Cnm her ay oluyorsa dr a gittiğinde sor ve troid ölçümü iste olurmu çünkü ben bu sefer oldu sandım çünkü sadece bu sefer olsaydı yerleşme kanamsı rahatlıkla umutlan diyecektim.Bak bu troid den çıkar görürsün ama hiç korkma hiç mühim değil ok.
kadercim,dışardaydık da,akraba ziyaretine gittik bu akşam,ondan anca gelebildim,az sonrada yatrız ama genede bi bakmadan edemedim.
merhaba arkadaslar ............
Hg canım, nasılsın???
İyi yapmışsın canım, ben de yatacağım birazdan, hatta yatmadan ütü de yapacağım yarın için eşime
Yaaaaaaa ben de ilk olduğunda öyle sanıp ümitlenmiştim canım, hatta burda kızlarla yazışmıştık yine, sanırım 6-7 aydır böyle... Aslında hamilelik düşündüğümde dr. bütün testleri istemişti ama nasıl olduysa labaratuardakiler tiroidleri yapmamış, sonra tekrar yazdı dr. ama yaptırmadım biliyor musun? Ondan mıdır diyosun canım, önemli bişey değilse iyi... Yaptırayım o zaman.. Çok sağol kayyumcum..
.........................
Mersi Zelalcim... keyfim beyde yokk..
nerde o Sarmacı Sara :))) annem yarın bana sarma sarcak..hem yapyak,hem lahanaaaaaaa yaaaa
kardelencimmm kısaca KAder özetlemiş konuyu..kişileri deşifre etmeyim diye sildim...
iyi geceler kızlar nasılsınız bakim
elfidacım annenler gelmiş gözün aydın canım
kadercim kırmızılar geldimi
cadım tatlım dr ne dedi merak ettim seni bugünkardelen tatlişim sen nasılsın başka kim var görmedim aşşağıda:26:
nerde o Sarmacı Sara :))) annem yarın bana sarma sarcak..hem yapyak,hem lahanaaaaaaa yaaaa
kardelencimmm kısaca KAder özetlemiş konuyu..kişileri deşifre etmeyim diye sildim...
ohhhh,afiyet olsun,ben size gelem mi,hem sarma yerim,hem karnımızı tokuştururuzda,belki hamilelik bulaşır.
ayyyyy ben bugün kötü espri prensesi oldum:84:
meraba canim bak mesaji aldim geldim ....doktor yoladi beni filime gitim onuda cektirdim carsamba gunu yolucaklar ev dok. bakalim ne cikicak .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?