30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

günaydın kızlar hayılı kadnller
en yüce sevgilinin doğum günü
bu mübarek günün hürmetine dualrmız kabul olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Kızlar öncelikle Mevlid Kandiliniz Mübarek olsun Rabbim bu güzel gecede dualarımızı geri çevirmesin inşallah isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar göndersin inşallah..
Sevgililer Gününüzde Kutlu olsun..

cumartesi dr a gidip öğrenecekti ama hala haber yokkk
Gelmedi mi hala, hamileler uzun süre gelmeyince korkuyorum. peki elfidayı gördünüz mü.
günaydın kızlar hayılı kadnller
en yüce sevgilinin doğum günü
bu mübarek günün hürmetine dualrmız kabul olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
amin canım.

amin canım, hepimizin dualrı kabul olsun.

hemen hemen evet canım mesela ben 34 yaşındayım kayyum canım sen kaçlık çıtırsın
canım bebeğini kaybettiğini okudum..inşallah Rabbim tez zamanda yeni bir tane gönderir sana...çok üzüldüm inanki...Rabbim sana sabır versin zelalcım...
Leyla kızzzzzz nerdesin yahu?
işler vardı anca girdim metukam...
geçmişi okuyamadım, leylanın bebeğinin cinsiyeti belli oldumu.
afacan kendini göstermedi zerdal teyzesi...bacaklarını kapatmıştı..ama hopluyordu karnımda inanamadım..maşallah kuzuma dimi teyzeleri...doktor 3lü test yaptı...cumartesiye kadar ararım seni dedi..inşallah temiz çıkar testimiz...doktor genital yapısı kıza benziyor ama marttaki kontrolde net bişey söylerim dedi ama ben kızım diye sevmeye başladım bile....
canım hepimizin Mevlid Kandili mübarek olsun...hayırlara vesile olsun inşallah...

Leylaaaaaaaaaaaa nerelerdesin bakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm?

hemen yaz pipilimi pupulumu

canım sabah işler yoğundu malum bugün pazartesi...anca girdim...doktor net bişey söylemedi ama kıza benziyor dedi...bacaklarını açmadı bir türlü...martta netleşecek..ama bence kız içime öyle geliyor doktorda kıza benziyor deyince...hayırlısı ben çok mutlu oldum...Rabbim darısı başınıza olsun inşallah canım...

hayırlısı olsun leylacığım....

amin canım.hayırlısı olsun leylacım ama kendini göstermeyip naz yaptığına göre bence de kız.prensesimiz iyi olsunda sağlıklı olsunda önemli olan o.

aylin için ayetel kürsi listesi.

zerdal...........33
caadi.............50
semi..............20
leyla..............20
sara..............20
naneli............20
ayşegül..........50
loveli.............10
venus............10
metuka..........30
geshenk..........50
toplam............313

okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka, kaderiye.

amin canım.hayırlısı olsun leylacım ama kendini göstermeyip naz yaptığına göre bence de kız.prensesimiz iyi olsunda sağlıklı olsunda önemli olan o.

evet canım önemli olan sağlıklı olması....hiç farketmez kız erkek..Rabbim sağlıklı olmasını nasip etsinde sara teyzesi...ben çok mutluyum...Rabbim hepinize nasip etsin inşallah...doktora her gittiğimde sizlerede dua ediyorum inanın bana...çok öpüyorum..zelalciğime çok üzüldüm..inşallah Rabbim tez zamanda yüzünü güldürür onunda sizlerinde inşallah...

leyla gözün aydın tatlım, demek kız, ben demiştim, ama martta kesinleşecek sanıırm. hayırlı olsun.

zerdal için ayetel kürsi listesi

zerdal.........10

okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka, kaderiye, aylin.

öğleden sonra gelip yazarım okuyacakları. öptüm kızlar.

leyla gözün aydın tatlım, demek kız, ben demiştim, ama martta kesinleşecek sanıırm. hayırlı olsun.
evet canım martta kesinleşecek..bacaklarını açmadı bir türlü... hayırlısı bakalım tatlım...

banada 20 yaz tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…