kızlar kardelen sara semisizi görmedim sanmayın nasılsınız canlarım
ben pek bitki kürü yapmadım acikcasi ama ne zaman ki sabahlari 1 kasik bal yedim o ay hep daha erken yumurtalama oldu, sanırım bal yemek, yumurta gelisimini olumlu etkiliyor.
yakalandık mıııııı,eyvahhhhhhhhhhhhhhhhh:82:kara gözlüklerde işe yaramıyo demekki.
saraaaaa nasılsınnnnnn
kaçtım bennnnnnn erenden öpücüklerrrr
öylemi sade bal yediğin haldemi bide içine polen tarçın girse süper olur o zaman
kızlar kardelen sara semisizi görmedim sanmayın nasılsınız canlarım
evet denemek lazım ... ama simdi clomid kullanıyorum iki aydır, ondan pek karıstırmak istemiyorum... 33 canım 34'e gidiyoruz,(artık alıstırdım kendimi 34'e) aynı yastaydık seninle galiba??
canım benim gec gördüm kusura bakma, internetim bazen gidiyor cok iyi bir baglantim yok burada..
sen nasılsın, neler yapıyorsun?
iyi diyelim iyi olalım su mübarek gunde canım, Allah cümlemizin hakkında hayırlısını versin...
zelalım canım geçmişi okuyayım dedim ama yakalamışsın hemen
nasılsın? bak sana da bugün için bi gül hediye edeyim.
Eki Görüntüle 141604
evet canım aynı yaştayıztatlım clomid ne hapmı ne için yumurtalar içinmi kullanıyosun:26:
akşam dkoktora gittim. moralim pek iyi değil. ne yapacağıma hala karar vermiş değilim. doktor aşamaların iyi dedi. bana kalırsa bir aşılama daha yaptır dedi. ve ben risk alıp yüksek dozda ilaç veririrm dedi. ymurtanın 2 den fazla olması halinde bile aşılamayı yaparım. riski de alırım dedi. ultrasonda baktı. bugün adetimin 10-11 günü 2 tane yumurtam varmış. kahretsinki bunlar solda. ve bnenim sol tüpüm tıkalı. yumurta rezervelerim de pek iyi değilmiş. aşılama ücreti ilaçlar dışında 800 tl ilaçlarla beraber 1.250-1.500 bulurmuş. malum benim aşılamadaki rapor haklarım bitti.
kısacası ne yapacağıma karar vermiş değilim. eşim kendini kenarı çekti sen bilirsin diyor. bana kalırsa yaptıralım diyor. ve bugün ona çok kızgınım bana bir çiçek bile almadı((( on odasına gittiğimde bayan arkadaşlarının masasında çiçek vardı ama bana o getirmedi bile ((( doktordan sonra yemek yedik o kadar..offffffffffffff yaaa
leylicim üzülme herşeyin hayırlısı canım.inşallah aşılamaya gerek kalmadan doğal yoldan gelir bebişin. bak ben sana bi gül hediye edeyim.
Eki Görüntüle 141607
akşam dkoktora gittim. moralim pek iyi değil. ne yapacağıma hala karar vermiş değilim. doktor aşamaların iyi dedi. bana kalırsa bir aşılama daha yaptır dedi. ve ben risk alıp yüksek dozda ilaç veririrm dedi. ymurtanın 2 den fazla olması halinde bile aşılamayı yaparım. riski de alırım dedi. ultrasonda baktı. bugün adetimin 10-11 günü 2 tane yumurtam varmış. kahretsinki bunlar solda. ve bnenim sol tüpüm tıkalı. yumurta rezervelerim de pek iyi değilmiş. aşılama ücreti ilaçlar dışında 800 tl ilaçlarla beraber 1.250-1.500 bulurmuş. malum benim aşılamadaki rapor haklarım bitti.
kısacası ne yapacağıma karar vermiş değilim. eşim kendini kenarı çekti sen bilirsin diyor. bana kalırsa yaptıralım diyor. ve bugün ona çok kızgınım bana bir çiçek bile almadı((( on odasına gittiğimde bayan arkadaşlarının masasında çiçek vardı ama bana o getirmedi bile ((( doktordan sonra yemek yedik o kadar..
offffffffffffff yaaa
yeterciğim Allah yardımcınız olsun canım. tekrar çok geçmiş olsun.
kız zeloş ben sana demiyomuyum bal tarçın ceviz yiyelim diye.bak bal her derde deva.yada bal arı sütü polen karışımı yiyelim.ama polene karşı alerjimiz olurmu acep onu nasıl öğreniriz.ben polen den birazda bu yüzden vazcaydım.
kızlar ben çıkıyorum.size iyi sohbetler,iyi geceler öptüm byyyyyy
evet zelal, yumurta takibi yapıyor doktor 2 aydır, bende duzensiz yumurtalama oluyordu onu kontrol altına almak icin clomid verdi, bu ay da ilk defa catlatma ignesi yapıldı, gecen ay cok buyuk 3cm) de catlamisti cunku. oyle oluncada sans cok dusuk oluyor...
canım benim cok tesekkur ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?