30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

tamam canım madem öyle demişler öyle yap madem... hadi görüşürüz tatlişkom istirahat et artık.. öpüldün yaflum...
tırsıyorum aslında bandajların altını görmekten... geshenkim bekle iyileşim, gazozlu günler bizi bekler:)))
sen laparoskopi mi oldun??????????????? gecmis olsun .........
evet.. sağol canım

Gorünüsü ihtiyar ama kalbi kipir kipir olan ihtiyar manifaturacilik yapiyor, gecinip gidiyormus. Günlerden bir gün iceri bir afet girmis ve sormus:

- Kumasin metresi kaca?

Ihtiyar yaradana siginmis:

- Metresi bir opücüktür, dudaktan.

Kiz kararsiz:

- On metre alayim bari,

Ihtiyarin gozler fildir fildir.

On metreyi saniyede keser, kiza uzatir. Hesabi ister.

Kiz kapiya dogru seslenir:

- Büyükanne hesabi oder misin?

bu günlük bu kadarrrrrrr benden kızlarrrrrrrrrr
fıkralar bitti

sen gene de dikkatli ol :)

bak tektat söyluyorum.. her gün rapor istiyorum.. düşünsene ne kadar mesafe katettin sen.
geçen sene sebepsiz deyü çırpınıodun..
finishi görcen inşlh :)

dimi yani... bak nereden nereye.. vakit kaybı olmadı sebebi belli oldu ve çözüm arandı sona gelindi daha ne olsun... harika tüm gelişmeler... yaa tentom o kadar dürttürdük kendimizi bi halt bulamadılar ya bizde barim bulsalardı da çaresi olsaydı dimi yaaa.... sebepli olmak sebepsiz olmaktan bin kat iyidir öyle değilmi...

sen gene de dikkatli ol :)

bak tektat söyluyorum.. her gün rapor istiyorum.. düşünsene ne kadar mesafe katettin sen.
geçen sene sebepsiz deyü çırpınıodun..
finishi görcen inşlh :)
valla ya, aah ah eski doktorda ne zaman kaybettim boşu boşuna endoyu ilerletip...
tentoşum finiş bebeli olur inşallah...
hastanede doğum yapanlar da vardı, minicik bebecikler çok şekerlerdi maşallah, darısı başımıza hepimizin

kesinlikle.. ama allah dermanız dert vermesin..

bizimkilerin de var bi sebebi

bizim yumoşlar elektruk alamıyo namısıszzlar :)))

bu günlük bu kadarrrrrrr benden kızlarrrrrrrrrr
fıkralar bitti
yetercim eyvallah, ilkinden sonrasını okumaya korktum, gülerken karnım acıyoo :)) ben iyileşince devamını bekliyorum
gecen sene bende oldum ..........simdi iyisin deilmi............
dün oldum, çok şükür bugün çok daha iyiyim, hala biraz şiş karnım ama..
sen neden oldun? benim endomatrioma...
yavrım olcak hepimizin inşallah.. Allah dilesin yeterki, o dilemeden de napsak da olmaz....

cok saol canim guldurdun bizi sen cok yasa......
biraz gülelim dedim

bu gün bir komşumun gelinine gittim tüp bebk tedvaisndeydi
yumurtaları toplancaktı
yumoşlar boş çıkmış çok zügündü abla gel konuşalım biraz dedi
ilk tedavimde yaşadıklarımı yaşıyordu
çok üzülüdm arbbimyardımcısı yardımcımız olsun inşşşşşş

kesinlikle.. ama allah dermanız dert vermesin..

bizimkilerin de var bi sebebi

bizim yumoşlar elektruk alamıyo namısıszzlar :)))
çok havalılar bu yumoşlar :)

amin

inşlh inşlh

biz transfer için gittiğimizde , odaya çıkmak için asansörü beklerken asansörden yeni dogmus bebe siyle aile çıktı. kucaklarında pembe balonlar şekerler çiçekler..
inşlh biz de böle çıkarız dedim bu çıkıştan emme olmadı işte :)

2011 de inşlh.. hepimize :)

benim hersey normal gorunuyodu ve cocuk olmadi icin rahim filimi cekildi filimin ust kismida birorumcek asi gibi birsey goruldu ve dok. laparoskopi yapicas dedi ve oldum sonuc birsi tupum tikali diyeri idare eder durumda ....ben 3 gun sonra banyo yaptim ne olur ne olmaz diye ..yinede sen bilirsin....

aminnnnn canim ALLAH herkeza yardimci olsun.......

inşallah tentom ya, çabucak inşallah, öyle çok istiyorumki hepimiz hamile kalalım koca göbek olalım hayırlısıyla inşallah diye... kendim kadar sizler için de istiyorum...
tedavide misin şimdi? kolay deniyo ama ameliyat sonuçta, genel anestesi, entübasyon ve o gaz sancısı... sana da çok geçmiş olsun, geçmiş bile gerçi :)
sana da duş alabilirsin dediler mi?

çok havalılar bu yumoşlar :)

amin

aminnnnn canim ALLAH herkeza yardimci olsun.......

inşşşşşşşşşşşş
kızlarrrrrrrrrrrrr inşşşşşşşşşşşşş

dok.istersen yapabilirsin dedi ama sonraa bekle 3 gun sonra yap dedi bende oyla yaptim ....tup bebek tedavisindeyim.........

kızlar ben çıkıyorum
iyi sohbetler size
iyi geceler çok kaynatmayınnnnnn
rabbim kandil arafesinde yüzlerimizi güldürsün
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
mucizelerini eksik etmesin hayatlarımızdan
sağlık huzur versin hepimize
allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…