30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

bende dün sağlık ocağına gittim değerimi söyledim dr.çok vahim olmadığını fakat 2-3 aylık bir tedavi gerektirecek kadar düşük olduğunu söyledi hap yazdı günde 1 tane içicem 1 ay sonra kontrole gidicem bakalım değerim kaça çıkmış bu arada dut pekmezine başladım bende her sabah içiyorum birde kara üzüm aldım kan üzümümü ne diyorlarmış onlardan da yiycem ama bunlar bana kg yapar kesin yaa off

yazmışın da ben görmemişim... mide ağrısı hep stres tatlım ya, geçmişler olsun...
ne kayışı ne kopması lem
mağdur diil fesatsın sen fesatsın, çok fesatsın fesatsın

kilo yepecek şeyleri azalt sende dengelersin nolcakki... hamur işi hiç yeme yada çok çok az ye.. temel besinleri tüket ekmeği azalt.. ama onları çokça ye olurmu.. meyve sebze bol ye artı bunlar.. salata ye atrı bunlar.. bu şekilde yani...

ben gittim.. iyi akşamlar..

kıslar son zamanlarda fatmagülün peşindeyim, yaşaranlara şapır şupur bana yarabbi şükür olmaz diyerekten o kaçar ben kovalar, benden sona bencamin ilen böhlül sırada
hadi bayy

ben de hiç hamile kalamadım canım ya, burda bi grup hatun öyleyiz biliyosundur
rahim filmi mi çekilcek, inşallah gerek kalmaz canım, bebişin gelir de

insallah cümlemizin gelir canım, sagol...
sen kac yasindasin aylint? (bayanların yası sorulmaz derler, bide kilosu... ama olsun neyse o di mi ama)

geçmiş olsın leyli..
aşılamanın şansı %20
üstelik bi tüpüm tıklaı diyorsun.
lovelini de tıklalıdı ama kendiğinden hamie kaldı, umarın sen de kendiliğinden hamile kalırsın
ancak benim fikrim aşılamayla boş yere uğraşmayın bu koşullarda.
hem o kadar masraf çıkarmışlar sana, hem de bi dünya ilaç alcan vücuduna.

tekrar çok geçmiş olsun

tentam hg canım bende aynen senin gibi düşünüyom zaten aynı masrafı çıkarıyolar tüp daha iyi:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…