kızlar biz eşimle beraber yarın has yatıyoruz
bize dua edin olurmu
daha yemedik biz.birazdan yiyecez.ben ıspanak çorbası,etli bamya şehriyeli pilav ve cacık yaptım canım.bide cevizli damla çikolatalı kek yaptım.sen neler yaptın tatlım benim?
venüscüm nasılsın? bak sana ve bebişinede bi gül göndereyim.
oyyy sağol canım benim...
Eki Görüntüle 141583
ellerine sağlık becerkli bacım benim
tamam canım.size ayrıcada edicem inş..birazdan..
ayyyyyyycanım bamya istedi yaaaaa
ben bugün işe başlıyorum kızlar çok kötüyüm
komşum bakacak sağolsun iyi biri güvenilir seviyorum da komşumu ama oğlumdan ayrılmak düşüncesi beni mahfediyor anlamış gibi durgun bugün uyurken bile yakamı tuttmuş uyuyor kucağımda
babam iyi canım..ateşini düşürdük...cuma günkü dr kontrolunde sonuçlar iyi çıktı..çok şükürr. kendi
evine gitti.. orada kardeşim bakıyor şu an..
annem için aynı şeyi diyemicem...o da günlerini dolduruyor..belki gün içinde bir dilim ekmekle
yaşıyor...
bir şey yiyemiyor..yediklerini kusuyor.. o kadar illet bir hastalık ki rabbim kimsenin başına vermesin...
ben de iyiyim çok şükür sizlerin de güçlü olduğunu gördükçe ben dahada güçleniyorum.....
ben de hafta içi onlara gidebilirim tekrar..
babamın ameliyatı sırasında izmirden ablamlar geldi...ben de kaldılar..tabii ev dağıldı...hala çamaşır
yıkıyorum..yıka yıka bitmedi...fenalık geldi inan...
kızlar biz eşimle beraber yarın has yatıyoruz
bize dua edin olurmu
Sara sne napıyon kıyıda oturmuşun tek başınabende aileleri bi aryayaım diyorum kandil kutlaması için de üşeip duruyom...
Tento mu gelmiş... ruhunu hissettim sağ da sol da.. gelmemiş te buraya henüz emme :44:
sağolasın canım benim keşke yakın olsaydıkda hep beraber yeseydik.
,sara_28+,_eLfiDa_+,tentation+,
şişştt napıyonus s bakem siz :)) benim çok uykum var.çay yapıyorum şimdi.namaz kılıp kuran okucam bide sizlere ve kendime ve aileme dua edicem inş..ama önce çay içmeliyim yojsa bayılıcam uykudan.eşim uyudu bile.tatilden sonra erken kalmak bünyemizi mahvetti.sen naptın tento???ilk gün,benim hiç vakit geçmedi..
tamam canım.size ayrıcada edicem inş..birazdan..
ayyyyyyycanım bamya istedi yaaaaa
oyy kıyamam lovelim
allah kolaylık versin
. ama yarım gün buna da şükür.
allah sabır versin metuka
çok geçmiş olsum yeter. tez zamanda..
ben geldim :)
kandilinz mübarek olsun kızlar :) allah dularımızı kabul etsin.
sevgililer gününüz de kutlu olsun.
benim kocam bana hediye kablosuz mause almış :)))
zerdalım ayetel kürsü sana başlanmış ve hemencecik bitmiş :) okuycaktım ama
allah kabul etsin
benim kırmızılar gelcek galiba.
ayyyyy canım ya kıyamam sana aslında yemek yazmamak lazım hamişleri düşünerek.keşke yakın olaydık venüscüm hemen sana yapar getirirdim bamya.hakkını helal et canım ya
tentom valla iiçm gitti ağladım bırakırken
çok zordu bi de eren beni tanımadı gülümsemmedii çok üzüldüm sonra düzeldiii
loveli naptın canım ilk gün? nasıl geçti eren napmış ağlamış mı?hep aklıma geldiniz bugün.eşimede dedim eren in bugün annesiz ilk günü dedim.hadi bunada ağla dedi bana.dalga geçti benle yemekte.benimde gözlerim doldu yineeren ne yemiş peki?süt mü bıraktın, yoksa mama mı yapmış komşun?
4 saat dersim vardı süt izni kullanmadım programımı istediğim gibi yaptılar aklında bulunsun
azcık huysuzlanmışşş çok uyumamış ama mama bıraktım canım
eerkekler bu konuda hassas değil ama anneler çok hassas
beni görünce ağladı ama küsmüştü babaya gülücük anneye yok
düşün halimiiiii o an istifa etmek istedim inan
,sara_28+,_eLfiDa_+,tentation+,
şişştt napıyonus s bakem siz :)) benim çok uykum var.çay yapıyorum şimdi.namaz kılıp kuran okucam bide sizlere ve kendime ve aileme dua edicem inş..ama önce çay içmeliyim yojsa bayılıcam uykudan.eşim uyudu bile.tatilden sonra erken kalmak bünyemizi mahvetti.sen naptın tento???ilk gün,benim hiç vakit geçmedi..
tentom valla iiçm gitti ağladım bırakırken
çok zordu bi de eren beni tanımadı gülümsemmedii çok üzüldüm sonra düzeldiii
loveli naptın canım ilk gün? nasıl geçti eren napmış ağlamış mı?hep aklıma geldiniz bugün.eşimede dedim eren in bugün annesiz ilk günü dedim.hadi bunada ağla dedi bana.dalga geçti benle yemekte.benimde gözlerim doldu yineeren ne yemiş peki?süt mü bıraktın, yoksa mama mı yapmış komşun?
hadi yaaa.. tanımadı mı :18: aman Allah ım çok korkunç.ayyy bende bu kadar bırakırsam beni unutursaüfff stres oldum yaaa...peki hiç mi özlememiş belli etmedi mi sana..görünce ağlaması falan lazım anneee diye yaa....
şanslızın demek ki4 saat dersim vardı süt izni kullanmadım programımı istediğim gibi yaptılar aklında bulunsun
azcık huysuzlanmışşş çok uyumamış ama mama bıraktım canım
eerkekler bu konuda hassas değil ama anneler çok hassas
beni görünce ağladı ama küsmüştü babaya gülücük anneye yok
düşün halimiiiii o an istifa etmek istedim inan
allah kabul etsin bebğim bende çıktımkızlar ben biraz geceyi değerlendireyim..sonra yine gelirim belim çok ağrımazsa..yeter tentoş hadi görüşürüz size de dua edeyim öpüldünüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?