30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

babanın iyi olmasına sevindim.annenede Allah şifa versin ve yardımcısı olsun canım. biliyorum çok zor ama sende kendini bırakma güçlü olmak zorundasınki sevdiklerine destek olabilesin.ne zaman konuşacak dertleşecek birine ihtiyacın olursa ben kendi adıma hep yanındayım unutma.
çamaşır,ütü hiç bitmeyen şeyler zaten ama bide misafir gelince dahada artıyo.sende kendini yormadan yavaş yavaş yap işlerini.Allah yardımcın olsun canım akidişim.

sağol kuşum...:132::132::132::132::132::132::132::128::128::112::112::112::112:

Cok cok geçmiş olsun baban için Metukacım...
Annene ve sizede ALLAH ım sabırlar versin.. ne zor bi hastalık sahiden.. dünya imtihanı işte,hersey ALLAH tan ...

Bu güzel güller En Sevigliye mi Saracım ???
Kandilimiz mubarek olsun... dualarda buluşalum inşALLAH bu gece...
RABBİMizin bize bol dua edip,kabul görmesi için bi armağını bu mubarek geceer diye düşünüyroum..

ahh ZErdalım maşALLAH ne cabuk bitmiş snein liste.. ben anca bakabildim nete...sırada kim var ona dua ederek okuyayaım ayetel kürsilerimi 33 tane...

sağol ELFİDAM

yavrumuz DENİZİMİZ nasıl?
iyi çok şükür metukam ya.. bugun kötü rüya gördüm,, tabriide kötü netten baktım,canım sıkkın.. anlatmıycam size belki cıkmaz o zaman (

Eki Görüntüle 141468

Kızlar herkese selamlar sevgiler, Allah dualarımızı kabul etsin insallah...

sağolun kızlar.. sizlerinde mubarek olsun.. hayırlı olan tüm dualar kabul görsün ( AMİN )

elfidacım gördüğün rüyayı hayra yoracaksın hep.kötü rüyada görsen Allahım rüyamı hayra çevir de gerisini düşünme.tamam mı tatlım. bak sana ve denizine bi kırmızı gül.

Eki Görüntüle 141483

mersiii SAracım. :)) ben bilemiyojm öyle resimler koymayı al bunlayda benden saanaaaa

Kardelencim.. ben buydayımda yan topiğe kaçıverdimdi.. ama şimdi kaçıyore seni öpüp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…