BİR DAHA BAKMADIM ÇÜNKÜ.. büyük harf kalmış gene.. devam edeyim :) ben yeşil ışıkları yanık olup kimseyi burda göremeyince baktım profillerine o topikte olduklarını gördüm sende dahil şaşırdım yani.. öyle sessiz sedasız başka topik açılmış neden gerek görülmüş bilemiyorum.. burada herkes yardımcı oluyordu birbirine bir sıkıntı yok sanıyordum ama .. neyse herkesin tercihi tabiki.. biz hep buradayız.... gelenlere kapımız açık gidenlere de öyle... evet canım kobay oldum ben.. :)
tatlım önce Allah cümlemizden sifamızı eksik etmesin insallah, bu sınavımızda bizleri hem dogru yolundan ayırmasın hemde yüreklerimize bir parca olsun ferahlık serpsin insallah....
topik acma meselesi ise bence cok ufak bir ayrıntı sekercim, mesela benim ögrenmek istedigim, merak ettigim o kadar farklı konu oluyor ki baska baska topiklere girip cikiyorum, bazen sırf yazılanları okuyorum bazen soru soruyorum, bazen de sirf selam veriyorum, arada selamımı almayanlar oluyor, yok sayılıyor gibi , herkes kendi kalbinden mesuldur deyip geciyorum.. cünkü önemli olan bence burda bilgi almak bazende kafa dagitmak...
ve okadar tatlı insanlarla tanistim ki bu sitede mesela en son kazandigim arkadaslar, zelalca, sara, metuka, leyla, sen ve ismini saymadigim burdaki arkadaslar.... cok sıkıntılı bir dönemimden gecerken siz kızların cogu öyle güzel yaren oldunuz ki anlatamam canım....
ben böyle bakıyorum canım,
sevgiler
AMİN CANIM AMİN..benim koskoca bir myomum var anlamışsındır zaten eskiler biliyorlar.. bebek ararken kavuştuğum pek değersiz sevimsiz myomumne yapalım nasipte ona sahip olmak varmış :) şakası bir yana ameliyat aşamasında aslında fakat tüp bebek yaptırdığım prof doktor da dahil gebeliğe engel değil diyerek tüp bebek yapmamı istediler dinledik olmadı donmuşları koydurduk ikinciye yine olmadı haa aldırsam şansım artarmı dedim hep düşündüm o safhaya kadar geldim hatta ya zarar görüpte hepten kalırsam diye korktum.. velhasıl myom tek yumurtalığa baskı yapıyor ve döllenme için şansımı direk yarıya düşürüyor zaten ee sürekli büyümesi de cabası.. bunda aldığım hormonel ilaçlarında katkısı var elbette tüp ve aşılamada kullanılan.. zerdalcım ısrar etti bu kürü bakalım bide bunu deneyyim dedim..güzel dileklerin için Allah razı olsun canım..
bizler iyi niyetle yaklaşıp tüm bildiklerimizi seve seve paylaşıyoruz art niyetsiz dediğin gibi hepimiz farklı topiklere giriyoruz buna diyeceğim yok farklı bilgiler edinmek adına ama konular ve katılımcılar aynı olduktan sonra ikinci bir topiği anlamakta güçlük çektim sadece.. tabiki herkesin tercihidr.....
