içiyom Metukacım.. 3 folik plus+1 coraspirin+1 vajinal jel
[sıze="3"]şşşşşşşşşşttttttttttttttt[/sıze]
hayırlı kandiller.
[sıze="3"]sanada canım rabbim hepimizn dualrını kabul etsin inşşşş[/sıze]
amin .her temiz atan kalbin duası kabul olsun inşallah.burda da herkes melek dilediğine göre.
Herkese hayırlı kandiller
Allahım bu mübarek günde ellerimizi sana açtık kapına geldik senden başka gidecek kimsemiz yok ne olur Allahım bizi sevdiklerimizi ailelerimizi bütün kötülüklerden koru cümlemizin dertlilerine deva hastalarına şifa borçlularına edalar nasip eyle Allahım ne olur bütün evlat isteyen kardeşlerimize bizlere hayırlı evlatlar hamile kardeşlerimize sağlıklı hamilelik süreci ve sonunda evlatlarınını kucaklarına almayı evladı olan kardeşlerimizinde evlatlarıyla beraber uzun ömürler nasip eyle Allahım kimin ne derdi varsa hepsine derman bizlerede sabır nasip eyle dayanamıycağımız yükle sınama Rabbim biran önce evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eyle bu yangınımıza bi su serp Allahım kapından boş çevirme AMİNNNNNNNN
Herkese hayırlı kandiller
Allahım bu mübarek günde ellerimizi sana açtık kapına geldik senden başka gidecek kimsemiz yok ne olur Allahım bizi sevdiklerimizi ailelerimizi bütün kötülüklerden koru cümlemizin dertlilerine deva hastalarına şifa borçlularına edalar nasip eyle Allahım ne olur bütün evlat isteyen kardeşlerimize bizlere hayırlı evlatlar hamile kardeşlerimize sağlıklı hamilelik süreci ve sonunda evlatlarınını kucaklarına almayı evladı olan kardeşlerimizinde evlatlarıyla beraber uzun ömürler nasip eyle Allahım kimin ne derdi varsa hepsine derman bizlerede sabır nasip eyle dayanamıycağımız yükle sınama Rabbim biran önce evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eyle bu yangınımıza bi su serp Allahım kapından boş çevirme AMİNNNNNNNN
selam kızlar..
Herkese hayırl kandiller..
Sevgililer gününüz de kutlu olsun...
Aminn canım, yuregine saglik olsun... nasılsın bu arada?
aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn
hg canım çok sağol tatlım senindekadercim nasılsın
pikepolat hoşgeldin canım nasılsın?
hg canımben iyiyim pikepolatcım sen nasılsın tatlım
Selam kızlar..
Herkese hayırl kandiller..
Sevgililer gününüz de kutlu olsun...
iyiyim zelalcim sen nasılsın canım? Çok yavaş bu akşam topik(
canım benim gec gördüm kusura bakma, internetim bazen gidiyor cok iyi bir baglantim yok burada..
sen nasılsın, neler yapıyorsun?
iyi diyelim iyi olalım su mübarek gunde canım, Allah cümlemizin hakkında hayırlısını versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?