30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

bende çok şey yaptım, yukarda saydıklarına hemen hemen benziyor, napalım umut işte. Belenay peki herhangi bir sorun varmı, yani sebebsiz infertile olnlar için belki otun çöpün faydası olur ama bazı şeyler için olmuyor. rahim filmi falan çektirdin mi doktorun herhangi bir yorum yaptımı.

belenay
kız bizim bu sıpalar tembel kaçsakda kovalamzlar herhalde bizi

oluyormuşş... öyle dediler. ama bir arada bala karışıtırıp yiyecemm..

Herkese hayırlı günler ben bu sabah itibari ile kırmızı kartı yemiş bulunmaktayım hakkımızda hayırlısı ne diyelim bu ayda kısmet değilmiş önümüzdeki maçlara bakacağız artık Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah

amiiinnnnnnnnnnnn aminnnnn allah sabrını verir inş sabırla bekleyipte kucagımıza almayı nasip eder inş

canım bizimki sebebsiz infertilite herşey normal çıkıyor rahim filmim tahlillerim hormonlar eşimin testleri hepsi normal doktorun dediği olur ben fazla takıyormuşum birde ben bir kez kendiliğinden hamile kaldım kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum sonrasında doktora gittim yine herşey yolunda doktor tüp deneyelim şansınız %90 dedi bizde artık fazla beklemeyelim dedik biraz kilo vereyim eylülde kısmetse başlıcaz yani sebebsizde olsa ot çöp yaramıcak oldumu yaramıyor canım tamamen kısmet işi bunlar bide şuna taktım hani 3-5-7 yıl çocuk olmuyormuş ya acaba öylemiyim diyorum 3.yılda hamile kaldım şimdi 5. yıldayım bekliyorum belkim gelirolmazsa 7.yılı denicez artık töbe töbe nelere takar oldum yahu

belenay
kız bizim bu sıpalar tembel kaçsakda kovalamzlar herhalde bizi
yetercim yok bence kaçan kovalanır dur ben bi deniyeyim taktik işe yararsa arkamdan gelin sizde

amin canım hayırla ve sağlıkla tez zamanda gelsin meleğin inşallah

bana sormamışsın ama, okuyunca cevaplamak istedim
aynı parayı verecek olduktan sonra bence tüp yaptırman daha mantıklı, en azından tüpün tutma ihtimali, aşılamanın tutma ihtimalinden daha yüksek. bu nedenle tüp yaptırmak daha iyi olur bence, inşaallah tutar, inşaallah kavuşursun bebişine

Allahın takdiri demekki, zamanını bekliyeceğiz, ama ben şu takma işine fazla inanmıyorum, topinklerde dünya kadar bayanlar var, hepsinin deli gibi bebek fikri aklında, yani hep bebek fikri düşüncemizde, bi dünyada hamile kalan arkadaşlarımız var, bu fikirle oldukları halde. Şu saatten sonra aklımızdan çıkarmak mümkün değil, canım aklına tedaviyi yerleştir, o zamana kadar da doğal yolla denersin olmadı tüp yaptırırsın canım.
ben ilk hamileliğimde doktor çok yoğun olduğu için ancak 2 ay önceden randevu almıştım, yani tam tedaviye başlıyacağım ay bebek gelmişti, randevuyada bebeği görmeye gitmiştik, kısmet işte. bazen iğneyle doktorla korkutmak işe yarıyor olabilir, sen bi korkut bakıyım, ne yapacak senin yumurtalar, rahim.

canım ben yapmıştım soğan kürünü, çok sayıda myom vardı dedi doktorumuz, hatta ameliyat etmeyi düşünüyordu, üç regl döneminde düzenli olarak uygulamıştım, sonrasında da doktora gittiğimde bişi kalmamış demişti.
inşaallah senin içinde faydası olur.
gelsin artık bu bebişler

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

zerdal,senemgy+,naneliseker+,

senemciğim hoş geldin.

herkese merabalar...moralim çok bozuk...doktorum az evvel beni aradı...3lü test sonucu için...yüzde 150 li çıkmış sonuç biraz risk var pazartesi gel amniyosenteze yolluyacam seni dedi...dualarınızı bekliyorum...

canım inşaallah güzel haberlerle gelirsin, üzme kendini her şerde bir hayır vardır diye düşünmek lazım. inşaallah meleğin sağlıkla gelecek, doktorların her dediğine de inanmamak lazım bence
yanılma ihtimallerini de her zaman nazara almalı, küçük buse sağlıkla gelsin inşallah, dualarım seninle bitanem

zerdal canım meraba, nasılsın?
altta bir senin ismini gördüm kimseler yok sanırım, hızlı bir şekilde geçmişi okumaya çalıştım, haftabaşı olduğundan yoğunluk var biraz işleri biraz toparlayınca yine kaldığım yerden okumaya çalışacağım
sen neler yapıyorsun canım

CİDDİMİSİN ben kistler için etkili biliyordum onu.. demek myomlarda da etkili gerçi benimki zor gider 5 cm di en son ve sürekli büyüyen cinsinden.. 1 tane ama baba :) bakalım deneyim bende belki biraz küçülür en azından.. kaybolması için ilaç bile yok tedavisi sadece ameliyat aslında ama ben hala üreme hayali yaşadığım için risklerinden korkuyorum yoksa çoktaan aldırırım sağlığıma zararlı olduğu anda... işte bebek hatrına duruyor benle ..

merhaba naneli nasılsın, ben iyiyim, biraz müsaitim bugün. allah hayırlar versin. eşin ne yaptı işe başladı ım, sen tam iyileştin mi?
Geshenk seninki biraz büyük ya sen birkaç ay dene canım, ihmal etme, bak geçebiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…