zeloşşş,selam gülüm,napıyon,hangi hinlik peşindesin,sırada kim var,hürremliğe mi devam,yoksa yeni karakter buldun mu?
inş. temiz çıkar canımtatlım test yapmadan filim çekilmeseydin zararı olmasın:26:
kadercim ya cevap veremedim de sana bir türlü işim çıktı birazcık... bak canım, anladığım kadarıyla tam sökülemiyor senin adet bunu her ay alışkanlık haline getirdiğine göre demekki .. acaba yumurtan geç mi çatlıyor diye düşündüm bide...hani eğer öyleyse regl zamanında olmak istiyor ancak rahim duvarı tam incelemiyor belki hani bir kalınlaşma varsa aklıma açıkçası bir Çikolata Kisti (Endometriosis) geliyor.. bu nedenle sana laparoskopi yapılabilir diye düşünüyorum ki aslında senin için iyi de olur hani bence hepimiz için yani biz nedensiz bekleyenler için gerekli bir tetkik....
cadıcım geçmiiş olsun ne filmi çektirdin
prof u yakalamışken benimde bir sorum olacaktı
belki çikolata kistidir demişsin ya geshenk laparoskobi yapılmadan görünmüyor mu ç.kisti
sağol canım.zaten bir tane kistim var
başkada olabilirmi acaba diye düşündüm biran ama sen tedavisini söylemişsin yanlış anlamışım
sağol canım.zaten bir tane kistim var
başkada olabilirmi acaba diye düşündüm biran ama sen tedavisini söylemişsin yanlış anlamışım
zordur bel ağrısı 3 yıl nasıl durdun
geçmiş olsun tekrar önemli birşeyin yoktur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?