30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

tatlım önce Allah cümlemizden sifamızı eksik etmesin insallah, bu sınavımızda bizleri hem dogru yolundan ayırmasın hemde yüreklerimize bir parca olsun ferahlık serpsin insallah....
topik acma meselesi ise bence cok ufak bir ayrıntı sekercim, mesela benim ögrenmek istedigim, merak ettigim o kadar farklı konu oluyor ki baska baska topiklere girip cikiyorum, bazen sırf yazılanları okuyorum bazen soru soruyorum, bazen de sirf selam veriyorum, arada selamımı almayanlar oluyor, yok sayılıyor gibi , herkes kendi kalbinden mesuldur deyip geciyorum.. cünkü önemli olan bence burda bilgi almak bazende kafa dagitmak...

ve okadar tatlı insanlarla tanistim ki bu sitede mesela en son kazandigim arkadaslar, zelalca, sara, metuka, leyla, sen ve ismini saymadigim burdaki arkadaslar.... cok sıkıntılı bir dönemimden gecerken siz kızların cogu öyle güzel yaren oldunuz ki anlatamam canım....

ben böyle bakıyorum canım,
sevgiler

herkese selamlar....daha yemek bile yemeden merak edersiniz diye topice geldim haber vereyim dedim canlarım..doktora gittim beni bekliyormuş zaten..onuda bir panik almış...kendisi yaşın yanlış olduğunun farkına varmış ama onay almak için benim teyidimi beklemiş..yaşın doğrumu acaba dedi..ben baktım kağıda yanlış dedim..o zaman bu değerleri çok değiştirir dedi...tekrar laboratuara tel açtı..ordakilerede kızdı neden yanlışlık yapıyorsunuz bu kadar önemli bir konuda dedi..bizim yanımızda hava attı birazda...siz bekleyin kafeteryada 1 saat sonra seni cepten arayacam canım dedi..tamam dedik bekledik eşimle...1 saat sonra aradı beni cepten...değerler düşmüş haliyle yaş düşünce..doktor diyorki bende çok rahatladım...ilk hali olsaydı hemen amniyosenteze yollayacaktım bekletmeden diyor...Allaha şükür herşey yoluna girdi...Rabbim hep böyle sağlıkla devam etmeyi nasip etsin...benle ilgilendi acayip hemen muayane etti.bu arada cinsiyetimizde belli oldu teyzoşları...yavrum kız mış...busem geliyor yani..sonuçlar düzelince eşim beni öpücüklere boğdu hastanede..içimiz rahatladı...Rabbim olan herkesin evladını bağışlasın..insanı evladıyla imtihan etmesin hiç bir zaman o kadar zormuşki..iki gün sanki kabir azabı yaşadım..içimde kuşkularla...Rabbime şükürler olsun..hiçbir zaman beni yarıyolda bırakmadı Yüce Mevlam..sonuna kadarda hep böyle güzel gitsin herşey inşallah..dua eden herkestende Allahım razı olsun kızlar...doktora dedimki nasıl böyle bir hata yaparlar böyle hayati bir konuda...iki gündür benim neler çektiğimi biliyormusunuz siz dedim...kadın laboratuarın hatası olduğunu söyledi...yaşı onlar yanlış yazmış bir dışardaki düzen laboratuarında yaptırıyoruz dedi...yani hastaneye ait değilmiş...aslında bence yaşı kendileri yanlış verdi ama bize korkudan söylemiyordu..eşimde neyse düzeldiye önemli olan o şimdi dedi...kadın beni muayene ettikten sonra kusura bakma canım tekrardan dedi...elimden tuttu yataktan kaldırdı...yeminle montumu bile kendisi verdi bana o kadar mahçup olmuştu kadın yani anlayın....oda sinirlenmiş hemşireyi falan azarlamıştı sanki...kızın yüzü 5 karıştı... bende önemli olan hatanın giderilmesi insanlar hatalarını anlamışlarsa ne ala dedim...vedalaştık geldik sonrada...şuan çok mutluyum Allahıma şükürler olsun...

AMİN CANIM AMİN..benim koskoca bir myomum var anlamışsındır zaten eskiler biliyorlar.. bebek ararken kavuştuğum pek değersiz sevimsiz myomum ne yapalım nasipte ona sahip olmak varmış :) şakası bir yana ameliyat aşamasında aslında fakat tüp bebek yaptırdığım prof doktor da dahil gebeliğe engel değil diyerek tüp bebek yapmamı istediler dinledik olmadı donmuşları koydurduk ikinciye yine olmadı haa aldırsam şansım artarmı dedim hep düşündüm o safhaya kadar geldim hatta ya zarar görüpte hepten kalırsam diye korktum.. velhasıl myom tek yumurtalığa baskı yapıyor ve döllenme için şansımı direk yarıya düşürüyor zaten ee sürekli büyümesi de cabası.. bunda aldığım hormonel ilaçlarında katkısı var elbette tüp ve aşılamada kullanılan.. zerdalcım ısrar etti bu kürü bakalım bide bunu deneyyim dedim..güzel dileklerin için Allah razı olsun canım..

