30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

inş. bitanem hastalanmassın Rabbim yüzünü güldürür inş. bu ay bakalım zaman bizlere neler göstercek

nasıl yapıyosun ne kadar inciri ne kadar suyla kaynatıyosun.ne kadar süre içiyosun canım biraz anlatırmısın? bakarsın bende yaparım.

inş. bitanem hastalanmassın Rabbim yüzünü güldürür inş. bu ay bakalım zaman bizlere neler göstercek

amin canım.inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür.bizlerde evlat sahibi olarak hayatımıza mutlu mesut devam ederiz.inşallah.

hoşgeldin kadercim dişin nasıl oldu canım?

Sağol Saracım, daha iyi gibi ama ağrı var, ağrı kesicilerden midemi mahvedeceğim... Yarın gideceğim tekrar dişçiye. Çekti bir tanesini ama sanki başka bi diş ağrıyor, bilemiyorum ki... Hangisi olduğunu da anlayamıyorum, hepsi ağrıyor sankim((
Sen nasılsın canım?
Zelalcım sen nasıl oldun gülüm?

çok geçmiş olsun.ben iyiyim canım. acaba yanlış dişinimi çektiler.yoksa birden fazla çürükmü var? diş ağrısı zordur bilirim canım.Allah şifa versin tatlım.

çok geçmiş olsun.ben iyiyim canım. acaba yanlış dişinimi çektiler.yoksa birden fazla çürükmü var? diş ağrısı zordur bilirim canım.Allah şifa versin tatlım.

Yanlış değil canım, o diş çürüktü ve bir işe yaramıyordu, çekilmesi gerekiyordu zaten.. Ama yanındakileri de çürütmüş dedi dr., yaran iyileşsin gel demişti ama dayanamıyacağım çok kötü gerçekten...
Dünya kadar da ilaç içtim, nasıl olsa bişey yok diye, şimdi de ya olmuşsa ummadığım anda diye içime kuşku düştü:26::26:

Offff tatil de bitiyor, hiçbişey anlamadım bu diş ağrısı yüzünden ya

hıııııı anladım tatlım.bazen önemsemiyoruz yada dişçi korkusundan doktoru sürekli erteliyoruz bi diş hastayken bütün dişler hasta oluyo.umarım tez zamanda iyileşirsin.

reglinde gecikme varmı? varsa test yap ama yoksa korkma bence.çünkü regl gecikmeyince kadar içilen ilaçlar bebeğe zarar vermiyo taki günün geçinceye kadar günün geçtikten sonra dikkat etmen gerek.doktorum öyle demişti.

Canım çok güzel çiçekler, teşekkür ederiz...
Zelal çıkmış galiba... Ben de çıkıyorum zaten..
Görüşürüz hayatım..
İyi geceler...

nasıl yapıyosun ne kadar inciri ne kadar suyla kaynatıyosun.ne kadar süre içiyosun canım biraz anlatırmısın? bakarsın bende yaparım.

canım 9 tane inciri güzelce yıkıyosun yarım lt suda 4 dakika kaynatıyosun ılıyınca 2 ye bölüp yarısını sabah kahvaltıdan sonra kalanı öğlen aç karına 20 yada 25 gün içiyosun yumoşun çatlamasına yakın içine orta boy taze havucu dilimleyip 4 dakika daha kaynatıp içiyosun çok şifalıymış adata mucize diyolar

kadercim çok geçmiş olsun canım

Öyle miymiş, benim doktor hiç ilaç içirtmiyordu bana son 2 hafta, öyleyse sorun yok demektir, daha 6-7 gün var adetime çünkü...
Seni de tuttum burda Saracım, çıkıyodun, hadi gidip yatalım artık

hııııımmmm çokda basitmiş aslında.inşallah işe yarar zelalım sen yap tatlım. benim bu ay yumoşlar çatladı.olmazsa öbür aya bende yapayım.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…