30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

canım ben şimdi gördüm link atmışlardı baktım
hayırlı uğurlu olsun yeni topik bize bu düşer

lerylacım,çok sevindim canım minik prensesin sağlıklı olmasına,inşallah sonuna kadar böyle devam eder.

tentoşummmm naber kuzummm okulda çok yorulmuşum bugün kurul toplantımız vardı.sabah 8:30 dan akşam 17:00 ye kadar okuldaydım.bi de iki yeni çocuk geldi bugün aha böyle oldum.çocuklar hiçbişey bilmiyoo kardeşler ve arlarında çok kavga ediyo hatta dövüştüle r böyle napıcamı bilemedim :26: yandım ben yandımmm :84::84::84:

sabah kızlar iyi kaynatmış :))
leyla çok sevindim canım...gözün aydın..

herkesi öpüyorum kaçtımmmmm

cnm büyük geçmiş olsunnnn!ya kan akıtın yada fakir sevindirinnnn.

günaydın herkese bugün nasılsınız bakalım

yeni topik açılmış hayırlı olsun diyeyim bu topiğinde kaderi ya daha öncede bölünme olmuştu ben iki topiğede giriyordum çünkü iki taraftada sevdiğim arkadaşlarım var şimdi 3,bir topik gerk varmıydı bilmem ama öyle uygun görmüşler ne diyelim hayırlı uğurlu olsun

leylacım canım çok sevindim zaten bir yanlışlık olduğu belliydi ömründen ömür gitmişti seninde ama şimdi rahatlamışsın bu arada tebrik ederim kızın oluyormuş oh oh maşallah bir cimcime daha teşrif ediyor aramıza sağlıkla gel hayırla gel küçük melek bir daha anneni üzme olurmu kız çocukları bereketiyle gelirmiş ne mutlu sanaböle bişey olcak zannımca kokoş

yaaaaaaa çok sevindim geçmis olsun tekrardan bir daha yaşatmasın rabbim

valla deneyelim işe yararsa biz kaçalım onlar kovlasın

hayırlısı olsun canım
Saol yatercim...amin tatlım...
canımmmm çok şükürrrrr prensesin iyi olmasına sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
amin semacım..saol güzelim..
lerylacım,çok sevindim canım minik prensesin sağlıklı olmasına,inşallah sonuna kadar böyle devam eder.
amin kardelenim inşallah tatlışım...
saol venüscüm..
cnm büyük geçmiş olsunnnn!ya kan akıtın yada fakir sevindirinnnn.
saol kayyumcum..
günaydın herkese

Leylacığım gözün aydın tatlış.
saol leylikom...
saol belenaycım..iki gündür neler çektim bir bilsen.evet prensesim geliyor Allahın izniyle...Rabbim birdaha kötü şeyler yaşatmasın inşallah cümlemize...

saol belenaycım..iki gündür neler çektim bir bilsen.evet prensesim geliyor Allahın izniyle...Rabbim birdaha kötü şeyler yaşatmasın inşallah cümlemize...
amin canım bundan sonrası güle oynaya geçsin ve sağlıkla hayırla al meleğini kollarına

Geçmiş olsun leylacım, hamilelikte ufacık birşeyin ne kadar çok sarstığını biliyorum, rabbim bütün hamilelere kolaylık versin. Leyla ankarada hangi hastaneye gidiyorsun. Eğer burdan yazmak istemezsen özelimede yazabilirsin, çok iyi doktorlar var, çok güzel klinikler var. ben sana her zaman söylüyorum. 1 kerede olsa başka bi doktora daha git, bizim burda doğru düzgün hastane doktor yok. Allah tekrar bana bebek nasip ederse, bu sefer gebeliğim sürecinde ankarayada gitmeyi düşünüyorum.
Muayene ücreti ne kadar veriyorsun tatlım.

Günaydın bacular..

Zerdali cekti canım, varmıdır bi ısırık :)))

Leyla bişey cıkmamış cok şükür bebeginde.. böyle devam etsin inş. gecmiş olsun

belanay.. ne güzel oldu snei gördüğüm..ben snei tanımadığım halde bana Ayatel klürsi okumuun hem de 100 tane.. cok teşekkür ederim demişitm...sen de tanuşalım demişitn eskilerdenim demişitn di mi.. şimdi denk geldik tanışabilirs..
işte ben de nicden gördüğün gibi.. gercek adım olma sa da en sevdiğim sarkı isimlerindne biri..
31 yaşındaım.. sizin kadar eski sayılmasam da en yenilerden de değilim ama denkgelemeidk sneinle..

cennet kokulunu bulma yolundaki ugraslarına RABBİM yardım etsin de daha fazla ugrasma inşALLAH.

başımızın üstünde yerin var.. anca beraber kanca beraber..

kızlar ya ben anlayamadım konuyu ???
bu topiğe gelmeyecek misiniz şimdi siz? yeni bi topik mi açıldı ?
neler oluyor ya biri bana da anlatsın :26: :26: :26: :26:

bizdende anlayan bilen yok zaten.. canları öyle istemiş öyle yapmışlar.. bizler buradayız demirbaşlar :)) merak etme boşalmaz burası nanelim soracam soracam unutuyorum bizim bir limonluçay ımız, melony miz vardı neredeler hiç göremiyorum onları..

Geso günaydın..naberrr...
Limonlu cayı bilmiyom da Melony en son giridğinde kızım olucak dmeişti.. annesinin yanına gittiydi ya kayseriye 4 ay bitmeden dönmem Alanyaya diyordu.. daha dönmedi sanıryoum..
ben de cok severim Melonumu... diğer topiğimden akideşim zati, ben sana takılıp geldimdi buraya Geso.. Melonda bana takılıp geldiydi sanurum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…