beni görünce ağladı ama küsmüştü babaya gülücük anneye yok
düşün halimiiiii o an istifa etmek istedim inan
benim mecbur günde 6 saat dersim var.anasınıfı ya..ben süt izni tamn gün çalışanda oluyo diye biliyodum.bizede var mı yani..
ayyy yerim ben onu yaa..sana trip atmış kızzzsevdiğinden annesi sevdiğinden kuzum yaa.
tüm gün nasıl oluyor bilmiyorum ama vardır heraldebenim mecbur günde 6 saat dersim var.anasınıfı ya..ben süt izni tamn gün çalışanda oluyo diye biliyodum.bizede var mı yani..
ayyy yerim ben onu yaa..sana trip atmış kızzzsevdiğinden annesi sevdiğinden kuzum yaa.
al benden de o kdadr. hiç ders yapasım gelmedi
veletler umdugumdan iyi geldiler, okumayı unutanlar olur diodum ama gerileyen olmamaış. oldugumz yerde sayıyoruz :))
sonrasında teyzelere okuma yazma dersim vardı, onlar veletlerden beter. gerilemişler. ödev vermiştim. torunlar gelmiş, o olmuş bu olmuş köye gitmişler filan yapamamışlar eksik yapmışlar :)))
anoouummm kıyamam ben onaaaa..
veenüüsss. şş hormonlar diyorum fren yap diyorum :)
şanslızın demek ki
angut müdürnden nasıl çıkmış böyle bi incelik :)
veletler umdugumdan iyi geldiler, okumayı unutanlar olur diodum ama gerileyen olmamaış. oldugumz yerde sayıyoruz :))
sonrasında teyzelere okuma yazma dersim vardı, onlar veletlerden beter. gerilemişler. ödev vermiştim. torunlar gelmiş, o olmuş bu olmuş köye gitmişler filan yapamamışlar eksik yapmışlar :)))
okuma-yazma kursunda Allah kolayık versin sana canım
sorma tentoş hormonlar çok değiştirdi beni..sürekli ağlıyom yaa,yada gözlerim doluyoo..olmadık şeyler aklıma geliyo..
sorma tentoş hormonlar çok değiştirdi beni..sürekli ağlıyom yaa,yada gözlerim doluyoo..olmadık şeyler aklıma geliyo..
kötü haberrrrrrrr ömür boyu oluyor ben hala böyleyimmmmmmm
Arkadaşlar bnm günüm 18 'inde ama inanılmaz derecede belim ağrıyor.2 -3 günde başım tıtmuştu.
tentom valla iiçm gitti ağladım bırakırken
çok zordu bi de eren beni tanımadı gülümsemmedii çok üzüldüm sonra düzeldiii
beni görünce ağladı ama küsmüştü babaya gülücük anneye yok
düşün halimiiiii o an istifa etmek istedim inan
kötü haberrrrrrrr ömür boyu oluyor ben hala böyleyimmmmmmm
ahh Loveli snei okudukca ben 2 kez üzülüyom ya.. hem sana hemö kendime..
sen yarım günde bu kadar kıyamıyosan bebegine ben napiciim( sabah 8 akşam 5 (
bi arkadşaım öğretmenliğie gecti memuruktan kurumlar arası nakille.. bende başvurayım diyorum da muvafakat alabilirmiiyim diye düşünüp duruyorum(
okulun da ilk günü ya,cok zor olmuştur,yavaş yavaş alışacaksın mecbur zor olsa da..
Çalışan annenin çocugu rezil hakkaten( annemlerin yanına mı tayin sitesek ki diyroum şark dönüşü??
kaçtım bennnnnnn erenden öpücüklerrrr
ahh Loveli snei okudukca ben 2 kez üzülüyom ya.. hem sana hemö kendime..
bi arkadşaım öğretmenliğie gecti memuruktan kurumlar arası nakille.. bende başvurayım diyorum da muvafakat alabilirmiiyim diye düşünüp duruyorum(
okulun da ilk günü ya,cok zor olmuştur,yavaş yavaş alışacaksın mecbur zor olsa da..
Çalışan annenin çocugu rezil hakkaten( annemlerin yanına mı tayin sitesek ki diyroum şark dönüşü??
varsa öyle bi imkanınız değerlendirin derim ben..
ya özelde çalışanlar saatleri belli olmayanlar..
eheh sagol :)
amniyo sıvısı diom. hafızası var diom. olumlu ol diom :)
demesi kolay, gel de sen ol diyon, burdan duyuyom
etmezzzz bebek daha yukarda rahat ol
geçebiliyorsan geç valllaahh Loveli snei okudukca ben 2 kez üzülüyom ya.. hem sana hemö kendime..
zordur belki ama uğraş derim
Tentom..az önce kontrol panelimde snei online gördüm de ne gec geldin sen kujum topiğe :))
demek hem miniklere hem büyüklere dersin vardı bugun.. ALLAH sabır ve kıolaylık versin ya..kaç saat oluyor toplam da,her gün mü böyle?
Bende aileleri,büyükleri aradım bi daha bakayım dedim topiğe,,bende kaçmaca,dua etmece hepimiseee :)) jelin vaktini bekliyom 2kez abdest almayım diye..çılgının deidği gibi 10 cm giricek yinebebegi rahatsız etmez mi ki bu ya.. bi daha gidince sorayım bariii
topic yedi beynini yine.. :) alıntılar karışıyo...
İLk tercihe yazarız da cıkarmı çıkmaz mı bilinmez işte Tentom..
siz istanbuldan mı emekli olacaksınız? eşinde ögretmen mi??
Özel sektörü hiç söyleme,,ben 4-5 yıl çalıştım memurluktan önce... ALLAH yardımcıları olsun, hamile kalmak bile patron rızasıyla sözleşme zamanı oluyor oralarda...(
ben bıranş öğretmeniyim..fenciyim..zaten alım çok az ama matemetikçi bi arkadaşım 3. yılını yeni doldurdu,gecti hamile bide şimdi.. süper oldu diyo.. dğeilse 8-5 aklım hep evde kalrıdı diyo... banada baya gaz verdi bakalım..senye ugrascam muvafakiyet almaya..ama uff zaten cok yoruldum burayı bulana kadar,ufgrasmaya gücüm yok gibi.. ama bebgim için deger..snein yazdıkalrını da okuyunca anladım iycene..geçebiliyorsan geç vallla
zordur belki ama uğraş derim
büyüklere ders anlatmayı tahmin edebiliyorum... ben bile orta okulları liselerden daha cok seviyordum dersaneceilik yıllarımda ki seninkileri düşünemiyorum 40 dan fazladır cogu... hak vermektye gerek hem cocuk beyni kadar boş ve temiz değil beyinleri,hemde bi sürü dert tasa vardır kim bilir...allah kabul etsin :)
o jel rahatsız etmez meraklanma :)
haftada 3 gün toplamda 8 saat ders anlatmış oluyorum
bi yandan ödev hazırlıodum teyzelere.
sunularla ders işlemeye kara vaerdin onlara da, düzenleme yapıodum.
çok zor öğreniyolar
eşim meeemur deell. bzim durum hiç belli olmaz. ist da olur başka bi yer de. ekmeğimiz nerdeyse ordayız :)
4 yıl annemlere yakın oturdum. ha bebek olursa kolaylık olsun diye ..
baktık ne gelen var ne giden. taşındık
trakyaya dogru gidiyoruz.bu gidiş nereye bilemem
içiyom Metukacım.. 3 folik plus+1 coraspirin+1 vajinal jelselam kızlar..
elfidam,, folikasit içiyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?