neden açıldı yeni topik ben onu anlayamadım, burda da kaynatabiliyorduk, dertlerimizi sevinçlerimizi burda da paylaşabiliyorduk ne gerek vardı yani :44: :44: :44: :44: durduk yere bölünmüşlük oldu :26:
neyse hayırlı olsun topiğiniz arkadaşlar, açılmış artık bu saatten sonra da bişi demek hoş olmaz sanırım...
ben burdayım, ben bu topikte buldum benimle aynı derdi paylaşanları, derdime orak olanları, benimle ağlayıp benimle gülen insanları, bu nedenle de burdan ayrılmaya hiç niyetim yok.
benim adresim burası oldu artık
herkese selamlar....daha yemek bile yemeden merak edersiniz diye topice geldim haber vereyim dedim canlarım..doktora gittim beni bekliyormuş zaten..onuda bir panik almış...kendisi yaşın yanlış olduğunun farkına varmış ama onay almak için benim teyidimi beklemiş..yaşın doğrumu acaba dedi..ben baktım kağıda yanlış dedim..o zaman bu değerleri çok değiştirir dedi...tekrar laboratuara tel açtı..ordakilerede kızdı neden yanlışlık yapıyorsunuz bu kadar önemli bir konuda dedi..bizim yanımızda hava attı birazda...siz bekleyin kafeteryada 1 saat sonra seni cepten arayacam canım dedi..tamam dedik bekledik eşimle...1 saat sonra aradı beni cepten...değerler düşmüş haliyle yaş düşünce..doktor diyorki bende çok rahatladım...ilk hali olsaydı hemen amniyosenteze yollayacaktım bekletmeden diyor...Allaha şükür herşey yoluna girdi...Rabbim hep böyle sağlıkla devam etmeyi nasip etsin...benle ilgilendi acayip hemen muayane etti.bu arada cinsiyetimizde belli oldu teyzoşları...yavrum kız mış...busem geliyor yani..sonuçlar düzelince eşim beni öpücüklere boğdu hastanede..içimiz rahatladı...Rabbim olan herkesin evladını bağışlasın..insanı evladıyla imtihan etmesin hiç bir zaman o kadar zormuşki..iki gün sanki kabir azabı yaşadım..içimde kuşkularla...Rabbime şükürler olsun..hiçbir zaman beni yarıyolda bırakmadı Yüce Mevlam..sonuna kadarda hep böyle güzel gitsin herşey inşallah..dua eden herkestende Allahım razı olsun kızlar...doktora dedimki nasıl böyle bir hata yaparlar böyle hayati bir konuda...iki gündür benim neler çektiğimi biliyormusunuz siz dedim...kadın laboratuarın hatası olduğunu söyledi...yaşı onlar yanlış yazmış bir dışardaki düzen laboratuarında yaptırıyoruz dedi...yani hastaneye ait değilmiş...aslında bence yaşı kendileri yanlış verdi ama bize korkudan söylemiyordu..eşimde neyse düzeldiye önemli olan o şimdi dedi...kadın beni muayene ettikten sonra kusura bakma canım tekrardan dedi...elimden tuttu yataktan kaldırdı...yeminle montumu bile kendisi verdi bana o kadar mahçup olmuştu kadın yani anlayın....oda sinirlenmiş hemşireyi falan azarlamıştı sanki...kızın yüzü 5 karıştı... bende önemli olan hatanın giderilmesi insanlar hatalarını anlamışlarsa ne ala dedim...vedalaştık geldik sonrada...şuan çok mutluyum Allahıma şükürler olsun...
