sağolasın leylacım, annem tahlil doktor hastane uğraşıyor bakatım. inş kötü bişi çıkmaz
sen nasılsın? hayırlısıyla inş prenses geliyormuş
sağlıkla gelsin inşaallah
ayşegül canım sen bana özelden de sormuşsun ama ben cevap yazamadım kusura bakma, ben yaklaşık 3-4 ay düzenli olarak pekmez içmiştim. sonrasında kan değerlerim epeyce arttı
inş sana da faydası olur
kizlar dua listesi yokmu ??????????????????????
yazmışın da ben görmemişim... mide ağrısı hep stres tatlım ya, geçmişler olsun...canlarımmmm bilgisayarım yavaş tek tek alıntı yapamadım
geçmiş olsun dilekleriniz için çoookkk teşekkür ederim, iyi ki varsınız canlarımmmm
annecime tam bi teşhiste koymadılar ki, stres-sıkıntı, yılların birikimi artık, amannn işte annemin dertleri anlat anlat bitmez, kaynana-kayınpeder-elti-görümce hepsinden çekmiş, anne-babasını kırmamak için her şeye sessiz kalan bir koca
yılların birikimi artık, en ufak bişeyde hasta oluyor. sürekli midesi ağrıyor vs vs vs
doktorlar genel olarak psikolojik diyorlar bakalım artık hayırlısı
çok üzülüyorum haline, ama yine de çok sabırlı kadınmış ben bu kadarına dayanabilirmiydim diye sık sık soruyorum kendime
ne kayışı ne kopması lemben son derece terbiyeli, edepli bir hatunum aslında biliyorsunuz işte bu aylin sayesinde kayışlar kopuyor lütfen yanlış anlaşılmasın yazılanlar.. tamamen masumane olarak seçilmiştir cümleler bilginize.... :93:mağdurum ben mağdurum mağdurumda mağdurum :119::119::119::119:
bende dün sağlık ocağına gittim değerimi söyledim dr.çok vahim olmadığını fakat 2-3 aylık bir tedavi gerektirecek kadar düşük olduğunu söyledi hap yazdı günde 1 tane içicem 1 ay sonra kontrole gidicem bakalım değerim kaça çıkmış bu arada dut pekmezine başladım bende her sabah içiyorum birde kara üzüm aldım kan üzümümü ne diyorlarmış onlardan da yiycem ama bunlar bana kg yapar kesin yaa off
zerdalım yarın inşallah gelir... düzenler.. hamilelere başlanacak demişti en son.. en baştan başlarız yarında gelemezse.. çılgın var galiba ilk sırada.. doğrumudur?
ben de hiç hamile kalamadım canım ya, burda bi grup hatun öyleyiz biliyosundur
rahim filmi mi çekilcek, inşallah gerek kalmaz canım, bebişin gelir de
canım bebişinde çok güzel inş. pozitif görcem demişsin oda çok güzelinş. bebeğim inş. hemde en yakın zamanda rabbim nasip etsin inş.
akşam dkoktora gittim. moralim pek iyi değil. ne yapacağıma hala karar vermiş değilim. doktor aşamaların iyi dedi. bana kalırsa bir aşılama daha yaptır dedi. ve ben risk alıp yüksek dozda ilaç veririrm dedi. ymurtanın 2 den fazla olması halinde bile aşılamayı yaparım. riski de alırım dedi. ultrasonda baktı. bugün adetimin 10-11 günü 2 tane yumurtam varmış. kahretsinki bunlar solda. ve bnenim sol tüpüm tıkalı. yumurta rezervelerim de pek iyi değilmiş. aşılama ücreti ilaçlar dışında 800 tl ilaçlarla beraber 1.250-1.500 bulurmuş. malum benim aşılamadaki rapor haklarım bitti.
kısacası ne yapacağıma karar vermiş değilim. eşim kendini kenarı çekti sen bilirsin diyor. bana kalırsa yaptıralım diyor. ve bugün ona çok kızgınım bana bir çiçek bile almadı((( on odasına gittiğimde bayan arkadaşlarının masasında çiçek vardı ama bana o getirmedi bile ((( doktordan sonra yemek yedik o kadar..
offffffffffffff yaaa
yeterciğim Allah yardımcınız olsun canım. tekrar çok geçmiş olsun.
inşallah tatlım....sen de hamiş kaldın ya geriside gelecek ....
geçmiş olsın leyli..
aşılamanın şansı %20
üstelik bi tüpüm tıklaı diyorsun.
lovelini de tıklalıdı ama kendiğinden hamie kaldı, umarın sen de kendiliğinden hamile kalırsın
ancak benim fikrim aşılamayla boş yere uğraşmayın bu koşullarda.
hem o kadar masraf çıkarmışlar sana, hem de bi dünya ilaç alcan vücuduna.
tekrar çok geçmiş olsun
inş. canım hepimiz mutlu olalım her birimiz ayrı ayrı hakediyoz bunucanım sen ne yapıyon iyimisin
gebelik yastığı aldığınız kişi içinde aynı telefon numarasını vermişsiniz....biraz şüphelendim açıkçası..ayrıca eşiniz neden girmedi ki..erkeklerin bu siteye girmasi yasak değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?