canım eşim çalışıyor bakalım, geçici olarak başladı ama işi severse kalıcı da olur belki, hayırlısı Allah helal rızık versin cümlemize...merhaba naneli nasılsın, ben iyiyim, biraz müsaitim bugün. allah hayırlar versin. eşin ne yaptı işe başladı ım, sen tam iyileştin mi?.
CİDDİMİSİNben kistler için etkili biliyordum onu.. demek myomlarda da etkili gerçi benimki zor gider 5 cm di en son ve sürekli büyüyen cinsinden.. 1 tane ama baba :) bakalım deneyim bende belki biraz küçülür en azından.. kaybolması için ilaç bile yok tedavisi sadece ameliyat aslında ama ben hala üreme hayali yaşadığım için risklerinden korkuyorum yoksa çoktaan aldırırım sağlığıma zararlı olduğu anda... işte bebek hatrına duruyor benle ..
sen regli oldun mu sara.
canım eşim çalışıyor bakalım, geçici olarak başladı ama işi severse kalıcı da olur belki, hayırlısı Allah helal rızık versin cümlemize...
ben biraz iyileştim bakalım, dünden beri yatıyorum kalkıyorum dua ediyorum kırmızı gelmesin bu ay bebiş gelsin diye. dua et benim için. 20 şubat günüm ama regl olmadım hala, geçen ay olduğu gibi hüsran yaşamam inş :26:
canım acil işim çıktı ama sana özelden yazarım inş kusura bakma olurmu
ibrahim saraçoğlunun sitesine de bak olurmu bitanem
Rabbim şifa versin dualarım seninle
nane, zerdal ya şu soğanı kaç tane kaynatacam ben tam anlayım 4-5 demişsin zerdal bazı yerler 1 soğan diyor nasıldı tam ?? 1 bardak suya dimi... bide klorsuz suya dahamı iyi olur nane? hadi bu akşam soğan mideye inecek nasipse :)) böğğğ tadı eminim kötüdür..
nane, zerdal ya şu soğanı kaç tane kaynatacam ben tam anlayım 4-5 demişsin zerdal bazı yerler 1 soğan diyor nasıldı tam ?? 1 bardak suya dimi... bide klorsuz suya dahamı iyi olur nane? hadi bu akşam soğan mideye inecek nasipse :)) böğğğ tadı eminim kötüdür..
soğan kürünü ben şöyle biliyorum.1 tane soğanı ama beyaz soğanı dört beş parçaya bölüp 5 dakika ağzı kapalı olarak kaynatıp ılındıktan sonra öğlen ve akşam yemeklerden 10 dakika önce bi bardak içeceksin.15 gün buna devam edeceksin.miyomlara,polikistik overe çok faydalıymış.
geshenk 1 tane soğanı 4-5 e keseceksin dedim. 4-5 tane değil. 1 soğanı ağzı kabaklı küçük tencere ya da tavalar oluyor. onun içine 1 bardak su koy, 1 beyaz soğanı 4 e 5 e böl, 5 dk. ağzı kapalı kaynat, sonra biraz soğut. unutma ılık içeceksin. ben sabhaları acele geliyordu, bardaktan barğa boşaltarak hızlı soğutuyordum. Dediğim gibi iç, ama yemekten en az 10 dk. önce sabah kahvaltı olayı ve geç kalma durumu oluyor ama akşam mutlaka aç kanına yap, ve biraz yemek yemeden bekle. yine sorabilirsin canım.
tamam hayatım sağol... ayyy 4-5 e böl olmuş 4-5 taneamaninnn :78: tamam.. aynen yapacam bakalım... aynı zamanda civanperçemine de otursammı acaba.. yok vazgeçtim anca düzeliyorum soğukta olmaz şimdi havalar biraz ısınsın onu öle yapiim
civan perçeminide ilerki aylar yap, düzenli yapıp üstüne bide doktora git bakalım, bi faydası olacak mı.
geshenk 1 tane soğanı 4-5 e keseceksin dedim. 4-5 tane değil. 1 soğanı ağzı kabaklı küçük tencere ya da tavalar oluyor. onun içine 1 bardak su koy, 1 beyaz soğanı 4 e 5 e böl, 5 dk. ağzı kapalı kaynat, sonra biraz soğut. unutma ılık içeceksin. ben sabhaları acele geliyordu, bardaktan barğa boşaltarak hızlı soğutuyordum. Dediğim gibi iç, ama yemekten en az 10 dk. önce sabah kahvaltı olayı ve geç kalma durumu oluyor ama akşam mutlaka aç kanına yap, ve biraz yemek yemeden bekle. yine sorabilirsin canım.
LEYLİ KO KO KO LEYL,İ KOOO oooh leyli leyli yavrum leyli amanda leyli leyli leyliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... bak pas nasıl verilirmiş gördünmü.. hadi çalım at bakalım sende şimdi bana :121:
arkadaşlar beyaz ya da mor soğan olmaz. sarı soğan olmalı. orta büyüklükteki bir soğanı 4-5 bölüp 1,5 bardak klorsuz suda 5 dk kaynatıp ılımaya bırakın. yemeklerden önce 2 defa içmek gerekiyor. Çalışan bayanların akşam yemeğinden 15 dk önce ve yatmadan önce mutlaka taze hazırlanıp içmeleri gerekiyor.
GESHENK saraçoğlunun sitesinde açıklayıcı bilgi var. oraya da bakabilirsin.
heyooooo yuppiiiii geshenk bana pas verdi :))))
tamam bakarım.. bilgi verenlerin cümlesine teşekkür...
pek sevindirik oldun emme bide yok oldun nasıl olcek şimcik
geshenk melebe canım, :82: diger topikte yazdım sana görmeden ciktin galiba, hadi kobay mı oluyosun simdi sen?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?