30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

leylicim inşallah yarınki kontrolünde herşey istediğin gibi gider sende bize hayırlı haberlerle gelirsin.

işte böyle sabırlı ve azimli olmak gerekli bizim çocuklar yollarına kırmızı halı istiyo canım çok nazlılar ama bilmiyolarki onlar ne kadar naz yaparsa yapsın anneleri daha inatçı.dimi canım.

saracım keçilere döndük biz bu veletler yüzünden hani korkuyom bi köprü görmeye bi tepesine çıksak inmicez bu inatla

inatçı keçiler heheheheheee. olsun sonunda gelsinde bebişler.

aklıma geldi.. keçi gribine dikkat.. şaka sanmışıtm bizim bi akideş yakalnamış.. dün yine duydum, gecmiyomuş cookk uzun sürüyomuş.. hammmann tikkattt... sıkı giyinin çıkın, öpüşmeyin kimseyle,tokalaşırsanız aliizi suratınıza götürmedne ilk fırsatat bol suyla yakyın hemi...

heheh.. e olmuş olan zate di mi :))
haklı valla..

topikte herkesin aklı sende venüsüm. hormonların üzmesin seni :)

sağlıcakla kalasın ,sen de bebişin de :)

tamam :))

hep bu hormonlar.annemede telefon açtım siz beni hiç sevmiyonuz diye , onlarda şaşırdı.:26:

Venüs benide kimse sevmiyor ((( o kadar yazdım kimse cevap vermedi :

yok kızz seni seviyozz :))

metukacım,yetercim resimleri beğenmenize sevindim.çok hoşuma gitmişlerdi sizinlede paylaşayım dedim.

gerçekten çok güzellerdi sara hele civcivler

metukacım,yetercim resimleri beğenmenize sevindim.çok hoşuma gitmişlerdi sizinlede paylaşayım dedim.
hemde çok güzellerdiiii
hoşgeldin tatlım.nasılsın bugün?

bende çıkacam şimdi yemekten sonra gelirim sende gelebilirsen gel iki lafın belini kırarız.ne dersin?
hadi kız ikilafın belini kıracaktık gel artık
çok üzüldüm ya şok etkisi yarattı bende Allahım zelala dayanma gücü versin sabır versin tekrar sevindirsin inşallah kısa zamanda.Sen nasılsın canım eşin rahatsızdı nasıl oldu.
eşim rahatsız canım ameliyat olacak
aaane olduda kaybetti bebegini ne zaman kaybetti

yeni daha canım

leylaaaaaaa nerdesin bacım?insan bi gelip haber vermez mi kız mı yoksa erkek mi bebeğin merak ediyoruz canım benim.:26::26::26::26::26::26::26:
di mi ama yaaaa,bizi neden merakta bırakır bu kız?
bizde ona küselim hadi.
saracım keçilere döndük biz bu veletler yüzünden hani korkuyom bi köprü görmeye bi tepesine çıksak inmicez bu inatla

benimki galiba ondan,kendimde keçiyim zaten,bide gribin keçisine yakalandık,eyvah eyvah(((

EEEE SARACIM ARAŞTIRMALARA BAŞLAMAK LAZIM MALUM HEDEFİMİZ VAR

haklısın canım bende bu ay regl olursam ki (inşallah olmam) ateş ölçmeye başlayacam.

ya bide ben sabah uyanır uyanmaz ölçmeyi unutuyorum bazen ondan birazda istemiyodum ama bebiş için yapacaz artık başka çare yok.

saracım yarın nasipse incir kürüne başlıcam yumoşun gelişmesi için sade incir suyu içiyosun yumurta gelişincede çatlasın die incirin içine havuç katıyosun çatlamayı kolaylaştırıyomuş ne dersin çok araştırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…