canım 9 tane inciri güzelce yıkıyosun yarım lt suda 4 dakika kaynatıyosun ılıyınca 2 ye bölüp yarısını sabah kahvaltıdan sonra kalanı öğlen aç karına 20 yada 25 gün içiyosun yumoşun çatlamasına yakın içine orta boy taze havucu dilimleyip 4 dakika daha kaynatıp içiyosun çok şifalıymış adata mucize diyolar
kadercim çok geçmiş olsun canım
hııııımmmm çokda basitmiş aslında.inşallah işe yarar zelalım sen yap tatlım. benim bu ay yumoşlar çatladı.olmazsa öbür aya bende yapayım.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Öyle miymiş, benim doktor hiç ilaç içirtmiyordu bana son 2 hafta, öyleyse sorun yok demektir, daha 6-7 gün var adetime çünkü...
Seni de tuttum burda Saracım, çıkıyodun, hadi gidip yatalım artık
Çok sağol Zelalcım, çıktın sanmıştım...
Ben de mi denesem bu incir kürünü, ama ben çok usanıyorum yaaa, bir ay bal-tarçın-çörekotu deniyeyim dedim, birkaç gün yedim sonra boşverdim... Ateş ölçmeyi de deniyeyim diyorum amma önce derece almam lazım, belki usanmam da yaparım
Çok sağol Zelalcım, çıktın sanmıştım...
Ben de mi denesem bu incir kürünü, ama ben çok usanıyorum yaaa, bir ay bal-tarçın-çörekotu deniyeyim dedim, birkaç gün yedim sonra boşverdim... Ateş ölçmeyi de deniyeyim diyorum amma önce derece almam lazım, belki usanmam da yaparım
Tamam o zaman 6-7 güne kadar adet gelir benim, siz de zorlayın beni biraz, hem ateş ölçelim hem de incir kürünü deniyelim. ama benimkisi kızıyor böyle şeylere, doktora gitmiyorsun ne duysan inanıyorsun falan diyor, belki de o yüzden vazgeçiyorum ben hep...
Neyse kızlar size doyum olmaz, bana hiç olmaz amaben çıkıyorum çok uykum var yatıp dinleneyim bari..
Öptüm sizi kocaman
Arkadaşlar çok az okuduğum kadarı ile çok samimi ama çok seviyeli paylaşımlar var çok sevindim.Sizlerin kişisel rahatsızlıkların dışında(örnek olsun diye söylemek isterim).Çok sevdiğim bir arkadaşım çok iyi doktorlara gitmesine rağmen, çok önemsiz ilaçla hemen halledilebilecek rahatsızlık yüzünden doktorların çok incelemediği için 11 yıl bebeği olmadı.VEE şimdi bebeği 1 yaşında.Kalbi güzel atan hiç kimsenin dileği geri çevrilmez belki şimdi belki bilemeyiz.Dilemek ve uzmanlara bırakıp takip etmek.
zelalcim nasılsın canım.takip edemedim.dra gidecektin parça kalmışmı diye
ne oldu canım sonuç ne
geçmişe baktım ama denk gelemedim merakta ettim
Hayır cnm ben henüz yeni diliyorum.
en azından kürtajdan kurtulmuşsun sevindim canım
ne yapayım ben aynı 3 gün kaldı adete onu bekliyorum işte
hadi sende katıl incir kürü yapalım çok iyi diyolar
canım bi şüpen varmı inş. adet olmassın:))))
kızlar nasılsınız canlarımkızlar dr a gittim parça falan kalmamış kürtaj olmadım ilaç yazdı rahim temizlensin diyede mide hapı verdi ne alaka:26:
en azından kürtajdan kurtulmuşsun sevindim canım
ne yapayım ben aynı 3 gün kaldı adete onu bekliyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?