metukacım,rabbim annene şifa versin canım.
babanada tabiki,hayırlı kandiller
sağol kardelenim Allah razı olsun...
üzülme kardelenim,,bebelerimiz hayırlısıyla gelecekler inşallah....
babam iyi canım..ateşini düşürdük...cuma günkü dr kontrolunde sonuçlar iyi çıktı..çok şükürr. kendi
evine gitti.. orada kardeşim bakıyor şu an..
annem için aynı şeyi diyemicem...o da günlerini dolduruyor..belki gün içinde bir dilim ekmekle
yaşıyor...
bir şey yiyemiyor..yediklerini kusuyor.. o kadar illet bir hastalık ki rabbim kimsenin başına vermesin...
ben de iyiyim çok şükür sizlerin de güçlü olduğunu gördükçe ben dahada güçleniyorum.....
ben de hafta içi onlara gidebilirim tekrar..
babamın ameliyatı sırasında izmirden ablamlar geldi...ben de kaldılar..tabii ev dağıldı...hala çamaşır
yıkıyorum..yıka yıka bitmedi...fenalık geldi inan...
babanın iyi olmasına sevindim.annenede Allah şifa versin ve yardımcısı olsun canım. biliyorum çok zor ama sende kendini bırakma güçlü olmak zorundasınki sevdiklerine destek olabilesin.ne zaman konuşacak dertleşecek birine ihtiyacın olursa ben kendi adıma hep yanındayım unutma.
çamaşır,ütü hiç bitmeyen şeyler zaten ama bide misafir gelince dahada artıyo.sende kendini yormadan yavaş yavaş yap işlerini.Allah yardımcın olsun canım akidişim.
üzülmesem keşke,ahhhhh ahh.yarın tekrar dr a gidiyorum bakalım,hayırlısı artık.
sağol kuşum...:132::132::132::132::132::132::132::128::128::112::112::112::112:
sen bana tektaş mı veriyosun?ayyyyy canım benim teşekküy edeyim.
Cok cok geçmiş olsun baban için Metukacım...babam iyi canım..ateşini düşürdük...cuma günkü dr kontrolunde sonuçlar iyi çıktı..çok şükürr. kendi
evine gitti.. orada kardeşim bakıyor şu an..
annem için aynı şeyi diyemicem...o da günlerini dolduruyor..belki gün içinde bir dilim ekmekle
yaşıyor...
bir şey yiyemiyor..yediklerini kusuyor.. o kadar illet bir hastalık ki rabbim kimsenin başına vermesin...
ben de iyiyim çok şükür sizlerin de güçlü olduğunu gördükçe ben dahada güçleniyorum.....
ben de hafta içi onlara gidebilirim tekrar..
babamın ameliyatı sırasında izmirden ablamlar geldi...ben de kaldılar..tabii ev dağıldı...hala çamaşır
yıkıyorum..yıka yıka bitmedi...fenalık geldi inan...
Bu güzel güller En Sevigliye mi Saracım ???metukacım bu güzel günün anısına bak sana ne hediye edecem.
Eki Görüntüle 141441 Eki Görüntüle 141441 Eki Görüntüle 141441 Eki Görüntüle 141441 Eki Görüntüle 141441 Eki Görüntüle 141441 Eki Görüntüle 141441 Eki Görüntüle 141441 Eki Görüntüle 141441 Eki Görüntüle 141441
zerdal için ayetel kürsi listesi
zerdal.........10
leyla...........20
metuka........30
geshenk.......153
yeter...........20
semi.............30
ayşegül..........50
toplam..........313
okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka, kaderiye, aylin
iyi çok şükür metukam ya.. bugun kötü rüya gördüm,, tabriide kötü netten baktım,canım sıkkın.. anlatmıycam size belki cıkmaz o zamansağol ELFİDAM
yavrumuz DENİZİMİZ nasıl?
kandiliniz mübarek olsunEki Görüntüle 141469 Eki Görüntüle 141469
elfidacım gördüğün rüyayı hayra yoracaksın hep.kötü rüyada görsen Allahım rüyamı hayra çevir de gerisini düşünme.tamam mı tatlım. bak sana ve denizine bi kırmızı gül.
Eki Görüntüle 141483
metukaaaaaaaaa ben geldim.:80::80::80::80::80::80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?