30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

hadi beraber oynayalım
eşim koltukta uyuya kaldı fırındada böreğim var pişene kadar size takılayım dedimkızlar hadi böreğe

yapma zeloşum yaaaaaaa,börek falan deme,sağlıklı beslenmeye çalışıyoz şurda,kanımıza girme,zaten hepiniz pek bi hamaratsınız,hele sara,lokanta gibi menü çıkarıyo hergün,aman kocam okumasın buraları,bissürü laf eder bana,hergün tatlıya varana kadar yapıyonuz yavvvvvv.
bende yemekte çok üretkenimdir ama,günde bir çeşit,en fazla iki çeşit yaparım,öbür türlü çok kilo aldım çünkü.göbeğimi gören böyle sandı
heee kızlar,ben yarın yumurta takibine başlıyorum,size söylim dedim.

kardelencim ben de senin gibiyim fazla çeşit yapmam...

maşallah bizim kızlar aldı başını gidiyorlar yemek konusunda...

yumurtaların büyüsün bebek olsun....

hg kardelenim yumoş takibi hı inş. sonunda böleolursun Rabbim tedavinde kolaylık ve pozitif görmeyi nasip etsin inş. evet canım börek yiyelim zaten alcağımızı aldık boş ver

niye gıı
loveli dediydi..
o da yumurtalamaya kadar yiyodu :)
ben de onun gibi yaptıydım bi kaç kere

aylinim de hakkat şaşrtıı beni yanea,
anestezin etksinde olmalı hala herhal, bi çiçeklenmiş , pötürcüklenmiş :))

ben regl oluyom gızlarrr:84::84::84::84::84:

kardelencim ben de senin gibiyim fazla çeşit yapmam...

maşallah bizim kızlar aldı başını gidiyorlar yemek konusunda...

yumurtaların büyüsün bebek olsun....
amin canım,amin inşallah.
hg kardelenim yumoş takibi hı inş. sonunda böleolursun Rabbim tedavinde kolaylık ve pozitif görmeyi nasip etsin inş. evet canım börek yiyelim zaten alcağımızı aldık boş ver

teşekkürler zeloşum,aç kapıyo geliyom

20 gün müü
eyvaa eyvaaa
desene yandık

ben de kamberi çaarmaya gittiydim ama yolda bencamin lafa tuttu , eksik kalmışız

senin yayvan ağzını yesinler

ayliin bu gacılar sen varsın diye coştular heee

hayırlı olsun takibin :)

döfelim :)

bilmiyorum tento. bu doktora ilk defa gittim. adamın başarısını çok duydum. komşum 2.5 yıl uğraşmış boşuna.sonra buna gitmiş 1 sene içinde hamile kalmış. arkadaşı da 4 yıl uğraşmış. 3 ay adama gitmiş. 3. ayda hamile kalmış. birde şu var canım ünv hastanesinde yaptırdığım için ilaçları düşük dozda verdiler. en fazla 2 yumurtanın gelişmesini istiyorlar. ben 75 lik iğne kullandım ama yeni doktor ben 150 verecem ve risk alacam diyor. kanunen yasak olmasına rağmen. çok karışığım kızlar ya..... toplam 1000-1500 tutacak. ama tüp içinde 2 rapor hakkım var. Allah' ın hakkı 3 diyerek yaptırayım diyom :)))))

Nanelim geçmiş olsun canım benim. Allah şifa versin

Aylin bende geçen Ağustosta laparoskopi+histereskop+ kürtaj oldum. tek tüpüm tıkalı ve yapışık çıktı ve onaramamışlar. hala o durumdayım. bebiş gelmesini bekliyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…