birsey goruldu ve dok. laparoskopi yapicas dedi ve oldum sonuc birsi tupum tikali diyeri idare eder durumda ....ben 3 gun sonra banyo yaptim ne olur ne olmaz diye ..yinede sen bilirsin....
çok havalılar bu yumoşlar :)
amin
inşlh inşlh
biz transfer için gittiğimizde , odaya çıkmak için asansörü beklerken asansörden yeni dogmus bebe siyle aile çıktı. kucaklarında pembe balonlar şekerler çiçekler..
inşlh biz de böle çıkarız dedim bu çıkıştan emme olmadı işte :)
2011 de inşlh.. hepimize :)
aminnnnn canim ALLAH herkeza yardimci olsun.......
inşallah tentom ya, çabucak inşallah, öyle çok istiyorumki hepimiz hamile kalalım koca göbek olalım hayırlısıyla inşallah diye... kendim kadar sizler için de istiyorum...
tedavide misin şimdi? kolay deniyo ama ameliyat sonuçta, genel anestesi, entübasyon ve o gaz sancısı... sana da çok geçmiş olsun, geçmiş bile gerçi :)
sana da duş alabilirsin dediler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?