ben yeni girne tarafında yeni yapılan çevre yoluna yakınım. sen nerde oturuyorsun??? gelince görüşelim zelalde gelir. gerçi sanmıyorum ama zelal burda olmasına rağmen hala görüşemedik de:=))
hamilelikte zordur çalışma ya bana şimdi bile zor geliyor inan bi ara işten çıktım siteye giremedim evdede net yoktu bi eksiklik hiseettim sonra evime taşındım net gelince hemen oturdum başına o sırada tekrar işe başladım ohhh be dünya varmış dedim bak şimdi gene mızmızlanıyorum çalışıyorum diye görüyormusaun yaranılmaz banda he bize eylülde tüp bebek yapacağız nasipse şimdi kilo vermeye çalışıyorum o yüzden bebek çalışmamız olmuyor pek sanada Allah sabır versin canım gün geçtikçe zor olur ama olsun meleğine kavuşunca hepsi geçer
iyiyiz sağol... sen nasılsın ?
merhaba zeynocum.hoşgeldin nasılsın?
saracım ellerine sağlık....liste için
Allah senden razı olsun
iyiyim arkadaslar sagolun... gecmisi okumaya calisiyodum...
metukam icimden geldi canım bunlar sana...
sağol canım bu arada 82 kjiloyum maLESEF55 olmam lazım eylüle kadar ne versem kardır diyorum kürtajdan sonra iyice saldım kendimi aldıkça aldım doktor biraz kilo verirsen tüp bebek süreci daha rahat geçer deditüpün hayırlıs olsun. sanırım bende yaptıracam. bu arada kaç kilosun.
iyiyim arkadaslar sagolun... gecmisi okumaya calisiyodum...
metukam icimden geldi canım bunlar sana...
hamilelikte zordur çalışma ya bana şimdi bile zor geliyor inan bi ara işten çıktım siteye giremedim evdede net yoktu bi eksiklik hiseettim sonra evime taşındım net gelince hemen oturdum başına o sırada tekrar işe başladım ohhh be dünya varmış dedim bak şimdi gene mızmızlanıyorum çalışıyorum diye görüyormusaun yaranılmaz banda he bize eylülde tüp bebek yapacağız nasipse şimdi kilo vermeye çalışıyorum o yüzden bebek çalışmamız olmuyor pek sanada Allah sabır versin canım gün geçtikçe zor olur ama olsun meleğine kavuşunca hepsi geçer
anladım tatlım...sıkma canını...biz iyiyiz çok şükür...öpüyorum seni...herşey güzel olsun inşallah kardelencim...
babamızda öyle diyor canım...kuku beklerken birde pipi çıkarsaben hala oğlan diyorum ama hayırlısı Rabbimden...ne farkeder ki yaaaa..sağlıklı olsunda...seçme lüksüm yok valla...meleğimi gönderen Rabbime şükürler olsun..darısı olmayanların başına olsun inşallah... kızına isim düşündün mü çılgınım?adı ne olcak çılgın bebişin...?
evet işsizlik de kötü canım..iş olsa mızmızız olmasa mızmızız:))
yok cok yogun olmasa şikayetim yok aslında..
sadece kızımla geçireceğim zamanları dört gözle bekliyorum
belenayım tüp ile ilgili bir sorun vs olursa elimden geleni yapmaya calısırım..
tabii canım sağlıklı olsun..ben taa ne zamana kadar sormadım ya cinsiyetini..ne farkeder diyordum
evet isim düşünmeleri hızlandı bu aralar:) zor iş ama..siz düşünüyor musunuz şimdiden
kızlar ben yemeğe kaçıyorum..görüşürüzzzz
sağol canım benim soru yağmuruna hazır ol ozaman merak ettiğim herşeyi sorarım bak ona göreevet işsizlik de kötü canım..iş olsa mızmızız olmasa mızmızız:))
yok cok yogun olmasa şikayetim yok aslında..
sadece kızımla geçireceğim zamanları dört gözle bekliyorum
belenayım tüp ile ilgili bir sorun vs olursa elimden geleni yapmaya calısırım..
pikoş ben 31 yaşındayım, nisanda 32 dolcak..insallah cümlemizin gelir canım, sagol...
sen kac yasindasin aylint? (bayanların yası sorulmaz derler, bide kilosu... ama olsun neyse o di mi ama)
kardelenim hayırlı uğurlu bebişli olsuuunheee kızlar,ben yarın yumurta takibine başlıyorum,size söylim dedim.
var bi yamıklık, ben baş döndürceeme gazozumlan benim başım tönmekte, bu durumumdan yararlanmaya kalkanı faryaaaaaaylinim de hakkat şaşrtıı beni yanea,
anestezin etksinde olmalı hala herhal, bi çiçeklenmiş , pötürcüklenmiş :))
ben regl oluyom gızlarrr:84::84::84::84::84:
ivet yandınz, ben 20 gün gazoz içirtmezsem, yasak kalktığı gün burda kimse olmasın bence deler geçerimmmmmmm duvarları20 gün müü
eyvaa eyvaaa
desene yandık
pak gazoz içertir diyince bi duygulandımoy oy oyyyyy
pikecim aylin bizim buraların nuri alçosudur.
racon keser, gazoz içertir
sabredin az kaldı coşturcam bennsenin yayvan ağzını yesinler
ayliin bu gacılar sen varsın diye coştular heee
yavrım hakkında hayırlısı olsun, ben aşılama tüp çok bilemeyom, bebişin bekletmesin gelsin inşallahbilmiyorum tento. bu doktora ilk defa gittim. adamın başarısını çok duydum. komşum 2.5 yıl uğraşmış boşuna.sonra buna gitmiş 1 sene içinde hamile kalmış. arkadaşı da 4 yıl uğraşmış. 3 ay adama gitmiş. 3. ayda hamile kalmış. birde şu var canım ünv hastanesinde yaptırdığım için ilaçları düşük dozda verdiler. en fazla 2 yumurtanın gelişmesini istiyorlar. ben 75 lik iğne kullandım ama yeni doktor ben 150 verecem ve risk alacam diyor. kanunen yasak olmasına rağmen. çok karışığım kızlar ya..... toplam 1000-1500 tutacak. ama tüp içinde 2 rapor hakkım var. Allah' ın hakkı 3 diyerek yaptırayım diyom :)))))
leylikom bi hamile kalınca daha çok ümit var zannımca.. bakarsın bi süpriz yapar bebişinNanelim geçmiş olsun canım benim. Allah şifa versin
Aylin bende geçen Ağustosta laparoskopi+histereskop+ kürtaj oldum. tek tüpüm tıkalı ve yapışık çıktı ve onaramamışlar. hala o durumdayım. bebiş gelmesini bekliyorum((
bi kere hamile kalmışın sen de, yeniden kalırsın inşallahcanım ben 35 yaşındayım.2,5 yıllık evliyim bi defa düşük yaşadım.şimdi yeniden hamile kalmak için uğraşıyoruz.
pek bi güzelmiş isimler leyloş
evet canım Allah nasip ederse kız olursa buse, erkek olursa Muhammed olacak inşallah....
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 4 ziyaretçi)
1. aylint
ziyaretçiileeeer ben de kaçtım, bye
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 4 ziyaretçi)
1. aylint
ziyaretçiileeeer ben de kaçtım, bye
buranın takipçileri bol maşallah,herkez saklambaç oynamayı pek sefiyo galiba,gizliden okiiiler:76:
3. Kardelen
sobe sobe sobe :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?