30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

metukacım nasılsın canım neler yapıyosun?

evi toplamaya çalışıyorum..bir yandan da üstümde bir kırgınlık bir yorgunluk sorma gitsin... sen nasılsın ?

hayırlısı olsun canım...

banada 30 yaz canım

Son düzenleme:
LEYLA KIZIN MI OLCAK ŞİMDİ :)) bıcırık bilmiş bir şey yolda desene :) sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah

zerdalıma da benden 100 olsun...

20 tane okudum allah kabul etsin inşşşş

zerdal için ayetel kürsi listesi

zerdal.........10
leyla...........20
metuka........30
geshenk.......100
yeter...........20
semi.............30
ayşegül..........50
toplam..........260

kalan............53

okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka, kaderiye, aylin

Son düzenleme:

153 okudum ... Allah kabul etsin şu mübarek günde inşallah.. çok dua ettim çoook... Rabbim hepimizin muradını bugünün yüzüsuyu hurmetine tez zamanda gerçekleştirsin inşallahh.. hayırlı kandiller.. kandiliniz mübarek olsun...

geshenk ağzına sağlık canım aylin için 50 yazdım bana benim için 100 yazmışsın onu yazdım. o zaman benimki 103 mu oluyor toplamda.

zerdal için ayetel kürsi listesi

zerdal.........10
leyla...........20
metuka........30
geshenk.......153
yeter...........20
semi.............30
ayşegül..........50
toplam..........313

okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka, kaderiye, aylin

geçmiş olsun şekercim, yaşadığın bu sıkıntıların sonunda inşaallah bebiş gelsin, unuttursun sana hepsini bebişle gülsün yüzün inş

mevlam sizi yalnız bırakmasın, içinizdeki imanla sizi işitsin,
O'na olan aşkınızı çağaltsın, sizin uçurumlardan düşmemeniz için her zaman ellerinden tutacak, günahlardan uzak tutacak melekleriniz olsun, mevlam sizi o kadar çok sevsin ki kötü niyetli insanlardan korusun,tüm güzellikleri sizlere versin, ömrünü ay gibi parlak güneş gibi ışıltılı sımsıcak eylesin
O birdir O tektir ol der ve herşey olur
sizlerin huzuru ve mutluluğu için bu mübarek mevlüt kandilinde ''ol'' desin, hayatınız güzelleşsin, hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin sizlere.....
kandiliniz mübarek olsun, dualarda buluşmak ümidi ile....

amiiiin canım ne güzel dular etmişsin..

amiiiiiiin tatlım.

iyiyim saracım sen nasılsın
bizim topiğe uğramışsın ama tatlım ben çıkmıştım sonra gördüm.
bekleriz arada
aşılama falan yaptırırsan çok prof var bizde

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…