artık döndüm canım işlerden fırsat buldukça geliyorum işim rahat şükür canım ben bebek konusunda hiç bişey yapmıyorum inan artık eylüle tüp bebek düşünüyoruz nasipse çok uğraştım yapmadığım içmediğim yemediğim kalmadı ve her ay umutlarım hüsranla sonuçlandı bende artık uğraşmamaya karar verdim şimdilik sadece kilo vermeye çalışıyorum doktor eğer kilo verirsen tüp bebekten sonucu daha verimli alırız dedi bakalım kısmet bak yaptıklarımın listesi:
çörek otu bal tarçın
hayıt tohumu
soğan suyu
civan perçemi
adaçayı
ilişkiden hemn sonra fındık yağı sürdüm karnuma sardım sıcak dursun diye
süt maydonoız kaynattım buharına oturdum
soğan kabuğunu kaynar suya attım içne sabun koydum buharına oturdum
belime yakı vurdum,kupa çektim
ayaklarını dik yarım saat yat ,kalçanın altına yastık koy
vesaire vesaire vesaire
ohooo şebeğe dönmüşüm yahu
kısmetten ötesi olmuyor saldım çayıra mevlam kayıra
çıkmadık candan umut kesilmezmiş acaba kaçan kovanaır tekniğini uygulayıp biz kaçsak onlar kovalarmıki bide bunu denemek lazımbirçok arkadaşım hamile kalmak için yapmadıkları kalmadı çoğunun şimdi çocuğu var adetleri biraz gecikse ödleri kopuyor ay hamilemiyim yoksa diye işte böle bir çarkın içinde debelenip duruyoruz herşey ahanda bunun için
hayıt tanelerini yutunca faydası oluyormu acaba, ben çayını içmiştim, o zaman faydasını görmüştüm.
amin canım, umulmadık zamanda rabbim neleri göndermiyorki, ucizen biran önce gelir inşallah.
günaydın metuka, nasılsın. annen baban nasıllar.
yeterciğim, ameliyat inşallah güzel geçer dualarımız seninle.
kızlar hadi hepinize afiyet olsun. ben öğle arasına kaçar
geshenk tatlım görüşürz kendine iyi bak.
Herkese hayırlı günler ben bu sabah itibari ile kırmızı kartı yemiş bulunmaktayımhakkımızda hayırlısı ne diyelim bu ayda kısmet değilmiş önümüzdeki maçlara bakacağız artık Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah
canım bizimki sebebsiz infertilite herşey normal çıkıyor rahim filmim tahlillerim hormonlar eşimin testleri hepsi normal doktorun dediği olur ben fazla takıyormuşum birde ben bir kez kendiliğinden hamile kaldım kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum sonrasında doktora gittim yine herşey yolunda doktor tüp deneyelim şansınız %90 dedi bizde artık fazla beklemeyelim dedik biraz kilo vereyim eylülde kısmetse başlıcaz yani sebebsizde olsa ot çöp yaramıcak oldumu yaramıyor canım tamamen kısmet işi bunlar bide şuna taktım hani 3-5-7 yıl çocuk olmuyormuş ya acaba öylemiyim diyorum 3.yılda hamile kaldım şimdi 5. yıldayım bekliyorum belkim gelirbende çok şey yaptım, yukarda saydıklarına hemen hemen benziyor, napalım umut işte. Belenay peki herhangi bir sorun varmı, yani sebebsiz infertile olnlar için belki otun çöpün faydası olur ama bazı şeyler için olmuyor. rahim filmi falan çektirdin mi doktorun herhangi bir yorum yaptımı.
yetercim yok bence kaçan kovalanır dur ben bi deniyeyim taktik işe yararsa arkamdan gelin sizdebelenay
kız bizim bu sıpalar tembel kaçsakda kovalamzlar herhalde bizi
amin canım hayırla ve sağlıkla tez zamanda gelsin meleğin inşallahHerkese hayırlı günler ben bu sabah itibari ile kırmızı kartı yemiş bulunmaktayımhakkımızda hayırlısı ne diyelim bu ayda kısmet değilmiş önümüzdeki maçlara bakacağız artık Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah
aminamiiinnnnnnnnnnnn aminnnnn allah sabrını verir inş sabırla bekleyipte kucagımıza almayı nasip eder inş
canım benim bende pek girmiyorum. Ama ben genel olarak günaydın diyorum. Ama geskenk bana hiç pas vermiyor :) hayır canım aşılama yaptırmayacağım. Rapor hakkım bitti. 1500 tl bir aşılama tutacak. Bazen onuda deneyeyim diyorum bazen de nisan mayıs gibi tüp yaptrayım diyorum. Sence ne yapsam???
