Herkese merhaba,
uyandığımdan beri hiç durmadım valla. Dün eşimle evi temizledik. Bugün kahvaltı, çamaşır, ütü yemek derken bu saat oldu. Birazdan da kendi temizliğimi yapacam :)))) yarın doktor randevum var yaa... Inşallah herşey çok güzel olur.
işte böyle sabırlı ve azimli olmak gerekli bizim çocuklar yollarına kırmızı halı istiyo canım çok nazlılar ama bilmiyolarki onlar ne kadar naz yaparsa yapsın anneleri daha inatçı.dimi canım.
adam bi nazlı bi nazlı sorma iki dakika size takılıyom oluyo 2 saat gözündeama yinede ben kaçarım görüşürüz canım öpt. tatlişim byyyyy
saracım keçilere döndük biz bu veletler yüzünden hani korkuyom bi köprü görmeye bi tepesine çıksak inmicez bu inatla
inatçı keçiler heheheheheee. olsun sonunda gelsinde bebişler.
heheh.. e olmuş olan zate di mi :))
haklı valla..
topikte herkesin aklı sende venüsüm. hormonların üzmesin seni :)
sağlıcakla kalasın ,sen de bebişin de :)
venüscüm gelmediğin zamanlarda seni hep merak ediyoruz.sana ve bebeğine bişey olmasın diye hep dua ediyoruz.seni sevmediğimizide nerden çıkardın sen gelince kimse gitmiyo sen herkes gittikten sonra geliyosun sanırım.hormonların seni alıngan mı yaptı kız:96::96::96::96::96::96::96:.bana sorarsan sen stres yapmayı bırakıp kendinide bebişinide üzmezsin tamam mı? hem topiğe gelmemeyi düşünmekde ne demek öyle bizi habersiz bırakma mutlu kal canım.öptüm byyyyyyyy
Venüs benide kimse sevmiyor((( o kadar yazdım kimse cevap vermedi :
metukacım,yetercim resimleri beğenmenize sevindim.çok hoşuma gitmişlerdi sizinlede paylaşayım dedim.
hemde çok güzellerdiiiimetukacım,yetercim resimleri beğenmenize sevindim.çok hoşuma gitmişlerdi sizinlede paylaşayım dedim.
hadi kız ikilafın belini kıracaktık gel artıkhoşgeldin tatlım.nasılsın bugün?
bende çıkacam şimdi yemekten sonra gelirim sende gelebilirsen gel iki lafın belini kırarız.ne dersin?
eşim rahatsız canım ameliyat olacakçok üzüldüm ya şok etkisi yarattı bende Allahım zelala dayanma gücü versin sabır versin tekrar sevindirsin inşallah kısa zamanda.Sen nasılsın canım eşin rahatsızdı nasıl oldu.
aaane olduda kaybetti bebegini ne zaman kaybetti
di mi ama yaaaa,bizi neden merakta bırakır bu kız?leylaaaaaaa nerdesin bacım?insan bi gelip haber vermez mi kız mı yoksa erkek mi bebeğin merak ediyoruz canım benim.:26::26::26::26::26::26::26:
saracım keçilere döndük biz bu veletler yüzünden hani korkuyom bi köprü görmeye bi tepesine çıksak inmicez bu inatla
aklıma geldi.. keçi gribine dikkat.. şaka sanmışıtm bizim bi akideş yakalnamış.. dün yine duydum, gecmiyomuş cookk uzun sürüyomuş.. hammmann tikkattt... sıkı giyinin çıkın, öpüşmeyin kimseyle,tokalaşırsanız aliizi suratınıza götürmedne ilk fırsatat bol suyla yakyın hemi...
di mi ama yaaaa,bizi neden merakta bırakır bu kız?
Bizde ona küselim hadi.
Benimki galiba ondan,kendimde keçiyim zaten,bide gribin keçisine yakalandık,eyvah eyvah(((
zelal ışığını takip ettim geldim ama sobelemedim.
çok şirinler dimi?
EEEE SARACIM ARAŞTIRMALARA BAŞLAMAK LAZIM MALUM HEDEFİMİZ VAR
evet gerçekten çok şirinleravatarındaki kızda çok şirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?