30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kadercim ya cevap veremedim de sana bir türlü işim çıktı birazcık... bak canım, anladığım kadarıyla tam sökülemiyor senin adet bunu her ay alışkanlık haline getirdiğine göre demekki .. acaba yumurtan geç mi çatlıyor diye düşündüm bide...hani eğer öyleyse regl zamanında olmak istiyor ancak rahim duvarı tam incelemiyor belki hani bir kalınlaşma varsa aklıma açıkçası bir Çikolata Kisti (Endometriosis) geliyor.. bu nedenle sana laparoskopi yapılabilir diye düşünüyorum ki aslında senin için iyi de olur hani bence hepimiz için yani biz nedensiz bekleyenler için gerekli bir tetkik....

işte prof dediğin,gecenin hangi saati olursa,beyle ilgilenir etrafındakilerle
hamile kalasın inşallah

prof u yakalamışken benimde bir sorum olacaktı
belki çikolata kistidir demişsin ya geshenk laparoskobi yapılmadan görünmüyor mu ç.kisti

zordur bel ağrısı 3 yıl nasıl durdun
geçmiş olsun tekrar önemli birşeyin yoktur umarım

prof u yakalamışken benimde bir sorum olacaktı
belki çikolata kistidir demişsin ya geshenk laparoskobi yapılmadan görünmüyor mu ç.kisti

sevgili semi seni de geç gördüm tam çıkmadan bakayım diyorum bakıyorum soru gelmiş :))) hemen görev başına cevap vermeden çıkamıyorum :)) canım ultrasonla da diğer değerlerinde de anlaşılabilir tabi ancak temizlenmesi için bu gerekli aksi halde kist büyür ve olduğu yere zarar verebileceği gibi gebelik şansını çok çok düşürür..

sağol canım.zaten bir tane kistim var
başkada olabilirmi acaba diye düşündüm biran ama sen tedavisini söylemişsin yanlış anlamışım

sağol canım.zaten bir tane kistim var
başkada olabilirmi acaba diye düşündüm biran ama sen tedavisini söylemişsin yanlış anlamışım

çikolata kistinmi var senin ? bak canım hepsini anlayamayabiliyorlar zaten o testlerle ultrasonla bazı zamanlarda aslında laparoskopi ile daha fazla şey olduğu anlaşılabiliyor yani beklenenden daha fazlası ile karşılaşmak mümkün işlem sırasında.. yani gerek gebeliğe engel olabilecek nedenler açısından gerekse derhal tedaviye geçilip çözüme ulaşmak açısından bu işlem bence yapılmalı diye düşünüyorum...

günaydın kızlar herkes nasıllar. belenay nasılsın.

görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın. Güzel haberler var mı?

zerdal,leyliko,geshenk hepinize günaydın hayırlı cumalar güzel bir gün olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…