yaaaaaaa çok sevindim geçmis olsun tekrardan bir daha yaşatmasın rabbim
valla deneyelim işe yararsa biz kaçalım onlar kovlasın
[C
OLOR="red"]hayırlısı olsun canım[/COLOR][/Q
cnm geçmiş olsun .bir fakiri sevindirin yada kan akıtın
cnm büyük geçmiş olsunnnn!ya kan akıtın yada fakir sevindirinnnn.[ı]herkese selamlar....daha yemek bile yemeden merak edersiniz diye topice geldim haber vereyim dedim canlarım..doktora gittim beni bekliyormuş zaten..onuda bir panik almış...kendisi yaşın yanlış olduğunun farkına varmış ama onay almak için benim teyidimi beklemiş..yaşın doğrumu acaba dedi..ben baktım kağıda yanlış dedim..o zaman bu değerleri çok değiştirir dedi...tekrar laboratuara tel açtı..ordakilerede kızdı neden yanlışlık yapıyorsunuz bu kadar önemli bir konuda dedi..bizim yanımızda hava attı birazda...siz bekleyin kafeteryada 1 saat sonra seni cepten arayacam canım dedi..tamam dedik bekledik eşimle...1 saat sonra aradı beni cepten...değerler düşmüş haliyle yaş düşünce..doktor diyorki bende çok rahatladım...ilk hali olsaydı hemen amniyosenteze yollayacaktım bekletmeden diyor...allaha şükür herşey yoluna girdi...rabbim hep böyle sağlıkla devam etmeyi nasip etsin...benle ilgilendi acayip hemen muayane etti.bu arada cinsiyetimizde belli oldu teyzoşları...yavrum kız mış...busem geliyor yani..sonuçlar düzelince eşim beni öpücüklere boğdu hastanede..içimiz rahatladı...rabbim olan herkesin evladını bağışlasın..insanı evladıyla imtihan etmesin hiç bir zaman o kadar zormuşki..iki gün sanki kabir azabı yaşadım..içimde kuşkularla...rabbime şükürler olsun..hiçbir zaman beni yarıyolda bırakmadı yüce mevlam..sonuna kadarda hep böyle güzel gitsin herşey inşallah..dua eden herkestende allahım razı olsun kızlar...doktora dedimki nasıl böyle bir hata yaparlar böyle hayati bir konuda...iki gündür benim neler çektiğimi biliyormusunuz siz dedim...kadın laboratuarın hatası olduğunu söyledi...yaşı onlar yanlış yazmış bir dışardaki düzen laboratuarında yaptırıyoruz dedi...yani hastaneye ait değilmiş...aslında bence yaşı kendileri yanlış verdi ama bize korkudan söylemiyordu..eşimde neyse düzeldiye önemli olan o şimdi dedi...kadın beni muayene ettikten sonra kusura bakma canım tekrardan dedi...elimden tuttu yataktan kaldırdı...yeminle montumu bile kendisi verdi bana o kadar mahçup olmuştu kadın yani anlayın....oda sinirlenmiş hemşireyi falan azarlamıştı sanki...kızın yüzü 5 karıştı... Bende önemli olan hatanın giderilmesi insanlar hatalarını anlamışlarsa ne ala dedim...vedalaştık geldik sonrada...şuan çok mutluyum allahıma şükürler olsun...[/ı]
Saol yatercim...amin tatlım...yaaaaaaa çok sevindim geçmis olsun tekrardan bir daha yaşatmasın rabbim
valla deneyelim işe yararsa biz kaçalım onlar kovlasın
hayırlısı olsun canım
amin semacım..saol güzelim..canımmmm çok şükürrrrr prensesin iyi olmasına sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
amin kardelenim inşallah tatlışım...lerylacım,çok sevindim canım minik prensesin sağlıklı olmasına,inşallah sonuna kadar böyle devam eder.
saol venüscüm..tentoşummmm naber kuzummmokulda çok yorulmuşum bugün kurul toplantımız vardı.sabah 8:30 dan akşam 17:00 ye kadar okuldaydım.bi de iki yeni çocuk geldi bugün aha böyle oldum.çocuklar hiçbişey bilmiyoo kardeşler ve arlarında çok kavga ediyo hatta dövüştüle r böyle napıcamı bilemedim :26: yandım ben yandımmm :84::84::84:
sabah kızlar iyi kaynatmış :))
leyla çok sevindim canım...gözün aydın..
herkesi öpüyorum kaçtımmmmm
saol kayyumcum..cnm büyük geçmiş olsunnnn!ya kan akıtın yada fakir sevindirinnnn.
saol leylikom...günaydın herkese
Leylacığım gözün aydın tatlış.
saol belenaycım..iki gündür neler çektim bir bilsen.evet prensesim geliyor Allahın izniyle...Rabbim birdaha kötü şeyler yaşatmasın inşallah cümlemize...Eki Görüntüle 145211
günaydın herkese bugün nasılsınız bakalım
yeni topik açılmış hayırlı olsun diyeyim bu topiğinde kaderi ya daha öncede bölünme olmuştu ben iki topiğede giriyordum çünkü iki taraftada sevdiğim arkadaşlarım var şimdi 3,bir topik gerk varmıydı bilmem ama öyle uygun görmüşler ne diyelim hayırlı uğurlu olsun
leylacım canım çok sevindim zaten bir yanlışlık olduğu belliydi ömründen ömür gitmişti seninde ama şimdi rahatlamışsın bu arada tebrik ederim kızın oluyormuş oh oh maşallah bir cimcime daha teşrif ediyor aramıza sağlıkla gel hayırla gel küçük melek bir daha anneni üzme olurmu kız çocukları bereketiyle gelirmiş ne mutlu sanaböle bişey olcak zannımca kokoş
amin canım bundan sonrası güle oynaya geçsin ve sağlıkla hayırla al meleğini kollarına
saol belenaycım..iki gündür neler çektim bir bilsen.evet prensesim geliyor Allahın izniyle...Rabbim birdaha kötü şeyler yaşatmasın inşallah cümlemize...
