kızlar ben çıkıyorum
iyi sohbetler size
iyi geceler çok kaynatmayınnnnnn
rabbim kandil arafesinde yüzlerimizi güldürsün
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
mucizelerini eksik etmesin hayatlarımızdan
sağlık huzur versin hepimize
allaha emanet olun
dok.istersen yapabilirsin dedi ama sonraa bekle 3 gun sonra yap dedi bende oyla yaptim ....tup bebek tedavisindeyim.........
inşlh inşlh
biz transfer için gittiğimizde , odaya çıkmak için asansörü beklerken asansörden yeni dogmus bebe siyle aile çıktı. kucaklarında pembe balonlar şekerler çiçekler..
inşlh biz de böle çıkarız dedim bu çıkıştan emme olmadı işte :)
2011 de inşlh.. hepimize :)
amin yetercimkızlar ben çıkıyorum
iyi sohbetler size
allaha emanet olun
hımm..
canım inşallah sonuç pozitif olur..
ben bu kez kaçtım kızlar, öptüm hepinizi..
bir kısmınızı da ekstra olaraktan yaladım
hem pembe hem mavi balonlarla çıkarsın inşallah...
hımm..
canım inşallah sonuç pozitif olur..
ben bu kez kaçtım kızlar, öptüm hepinizi..
bir kısmınızı da ekstra olaraktan yaladım
yürü git sapık şey :86:
kızlar ben çıkıyorum
iyi sohbetler size
allaha emanet olun
iyi geceler fistiklar gorusurus ben cikiyom ......hepinizi
topik boş herkes haftasonu dinlenmesinde sanırım
zelale çok üzüldüm, venüs iyi olmana sevindim, elfida canım inşaallah iyisindir seni çok merak ediyorum.
leyloş gelmemiş inşaallah bebiş iyidir, senden haber bekliyoruz annecik
hepinize tek tek yazmak isterdim ama kapatmam gerekiyor sonra görüşrüz inş kızlar
canlarım oldu bitti maşallah :)
haberler süpper diil, ama çok şükür,çok daha iyiym..
epeyce yapışıklık varmış, açmışlar, yumurtalık rezervim çok iyi olmadığından kisti tamamen çıkarmaktan vazgeçip içini boşaltıp yakmışlar. endometriozis odakları yakılmış. çok şükür tüplerden sıvı rahat geçmiş.
yani biz boşuna klomen falan uğraşıyomuşuz, doktorun tahmininden kötü çıkmış içerisi..çok şükür gerekeni yapmışlar. 1 saat sürmüş, dikişler falan acımadı pek ama içeri verdikleri gaz dün sancı yaptı omuzlarımda ve göğüs kafesinin hemen altında, gaz çıkarman lazım dediler ama ne mümkün:)) annemin dediine göre gece epeyce çıkarmışım:)) bebekliğimden sonra ilk kez annem gaz çıkarmama sevinmiş:) bugün gayet iyiyim, gaz sancısı da kalmadı.
hepinizi çook öpüyorum, desteğiniz, dualarınız için..
selamlar hepünüze bacularr...
ben perşembe ağlaya ağlaya hastaneye gittim bi güzel yatırdı beni doktorcugum hastaneye devam edebilir kanama diye, kan testleri ultrason ...vs
cok şükür iyiyiz ikimizde.
merak etmeyin diye hemencecik bunu yazdım.. şimdi bi göz atıcam hızlıca gecmişe.
inşlh inşlh
biz transfer için gittiğimizde , odaya çıkmak için asansörü beklerken asansörden yeni dogmus bebe siyle aile çıktı. kucaklarında pembe balonlar şekerler çiçekler..
inşlh biz de böle çıkarız dedim bu çıkıştan emme olmadı işte :)
2011 de inşlh.. hepimize :)
venüscüm hoşgeldin canım nasılsın ?
buı topikte artık beni kimse sevmiyor sanırım ben gelince herkes gidiyor ve bana çok az kims e bişeyler yazıyorarasıra düşünüyorum b, daha hiç gelmesemmi diye ama sizide çok merak ediyorum..bide eski muhabbetleri çok özlüyorum..
deli kız. aklımız hep sende
ama geç kalıon :)
şansına küs.
hadi gene iyisin ,aylinden kalan dil var yalayacak :) sana pasladım onu:86::86:
biliyom sen seviyon beniokuyorum yazdıklarını senin , bi kaç kişinin d aha tabiii..o zamn mutlu oluyorummm
aylininkini ben almıyem dr bana 15 gün d aha yasak koydu eşimde diyo ki doğurana kadar olma z artık :)) ben korkuyom diyoo bende tabi tabi sen nasıl istersen diyom..
buı topikte artık beni kimse sevmiyor sanırım ben gelince herkes gidiyor ve bana çok az kims e bişeyler yazıyorarasıra düşünüyorum b, daha hiç gelmesemmi diye ama sizide çok merak ediyorum..bide eski muhabbetleri çok özlüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?