İkiside cnm ama artık istiyoruz.yeni evlimisin yoksa şimdiye kadar düşünmedinizmi:26:
metukacım nasılsın canım neler yapıyosun?
canım sabah işler yoğundu malum bugün pazartesi...anca girdim...doktor net bişey söylemedi ama kıza benziyor dedi...bacaklarını açmadı bir türlü...martta netleşecek..ama bence kız içime öyle geliyor doktorda kıza benziyor deyince...hayırlısı ben çok mutlu oldum...Rabbim darısı başınıza olsun inşallah canım...
zerdal için ayetel kürsi listesi
zerdal.........10
okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka, kaderiye, aylin.
öğleden sonra gelip yazarım okuyacakları. öptüm kızlar.
zerdal.........10
okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka, kaderiye, aylin.
zerdal.........10
zerdal.........10
leyla...........20
metuka........30
geshenk.......100
yeter...........20
semi.............30
toplam..........210
kalan............103
153 okudum ... Allah kabul etsin şu mübarek günde inşallah.. çok dua ettim çoook... Rabbim hepimizin muradını bugünün yüzüsuyu hurmetine tez zamanda gerçekleştirsin inşallahh.. hayırlı kandiller.. kandiliniz mübarek olsun...
geshenk ağzına sağlık canım aylin için 50 yazdım bana benim için 100 yazmışsın onu yazdım. o zaman benimki 103 mu oluyor toplamda.
canlarım oldu bitti maşallah :)
haberler süpper diil, ama çok şükür,çok daha iyiym..
epeyce yapışıklık varmış, açmışlar, yumurtalık rezervim çok iyi olmadığından kisti tamamen çıkarmaktan vazgeçip içini boşaltıp yakmışlar. endometriozis odakları yakılmış. çok şükür tüplerden sıvı rahat geçmiş.
yani biz boşuna klomen falan uğraşıyomuşuz, doktorun tahmininden kötü çıkmış içerisi..çok şükür gerekeni yapmışlar. 1 saat sürmüş, dikişler falan acımadı pek ama içeri verdikleri gaz dün sancı yaptı omuzlarımda ve göğüs kafesinin hemen altında, gaz çıkarman lazım dediler ama ne mümkün:)) annemin dediine göre gece epeyce çıkarmışım:)) bebekliğimden sonra ilk kez annem gaz çıkarmama sevinmiş:) bugün gayet iyiyim, gaz sancısı da kalmadı.
hepinizi çook öpüyorum, desteğiniz, dualarınız için..
mevlam sizi yalnız bırakmasın, içinizdeki imanla sizi işitsin,
O'na olan aşkınızı çağaltsın, sizin uçurumlardan düşmemeniz için her zaman ellerinden tutacak, günahlardan uzak tutacak melekleriniz olsun, mevlam sizi o kadar çok sevsin ki kötü niyetli insanlardan korusun,tüm güzellikleri sizlere versin, ömrünü ay gibi parlak güneş gibi ışıltılı sımsıcak eylesin
O birdir O tektir ol der ve herşey olur
sizlerin huzuru ve mutluluğu için bu mübarek mevlüt kandilinde ''ol'' desin, hayatınız güzelleşsin, hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin sizlere.....
kandiliniz mübarek olsun, dualarda buluşmak ümidi ile....
O'na olan aşkınızı çağaltsın, sizin uçurumlardan düşmemeniz için her zaman ellerinden tutacak, günahlardan uzak tutacak melekleriniz olsun, mevlam sizi o kadar çok sevsin ki kötü niyetli insanlardan korusun,tüm güzellikleri sizlere versin, ömrünü ay gibi parlak güneş gibi ışıltılı sımsıcak eylesin
sizlerin huzuru ve mutluluğu için bu mübarek mevlüt kandilinde ''ol'' desin, hayatınız güzelleşsin, hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin sizlere.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?