30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

meraba semacım...annen hastaymış canım geçmiş olsun....
sağolasın leylacım, annem tahlil doktor hastane uğraşıyor bakatım. inş kötü bişi çıkmaz
sen nasılsın? hayırlısıyla inş prenses geliyormuş
sağlıkla gelsin inşaallah
iyiyim canım sen nasılsın?

ayşegül canım sen bana özelden de sormuşsun ama ben cevap yazamadım kusura bakma, ben yaklaşık 3-4 ay düzenli olarak pekmez içmiştim. sonrasında kan değerlerim epeyce arttı
inş sana da faydası olur

geshenk gezenti olmuş aylinim... çok özletiyorsunuz kendinizi..sende geshenkimde...

nerde gezmişim ben yahu aaaaaaa

tam gelcam bakıyorum birileri geliyo ee hoşgeldin demedan da olmuyo yani boyle.. nabarsın eski toprak olaraktan karşılamak uygun oluyo yoksa gelcam yani :86: ne kadar içeri gelcam bide onu desan taa şahane olcek ama.... :76:

bizde aynı mutluluğu tez zamanda yaşarız inşaallah canımmmm

geshenk tatlışımmmm nasılsın

hoşbulmuşuz bayanlar.

canım benim neyi var? çokk geçmiş olsun
kızlar görüsürüz inş. yakında ben bir yemek yapıp geleyim, sevgiler
bayy
içeri geniş, gelebildiin kader gel yavrımm

bizde aynı mutluluğu tez zamanda yaşarız inşaallah canımmmm

geshenk tatlışımmmm nasılsın

iyiyim canım.. sen anne babayı ilgi alanına almışsın maşallah.. hayırlı evlat... ama naz niyaz artıyor onlarda da çocuklaşıyorlar yaş ilerledikçe ya bide.. napalım onlar bize nasıl sabrettiler akıl bağli değilken şimdi de sıra bizde demi nanelim şekerim..

canlarımmmm bilgisayarım yavaş tek tek alıntı yapamadım
geçmiş olsun dilekleriniz için çoookkk teşekkür ederim, iyi ki varsınız canlarımmmm

annecime tam bi teşhiste koymadılar ki, stres-sıkıntı, yılların birikimi artık, amannn işte annemin dertleri anlat anlat bitmez, kaynana-kayınpeder-elti-görümce hepsinden çekmiş, anne-babasını kırmamak için her şeye sessiz kalan bir koca
yılların birikimi artık, en ufak bişeyde hasta oluyor. sürekli midesi ağrıyor vs vs vs
doktorlar genel olarak psikolojik diyorlar bakalım artık hayırlısı
çok üzülüyorum haline, ama yine de çok sabırlı kadınmış ben bu kadarına dayanabilirmiydim diye sık sık soruyorum kendime

canım benim neyi var? çokk geçmiş olsun

bayy

içeri geniş, gelebildiin kader gel yavrımm

ben son derece terbiyeli, edepli bir hatunum aslında biliyorsunuz işte bu aylin sayesinde kayışlar kopuyor lütfen yanlış anlaşılmasın yazılanlar.. tamamen masumane olarak seçilmiştir cümleler bilginize.... :93: mağdurum ben mağdurum mağdurumda mağdurum :119::119::119::119:

öyle canımmm, aman bişi de yapamıyorum ki, elimden bişi gelmiyor yani, işyerinden izin almak sıkıntılı olunca çoğu işini bile kendi başına yapmak zorunda kalıyor, kız kardeşimde hamile her yere koşturamıyor, damatlar yapıyor biraz işte onlardan da annem çok çekiniyor eksikleniyor sen bizim annemizsin rahat ol diyorlar ama işte eski toprak derler ya eski insanlar bi başka oluyor

nenemmm şekerimmmm avatarı pek şekerimmmm neyi var annenin deyom duymayon kıssss

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…