30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
metuka _eLfiDa_+ lovely_girl kayyum yeteeeeer kardelen5233+ tentation+

Herkese hayırlı kandiller
Allahım bu mübarek günde ellerimizi sana açtık kapına geldik senden başka gidecek kimsemiz yok ne olur Allahım bizi sevdiklerimizi ailelerimizi bütün kötülüklerden koru cümlemizin dertlilerine deva hastalarına şifa borçlularına edalar nasip eyle Allahım ne olur bütün evlat isteyen kardeşlerimize bizlere hayırlı evlatlar hamile kardeşlerimize sağlıklı hamilelik süreci ve sonunda evlatlarınını kucaklarına almayı evladı olan kardeşlerimizinde evlatlarıyla beraber uzun ömürler nasip eyle Allahım kimin ne derdi varsa hepsine derman bizlerede sabır nasip eyle dayanamıycağımız yükle sınama Rabbim biran önce evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eyle bu yangınımıza bi su serp Allahım kapından boş çevirme AMİNNNNNNNN

aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn

Aminn canım, yuregine saglik olsun... nasılsın bu arada?

pikepolat hoşgeldin canım nasılsın?

canım benim gec gördüm kusura bakma, internetim bazen gidiyor cok iyi bir baglantim yok burada..
sen nasılsın, neler yapıyorsun?

hg canım ben iyiyim pikepolatcım sen nasılsın tatlım

iyi diyelim iyi olalım su mübarek gunde canım, Allah cümlemizin hakkında hayırlısını versin...

iyiyim zelalcim sen nasılsın canım? Çok yavaş bu akşam topik (

bende iyiyim kadercim :13:topik bile bize dayanamadıkader tatlım ben kararsız kaldım loveli inciri denedim ama faydasını görmedim demiş oda bal polen tavsiye ediyo sen ne diyon hangisi olsun:26:

amin canım pikecim sen kaç yaşındasın ben kaçırdım galiba :26:

kızlar kardelen sara semi sizi görmedim sanmayınnasılsınız canlarım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…