bizler iyi niyetle yaklaşıp tüm bildiklerimizi seve seve paylaşıyoruz art niyetsiz dediğin gibi hepimiz farklı topiklere giriyoruz buna diyeceğim yok farklı bilgiler edinmek adına ama konular ve katılımcılar aynı olduktan sonra ikinci bir topiği anlamakta güçlük çektim sadece.. tabiki herkesin tercihidr.....

ben ilk defa ayrintili olarak boyle bir rahatsizligin oldugunu okudum..rabbim sifani versin...bebegini sana gondersin...

topik konusuna gelince ne guzel kardes bir topiginiz daha oldu... kesinlikle art niyet olarak acilmis bir topik degil...eglence amacli.....

Son düzenleme:

çok sevindim leyla.. hep sağlıkla devam etsin inşallah.. çok güzel haberler maşallah... kızımız geliyooorr :108: böle süslü olacak aynayla gezecek.. ayy bimiş bilmiş konuşacak anneciğine babacığına..

teşekkür ederim sağol..
anlaşılan sende yeni açılımınızın müdavimlerindensin.. peki iyi eğlenceler size...

saol bitanem...valla mutluluktan hastanede eşime sarılıp ağladım..iki gündür dolmuşum yani...evet süslü olacak teyzesi...ona güzel tokalar alacam inşallah...Rabbim tez vakitte sizlerede nasip etsin bitanem...Allahım hiç kimseyi düşmanımı bile evladıyla sınamasın inşallah...çok öptüm seni bitanem...

sabah yazdıklarını şimdi gördüm geshenkim...beni güldürdün ya sen bitanesin...
hayırdır doktorla niye kavga ediyorsun, bi sorun yok demi bebekle ilgili.
canım benim 3lü testi yanlış yapmışlardı düzeldi bugün şükürler olsun....sorun halloldu yani..

evet bitanem güzel haberlerle geldim semacım...çok şükür herşey yoluna girdi tatlım...dualarınız için Allah razı olsun....

yaaaaaaa çok sevindim geçmis olsun tekrardan bir daha yaşatmasın rabbim
valla deneyelim işe yararsa biz kaçalım onlar kovlasın

hayırlısı olsun canım

Son düzenleme:

geshenkim naber
gene ne topiği açılmış ya. noluyur??,nire ora??

canım ya, iste hepimiz kendi dünyalarimızda neler yasiyoruz, canım Allah şifayı eksik etmesin üstünden, ne hikayeler okuyoruz ve gün gectikce daha iyi anlıyorum ki, gercekten gelecek olan ne olursa olsun geliyor, sonucta Allah nasip etmisse onu tutabilecek hicbirsey yok.......
ama o ana kadar morali yuksek tutmak lazim, burasi onun icin cok güzel yaren oluyor herkese....
kız belki öbür topikten nasiplenecek insanlar olacaktır, belki bu vesileyle acildi topik bilemeyiz ki tatlım, bence daha esnek olmak lazım herseyde, sonucta burda herkes birbirini seviyo sayıyo en önemli sey o canım ya,

geshenkim naber
gene ne topiği açılmış ya. noluyur??,nire ora??

merhaba tentation söz konusu topik bu, sevgiler

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/422205-sabirla-bebegini-bekleyenler-31.html

heeuu

hayırlı ugurlu olsun madem :)

bu topik bi pencere
her gelen baktu geçti :)

yeter allah kolaylık versin, tez zamanda şifa versin eşine..

canımmmm çok şükürrrrr prensesin iyi olmasına sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

kızlar ya ben anlayamadım konuyu ???
bu topiğe gelmeyecek misiniz şimdi siz? yeni bi topik mi açıldı ?
neler oluyor ya biri bana da anlatsın :26: :26: :26: :26:

kızlar ya ben anlayamadım konuyu ???
bu topiğe gelmeyecek misiniz şimdi siz? yeni bi topik mi açıldı ?
neler oluyor ya biri bana da anlatsın :26: :26: :26: :26:

olurmu kız buraya gelinmezmi
arkadaşlar yeni topik açmışlar ben ziyaret ettim orayı
kaynatıyor kızlarrrrrrrr

olurmu kız buraya gelinmezmi
arkadaşlar yeni topik açmışlar ben ziyaret ettim orayı
kaynatıyor kızlarrrrrrrr

neden açıldı yeni topik ben onu anlayamadım, burda da kaynatabiliyorduk, dertlerimizi sevinçlerimizi burda da paylaşabiliyorduk ne gerek vardı yani :44: :44: :44: :44: durduk yere bölünmüşlük oldu :26:
neyse hayırlı olsun topiğiniz arkadaşlar, açılmış artık bu saatten sonra da bişi demek hoş olmaz sanırım...

ben bu topikte buldum benimle aynı derdi paylaşanları,
derdime ortak olanları, benimle ağlayıp benimle gülenleri...
bu nedenle de burdan ayrılmaya hiç niyetim yok.
benim adresim burası oldu artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…