buyur??
sen gelmeden önce kamyonumla oynuyordum....
hadi beraber oynayalım
eşim koltukta uyuya kaldı fırındada böreğim varpişene kadar size takılayım dedim kızlar hadi böreğe
sorma tentom,, delünün biri zelalımla beni kandırmaya çalıştıda ondan....
telefonunu felan verdi....di mi zeloş?
hadi beraber oynayalım
eşim koltukta uyuya kaldı fırındada böreğim varpişene kadar size takılayım dedim kızlar hadi böreğe
yapma zeloşum yaaaaaaa,börek falan deme,sağlıklı beslenmeye çalışıyoz şurda,kanımıza girme,zaten hepiniz pek bi hamaratsınız,hele sara,lokanta gibi menü çıkarıyo hergün,aman kocam okumasın buraları,bissürü laf eder bana,hergün tatlıya varana kadar yapıyonuz yavvvvvv.
bende yemekte çok üretkenimdir ama,günde bir çeşit,en fazla iki çeşit yaparım,öbür türlü çok kilo aldım çünkü.göbeğimi gören böyle sandı
heee kızlar,ben yarın yumurta takibine başlıyorum,size söylim dedim.
yapma zeloşum yaaaaaaa,börek falan deme,sağlıklı beslenmeye çalışıyoz şurda,kanımıza girme,zaten hepiniz pek bi hamaratsınız,hele sara,lokanta gibi menü çıkarıyo hergün,aman kocam okumasın buraları,bissürü laf eder bana,hergün tatlıya varana kadar yapıyonuz yavvvvvv.
bende yemekte çok üretkenimdir ama,günde bir çeşit,en fazla iki çeşit yaparım,öbür türlü çok kilo aldım çünkü.göbeğimi gören böyle sandı
HAKKATEN NE BU SEVGİ KANATLARINI ÇIRPIŞTIRMIŞIN SEN HER Bİ TARAFA.. melek olmuş adeta hani alışık olmayınca.. neyyse... aldınmı duşu beraberinde bandajları?? varmı ağrı sızı?? ne zaman çalışmalara yani normal hayata dönüş??? eeee daha daha ne var ne yok aylin hanım??dün çılgın seni soruyordu bende anlattım ohoo yaşı genç daha dedi korkmasın yumurtasından kalitesinden dedi söyleyim.. kendi yoğun pek gelemiyor ama seni merak ediyor haberin olsun.. zerdalımın işleri de çok karışık iki gündür gelemiyor..
pike yani zeyno :)) yumurtlama olunca bırakın demişsin poleni balı bak bunu hiç kimse söylemiyor kist olur diyor arkadaşımız kızlar dikkate alın... neyi ne kadar aldığınız önemli tabiki.. herşeyin fazlası zarar.. miktar ve süreler önemli.. sağol paylaşımın için.. önemli bu konuda çünkü...
kızlar bugün burda olduğunuz halde aşşağıda bazen görünmüyosunuz
amin canım,amin inşallah.kardelencim ben de senin gibiyim fazla çeşit yapmam...
maşallah bizim kızlar aldı başını gidiyorlar yemek konusunda...
yumurtaların büyüsün bebek olsun....
hg kardelenimyumoş takibi hı inş. sonunda böle olursun Rabbim tedavinde kolaylık ve pozitif görmeyi nasip etsin inş. evet canım börek yiyelim zaten alcağımızı aldık boş ver
ne deyon lem alışık olmayınca felanbi kerem ben iyi niyetli gazozcuyum :82:
ivet geshenkim duş aldım o akşam, dün de tekrar aldım, bi sıkıntı yok şükür ama sağım solum tutulmuş benim ya.. bi de tikişlerimi beenmedim, bandaşı açınca bi moralim bozuldu ya, zaten göbek deliim güccüktü nerdeyse deliği dikecekmişlerbelki de şişlik vardır bilemiyom şimdilik, tabi sağlığıma kavuşayım da neysee..
laptan 15 gün sona renkli gecelere dönüş yapabilcekmişim, ben 20 ye tamamlamayı düşünüyorum, bakalım durumuma görehadi rahatsınız 15 gün
çılgınımm benim sağolsun, en çok moralimi bozan konu oydu, olumlu düşünmeye çalışıyorum ama
kızlar size benden tavsiye sakın aklınıza kötüsünü getirmeyin, olumlu düşünce çokkkkk önemli bunu tecrübe ettim bizzat, tabe kötü yönde.. neyi çok düşünüp korktuysam başıma geldi... annem de aynı şeyi tecrübe etmiş kendinde hep...
amin canım, hayırlısıyla
niyeki ne?.......................................
bisey sorucam, cola, gazoz icmek olmuyor di mi hamile kalınca? peki mesela ögrenmeden icmissen bisey oluyo mu? ben biraz cola seviyorum da..
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 1 ziyaretçi)
GESHENK,nimren,pikepolat,aylint+,sara_28+,naneliseker+,caadi,metuka+,kardelen5233+,tweety7883,
oooooo daha da artmış :))) maşallah maşallah.. hoşgelmişsiniz bayanlar..
nerde gezmişim ben yahu aaaaaaa
tam gelcam bakıyorum birileri geliyo ee hoşgeldin demedan da olmuyo yani boyle.. nabarsın eski toprak olaraktan karşılamak uygun oluyo yoksa gelcam yani :86: ne kadar içeri gelcam bide onu desan taa şahane olcek ama.... :76:
geçmiş olsın leyli..
aşılamanın şansı %20
üstelik bi tüpüm tıklaı diyorsun.
lovelini de tıklalıdı ama kendiğinden hamie kaldı, umarın sen de kendiliğinden hamile kalırsın
ancak benim fikrim aşılamayla boş yere uğraşmayın bu koşullarda.
hem o kadar masraf çıkarmışlar sana, hem de bi dünya ilaç alcan vücuduna.
tekrar çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?