30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

elfida için ayetel kürsi listesi

sara...........................50
metuka.......................30
çılgınkız.......................20
GENHENK.....................20
leyla...........................20
ayşegül.......................50
belenay..................... 100

toplam......................290

kalan........................23

okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka, kaderiye, aylin, zerdal,leyla

belenayım benim yaa..iyi olmana çok sevindim..işler bende de aynen yaa..32. haftada ayrılmıcam izne..36 ya kadar bu tempo devam iyi olursam..

leyloşş bence kız geliyor kızz:) süslü süslü kıyafetler alınacak

niye keyfin yok tatlım ne oldu? karşıyakayı biliyorum canım özellikle çarşısını çok seviyorum.benim annemlerde karşıyakada.

benim ablamda karşıyakada...ksk nın hemen yanındalar

bostanlıda canım.sen neresindesin?benyakınlarda gelmeyi düşünüyorum.

çarşamba günleri bostanlı pazarı olur..oraya giderdik..ne güzel günlerdi o günler:97::97:

tatlım deminde yazdım tiviti elfida için 50 okucam demiş bana özeldennnn

Kıslar dua için girip haber veremesem de mutlaka okuyorum ..kesin sayın beni..
erkenden sızmasam daha cok da okurum da:)) bir kere gece yarısı uyandım aman okumadım diyip kalkıp okudum

hamilelikte zordur çalışma ya bana şimdi bile zor geliyor inan bi ara işten çıktım siteye giremedim evdede net yoktu bi eksiklik hiseettim sonra evime taşındım net gelince hemen oturdum başına o sırada tekrar işe başladım ohhh be dünya varmış dedim bak şimdi gene mızmızlanıyorum çalışıyorum diye görüyormusaun yaranılmaz banda he bize eylülde tüp bebek yapacağız nasipse şimdi kilo vermeye çalışıyorum o yüzden bebek çalışmamız olmuyor pek sanada Allah sabır versin canım gün geçtikçe zor olur ama olsun meleğine kavuşunca hepsi geçer

canım bostanlı pazarını bilmezmiyim.bende çoks everim.gitiğimde mutlaka gezerim orayı.bostanlı pazarındaki mallar hem kaliteli hemde çok ucuz.

tamam tatlım tivitinin ismi ayşegülmüş o yüzden ismiyle yazdım.

kızlar ben bişey dicem işlerin yoğunluğundan bazen giremiyorum bazende cevap yazmaya fırsatım olmuyor kime okunacaksa bakarım ben siz bana her seferinde 100 ayetel kürsi yazın olurmu işyerinden bakamazsam akşam gidince bakarım beni 100 e bağlayınhasta olduğum zaman yazarım zaten okuyamıcam diye

e o zaman kalan 23 u de ben alayım canlar..

tamam tatlım.Allah senden razı olsun.

anladım tatlım...sıkma canını...biz iyiyiz çok şükür...öpüyorum seni...herşey güzel olsun inşallah kardelencim...

babamızda öyle diyor canım...kuku beklerken birde pipi çıkarsa ben hala oğlan diyorum ama hayırlısı Rabbimden...ne farkeder ki yaaaa..sağlıklı olsunda...seçme lüksüm yok valla...meleğimi gönderen Rabbime şükürler olsun..darısı olmayanların başına olsun inşallah... kızına isim düşündün mü çılgınım?adı ne olcak çılgın bebişin...?

bostanlıda canım.sen neresindesin?benyakınlarda gelmeyi düşünüyorum.

ben yeni girne tarafında yeni yapılan çevre yoluna yakınım. sen nerde oturuyorsun??? gelince görüşelim zelalde gelir. gerçi sanmıyorum ama zelal burda olmasına rağmen hala görüşemedik de:=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…