30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

nane, zerdal ya şu soğanı kaç tane kaynatacam ben tam anlayım 4-5 demişsin zerdal bazı yerler 1 soğan diyor nasıldı tam ?? 1 bardak suya dimi... bide klorsuz suya dahamı iyi olur nane? hadi bu akşam soğan mideye inecek nasipse :)) böğğğ tadı eminim kötüdür..

merhaba naneli nasılsın, ben iyiyim, biraz müsaitim bugün. allah hayırlar versin. eşin ne yaptı işe başladı ım, sen tam iyileştin mi?.
canım eşim çalışıyor bakalım, geçici olarak başladı ama işi severse kalıcı da olur belki, hayırlısı Allah helal rızık versin cümlemize...
ben biraz iyileştim bakalım, dünden beri yatıyorum kalkıyorum dua ediyorum kırmızı gelmesin bu ay bebiş gelsin diye. dua et benim için. 20 şubat günüm ama regl olmadım hala, geçen ay olduğu gibi hüsran yaşamam inş :26:

canım acil işim çıktı ama sana özelden yazarım inş kusura bakma olurmu
ibrahim saraçoğlunun sitesine de bak olurmu bitanem
Rabbim şifa versin dualarım seninle

sen regli oldun mu sara.

hayır canım daha bi hafta var.inşallah olmam.

nanelişekerim inşallah regl olmazsın hamile olursun.

canım acil işim çıktı ama sana özelden yazarım inş kusura bakma olurmu
ibrahim saraçoğlunun sitesine de bak olurmu bitanem
Rabbim şifa versin dualarım seninle

tamam sağol.. biliyorum bakmıştım sen nasıl yaptın diye merak ettim hani direk yapan kişiden duyayım diye.. ok görüşürüz..

geshenk 1 tane soğanı 4-5 e keseceksin dedim. 4-5 tane değil. 1 soğanı ağzı kabaklı küçük tencere ya da tavalar oluyor. onun içine 1 bardak su koy, 1 beyaz soğanı 4 e 5 e böl, 5 dk. ağzı kapalı kaynat, sonra biraz soğut. unutma ılık içeceksin. ben sabhaları acele geliyordu, bardaktan barğa boşaltarak hızlı soğutuyordum. Dediğim gibi iç, ama yemekten en az 10 dk. önce sabah kahvaltı olayı ve geç kalma durumu oluyor ama akşam mutlaka aç kanına yap, ve biraz yemek yemeden bekle. yine sorabilirsin canım.

soğan kürünü ben şöyle biliyorum.1 tane soğanı ama beyaz soğanı dört beş parçaya bölüp 5 dakika ağzı kapalı olarak kaynatıp ılındıktan sonra öğlen ve akşam yemeklerden 10 dakika önce bi bardak içeceksin.15 gün buna devam edeceksin.miyomlara,polikistik overe çok faydalıymış.

benim anlatmak istediğimi anlatmışsın canım, eline sağlık.

tamam hayatım sağol... ayyy 4-5 e böl olmuş 4-5 tane amaninnn :78: tamam.. aynen yapacam bakalım... aynı zamanda civanperçemine de otursammı acaba.. yok vazgeçtim anca düzeliyorum soğukta olmaz şimdi havalar biraz ısınsın onu öle yapiim

civan perçeminide ilerki aylar yap, düzenli yapıp üstüne bide doktora git bakalım, bi faydası olacak mı.

civan perçeminide ilerki aylar yap, düzenli yapıp üstüne bide doktora git bakalım, bi faydası olacak mı.

evet bende merak ettim şimdi.. bakalım olursa başkalarına rahatlıkla test ettik denedik deriz faydamız dokunur inşallah... kobay GESHENK :111:

arkadaşlar beyaz ya da mor soğan olmaz. sarı soğan olmalı. orta büyüklükteki bir soğanı 4-5 bölüp 1,5 bardak klorsuz suda 5 dk kaynatıp ılımaya bırakın. yemeklerden önce 2 defa içmek gerekiyor. Çalışan bayanların akşam yemeğinden 15 dk önce ve yatmadan önce mutlaka taze hazırlanıp içmeleri gerekiyor.

GESHENK saraçoğlunun sitesinde açıklayıcı bilgi var. oraya da bakabilirsin.

LEYLİ KO KO KO LEYL,İ KOOO oooh leyli leyli yavrum leyli amanda leyli leyli leyliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... bak pas nasıl verilirmiş gördünmü.. hadi çalım at bakalım sende şimdi bana :121:

heyooooo yuppiiiii geshenk bana pas verdi :))))

tamam bakarım.. bilgi verenlerin cümlesine teşekkür...

pek sevindirik oldun emme bide yok oldun nasıl olcek şimcik

geshenk melebe canım, :82: diger topikte yazdım sana görmeden ciktin galiba, hadi kobay mı oluyosun simdi sen?:26:

BİR DAHA BAKMADIM ÇÜNKÜ.. büyük harf kalmış gene.. devam edeyim :) ben yeşil ışıkları yanık olup kimseyi burda göremeyince baktım profillerine o topikte olduklarını gördüm sende dahil şaşırdım yani.. öyle sessiz sedasız başka topik açılmış neden gerek görülmüş bilemiyorum.. burada herkes yardımcı oluyordu birbirine bir sıkıntı yok sanıyordum ama .. neyse herkesin tercihi tabiki.. biz hep buradayız.... gelenlere kapımız açık gidenlere de öyle... evet canım kobay oldum ben.. :)

geshenkkkk canımcım kusura bakma, acil iş çıkınca yazamadım, ancak müsait olabildim, bizim iş böyle sürekli koşturmaca (
özelden de yazmıştım ama burdan da yazıyorum

canım ben sabahları hazırlamayı yetiştiremiyordum, sadece akşamları yapmıştım.
ama düzenli olarak yaptım. mutlaka her gün yaptım hiç atlamadan. 15 gün uygulayıp, 3 gün ara şeklinde bi takvimim vardı dikkat ediyordum mutlaka.
tadı kötü ne yazıkki ( ama bebiş için iyi gelecekse varsın kötü olsun diyerek içmiştim.
bu kadar sıkıntıya katlanıyoruz inşallah sonrası çok güzel olur hepimiz için de...

1 tane soğanı 2 yada 4 parçaya bölüyordum, kaynamaya başlayan suyun içine atıyordum 3-5 dakika kadar kaynatıyordum. sonra kapağını kapatıp demlenmesi için de 3 dk bekliyordum sonra süzüp ılık olarak içiyordum bu şekilde üç ay düzenli olarak yaptım

sende bir dene canım, sonuçta kaybedeceğin bişi yok, ama denemelerin sonucunda da inşaallah myomun kaybolur, gitsin myommmm gelsin bebiişşşşşş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…