30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

canım karnıbahar kızartması çekti şöyle yumurtaya böleyip kızartcan..yerkende üstüne mayonez..Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ne etsem ya akşam yapsammı?mayonez zarar edermiki bebişe acaba...ketçap mayonez hiç yemiyorum ama...:26::26::26::26::26:

yeter canım hg ....nasılsın?geçmiş olsun sende son durumlar nedir tatlım...?

kızlar nasılsınız
donlar tütyenler havda uçuşmuş yaffffffffffff

Son düzenleme:
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 4 ziyaretçi)

kardelen5233
gene aynı şey,gene aynı şey

slm semacım...nasılsın tatlışım...

Son düzenleme:
iyiyim tatlışımmm, altta kimsenin ismi görünmüyor, ben mi göremiyorum ki :44:
neler yapıyorsun canım, küçük şeker napıyo

saol tatlım iyiyiz çok şükür...küçük şeker acıktı akşam olduya...kimse yok topicte bir sen bir ben birde fındıgım var teyzesi....

saol tatlım iyiyiz çok şükür...küçük şeker acıktı akşam olduya...kimse yok topicte bir sen bir ben birde fındıgım var teyzesi....

oyy oyyyy kıyamam ben fındığaaaa
sen kraker, bisküvi bişiyler bulunduruyormusun yanında, ben hiç açlığa gelemiyorum böyle arada çayın yanında atıştırıyorum yoksa çalışamıyorum
yiyorum yiyorum da sonra ben niye şiştim diye yakınıyorum birde

tento nasılsın...

belkim duymuşlugun vardır hamile tanıdıklarından... bende vajina altından bi sızı başladı bugun..aya kalkınca artıyo... bugun muayeneye gittim,vajinal ultrasonla bakıldı yine.. bi zararı olmasın

hangi topiclere baksam bilemedim nedir bu diye... normal mi ki.. hiç olmadıydı

ben ce bebiş kendine yer açarken senin kaslarnını zorlıyor, ondan oluyor
içini ferah tutu elfidam :)
kıyamam sana yaa.
yüreğin ağzında , venüsün de çılgının da
hamile kalmamak bi dert kalınca başka dert bizimkiler di mi

kuzenim ikinciye hamile. iki aylık falandı, o mutfakta hars hars iş yapıodu. ağır tencereleri indir kaldır vs
dur dur ben yapayım demiştim , buralardan gelen endişelerle
amaan bişi olmaz demişti , buralara gelmesine gerek kalmamanın verdiği umursamazlıkla :))

doğru diyon tento... cok bilince mi pinpirik oluyo ne..

adet zamanı böyle sancı yaparmış her ay diyo.. senden az sonra oluyodum ben...galiba şimdilerde adet vakti ondandır diye azcık rahatladım..

senin dediğin de olabilirmiş,,yer acarken kasarmış ..

ayy aman iyiki varda şu net bakıp ferahlıyom az.. KALKMIYOM AMA AYaga..annemde korktu oda kaldırmıyo.... klavyeyi mause aldım tek elimle yazıyom..yangel osman oldum bende

sende ferahlattın içimi saolasın...

senide göürüümm bacıcım :)) az kaldı inşALLAH :26:

ehehe.. dadını çıkar. 9 aylık sultanılıgın var. isteemesen de külkedisine döncen zate

benim kırımızlar 15in de geldiler valla :) kapıdan kov bacadan gelsin görgüsüzler ..:)
kendimden ümidi kestim ben :))
ikinci tüpü yaza yapsam diyorum
okul okul sıkıntılı oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…