canımcım,galiba yanlışlıkla yazdın,sonra karışıklık olur kısssss:97:
sara cım,alıntıyla göndermedi,213 olmalı kısssssssss
merhaba herkese
nasılsınız can yoldaslarım
canım düzelttim kafam dağınık bugün o yüzden.
niye keyfin yok tatlım ne oldu? karşıyakayı biliyorum canım özellikle çarşısını çok seviyorum.benim annemlerde karşıyakada.
bostanlıda canım.sen neresindesin?benyakınlarda gelmeyi düşünüyorum.
elfida için ayetel kürsi listesi
sara...........................50
metuka.......................30
çılgınkız.......................20
GENHENK.....................20
leyla...........................20
ayşegül.......................50
belenay..................... 100
toplam......................290
kalan........................23
okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka, kaderiye, aylin, zerdal,leyla
hamilelikte zordur çalışma ya bana şimdi bile zor geliyor inan bi ara işten çıktım siteye giremedim evdede net yoktu bi eksiklik hiseettim sonra evime taşındım net gelince hemen oturdum başına o sırada tekrar işe başladım ohhh be dünya varmış dedim bak şimdi gene mızmızlanıyorum çalışıyorum diye görüyormusaun yaranılmaz banda he bize eylülde tüp bebek yapacağız nasipse şimdi kilo vermeye çalışıyorum o yüzden bebek çalışmamız olmuyor pek sanada Allah sabır versin canım gün geçtikçe zor olur ama olsun meleğine kavuşunca hepsi geçerbelenayım benim yaa..iyi olmana çok sevindim..işler bende de aynen yaa..32. haftada ayrılmıcam izne..36 ya kadar bu tempo devam iyi olursam..
leyloşş bence kız geliyor kızz:) süslü süslü kıyafetler alınacak
tatlım yazdım.tivitinin ismi ayşegülmüş bende ismiyle yazdım.
benim ablamda karşıyakada...ksk nın hemen yanındalar
çarşamba günleri bostanlı pazarı olur..oraya giderdik..ne güzel günlerdi o günler:97::97:
tatlım deminde yazdım tiviti elfida için 50 okucam demiş bana özeldennnn
inşallah kafanın dağınıklığı,vucudunda bazı hormonlar hareketlendiği için,vucuduna dünyanın en tatlı yabancı maddesi girdiği için olsun canım.
e o zaman kalan 23 u de ben alayım canlar..elfida için ayetel kürsi listesi
sara...........................50
metuka.......................30
çılgınkız.......................20
GENHENK.....................20
leyla...........................20
ayşegül.......................50
belenay..................... 100
toplam......................290
kalan........................23
okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka, kaderiye, aylin, zerdal,leyla
kızlar ben bişey dicem işlerin yoğunluğundan bazen giremiyorum bazende cevap yazmaya fırsatım olmuyor kime okunacaksa bakarım ben siz bana her seferinde 100 ayetel kürsi yazın olurmu işyerinden bakamazsam akşam gidince bakarım beni 100 e bağlayınhasta olduğum zaman yazarım zaten okuyamıcam diye
anladım tatlım...sıkma canını...biz iyiyiz çok şükür...öpüyorum seni...herşey güzel olsun inşallah kardelencim...ben pek kendimde değilim galiba şu sıralar,hep atlıyomuşum yazılanları,kızların benden şikayetleri var diğer topictede,çok grip oldum,ayrıca bundan dolayıda garip oldum,algıda yavaşlama seziyorum kendimde.
bu arada fena öksürüyorum,bu arada tedavideyim,ohoooooooo bitmez benim mazeretler,hoffffffffffffffffffff
nasılsınız leyloşum?
belenayım benim yaa..iyi olmana çok sevindim..işler bende de aynen yaa..32. haftada ayrılmıcam izne..36 ya kadar bu tempo devam iyi olursam..
leyloşş bence kız geliyor kızz:) süslü süslü kıyafetler alınacak
bostanlıda canım.sen neresindesin?benyakınlarda gelmeyi düşünüyorum.
e o zaman kalan 23 u de ben alayım canlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?