herkese selamlar....daha yemek bile yemeden merak edersiniz diye topice geldim haber vereyim dedim canlarım..doktora gittim beni bekliyormuş zaten..onuda bir panik almış...kendisi yaşın yanlış olduğunun farkına varmış ama onay almak için benim teyidimi beklemiş..yaşın doğrumu acaba dedi..ben baktım kağıda yanlış dedim..o zaman bu değerleri çok değiştirir dedi...tekrar laboratuara tel açtı..ordakilerede kızdı neden yanlışlık yapıyorsunuz bu kadar önemli bir konuda dedi..bizim yanımızda hava attı birazda...siz bekleyin kafeteryada 1 saat sonra seni cepten arayacam canım dedi..tamam dedik bekledik eşimle...1 saat sonra aradı beni cepten...değerler düşmüş haliyle yaş düşünce..doktor diyorki bende çok rahatladım...ilk hali olsaydı hemen amniyosenteze yollayacaktım bekletmeden diyor...Allaha şükür herşey yoluna girdi...Rabbim hep böyle sağlıkla devam etmeyi nasip etsin...benle ilgilendi acayip hemen muayane etti.bu arada cinsiyetimizde belli oldu teyzoşları...yavrum kız mış...busem geliyor yani..sonuçlar düzelince eşim beni öpücüklere boğdu hastanede..içimiz rahatladı...Rabbim olan herkesin evladını bağışlasın..insanı evladıyla imtihan etmesin hiç bir zaman o kadar zormuşki..iki gün sanki kabir azabı yaşadım..içimde kuşkularla...Rabbime şükürler olsun..hiçbir zaman beni yarıyolda bırakmadı Yüce Mevlam..sonuna kadarda hep böyle güzel gitsin herşey inşallah..dua eden herkestende Allahım razı olsun kızlar...doktora dedimki nasıl böyle bir hata yaparlar böyle hayati bir konuda...iki gündür benim neler çektiğimi biliyormusunuz siz dedim...kadın laboratuarın hatası olduğunu söyledi...yaşı onlar yanlış yazmış bir dışardaki düzen laboratuarında yaptırıyoruz dedi...yani hastaneye ait değilmiş...aslında bence yaşı kendileri yanlış verdi ama bize korkudan söylemiyordu..eşimde neyse düzeldiye önemli olan o şimdi dedi...kadın beni muayene ettikten sonra kusura bakma canım tekrardan dedi...elimden tuttu yataktan kaldırdı...yeminle montumu bile kendisi verdi bana o kadar mahçup olmuştu kadın yani anlayın....oda sinirlenmiş hemşireyi falan azarlamıştı sanki...kızın yüzü 5 karıştı... bende önemli olan hatanın giderilmesi insanlar hatalarını anlamışlarsa ne ala dedim...vedalaştık geldik sonrada...şuan çok mutluyum Allahıma şükürler olsun...
tatlim ben ilk defa ayrintili olarak boyle bir rahatsizligin oldugunu okudum..rabbim sifani versin...bebegini sana gondersin...
topik konusuna gelince ne guzel kardes bir topiginiz daha oldu... kesinlikle art niyet olarak acilmis bir topik degil...eglence amacli.....
teşekkür ederim sağol..
anlaşılan sende yeni açılımınızın müdavimlerindensin.. peki iyi eğlenceler size...
çok sevindim leyla.. hep sağlıkla devam etsin inşallah.. çok güzel haberler maşallah...kızımız geliyooorr :108: böle süslü olacak aynayla gezecek.. ayy bimiş bilmiş konuşacak anneciğine babacığına..
rahat tut kafanı.. riskli bir durum olabileceğini düşündüğün an bu işlem aşamasında derhal bırak.. dualarımız seninle.. haa doktora da çok girişme he sabah sabah feleğini şaşırmasın bi sağdan bi soldan patlat yeter :86:
canım benim 3lü testi yanlış yapmışlardı düzeldi bugün şükürler olsun....sorun halloldu yani..hayırdır doktorla niye kavga ediyorsun, bi sorun yok demi bebekle ilgili.
