cok cok gecmis olsun iyi olmaniza sevindim...
elfidam.hoşgeldin canım.çok sevindim ikinizinde iyi olmasına.Allaha şükür canım.
sağolun kızlar.. ALLAH ım en kısa sürede sizede nasip etsin diye hep dua ediyroum.. ben hep inanrıdrım hamileleirn duası kabul olur diye.. belkim benimkide kabul olur :26:
ayrılmıycaz dimi Geshenkim..tüp bebek ya sankim kayıp gidivercek gibi hisseidyorum her anohh şükür.. haberler güzele döndü ne güzel ... mutlu oldumsiz ayrılmayacaksınız zaten elfidam.. dikkat et yinede olurmu....
Ahh gazozcu..sende burdaydın dün akşam dimi.. ben kalamadım ki fazla.. ne güsel de muhabbet etmiiniz..geshenkim seviyom seni yavrım.. inşallah...
senin de inşallah gelcek bebişin daha fazla bekletmeden
canım beniiim çok geçmişler olsun, çok şükür
saraaaaa bak sancılı olmama ragmen, gönderiyom gazozumu yavaş al içeri Eki Görüntüle 140816
canım benim ya.. kendime mutlu olmadımm ki ben snei duyuncacanım çok geçmiş olsun Rabbim denizini sana bağışlasın canım bir daha böle üzücü şeyler göstermesin Allaha emenet olun canım
jel kan toplayarak inmiş dedi doktor... demekki içerde kanama var,devam edebilir dedi Kardelencim..maşallah zeloşum sana,sen bitanesin,rabbim en kısa zamanda göndersin bebişini,olmadı,hemen bi tüp deneseniz nasıl olur ki,şu durumda belki daha iyi tutunmaz mı?
kanama mıydı,jelden miydi o pıhtılar?
şu anada iyi olmanıza çok sevindim
kokcektin yani,ALLAH RAZI OLSUN DR DAN:86:
oo maşalah
deniz güçlü velet :) hemencecik tutunmadıydı sana , bırakmaz kolay kolay :)
bizimki uyuşuk çıktıydı. ohhho şimdi kim dokuya gitcek de halat atçak da bağlancak da alış veriş yapcak da..
en iiisi mi ufaktan uzayam dediydi
aylinim bizi gelişmelerden haberdr et olur mu.. açma arayı
Zelal cok üzüldüm ya( Canım ya-vardır bunda da bi hikmet..çalışmalara devam bak şükür ki doğal olabiliyormuş... ne cok sevinmiştik hepimiz Zelalim... takdir-i ilahi- tektar verecek RABBİM sevinicez burda yine
evet canım malesef
slm kızlar.Zelal bebeginimi kaybetti((( çok üzüldüm ya .
:2: :2: :2:
sen nasılsın Özlemcim...pek gelmiyorsun artık heral ha?
evet canım malesef
evet canım malesef
Venüs benide kimse sevmiyor((( o kadar yazdım kimse cevap vermedi :
zelaaaal nerdesin?
çok üzüldüm ya şok etkisi yarattı bende Allahım zelala dayanma gücü versin sabır versin tekrar sevindirsin inşallah kısa zamanda.Sen nasılsın canım eşin rahatsızdı nasıl oldu.
Zelal cok üzüldüm ya( Canım ya-vardır bunda da bi hikmet..çalışmalara devam bak şükür ki doğal olabiliyormuş... ne cok sevinmiştik hepimiz Zelalim... takdir-i ilahi- tektar verecek RABBİM sevinicez burda yine
Herkese merhaba,
uyandığımdan beri hiç durmadım valla. Dün eşimle evi temizledik. Bugün kahvaltı, çamaşır, ütü yemek derken bu saat oldu. Birazdan da kendi temizliğimi yapacam :)))) yarın doktor randevum var yaa... Inşallah herşey çok güzel olur.
mrb saracım nasılsın canımtam pc yi açtım bi saate baktım hemen koştum yemeğimi yapmaya adam uyuyo şimdi kalkar ben acıktım die
özlemcim nasılsın canımtatlım inş. Rabbim en kısa zamanda hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip ader ben iyiyim canım moral bozmak kendime yapacağım en büyük kötülük olur sabırla yine deniycem:13:
hoşgeldin tatlım.nasılsın bugün?
bende çıkacam şimdi yemekten sonra gelirim sende gelebilirsen gel iki lafın belini kırarız.ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?