30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ben pek bitki kürü yapmadım acikcasi ama ne zaman ki sabahlari 1 kasik bal yedim o ay hep daha erken yumurtalama oldu, sanırım bal yemek, yumurta gelisimini olumlu etkiliyor.

ben pek bitki kürü yapmadım acikcasi ama ne zaman ki sabahlari 1 kasik bal yedim o ay hep daha erken yumurtalama oldu, sanırım bal yemek, yumurta gelisimini olumlu etkiliyor.

öylemi sade bal yediğin haldemi bide içine polen tarçın girse süper olur o zaman

evet denemek lazım ... ama simdi clomid kullanıyorum iki aydır, ondan pek karıstırmak istemiyorum... 33 canım 34'e gidiyoruz,(artık alıstırdım kendimi 34'e) aynı yastaydık seninle galiba??

evet canım aynı yaştayıztatlım clomid ne hapmı ne için yumurtalar içinmi kullanıyosun:26:

pikepolat ben iyiyim sen nasılsın tatlım.

bu gülde sana

Eki Görüntüle 141606

Son düzenleme:
akşam dkoktora gittim. moralim pek iyi değil. ne yapacağıma hala karar vermiş değilim. doktor aşamaların iyi dedi. bana kalırsa bir aşılama daha yaptır dedi. ve ben risk alıp yüksek dozda ilaç veririrm dedi. ymurtanın 2 den fazla olması halinde bile aşılamayı yaparım. riski de alırım dedi. ultrasonda baktı. bugün adetimin 10-11 günü 2 tane yumurtam varmış. kahretsinki bunlar solda. ve bnenim sol tüpüm tıkalı. yumurta rezervelerim de pek iyi değilmiş. aşılama ücreti ilaçlar dışında 800 tl ilaçlarla beraber 1.250-1.500 bulurmuş. malum benim aşılamadaki rapor haklarım bitti.

kısacası ne yapacağıma karar vermiş değilim. eşim kendini kenarı çekti sen bilirsin diyor. bana kalırsa yaptıralım diyor. ve bugün ona çok kızgınım bana bir çiçek bile almadı ((( on odasına gittiğimde bayan arkadaşlarının masasında çiçek vardı ama bana o getirmedi bile ((( doktordan sonra yemek yedik o kadar..

offffffffffffff yaaa

yeterciğim Allah yardımcınız olsun canım. tekrar çok geçmiş olsun.

evet canım aynı yaştayıztatlım clomid ne hapmı ne için yumurtalar içinmi kullanıyosun:26:

evet zelal, yumurta takibi yapıyor doktor 2 aydır, bende duzensiz yumurtalama oluyordu onu kontrol altına almak icin clomid verdi, bu ay da ilk defa catlatma ignesi yapıldı, gecen ay cok buyuk 3cm) de catlamisti cunku. oyle oluncada sans cok dusuk oluyor...

pikepolat ben iyiyim sen nasılsın tatlım.

bu gülde sana

Eki Görüntüle 141606

canım benim cok tesekkur ederimmm

leylicim üzülme herşeyin hayırlısı canım.inşallah aşılamaya gerek kalmadan doğal yoldan gelir bebişin. bak ben sana bi gül hediye edeyim.

Eki Görüntüle 141607

canım hg sakın moralini bozma oturun konuşun karar verin ama şunuda düşünün aşılaman 1500 tl yi buluyomuş bizim tüp zaten 2000tl ye mal olmuştu yani çok az bi farkla tüpte yapabilirsiniz iyice düşünün tatlım adam sana yemek ısmarlamış gülü ne yapcan sara sana gül verir

kız zeloş ben sana demiyomuyum bal tarçın ceviz yiyelim diye.bak bal her derde deva.yada bal arı sütü polen karışımı yiyelim.ama polene karşı alerjimiz olurmu acep onu nasıl öğreniriz.ben polen den birazda bu yüzden vazcaydım.

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum.size iyi sohbetler,iyi geceler öptüm byyyyyy

Son düzenleme:

tamam canım karar verilmiştir iyi geceler canım öpt. byyyyyyyyy

canım tedavin hayırlı olsun canım inş. böleolursun Rabbim emeklerini boş çevirmesin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…