leylicim nasılsın ne var ne yok? izmirin neresindesin canım?
merhaba
zerdal yokmu hala? bugün gelir diye düşünmüştüm ama.. listeyi en yukarıdan devam edelim çılgınla yani zerdal gelmezse demiştim ama leyla dan elfidaya geçmişsiniz.. karışık olmasına karar verdiniz demekki.. zerdal gelip düzenlerdi aslında keşke acele etmeseydiniz.. neyse okunanları Allah kabul etsin.. herkes iyi sanırım.. sorun yok inşallah..
çılgınımı görüyorum nasılsın canımcım??
canım hamileliğim öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inş.evladını
sana bir şey sormak istiyorum gebelik belirtilerin oldumu yada farklı bir şey hissettinmi?
merhaba
zerdal yokmu hala? bugün gelir diye düşünmüştüm ama.. listeyi en yukarıdan devam edelim çılgınla yani zerdal gelmezse demiştim ama leyla dan elfidaya geçmişsiniz.. karışık olmasına karar verdiniz demekki.. zerdal gelip düzenlerdi aslında keşke acele etmeseydiniz.. neyse okunanları Allah kabul etsin.. herkes iyi sanırım.. sorun yok inşallah..
çılgınımı görüyorum nasılsın canımcım??
idare eder canım. pek keyfim yokkk....
Karşıyakada oturuyrum. İş yerimde Bornovada
niye keyfin yok tatlım ne oldu? karşıyakayı biliyorum canım özellikle çarşısını çok seviyorum.benim annemlerde karşıyakada.
canım benim tüp bebekle olduğu için belki yanıltır seni ama sadece kasık ağrım oldu..başka belirtim olmadı benim..adet olucam sandım hatta
eyooo beni görüyon benii..kıslara ben dedim..beni en son doğuma yakın okusunlar, önde diğer arkadaslar tamamlansın diyee .
elfidam için ben de 20 dene alayım mı kıslar:)
elfida için ayetel kürsi listesi
sara...........................50
metuka.......................30
toplam.......................80
kalan........................233
okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka, kaderiye, aylin, zerdal,leyla
çılgınkız.......................20
toplam......................100
kalan........................133
okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka, kaderiye, aylin, zerdal,leyla
merhaba herkese
nasılsınız can yoldaslarım
toplam.......................80
kalan........................233
ay canım benim kız çılgın hiç pas vermez olurmuyum toprağım işyeri biraz yoğun bakıyorum okuyorum ama fazla yazamıyorumbelenaayyy bana pas vermiyorsun:) naberr memleketlimm..snei ne zamandır görmüyordum
karşıyakanın nereseinde canım? sen ne zaman geleceksin? sen neredeydin??
kardeloş hiç pas vermiyorsun hayırdır...o kadar hal hatır sorduk ama cevap vermedin...gözümden kaçtı sanma...kızlar konuya ben sebep oldum heralde,sonradan okunmasını isteyerek,keşke zerdal bana ilk dediğinde tamam deseydim,çok üzüldüm şu anda,lütfen böyle bişey için tartışmayın.
dua okuyan herkesten Allah razı olsun kızlar...leyla için ayetel kürsi listesi
zeynep(pikepolat).........50
elfida..........................13
nanelişeker..................50
cadı...........................50
belenay.....................100
toplam.......................313
saol saracım iyiyiz çok şükür..sen nasılsın tatlım..günaydın canım.nasılsın?
zerdal bi kaç gün gelemeyecekmiş aranızdan birisi dua listesine baksın demişti o gelene kadar ben bakayım dedim.dün sana başladık bugünde bitirdik.Allah yavrunu sağlıklı bi şekilde bir an önce kucağına almayı nasip etsin tatlım.
evet canım bizde görmedik pipi yada kuku...leyloşşş :)) hayırlı olsun..kız olcakmış :))ama belli olmuyor bence çünkü banada dr ne d edi biliyormusun erkek olabilir.tabi şok oldum.tickeri da o yüzden sildim.ama ben hala kız hissediyorum.zaten dr da tahmin ediyomuş görmedik kukuş ya da pipitabiki de hayırlı evlatlar ve sağlıklı olsunlarda başka şey istemeyiz....
Günaydın Kızlaaaaaarr
bostanlıda canım.sen neresindesin?benyakınlarda gelmeyi düşünüyorum.
ben pek kendimde değilim galiba şu sıralar,hep atlıyomuşum yazılanları,kızların benden şikayetleri var diğer topictede,çok grip oldum,ayrıca bundan dolayıda garip oldum,algıda yavaşlama seziyorum kendimde.
kardeloş hiç pas vermiyorsun hayırdır...o kadar hal hatır sorduk ama cevap vermedin...gözümden kaçtı sanma...
dua okuyan herkesten Allah razı olsun kızlar...Allah hepinizin gönlünün muradını versin inşallah tez vakitte canlarım...
saol saracım iyiyiz çok şükür..sen nasılsın tatlım..
evet canım bizde görmedik pipi yada kuku...bakalım ne olcak..doktor kıza benziyor dediği için kız diyorum bende..sağlıklı olsunlarda canım önemli olan o kız erkek farketmez yani...
günaydın ayşegülcüm...nasılsın bebem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?