geshenkim seviyom seni yavrım.. inşallah...
senin de inşallah gelcek bebişin daha fazla bekletmeden
canım beniiim çok geçmişler olsun, çok şükür
saraaaaa bak sancılı olmama ragmen, gönderiyom gazozumu yavaş al içeri Eki Görüntüle 140816
ivet, ben de şaşırdım, bandajları da çıkar duşta, ama iyi kurula sonra kuru tut dedi...
çok sevindim bu işe, ben 1 haftayı göze almıştım..
sen bennen maytap mı geçiyon, amelyatlı olmayaydım da göstereydim gününü
kıslar fatmagül kaçar ben kovalar
duş alcam, öptüm yaladım
iyi geceler
çok ilginç... tüpte bile transfer sonrası 1 hafta yıkandırtmıyorlar ya hayret ettim.. aman mikrop falan kapma ne olur ne olmaz sen dikkat et yine de.. kaç delik açıldı sahi aylin duşa da gireceksin ama lafa tutuyorum canım kusura bakma... başka sormayacam söz
maşallah zeloşum sana,sen bitanesin,rabbim en kısa zamanda göndersin bebişini,olmadı,hemen bi tüp deneseniz nasıl olur ki,şu durumda belki daha iyi tutunmaz mı?evet canım şuan iyiyim moralimde düzelmeye başladı depresyon falan racona tersbiran önce çalışmalara başlamak lazım sen nasılsın canım ne yapmayı düşünüyosun dr a gidiyonmu:26:
kanama mıydı,jelden miydi o pıhtılar?selamlar hepünüze bacularr...
ben perşembe ağlaya ağlaya hastaneye gittim bi güzel yatırdı beni doktorcugum hastaneye devam edebilir kanama diye, kan testleri ultrason ...vs
cok şükür iyiyiz ikimizde.
merak etmeyin diye hemencecik bunu yazdım.. şimdi bi göz atıcam hızlıca gecmişe.
ivet, ben de şaşırdım, bandajları da çıkar duşta, ama iyi kurula sonra kuru tut dedi...
çok sevindim bu işe, ben 1 haftayı göze almıştım..
selamlar hepünüze bacularr...
ben perşembe ağlaya ağlaya hastaneye gittim bi güzel yatırdı beni doktorcugum hastaneye devam edebilir kanama diye, kan testleri ultrason ...vs
cok şükür iyiyiz ikimizde.
merak etmeyin diye hemencecik bunu yazdım.. şimdi bi göz atıcam hızlıca gecmişe.
sen bi iyileşte neler yaparsın bana:18::18::18:iyi geceler canım öp ama yalama olurmu öpt. by
valla kokcektim kıs :))maşallah zeloşum sana,sen bitanesin,rabbim en kısa zamanda göndersin bebişini,olmadı,hemen bi tüp deneseniz nasıl olur ki,şu durumda belki daha iyi tutunmaz mı?
kanama mıydı,jelden miydi o pıhtılar?
şu anada iyi olmanıza çok sevindim
kokcektin yani,ALLAH RAZI OLSUN DR DAN:86:
kızlar adamla bi çay içeyim gelirim hasta ya bi naz bi naz
Evli bir çift cadılar partisine davetliydi.
Dışarıya çıkmak için hazırlanırlarken kadının migreni tuttu, evde
kalmak zorundaydı. Kocasına, partiye yalnız gitmesini, onun
eğlencesini bozmak istemediğini söyledi.
Biraz tartıştıktan sonra adam kostümünü giydi ve partiye gitti kadın da birkaç aspirin alıp yattı. Biraz uyuduktan sonra kendini daha iyi hissederek uyandı ve
partiye giderek kocasına sürpriz yapmaya karar verdi.
Tam hazırlanırken 'acaba ben yanında değilken kocam neler yapıyor' diye düşündü ve kocasının kendisini tanımaması için değişik bir kostüm giyerek partiye gitti. Oraya vardığında bir kenarda onu izlemeye başladı.
Kocası arka arkaya değişik kızlarla ve onlarla çok yakınlaşarak dansediyordu, nereye kadar gidebileceğini görmeye karar verdi. Kocasına yaklaştı,Onunla çok samimi bir şekilde dansetmeye başladı,kulağına dışarıya çıkabileceklerini fısıldadı. Arabalardan birine girerek seviştiler ve gece yarısından önce maskeler çıkarılmadan kadın eve gitti, kocasının dönüşünü beklemeye başladı.
Adam sabaha karşı 01.00 sularında döndü ve doğru yatağa gitti. Kadin : Parti nasıldı kocacığım' diye sordu,
Adam : 'Sensiz hiç eğlenemedim tatlım' diye yanıtladı. Kadın, 'inanmıyorum' diye cevapladı, 'Bahse girerim çok eğlenmişsindir'
Adam 'Gerçekten hayatım. Partiye gittiğimde bazı arkadaşlarla sıkıldık, altkata inip bütün gece poker oynadık. Fakat kostümümü ödünç verdiğim o Allah'ın cezası herif bir eğlenmiş, bir eğlenmiş,anlata anlata bitiremedi...
aylinim bizi gelişmelerden haberdr et olur mu.. açma arayı
kızlar adamla bi çay içeyim gelirim hasta ya bi naz bi naz
hani nöbetçi dr yanlış söledi dicem, taburcu olurken verdikleri adıma düzenlenmiş bilgilendirme formunda da aynı şey yazıyo, taburcu olunan gün ayakta duş alabilirsiniz yazıyo...
gensenkim 3 delik açtılar.. göbüşüm kevgire döndü :))
sen bennen maytap mı geçiyon, amelyatlı olmayaydım da göstereydim gününü
kıslar fatmagül kaçar ben kovalar
duş alcam, öptüm yaladım
iyi geceler
hani nöbetçi dr yanlış söledi dicem, taburcu olurken verdikleri adıma düzenlenmiş bilgilendirme formunda da aynı şey yazıyo, taburcu olunan gün ayakta duş alabilirsiniz yazıyo...
Kaynana olmak sanattır...
Genç bir çocuk heyecanla annesine gelir ve aşık olduğunu, evlenmek istedigini ve tanıştırmak istedigini söyler.
Ama sadece eglence olsun diye eve 3 kız getirecegini ve annesinin evleneceği kızı tahmin etmesini ister.
Ertesi gün 3 güzel kızla eve gelir.
Otururlar, bir süre sohbet ederler. Bir süre sonra çocuk heyecanla annesine sorar:
'- Tahmin ettin mi' diye.
Anne duraksamadan cevap verir:
'- Ortadaki kızıl saçlı.'
Oğlan hayretle annesine sorar: '- ınanılmaz, nasıl bildin?..'
Anne cevap verir:
'- Bir tek ondan hoşlanmadım...'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?