30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

kaderiya _eLfiDa_+ tentation+

Kıslarrrrrrrrrr naber??? Nasılsınız?

kaderrrr nbrsin... ben yatmaca, anneye babaya naz yapmaca.. ben yatıyom size yazıyom...annem meyve soyuyo agzıma tutuyoo keskem tasınsalar buraya..eskidende böylydi anneciim ders calışırken soyulup gelirdi huzuruma meyveler :))))))

tenton yaz gec degilmi ya.. daha 5 ay var..ama haklısın bu yaptırdgında da 3-4 günde gittindi okula..
yıllık izin falan olmuyomu sizde 10 gün alsan.. cocuklar önemli elbet ama sende 1 kerecik alıcaksın izin..

cok sıcaga bırakma o vakit... haziranda en gec bence.. kılcallar gevşiyomuş sıcaktan.. sıcak duş bile önermiyolar tp bebek yptıranlara..soğuktan az daha ılık...

KISLAR KISLAR nasıl gidiyor iyimisiniz? gündüz olmuyorsunuz siz..

tento okullara geri döndü yoğun iş temposu başladı..

zerdalım gelemiyor işleri birza karışık yarın gelse bari hafta sonu da gelemiyor..

elfoşum sızılar inceden başlamış yayılıyor içerideki minik böcük demekki.. yesinler onun poposunu :)

kader nasılsın görüşmeyeli???

iidir ya senden? :)

iyiyim canım ben de... Başladık işte okul temposuna yine
Kırmızıları bekliyorum bu arada..
Aslında prof. Geshenkcime sorayım bulmuşken, kaç aydır adetten 3-4 gün önce kahverengi akıntı geliyor, 2 gün akıyor öyle, sonra kesiliyor, birkaç gün sonra da geliyor kırmızılar.. Neden böyle oluyor acaba?:26:

poposu yok Gesomm..daha 6 mm mi 9 mm mi neymiş... kalbini duymadım ama gördüm bugun..kıpırr kıpırdı...
ultrasondada yayılmış bişi görünüyo..canlı olması bile ilgniçki kalbi varmış bide hey Allahım :))
kıpırdamadan inanamıcam ben hamile olduguma sanırım..akvaryumda balığımızz yımırtladıydı,onlar büyüyo..derileri o kdar inceki içi görünüyo..koca kocada 2 göz...aynı benim minik gibi.

Ohhhhhhhhhhhhhhh süpermiş yaaa meyveler soyulsun, ağzına tutulsun, anne gibisi yok Elfidam Doğurunca daha iyi anlarmış tabii insan, öyle diyolar..
Ben iyiyim canım, okul temposuna başladık yine, tatil de diş ağrısı ve boğaz ağrısıyla geçti biliyosun, bişey anlamadım yani ama olsun usanmıştım evde...
Tento benim dr. bahar aylarında hamile kalma şansı daha yüksek olur demişti, nisan mayıs gibi yani, hormonlar güzel çalışıyo sanırım bahar gelince O dönemde dene derim ben...

İyiyim canım, sen nasılsın? Görüşemez olduk, ben de gündüzleri giremiyorum, anca bu vakitler işte..
Gece kuşu olduk
Yukarda bişey sordum sana sn. profum, bilgin varsa aydınlatırsan sevinirim canım

canım bir doktora görün istersen bunun için..peki o kahverengi akıntıdan sonra yoğunmu ve kaç gün sürüyor adetin ??

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne şahane duygu yaaaaaaaaaaaaa....... sen anltırken içim bir garip oldu.. Allahım kalın derisiyle şeffaflığını bitirmiş ete kemiğe bürünmüş poposu da oluşmuş :)) olarak kucağına almayı nasip etsin inşallah... çok dikkat et sen aman aç ağzını sadece ye meyveleri oooh sefan olsun...

kadercim yukarıdaki sorularıma bir cevap verebilirsen anlamaya çalışalım bakalım bu akıntıyı...