Allahın takdiri demekki, zamanını bekliyeceğiz, ama ben şu takma işine fazla inanmıyorum, topinklerde dünya kadar bayanlar var, hepsinin deli gibi bebek fikri aklında, yani hep bebek fikri düşüncemizde, bi dünyada hamile kalan arkadaşlarımız var, bu fikirle oldukları halde. Şu saatten sonra aklımızdan çıkarmak mümkün değil, canım aklına tedaviyi yerleştir, o zamana kadar da doğal yolla denersin olmadı tüp yaptırırsın canım.canım bizimki sebebsiz infertilite herşey normal çıkıyor rahim filmim tahlillerim hormonlar eşimin testleri hepsi normal doktorun dediği olur ben fazla takıyormuşum birde ben bir kez kendiliğinden hamile kaldım kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum sonrasında doktora gittim yine herşey yolunda doktor tüp deneyelim şansınız %90 dedi bizde artık fazla beklemeyelim dedik biraz kilo vereyim eylülde kısmetse başlıcaz yani sebebsizde olsa ot çöp yaramıcak oldumu yaramıyor canım tamamen kısmet işi bunlar bide şuna taktım hani 3-5-7 yıl çocuk olmuyormuş ya acaba öylemiyim diyorum 3.yılda hamile kaldım şimdi 5. yıldayım bekliyorum belkim gelirolmazsa 7.yılı denicez artık töbe töbe nelere takar oldum yahu
zerdalcım zaten cumartesi buluştuk sayın kırmızı ile :)) bugünde işe geldim yarın yapmaya başlasam olurmu?? aç karnına mı olacak o?? hem kist için biliyorum ben soğanı ama myom için yapılıyormu acaba ... aç karnına mı bide o??
herkese merabalar...moralim çok bozuk...doktorum az evvel beni aradı...3lü test sonucu için...yüzde 150 li çıkmış sonuç biraz risk var pazartesi gel amniyosenteze yolluyacam seni dedi...dualarınızı bekliyorum...
canım ben yapmıştım soğan kürünü, çok sayıda myom vardı dedi doktorumuz, hatta ameliyat etmeyi düşünüyordu, üç regl döneminde düzenli olarak uygulamıştım, sonrasında da doktora gittiğimde bişi kalmamış demişti.
inşaallah senin içinde faydası olur.
gelsin artık bu bebişler
merhaba naneli nasılsın, ben iyiyim, biraz müsaitim bugün. allah hayırlar versin. eşin ne yaptı işe başladı ım, sen tam iyileştin mi?zerdal canım meraba, nasılsın?
altta bir senin ismini gördüm kimseler yok sanırım, hızlı bir şekilde geçmişi okumaya çalıştım, haftabaşı olduğundan yoğunluk var biraz işleri biraz toparlayınca yine kaldığım yerden okumaya çalışacağım
sen neler yapıyorsun canım
Geshenk seninki biraz büyük ya sen birkaç ay dene canım, ihmal etme, bak geçebiliyormuş.CİDDİMİSİNben kistler için etkili biliyordum onu.. demek myomlarda da etkili gerçi benimki zor gider 5 cm di en son ve sürekli büyüyen cinsinden.. 1 tane ama baba :) bakalım deneyim bende belki biraz küçülür en azından.. kaybolması için ilaç bile yok tedavisi sadece ameliyat aslında ama ben hala üreme hayali yaşadığım için risklerinden korkuyorum yoksa çoktaan aldırırım sağlığıma zararlı olduğu anda... işte bebek hatrına duruyor benle ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?