amin canım bundan sonrası güle oynaya geçsin ve sağlıkla hayırla al meleğini kollarına
Geçmiş olsun leylacım, hamilelikte ufacık birşeyin ne kadar çok sarstığını biliyorum, rabbim bütün hamilelere kolaylık versin. Leyla ankarada hangi hastaneye gidiyorsun. Eğer burdan yazmak istemezsen özelimede yazabilirsin, çok iyi doktorlar var, çok güzel klinikler var. ben sana her zaman söylüyorum. 1 kerede olsa başka bi doktora daha git, bizim burda doğru düzgün hastane doktor yok. Allah tekrar bana bebek nasip ederse, bu sefer gebeliğim sürecinde ankarayada gitmeyi düşünüyorum.herkese selamlar....daha yemek bile yemeden merak edersiniz diye topice geldim haber vereyim dedim canlarım..doktora gittim beni bekliyormuş zaten..onuda bir panik almış...kendisi yaşın yanlış olduğunun farkına varmış ama onay almak için benim teyidimi beklemiş..yaşın doğrumu acaba dedi..ben baktım kağıda yanlış dedim..o zaman bu değerleri çok değiştirir dedi...tekrar laboratuara tel açtı..ordakilerede kızdı neden yanlışlık yapıyorsunuz bu kadar önemli bir konuda dedi..bizim yanımızda hava attı birazda...siz bekleyin kafeteryada 1 saat sonra seni cepten arayacam canım dedi..tamam dedik bekledik eşimle...1 saat sonra aradı beni cepten...değerler düşmüş haliyle yaş düşünce..doktor diyorki bende çok rahatladım...ilk hali olsaydı hemen amniyosenteze yollayacaktım bekletmeden diyor...Allaha şükür herşey yoluna girdi...Rabbim hep böyle sağlıkla devam etmeyi nasip etsin...benle ilgilendi acayip hemen muayane etti.bu arada cinsiyetimizde belli oldu teyzoşları...yavrum kız mış...busem geliyor yani..sonuçlar düzelince eşim beni öpücüklere boğdu hastanede..içimiz rahatladı...Rabbim olan herkesin evladını bağışlasın..insanı evladıyla imtihan etmesin hiç bir zaman o kadar zormuşki..iki gün sanki kabir azabı yaşadım..içimde kuşkularla...Rabbime şükürler olsun..hiçbir zaman beni yarıyolda bırakmadı Yüce Mevlam..sonuna kadarda hep böyle güzel gitsin herşey inşallah..dua eden herkestende Allahım razı olsun kızlar...doktora dedimki nasıl böyle bir hata yaparlar böyle hayati bir konuda...iki gündür benim neler çektiğimi biliyormusunuz siz dedim...kadın laboratuarın hatası olduğunu söyledi...yaşı onlar yanlış yazmış bir dışardaki düzen laboratuarında yaptırıyoruz dedi...yani hastaneye ait değilmiş...aslında bence yaşı kendileri yanlış verdi ama bize korkudan söylemiyordu..eşimde neyse düzeldiye önemli olan o şimdi dedi...kadın beni muayene ettikten sonra kusura bakma canım tekrardan dedi...elimden tuttu yataktan kaldırdı...yeminle montumu bile kendisi verdi bana o kadar mahçup olmuştu kadın yani anlayın....oda sinirlenmiş hemşireyi falan azarlamıştı sanki...kızın yüzü 5 karıştı... bende önemli olan hatanın giderilmesi insanlar hatalarını anlamışlarsa ne ala dedim...vedalaştık geldik sonrada...şuan çok mutluyum Allahıma şükürler olsun...
geshenkim naber
gene ne topiği açılmış ya. noluyur??,nire ora??
Günaydın bacular..
Zerdali cekti canım, varmıdır bi ısırık :)))
Leyla bişey cıkmamış cok şükür bebeginde.. böyle devam etsin inş. gecmiş olsun
acık bakıp kaçıyodum Zerdalcim.. bide sen gecen hafta pek ugramadın ya yoğunluktan...ondan denk gelemedik.. Zerdali yoksam Zerdal da olur bi ısırıkkkgünaydın elfida ne zamandır göremiyorum seni, zerdali 2-3 aya hazır olur canım.nasılsın.
neden açıldı yeni topik ben onu anlayamadım, burda da kaynatabiliyorduk, dertlerimizi sevinçlerimizi burda da paylaşabiliyorduk ne gerek vardı yani :44: :44: :44: :44: durduk yere bölünmüşlük oldu :26:
neyse hayırlı olsun topiğiniz arkadaşlar, açılmış artık bu saatten sonra da bişi demek hoş olmaz sanırım...
ben bu topikte buldum benimle aynı derdi paylaşanları,
derdime ortak olanları, benimle ağlayıp benimle gülenleri...
bu nedenle de burdan ayrılmaya hiç niyetim yok.
benim adresim burası oldu artık
kızlar ya ben anlayamadım konuyu ???
bu topiğe gelmeyecek misiniz şimdi siz? yeni bi topik mi açıldı ?
neler oluyor ya biri bana da anlatsın :26: :26: :26: :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?