eyvahhhhhhhh,ebe mi oldum şimdi,keşke ebe olcamı doğursaydım.
ıyyyyy ne kötü bi esprik yaptım
saol bitanem..Allahım razı olsun aylincim...inşallah ikisinide koymak nasip olur..sen şimdi dersin hele 1ciyi doğur ikinci gelir inşallah diye dediğini duyar gibiyim.selamm geçmişi okuyaym didim ama gööö.......züm yemedi gevezeleeerrrr! yarım bıraktım
pikoş ben 31 yaşındayım, nisanda 32 dolcak..
kardelenim hayırlı uğurlu bebişli olsuuun
var bi yamıklık, ben baş döndürceeme gazozumlan benim başım tönmekte, bu durumumdan yararlanmaya kalkanı faryaaaaa
yavrım tentoşum kıyamam..
tentoş laparoskopi yapıldı mıydı sene?
ivet yandınz, ben 20 gün gazoz içirtmezsem, yasak kalktığı gün burda kimse olmasın bence deler geçerimmmmmmm duvarları
pak gazoz içertir diyince bi duygulandım
sabredin az kaldı coşturcam benn
yavrım hakkında hayırlısı olsun, ben aşılama tüp çok bilemeyom, bebişin bekletmesin gelsin inşallah
leylikom bi hamile kalınca daha çok ümit var zannımca.. bakarsın bi süpriz yapar bebişin
bi kere hamile kalmışın sen de, yeniden kalırsın inşallah
ben hiç kalamadım mesela
pek bi güzelmiş isimler leyloş
zeynepcim hg tatlım..nasılsın?yazacam yazacam bir türlü yazamadım sana...o topic bu topic kafam çorba oldu..yazamadıklarım varsa kusura bakmasınlar plsssssss
nassı her yerde yakalıyorum ama seni heh heeepeşindeyim fena takipteyim seni he her tarafta buluyorum ebe olma sen tamam.. ben ebe kalayım siz doğurun yeterki.. kötü espiriyi bayma servisi buyrunnnn
yok kız,hep beraber doğurcasss inşallah.
30 lu yaşların patlama yılı oldu diyede başlık atarız olma mı
şahane olur.... Inşallah maşallah yallaaaaaah o zaman :86: Hayde gidelum bebek etmeya daaaa...
kızlar bazen böyle icim cosuyor diyorum Allah'ım insallah bu subat, mart, nisan cok bereketli olur bizler icin, dusundukce daha da cosuyor içim... insallah bir sürü hamile haberi duyarıss, hamile olanlarda saglikla dogururlar inş.
(böyle yanim icim simdi)
bu arada unutmadan aylincim bak ben bu topicte yeniyim ya, gazozumu eksit etme canım olur mu?:86::86:
karadeniz gezisinin tadı hala damağında galiba,baksana şiveyide unutmamışın.
amiiin canım amin... bence gazoz meselesinde aylinden çok istekte bulunma geçmişi bi oku derim ben sanabendeb söylemesi yani
yok kız,hep beraber doğurcasss inşallah.
30 lu yaşların patlama yılı oldu diyede başlık atarız olma mı
tabii bilemiyorum herseyi, bazen böyle saf saf seyler oluyor...:26: :26:
bende seni seveyrum geshenkummmmmmmmmha çen unutilirmi hiç oralaru daa.. seveyrum ben karadenuz insanuni da toprağinida.. seni de seveyrum o sebebulen..
kızlar bazen böyle icim cosuyor diyorum Allah'ım insallah bu subat, mart, nisan cok bereketli olur bizler icin, dusundukce daha da cosuyor içim... insallah bir sürü hamile haberi duyarıss, hamile olanlarda saglikla dogururlar inş.
(böyle yanim icim simdi)
Saol zeynepcim...hepimiz iyi olalım inşallah tatlışım benim...ne demek canım benim, sen iyi ol normal birass unutkanlık
elektirikler kesildi biraz önce simdi geldim, gidenler olmus tabii..
bu arada unutmadan aylincim bak ben bu topicte yeniyim ya, gazozumu eksit etme canım olur mu?:86::86:
bende seni seveyrum geshenkummmmmmmmm
ha bu yaz gelde,misafir edeyum seniiiiii
amin amin,inşallah,hep beraber alırız,oluruz,inşallah.
Altındişlim gıymatlım sesin düzeldimi son durumun nedir?
tatlı kaçıklar...kaçıklar alemi demiştirama biz tatlı kaçıklarız:78::78:
baktin zaman gorunus oyle ama bu arilari ne yapcaz
(böyle yanim icim simdi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?