Ayyyyyy Elfidam, mucize bu di mi??? Önce kalbi oluşurmuş miniğin, sonra her gittiğinde başka bir organını göreceksin:))) Canım benim, Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla... Darısı da başımıza olsun inşallah

Geshenkcim doktora söylemiştim ilk olduğunda, o da normal, arada olur demişti ama her ay böyle oluyor artık... Kahverengi akıntı bitti mesela şimdi, büyük ihtimalle yarın (günü şaşmaz genelde) normal adet gelecek, 5 gün falan sürüyor..
Aslında bu ay eşim de ısrar ediyor, sanırım gideceğim dr.a hem bunun için, hem de bebek için ne yapacağız bi konuşalım bakalım. Tüp derse imkanım yok zaten şimdi yaptıramam (

adetin 1. günü --------------- bu alana ates degeri ve calisma gununu yazabilirsin
adetin 2. . günü --------------- 36.1
adetin 3. günü --------------- 36.1
adetin 4. günü --------------- 36.1
adetin 5. günü --------------- 36.1
adetin 6. günü --------------- 36.1
adetin 7. günü --------------- 36.1
adetin 8. günü --------------- 36.1
adetin 9. günü --------------- 36.1
adetin 10. günü ---------------36.1 calisma (x)
adetin 11. günü ---------------36.1
adetin 12. günü ---------------36.1
adetin 13. günü ---------------36.1 calisma (x)
adetin 14. günü ---------------36.1 calisma (x)
adetin 15. günü ---------------36.1
adetin 16. günü ---------------36.1
adetin 17. günü ---------------36.1 calisma (x)
adetin 18. günü ---------------36.1
adetin 19. günü ---------------36.1
adetin 20. günü ---------------36.1
adetin 21. günü ---------------36.1
adetin 22. günü ---------------36.1
adetin 23. günü ---------------36.1
adetin 24. günü ---------------36.1
adetin 25. günü ---------------36.1
adetin 26. günü ---------------36.1
adetin 27. günü ---------------36.1
adetin 28. günü ---------------36.1
adetin 29. günü ---------------36.1
adetin 30. günü ---------------36.1
[/QUOTE]

1- basta
yazan yerden once ki yaziları silin ve en sonda
yazan yerden sonraki yazılarıda silinki kendi tablonuz olsun...
2- tabii ki ates olcum deger yerlerini ve calisma gunlerini ornek olarak koydum siz ustunden kendi degerinizi girin calisma yazilarini silip kendi calisma gunlerinizi yazarsiniz....
3- herkese hayırlı olsun, isteyen kullanabilir....
4- zelalim vesile oldun canım hayırlı olsun sanada

Pardon yarın bnmde adet günüm. Fakat bende öyle lekelenmeler olmuyor, olması kötü birşey değilmiş bazılarında yerleşme kanaması oluyor.Bende sadece normal biraz akıntı oluyor.

1- basta
yazan yerden once ki yaziları silin ve en sonda
yazan yerden sonraki yazılarıda silinki kendi tablonuz olsun...
2- tabii ki ates olcum deger yerlerini ve calisma gunlerini ornek olarak koydum siz ustunden kendi degerinizi girin calisma yazilarini silip kendi calisma gunlerinizi yazarsiniz....
3- herkese hayırlı olsun, isteyen kullanabilir....
4- zelalim vesile oldun canım hayırlı olsun sanada [/QUOTE]

Çok sağol. Sen ölçüyor musun canım?? Ben de bu ay ölçmek istiyorum ama önce bi derece almam lazım

Son düzenleme:
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 4 ziyaretçi)

kaderiya

İnanmıyorum yaaaaaaaaaaa nereye gittiniz hepiniz:84::84::84::84:

Pardon yarın bnmde adet günüm. Fakat bende öyle lekelenmeler olmuyor, olması kötü birşey değilmiş bazılarında yerleşme kanaması oluyor.Bende sadece normal biraz akıntı oluyor.

Benim önceden hiç olmazdı diye kafama takıldı canım ama dr.um da normal, arada hormonlardan dolayı olur demişti.. Ama artık her ay böyle geliyor benim, bir yandan da iyi aslında, önceden her ay test yapardım 1-2 gün önceden başlayarak, şimdi hiç ümitlenemiyorum bile acaba gelmiyecek mi diye...

aman iyi ol tatlım..Allah iyilik versin cümlemize inşallah...

bende burdayım kardeloşum..
bana burda kardeloş kimse dememişti
burdaki adım kardoş,aynen alfoş gibi
ayyyyyyyyy,ne güzel bi duygu,rabbim sen büyüksün,bizede nasib et.

en son öyle olduğumda kimyasal gebelik olmuştu kadercim.

Cnm her ay oluyorsa dr a gittiğinde sor ve troid ölçümü iste olurmu çünkü ben bu sefer oldu sandım çünkü sadece bu sefer olsaydı yerleşme kanamsı rahatlıkla umutlan diyecektim.Bak bu troid den çıkar görürsün ama hiç korkma hiç mühim değil ok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…