30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kadercim çok geçmiş olsun canım

Çok sağol Zelalcım, çıktın sanmıştım...
Ben de mi denesem bu incir kürünü, ama ben çok usanıyorum yaaa, bir ay bal-tarçın-çörekotu deniyeyim dedim, birkaç gün yedim sonra boşverdim... Ateş ölçmeyi de deniyeyim diyorum amma önce derece almam lazım, belki usanmam da yaparım

Öyle miymiş, benim doktor hiç ilaç içirtmiyordu bana son 2 hafta, öyleyse sorun yok demektir, daha 6-7 gün var adetime çünkü...
Seni de tuttum burda Saracım, çıkıyodun, hadi gidip yatalım artık

her doktorun yorumu farklı canım ama banada mantıklı geldi.neden dersen günün geçmeyene kadar hamile olduğunu bilmiyosun testlerde bile çıkmıyo.ama bebiş kendini hissettirdikten sonra önemli tabi dikkatli olmak gerek.

canım öle usanmak falan yok sonunda büyük ödül varben hem incire hem ateşe başlıcam sende başla bence hem insan kendini daha iyi hissediyo en azından uğraşıyoz

üşenmek yok,bıkmak usanmak hiç yok kadercim.herşey bebişler için.

Son düzenleme:
Tamam o zaman 6-7 güne kadar adet gelir benim, siz de zorlayın beni biraz, hem ateş ölçelim hem de incir kürünü deniyelim. ama benimkisi kızıyor böyle şeylere, doktora gitmiyorsun ne duysan inanıyorsun falan diyor, belki de o yüzden vazgeçiyorum ben hep...
Neyse kızlar size doyum olmaz, bana hiç olmaz ama ben çıkıyorum çok uykum var yatıp dinleneyim bari..
Öptüm sizi kocaman

tamam tatlım biz seni gaza getiririz iyi geceler öpt. byyyyy

Arkadaşlar çok az okuduğum kadarı ile çok samimi ama çok seviyeli paylaşımlar var çok sevindim.Sizlerin kişisel rahatsızlıkların dışında(örnek olsun diye söylemek isterim).Çok sevdiğim bir arkadaşım çok iyi doktorlara gitmesine rağmen, çok önemsiz ilaçla hemen halledilebilecek rahatsızlık yüzünden doktorların çok incelemediği için 11 yıl bebeği olmadı.VEE şimdi bebeği 1 yaşında.Kalbi güzel atan hiç kimsenin dileği geri çevrilmez belki şimdi belki bilemeyiz.Dilemek ve uzmanlara bırakıp takip etmek.

canım hg ne güzel Allah bağışlasın darısı hepimizin başına senin çocuğun varmı:26:

zelalcim nasılsın canım.takip edemedim.dra gidecektin parça kalmışmı diye
ne oldu canım sonuç ne
geçmişe baktım ama denk gelemedim merakta ettim

zelalcim nasılsın canım.takip edemedim.dra gidecektin parça kalmışmı diye
ne oldu canım sonuç ne
geçmişe baktım ama denk gelemedim merakta ettim

semim bebeğim hg gittim canım parça kalmamış ilaç yadı onları kullanıyom sen ne yapıyosun canım

en azından kürtajdan kurtulmuşsun sevindim canım
ne yapayım ben aynı 3 gün kaldı adete onu bekliyorum işte

hadi sende katıl incir kürü yapalım çok iyi diyolar
canım bi şüpen varmı inş. adet olmassın:))))

Son düzenleme:
hadi sende katıl incir kürü yapalım çok iyi diyolar
canım bi şüpen varmı inş. adet olmassın:))))

işallah ama tatlım çalışamadık bile
hani sana bir msj yazmıştım
leyla belim ağrıyor dedi hamiş oldu s
sen kist diyosun dedin hamişl oldun diye bendemi öyle yapsam dedim ve bu msj yazdım oturduğum yerden kalkerken bel fıtığı gibi bişey oldum şaka gibi
ve kaldı bizim çalışmalar maalesef
incir kürünün kisti büyüttüğünü duymuştum ne kadar doğru bilemem ama zaten kocaman bir kistim var korkuyorum o yüzden

kızlar nasılsınız canlarımkızlar dr a gittim parça falan kalmamış kürtaj olmadım ilaç yazdı rahim temizlensin diyede mide hapı verdi ne alaka:26:

zelalca cok sevindim iyi haberlerine canım, mide hapını bende anlamadım...

umarım gelmez o kırmızılar arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…