30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

AMINNNNNN sende kendine iyi bak canim

hem pembe hem mavi balonlarla çıkarsın inşallah...

amin yetercim

amin canım.iyi geceler öptüm byyyyy

slm şekerler napıyonuz bakalım ???

sağol canım :))

geçmiş olsun aylincim..inş bu çekilenlerin mükafatını hemen alırsın canım..

oyyyy kıyamam geçmiş olsun...lekelenmen falan olmuyo şimdi dimi..
benimd e bu kanmalar ve kasık ağrıları yüzünden başımda saç kalmadı valla..kalanlarda bembeyaz oluyo..bugün dedim çocuğa bak beni üzersen yaşlı çirkin bi annen olur dedim eşimde sen ne saçmalıyon diyo

inş canım sende bigün öyle çıkacaksın hastaneden...

venüscüm hoşgeldin canım nasılsın ?

hoşbulduk canım nasılsın saracım*

buı topikte artık beni kimse sevmiyor sanırım ben gelince herkes gidiyor ve bana çok az kims e bişeyler yazıyor arasıra düşünüyorum b, daha hiç gelmesemmi diye ama sizide çok merak ediyorum..bide eski muhabbetleri çok özlüyorum..

deli kız. aklımız hep sende
ama geç kalıon :)

şansına küs.
hadi gene iyisin ,aylinden kalan dil var yalayacak :) sana pasladım onu:86::86:

deli kız. aklımız hep sende
ama geç kalıon :)

şansına küs.
hadi gene iyisin ,aylinden kalan dil var yalayacak :) sana pasladım onu:86::86:

biliyom sen seviyon beni okuyorum yazdıklarını senin , bi kaç kişinin d aha tabiii..o zamn mutlu oluyorummm

aylininkini ben almıyem dr bana 15 gün d aha yasak koydu eşimde diyo ki doğurana kadar olma z artık :)) ben korkuyom diyoo bende tabi tabi sen nasıl istersen diyom..

Son düzenleme:

heheh.. e olmuş olan zate di mi :))
haklı valla..

topikte herkesin aklı sende venüsüm. hormonların üzmesin seni :)

sağlıcakla kalasın ,sen de bebişin de :)

venüscüm gelmediğin zamanlarda seni hep merak ediyoruz.sana ve bebeğine bişey olmasın diye hep dua ediyoruz.seni sevmediğimizide nerden çıkardın sen gelince kimse gitmiyo sen herkes gittikten sonra geliyosun sanırım.hormonların seni alıngan mı yaptı kız:96::96::96::96::96::96::96:.bana sorarsan sen stres yapmayı bırakıp kendinide bebişinide üzmezsin tamam mı? hem topiğe gelmemeyi düşünmekde ne demek öyle bizi habersiz bırakma mutlu kal canım.öptüm byyyyyyyy

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…