Gelmedi mi hala, hamileler uzun süre gelmeyince korkuyorum. peki elfidayı gördünüz mü.cumartesi dr a gidip öğrenecekti ama hala haber yokkk
amin canım.günaydın kızlar hayılı kadnller
en yüce sevgilinin doğum günü
bu mübarek günün hürmetine dualrmız kabul olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Kızlar öncelikle Mevlid Kandiliniz Mübarek olsun Rabbim bu güzel gecede dualarımızı geri çevirmesin inşallah isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar göndersin inşallah..
Sevgililer Gününüzde Kutlu olsun..
canım bebeğini kaybettiğini okudum..inşallah Rabbim tez zamanda yeni bir tane gönderir sana...çok üzüldüm inanki...Rabbim sana sabır versin zelalcım...hemen hemen evet canım mesela ben 34 yaşındayımkayyum canım sen kaçlık çıtırsın
işler vardı anca girdim metukam...Leyla kızzzzzz nerdesin yahu?
afacan kendini göstermedi zerdal teyzesi...bacaklarını kapatmıştı..ama hopluyordu karnımda inanamadım..maşallah kuzuma dimi teyzeleri...doktor 3lü test yaptı...cumartesiye kadar ararım seni dedi..inşallah temiz çıkar testimiz...doktor genital yapısı kıza benziyor ama marttaki kontrolde net bişey söylerim dedi ama ben kızım diye sevmeye başladım bile....geçmişi okuyamadım, leylanın bebeğinin cinsiyeti belli oldumu.
canım hepimizin Mevlid Kandili mübarek olsun...hayırlara vesile olsun inşallah...Kızlar öncelikle Mevlid Kandiliniz Mübarek olsun Rabbim bu güzel gecede dualarımızı geri çevirmesin inşallah isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar göndersin inşallah..
Sevgililer Gününüzde Kutlu olsun..
Leylaaaaaaaaaaaa nerelerdesin bakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm?
hemen yaz pipilimi pupulumu
canım sabah işler yoğundu malum bugün pazartesi...anca girdim...doktor net bişey söylemedi ama kıza benziyor dedi...bacaklarını açmadı bir türlü...martta netleşecek..ama bence kız içime öyle geliyor doktorda kıza benziyor deyince...hayırlısı ben çok mutlu oldum...Rabbim darısı başınıza olsun inşallah canım...
hayırlısı olsun leylacığım....
afacan kendini göstermedi zerdal teyzesi...bacaklarını kapatmıştı..ama hopluyordu karnımda inanamadım..maşallah kuzuma dimi teyzeleri...doktor 3lü test yaptı...cumartesiye kadar ararım seni dedi..inşallah temiz çıkar testimiz...doktor genital yapısı kıza benziyor ama marttaki kontrolde net bişey söylerim dedi ama ben kızım diye sevmeye başladım bile....
canım hepimizin Mevlid Kandili mübarek olsun...hayırlara vesile olsun inşallah...
amin canım.hayırlısı olsun leylacım ama kendini göstermeyip naz yaptığına göre bence de kız.prensesimiz iyi olsunda sağlıklı olsunda önemli olan o.
evet canım martta kesinleşecek..bacaklarını açmadı bir türlü...leyla gözün aydın tatlım, demek kız, ben demiştim, ama martta kesinleşecek sanıırm. hayırlı olsun.
zerdal için ayetel kürsi listesi
zerdal.........10
okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka, kaderiye, aylin.
öğleden sonra gelip yazarım okuyacakları. öptüm kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?