canım inşaallah güzel haberlerle gelirsin, üzme kendini her şerde bir hayır vardır diye düşünmek lazım. inşaallah meleğin sağlıkla gelecek, doktorların her dediğine de inanmamak lazım bence
yanılma ihtimallerini de her zaman nazara almalı, küçük buse sağlıkla gelsin inşallah, dualarım seninle bitanem
yaaaaaaa çok sevindim geçmis olsun tekrardan bir daha yaşatmasın rabbimherkese selamlar....daha yemek bile yemeden merak edersiniz diye topice geldim haber vereyim dedim canlarım..doktora gittim beni bekliyormuş zaten..onuda bir panik almış...kendisi yaşın yanlış olduğunun farkına varmış ama onay almak için benim teyidimi beklemiş..yaşın doğrumu acaba dedi..ben baktım kağıda yanlış dedim..o zaman bu değerleri çok değiştirir dedi...tekrar laboratuara tel açtı..ordakilerede kızdı neden yanlışlık yapıyorsunuz bu kadar önemli bir konuda dedi..bizim yanımızda hava attı birazda...siz bekleyin kafeteryada 1 saat sonra seni cepten arayacam canım dedi..tamam dedik bekledik eşimle...1 saat sonra aradı beni cepten...değerler düşmüş haliyle yaş düşünce..doktor diyorki bende çok rahatladım...ilk hali olsaydı hemen amniyosenteze yollayacaktım bekletmeden diyor...Allaha şükür herşey yoluna girdi...Rabbim hep böyle sağlıkla devam etmeyi nasip etsin...benle ilgilendi acayip hemen muayane etti.bu arada cinsiyetimizde belli oldu teyzoşları...yavrum kız mış...busem geliyor yani..sonuçlar düzelince eşim beni öpücüklere boğdu hastanede..içimiz rahatladı...Rabbim olan herkesin evladını bağışlasın..insanı evladıyla imtihan etmesin hiç bir zaman o kadar zormuşki..iki gün sanki kabir azabı yaşadım..içimde kuşkularla...Rabbime şükürler olsun..hiçbir zaman beni yarıyolda bırakmadı Yüce Mevlam..sonuna kadarda hep böyle güzel gitsin herşey inşallah..dua eden herkestende Allahım razı olsun kızlar...doktora dedimki nasıl böyle bir hata yaparlar böyle hayati bir konuda...iki gündür benim neler çektiğimi biliyormusunuz siz dedim...kadın laboratuarın hatası olduğunu söyledi...yaşı onlar yanlış yazmış bir dışardaki düzen laboratuarında yaptırıyoruz dedi...yani hastaneye ait değilmiş...aslında bence yaşı kendileri yanlış verdi ama bize korkudan söylemiyordu..eşimde neyse düzeldiye önemli olan o şimdi dedi...kadın beni muayene ettikten sonra kusura bakma canım tekrardan dedi...elimden tuttu yataktan kaldırdı...yeminle montumu bile kendisi verdi bana o kadar mahçup olmuştu kadın yani anlayın....oda sinirlenmiş hemşireyi falan azarlamıştı sanki...kızın yüzü 5 karıştı... bende önemli olan hatanın giderilmesi insanlar hatalarını anlamışlarsa ne ala dedim...vedalaştık geldik sonrada...şuan çok mutluyum Allahıma şükürler olsun...
valla deneyelim işe yararsa biz kaçalım onlar kovlasıncanım bizimki sebebsiz infertilite herşey normal çıkıyor rahim filmim tahlillerim hormonlar eşimin testleri hepsi normal doktorun dediği olur ben fazla takıyormuşum birde ben bir kez kendiliğinden hamile kaldım kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum sonrasında doktora gittim yine herşey yolunda doktor tüp deneyelim şansınız %90 dedi bizde artık fazla beklemeyelim dedik biraz kilo vereyim eylülde kısmetse başlıcaz yani sebebsizde olsa ot çöp yaramıcak oldumu yaramıyor canım tamamen kısmet işi bunlar bide şuna taktım hani 3-5-7 yıl çocuk olmuyormuş ya acaba öylemiyim diyorum 3.yılda hamile kaldım şimdi 5. yıldayım bekliyorum belkim gelirolmazsa 7.yılı denicez artık töbe töbe nelere takar oldum yahu
yetercim yok bence kaçan kovalanır dur ben bi deniyeyim taktik işe yararsa arkamdan gelin sizde
amin canım hayırla ve sağlıkla tez zamanda gelsin meleğin inşallah
