30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

iyiyim saracım sen nasılsın
bizim topiğe uğramışsın ama tatlım ben çıkmıştım sonra gördüm.
bekleriz arada
aşılama falan yaptırırsan çok prof var bizde

bende iyiyim canım.aşılamayı önümüzdeki aylarda düşünecem gibi tatlım.hayırlısı olsun bakalım.

inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamiş kalırsın

inşallah canım.inşallah sende bu ay bebeğine kavuşursun.bide bakarsın ikizlerimiz olur metukacım.zelalında ikizleri olsun bu kadar bekledikten sonra ikiz bebişleri hak ediyoruz dimi

inşallah canım.inşallah sende bu ay bebeğine kavuşursun.bide bakarsın ikizlerimiz olur metukacım.zelalında ikizleri olsun bu kadar bekledikten sonra ikiz bebişleri hak ediyoruz dimi

ay bazen düşünüyorum ikizlerim olsa ne yaparım diye...biri susar diğeri ağlar...biri uyur biri uyanır...çok

zor olabilir ama..olsun bakarız değil mi?

rabbim zelalıma da ikiz hatta üçüz sağlıklı evlatlar versin.....

olsunda bakarız be metukacım.hele bi gelsinlerde.zeloşum içinde amiiiiiiiin

kardelencim hoşgeldin canım nasılsın ne var ne yok?

iyidir canım,nolsun işte,biraz üzüldüm sabahtan ama geçti şimdi,alıştım artık.
inşallah en kısa zamanda hepimiz anne oluruz.
bu arada sara cım,netin sınırlıysa gönderdiğin resimlerle kotayı açabilirsin,haberin olsun,sınırsızsa sorun yok.

metukacım baban ve annen nasıllar canım?

babam iyi canım..ateşini düşürdük...cuma günkü dr kontrolunde sonuçlar iyi çıktı..çok şükürr. kendi

evine gitti.. orada kardeşim bakıyor şu an..

annem için aynı şeyi diyemicem...o da günlerini dolduruyor..belki gün içinde bir dilim ekmekle

yaşıyor...

bir şey yiyemiyor..yediklerini kusuyor.. o kadar illet bir hastalık ki rabbim kimsenin başına vermesin...

ben de iyiyim çok şükür sizlerin de güçlü olduğunu gördükçe ben dahada güçleniyorum.....

ben de hafta içi onlara gidebilirim tekrar..

babamın ameliyatı sırasında izmirden ablamlar geldi...ben de kaldılar..tabii ev dağıldı...hala çamaşır

yıkıyorum..yıka yıka bitmedi...fenalık geldi inan...

benim netim sınırsız ama resimler kotayı aştırıyomu?

üzülme canım inşallah en kısa zamanda Rabbim yüzümüze bakacak ve kucaklarımız bebekle dolacak.

benim netim sınırsız ama resimler kotayı aştırıyomu?

üzülme canım inşallah en kısa zamanda Rabbim yüzümüze bakacak ve kucaklarımız bebekle dolacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…