30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kızlar biz eşimle beraber yarın has yatıyoruz
bize dua edin olurmu

tamam canım.size ayrıcada edicem inş..birazdan..

daha yemedik biz.birazdan yiyecez.ben ıspanak çorbası,etli bamya şehriyeli pilav ve cacık yaptım canım.bide cevizli damla çikolatalı kek yaptım.sen neler yaptın tatlım benim?

ayyyyyyy canım bamya istedi yaaaaa
venüscüm nasılsın? bak sana ve bebişinede bi gül göndereyim.

oyyy sağol canım benim...
Eki Görüntüle 141583

,sara_28+,_eLfiDa_+,tentation+,

şişştt napıyonus s bakem siz :)) benim çok uykum var.çay yapıyorum şimdi.namaz kılıp kuran okucam bide sizlere ve kendime ve aileme dua edicem inş..ama önce çay içmeliyim yojsa bayılıcam uykudan.eşim uyudu bile.tatilden sonra erken kalmak bünyemizi mahvetti.sen naptın tento???ilk gün,benim hiç vakit geçmedi..

ben bugün işe başlıyorum kızlar çok kötüyüm

komşum bakacak sağolsun iyi biri güvenilir seviyorum da komşumu ama oğlumdan ayrılmak düşüncesi beni mahfediyor anlamış gibi durgun bugün uyurken bile yakamı tuttmuş uyuyor kucağımda

oyy kıyamam lovelim
allah kolaylık versin
. ama yarım gün buna da şükür.

allah sabır versin metuka
kızlar biz eşimle beraber yarın has yatıyoruz
bize dua edin olurmu

çok geçmiş olsum yeter. tez zamanda..

ben geldim :)

kandilinz mübarek olsun kızlar :) allah dularımızı kabul etsin.

sevgililer gününüz de kutlu olsun.
benim kocam bana hediye kablosuz mause almış :)))

zerdalım ayetel kürsü sana başlanmış ve hemencecik bitmiş :) okuycaktım ama
allah kabul etsin

benim kırmızılar gelcek galiba.

sağolasın canım benim keşke yakın olsaydıkda hep beraber yeseydik.

yaptığımız dualrı rabbim kabul etsin
hepmizin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

tamam canım.size ayrıcada edicem inş..birazdan..

ayyyyyyy canım bamya istedi yaaaaa

ayyyyy canım ya kıyamam sana aslında yemek yazmamak lazım hamişleri düşünerek.keşke yakın olaydık venüscüm hemen sana yapar getirirdim bamya.hakkını helal et canım ya

sağol bacım allah razıolsun

ayyyyy canım ya kıyamam sana aslında yemek yazmamak lazım hamişleri düşünerek.keşke yakın olaydık venüscüm hemen sana yapar getirirdim bamya.hakkını helal et canım ya

yok canım yaaa şaka şaka sen üzülme..iyi oldu aslında yicek bişi aklıma gelmiyoo, ben bunu bi yaptırayım anneme çok severim bamyayı..ne hakkı asıl sen sen helal et..öpüldün...

tentom valla iiçm gitti ağladım bırakırken
çok zordu bi de eren beni tanımadı gülümsemmedii çok üzüldüm sonra düzeldiii

loveli naptın canım ilk gün? nasıl geçti eren napmış ağlamış mı?hep aklıma geldiniz bugün.eşimede dedim eren in bugün annesiz ilk günü dedim.hadi bunada ağla dedi bana.dalga geçti benle yemekte.benimde gözlerim doldu yine eren ne yemiş peki?süt mü bıraktın, yoksa mama mı yapmış komşun?

hadi yaaa.. tanımadı mı :18: aman Allah ım çok korkunç.ayyy bende bu kadar bırakırsam beni unutursa üfff stres oldum yaaa...peki hiç mi özlememiş belli etmedi mi sana..görünce ağlaması falan lazım anneee diye yaa....

4 saat dersim vardı süt izni kullanmadım programımı istediğim gibi yaptılar aklında bulunsun
azcık huysuzlanmışşş çok uyumamış ama mama bıraktım canım
eerkekler bu konuda hassas değil ama anneler çok hassas

beni görünce ağladı ama küsmüştü babaya gülücük anneye yok
düşün halimiiiii o an istifa etmek istedim inan

benim mecbur günde 6 saat dersim var.anasınıfı ya..ben süt izni tamn gün çalışanda oluyo diye biliyodum.bizede var mı yani..

ayyy yerim ben onu yaa..sana trip atmış kızzz sevdiğinden annesi sevdiğinden kuzum yaa.

al benden de o kdadr. hiç ders yapasım gelmedi
veletler umdugumdan iyi geldiler, okumayı unutanlar olur diodum ama gerileyen olmamaış. oldugumz yerde sayıyoruz :))

sonrasında teyzelere okuma yazma dersim vardı, onlar veletlerden beter. gerilemişler. ödev vermiştim. torunlar gelmiş, o olmuş bu olmuş köye gitmişler filan yapamamışlar eksik yapmışlar :)))

anoouummm kıyamam ben onaaaa..

veenüüsss. şş hormonlar diyorum fren yap diyorum :)

şanslızın demek ki
angut müdürnden nasıl çıkmış böyle bi incelik :)

kız kardeşimde bebeken bıraktığında onun oğluda tavır yapardı annesine küserdi

Son düzenleme:
kızlar ben biraz geceyi değerlendireyim..sonra yine gelirim belim çok ağrımazsa..yeter tentoş hadi görüşürüz size de dua edeyim öpüldünüz..

Son düzenleme:
kızlar ben biraz geceyi değerlendireyim..sonra yine gelirim belim çok ağrımazsa..yeter tentoş hadi görüşürüz size de dua edeyim öpüldünüz..
allah kabul etsin bebğim bende çıktım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…