Herkese hayırlı günler ben bu sabah itibari ile kırmızı kartı yemiş bulunmaktayımhakkımızda hayırlısı ne diyelim bu ayda kısmet değilmiş önümüzdeki maçlara bakacağız artık Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah
BİR DAHA BAKMADIM ÇÜNKÜ.. büyük harf kalmış gene.. devam edeyim :) ben yeşil ışıkları yanık olup kimseyi burda göremeyince baktım profillerine o topikte olduklarını gördüm sende dahil şaşırdım yani.. öyle sessiz sedasız başka topik açılmış neden gerek görülmüş bilemiyorum.. burada herkes yardımcı oluyordu birbirine bir sıkıntı yok sanıyordum ama .. neyse herkesin tercihi tabiki.. biz hep buradayız.... gelenlere kapımız açık gidenlere de öyle... evet canım kobay oldum ben.. :)
AMİN CANIM AMİN..benim koskoca bir myomum var anlamışsındır zaten eskiler biliyorlar.. bebek ararken kavuştuğum pek değersiz sevimsiz myomumne yapalım nasipte ona sahip olmak varmış :) şakası bir yana ameliyat aşamasında aslında fakat tüp bebek yaptırdığım prof doktor da dahil gebeliğe engel değil diyerek tüp bebek yapmamı istediler dinledik olmadı donmuşları koydurduk ikinciye yine olmadı haa aldırsam şansım artarmı dedim hep düşündüm o safhaya kadar geldim hatta ya zarar görüpte hepten kalırsam diye korktum.. velhasıl myom tek yumurtalığa baskı yapıyor ve döllenme için şansımı direk yarıya düşürüyor zaten ee sürekli büyümesi de cabası.. bunda aldığım hormonel ilaçlarında katkısı var elbette tüp ve aşılamada kullanılan.. zerdalcım ısrar etti bu kürü bakalım bide bunu deneyyim dedim..güzel dileklerin için Allah razı olsun canım..
bizler iyi niyetle yaklaşıp tüm bildiklerimizi seve seve paylaşıyoruz art niyetsiz dediğin gibi hepimiz farklı topiklere giriyoruz buna diyeceğim yok farklı bilgiler edinmek adına ama konular ve katılımcılar aynı olduktan sonra ikinci bir topiği anlamakta güçlük çektim sadece.. tabiki herkesin tercihidr.....
geshenkim naber
gene ne topiği açılmış ya. noluyur??,nire ora??
yaaaaaaa çok sevindim geçmis olsun tekrardan bir daha yaşatmasın rabbim
valla deneyelim işe yararsa biz kaçalım onlar kovlasın
hayırlısı olsun canım
yeter gecmisi okudum da, gecte olsa gecmis olsun canım, Allah sifalar versin...
canım ya, iste hepimiz kendi dünyalarimızda neler yasiyoruz, canım Allah şifayı eksik etmesin üstünden, ne hikayeler okuyoruz ve gün gectikce daha iyi anlıyorum ki, gercekten gelecek olan ne olursa olsun geliyor, sonucta Allah nasip etmisse onu tutabilecek hicbirsey yok.......
ama o ana kadar morali yuksek tutmak lazim, burasi onun icin cok güzel yaren oluyor herkese....
kız belki öbür topikten nasiplenecek insanlar olacaktır, belki bu vesileyle acildi topik bilemeyiz ki tatlım, bence daha esnek olmak lazım herseyde, sonucta burda herkes birbirini seviyo sayıyo en önemli sey o canım ya,
merhaba tentation söz konusu topik bu, sevgiler
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/422205-sabirla-bebegini-bekleyenler-31.html
heeuu
hayırlı ugurlu olsun madem :)
bu topik bi pencere
her gelen baktu geçti :)
yeter allah kolaylık versin, tez zamanda şifa versin eşine..
sabah yazdıklarını şimdi gördüm geshenkim...beni güldürdün ya sen bitanesin...
canım benim 3lü testi yanlış yapmışlardı düzeldi bugün şükürler olsun....sorun halloldu yani..
evet bitanem güzel haberlerle geldim semacım...çok şükür herşey yoluna girdi tatlım...dualarınız için Allah razı olsun....
kızlar ya ben anlayamadım konuyu ???
bu topiğe gelmeyecek misiniz şimdi siz? yeni bi topik mi açıldı ?
neler oluyor ya biri bana da anlatsın :26: :26: :26: :26:
olurmu kız buraya gelinmezmi
arkadaşlar yeni topik açmışlar ben ziyaret ettim orayı
kaynatıyor kızlarrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?