30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

merhaba

zerdal yokmu hala? bugün gelir diye düşünmüştüm ama.. listeyi en yukarıdan devam edelim çılgınla yani zerdal gelmezse demiştim ama leyla dan elfidaya geçmişsiniz.. karışık olmasına karar verdiniz demekki.. zerdal gelip düzenlerdi aslında keşke acele etmeseydiniz.. neyse okunanları Allah kabul etsin.. herkes iyi sanırım.. sorun yok inşallah..

çılgınımı görüyorum nasılsın canımcım??

zerdal dün gelip ben çok yoğunum bi kaç gün yokum listeyi aranızdan biri düzenlesin dedi.
bende o yokken ara vermeyelim diye zerdal gelinceye kadar ben idare edeyim dedim.yoksa acele etmedik yani.listede karışıklık yok.çılgın doğumuna yakın okunmasını istedi.o yüzden listeyi böyle yaptık.ama isterseniz bırakalım zerdal gelince devam etsin.siz bilirsiniz yani.

canım hamileliğim öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inş.evladını
sana bir şey sormak istiyorum gebelik belirtilerin oldumu yada farklı bir şey hissettinmi?

canım benim tüp bebekle olduğu için belki yanıltır seni ama sadece kasık ağrım oldu..başka belirtim olmadı benim..adet olucam sandım hatta

eyooo beni görüyon benii..kıslara ben dedim..beni en son doğuma yakın okusunlar, önde diğer arkadaslar tamamlansın diyee .

elfidam için ben de 20 dene alayım mı kıslar:)

idare eder canım. pek keyfim yokkk....

Karşıyakada oturuyrum. İş yerimde Bornovada

niye keyfin yok tatlım ne oldu? karşıyakayı biliyorum canım özellikle çarşısını çok seviyorum.benim annemlerde karşıyakada.

Son düzenleme:
elfida için ayetel kürsi listesi

sara...........................50
metuka.......................30
çılgınkız.......................20

toplam......................100

kalan........................133

okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka, kaderiye, aylin, zerdal,leyla

anladım.. ben orayı kaçırmışım demek.. bende 20 okuyayım sırada kim varsa.. bugün enerjim pek az yoksa daha çok okurdum ama nefes alamıyorum bir atlatamadım şu rahatsızlığımı gitti....

bende 100 tane alabilirmiyim elfida için

canımcım,galiba yanlışlıkla yazdın,sonra karışıklık olur kısssss:97:
sara cım,alıntıyla göndermedi,213 olmalı kısssssssss

canım banada 20 yaz elfidoş için...

belenaayyy bana pas vermiyorsun:) naberr memleketlimm..snei ne zamandır görmüyordum
ay canım benim kız çılgın hiç pas vermez olurmuyum toprağım işyeri biraz yoğun bakıyorum okuyorum ama fazla yazamıyorum

kızlar konuya ben sebep oldum heralde,sonradan okunmasını isteyerek,keşke zerdal bana ilk dediğinde tamam deseydim,çok üzüldüm şu anda,lütfen böyle bişey için tartışmayın.
kardeloş hiç pas vermiyorsun hayırdır...o kadar hal hatır sorduk ama cevap vermedin...gözümden kaçtı sanma...
dua okuyan herkesten Allah razı olsun kızlar... Allah hepinizin gönlünün muradını versin inşallah tez vakitte canlarım...
saol saracım iyiyiz çok şükür..sen nasılsın tatlım..
evet canım bizde görmedik pipi yada kuku... bakalım ne olcak..doktor kıza benziyor dediği için kız diyorum bende..sağlıklı olsunlarda canım önemli olan o kız erkek farketmez yani...
Günaydın Kızlaaaaaarr

günaydın ayşegülcüm...nasılsın bebem

ben pek kendimde değilim galiba şu sıralar,hep atlıyomuşum yazılanları,kızların benden şikayetleri var diğer topictede,çok grip oldum,ayrıca bundan dolayıda garip oldum,algıda yavaşlama seziyorum kendimde.
bu arada fena öksürüyorum,bu arada tedavideyim,ohoooooooo bitmez benim mazeretler,hoffffffffffffffffffff
nasılsınız leyloşum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…