30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

eyvahhhhhhhh,ebe mi oldum şimdi,keşke ebe olcamı doğursaydım.
ıyyyyy ne kötü bi esprik yaptım

nassı her yerde yakalıyorum ama seni heh heee peşindeyim fena takipteyim seni he her tarafta buluyorum ebe olma sen tamam.. ben ebe kalayım siz doğurun yeterki.. kötü espiriyi bayma servisi buyrunnnn

saol bitanem..Allahım razı olsun aylincim...inşallah ikisinide koymak nasip olur..sen şimdi dersin hele 1ciyi doğur ikinci gelir inşallah diye dediğini duyar gibiyim...darısı başına olsun bitanem...

nassı her yerde yakalıyorum ama seni heh heee peşindeyim fena takipteyim seni he her tarafta buluyorum ebe olma sen tamam.. ben ebe kalayım siz doğurun yeterki.. kötü espiriyi bayma servisi buyrunnnn

yok kız,hep beraber doğurcasss inşallah.
30 lu yaşların patlama yılı oldu diyede başlık atarız olma mı

kızlar bazen böyle icim cosuyor diyorum Allah'ım insallah bu subat, mart, nisan cok bereketli olur bizler icin, dusundukce daha da cosuyor içim... insallah bir sürü hamile haberi duyarıss, hamile olanlarda saglikla dogururlar inş.
(böyle yanim icim simdi)

bu arada unutmadan aylincim bak ben bu topicte yeniyim ya, gazozumu eksit etme canım olur mu? :86::86:

amiiin canım amin... bence gazoz meselesinde aylinden çok istekte bulunma geçmişi bi oku derim ben sana bendeb söylemesi yani

tabii bilemiyorum herseyi, bazen böyle saf saf seyler oluyor... :26: :26:

gazozu ne manada kullanıyor anlamışsındır gerçi :)))) saf değil canım niye saf olsun gazoz ne yapılır içilir serinlenir vs.. ama bizimkinin niyeti bozuk ya bi kere.. ağına düşürür anlamazsın :)) bakma bu aralar deldirdi göbüşü uzaklaştı bu işlerden.. muhteşem bir dönüş bekliyoruz artık kendisinden :))))))))))))

ha çen unutilirmi hiç oralaru daa.. seveyrum ben karadenuz insanuni da toprağinida.. seni de seveyrum o sebebulen..
bende seni seveyrum geshenkummmmmmmmm
ha bu yaz gelde,misafir edeyum seniiiiii

amin amin,inşallah,hep beraber alırız,oluruz,inşallah.

ne demek canım benim, sen iyi ol normal birass unutkanlık

elektirikler kesildi biraz önce simdi geldim, gidenler olmus tabii..
Saol zeynepcim...hepimiz iyi olalım inşallah tatlışım benim...
bu arada unutmadan aylincim bak ben bu topicte yeniyim ya, gazozumu eksit etme canım olur mu? :86::86:

bak aylinin gazozları yaradı..içmeni tavsiye ederim..heheheh...

bende seni seveyrum geshenkummmmmmmmm
ha bu yaz gelde,misafir edeyum seniiiiii

amin amin,inşallah,hep beraber alırız,oluruz,inşallah.

amaneeeeyyyy yuppiii karadenize davet aldım yuppiiiiiii nasıl sevindim... ah ne çok isterim tekrar gitmeyi.. inşallah planıma sıkıştırıp Allah sağlık ömür verirse çok isterim tekrar gelmeyi ki göremediğim pek çok güzellik kaldı orada eminim... kardelenimi de görür ziyaret ederim bahaneyle ne güsel olur... sağol varol bitanem gönlü güzelim... bakarsın sizin okumalara denk gelirim bende katılırım demi

Altındişlim gıymatlım sesin düzeldimi son durumun nedir?

son durumu bildiriyorum şimcik canlı yayından ;
son durum sesim az var.. etrafımdakiler halen beni duymakta güçlük çeksede.. ama öksürük var hele geceleri azıyor fena yani... elimin yanığı daha iyi durumda.. gözlerim feci şişiyor iki gündür bide öğleden sonraları baş ağrısı musallat oldu... burnum biraz açıldı nefes alabiliyorum... iyiyim yani :)

kaçıklar alemi demiştirama biz tatlı kaçıklarız:78::78:
tatlı kaçıklar... tatlı kaçık zeloşum ışığın yanıyor yine nerdesin bakayım..seni takibe gircem haberin ola...
baktin zaman gorunus oyle ama bu arilari ne yapcaz

canım hastaneye gitcekmişsin sanırım bugün..inşallah güzel haberlerle gelirsin cadıcım...

zeynom ne güzel demişsin inş. canım inş. bereketli aylar olur bunlar kıj sende gazoza ne meraklı çıktın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…