30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kızlar ben bu sabah kırmızı kartı gördüm :26: :26: :26:
bu ay da olmadı
yeni tarihim 19 mart.
inşaallah çok bekletmeden gelir bebiş, her bekleyiş de sanki umutlar tükeniyor

tamamdır tatlım.. aldım seni demirbaşa :)

kızlar ben bu sabah kırmızı kartı gördüm :26: :26: :26:
bu ay da olmadı
yeni tarihim 19 mart.
inşaallah çok bekletmeden gelir bebiş, her bekleyiş de sanki umutlar tükeniyor

öyle deme.. dur daha ne bitmesi... bek bende bu ay hiç hakkım olmadığı halde umutlandım niye mi yok hakkım yani belli benim şimdiye kadar hiç kalmadım koca myom var 1 aşılama 1 canlı tüp 1 dondurulmuşla olmadı ki AA kaliteydi embiriyolar.. genelde de hep bişi karışır sanki bir el var görmediğimiz adeta engelliyor bu meseleyi.. inan bana ya eşim eve gelemez o sıralarda ya bize birileri gelir ya hastalık olur olurda olur yani hep engelli engellerin aşıldığını zannetsek sonuçlar hep negatif.. nasip.. ama bak ben bile yılmadım bu ay ümitlendim ama gene olmadı hee bi dahaki aya değilsede önümüzdeki aylarda emin ol yine umutlanacam.. bu bizim kimyamızda var.. uma uma döndük sarı muma :)) hayde hayırlısı varsa nasipte gelecek yoksa birgün mecburen umutlar tükenecek..

amin.. hoşgeldin aramıza.. inşallah adaylığın annelikle noktalanır.. yeni olmuş daha düşüğün arkası hemen bebekle gelir diye umuyorum hani bir ayağı dışardadır derler ya... kendinden bahsetmek istermisin bebek düşünceniz ne kadar oldu kaç yıllık evlisin tedavilerin varmı vs ???

senemciğim hoşgeldin tatlım nasılsın, bu topinke gelmene sevindim, seni davet etmeyi düşünüyordum aslında kısmet bu zamanaymış. Burdaki arkdaşlarımda çok iyilerdir.
teşekkür ederim zerdal çok güzel bir hikayeydi
ne demek belenayım ben her sabah yayınlıyordum, bu sıralar işlerden fırsat bulamadım.

naneli demek sen venus vasıtasıyla geldin, venusu buraya getirende benim. Bizde ovulasyon bölümünde tanışmıştık. ben seni leyla vasıtasıyla geldin zannetmiştim.

neyse artık hepimiz yerimizden memnunuz. Naneli canım sen benim üstüme kırmızı kartı 2 kez yedin canım. daha benimki olmadı, yarın bekliyoz. Peki sizin sorununuz nedir.

geshenk ve zerdal canlarımmmm meraba
bende bir kez bile hamilelik geçirememiş, hep bunun hayaliyle yaşayan biriyim işte. bu dert sayesinde tanıştım kk ile ve de sizlerle. bebek derdim olduğuna sevindim sizinle tanışınca bi dert bu kadar güzelliklere vesile olurmu, ki benim için oldu, sizlerle tanıştım. hepinizde çok iyi insanlarsınız, inşaallah bebişlerinize de hayırlısıyla kavuşursunuz
bizim sorun maalesef eşimde, ben histeroskopi oldum geçtiğimiz yaz, klomen tedavisi de gördüm, bişi yok. yani doktorumuzun dediği sende hiç bir sorun yok.
ama eşimde sayı,hız,vs her bişeyde sıkıntı var. doktorumuz aşılama ve tüp diyor, ben aşılama deniyecektim bi ara çok kararlıydım, eşimi ikna edemedim. kabul etmedi. o bebeğin normal yolla olmasını istiyor, ve de olacağına da çok inanıyor. inşaallah olur. ama işte görünen köy de kılavuz istemez denir ya hani öyle bir durum da var sonuçta.
bu arada geshenk benimde myom 6 cm demişti doktor, küçük boyutlarda da çok sayıda vardı, ameliyat diyordu, hatta başka bi doktora da gitmiştim o da rahim alınacak başka seçenek yok demişti. ben yılmadan umudumu yitirmeden soğan kürünü denedim, kurtuldum myomlardan çok şükür
inşaallah sana da faydası olur bitanemmmm

canım Rabbim mutlaka nasip edecektir inşallah semacım...Allahü Teala Hazretleri insana ummadığı anda öyle güzel kapılar açarki insan inanamaz...inşallah hepinizin meleğini gönderecek..ben inanıyorum canlarım...

içelim anacım yarasııın acık da yiyelim oooohhhhh sefamız olsun ...
tabi ya yemeksiz olmaz. hatta sana balık göndereyim:104::104:
canım biraz daha normal akışında deneyin, sonra tüp yaptırın. Allahtan umut hiçbir zaman tükenmez, dün bi roman okudum piraye, 1 kızı olduktan sonra senin tüpeer kapalı diye kısırsın diyorlar resmen, yapışıklık oldu diye, sonra işte roman uzun olaylar falan oluyor kocasının ailesi erkek çocuk için üstüne kuma getiriyorlar, sonra piraye rahim filminden sonra yıllar sonra hamile kalıyor oğlu oluyor, hassımları eşini öldürüyor, yani çok güzel bi romanda sonunda artık dayamadım ilk defa bi romandan bu kadar etkilenip ağladım. Okumanızı tavsiye ederim arkdaşlar CANAN TAN piraye adlı romanı, bide yüreğim seni çok sevdi var. Piraye daha damardan. üstelik elinize alınca bırakamazsınız, bi çırbıda okursunuz. ben bile pek kitap okumasını sevemem ama bunları okudum. vel hasıl naneli, neyin nerden geldiği belirsiz, biraz daha deneyin, daha olmadı tüp yaptırın canım. Senin durumunda olan eşinden doğru problemi olanlar tüpte daha şanslı. Allah sabır versin, olacak hepimizin uşağı olacak ama bekleyip göreceğiz bakalım.
yaş 30 ve bebiş istıyorummm
hoş geldin tatlım. ne kadardır uğraşıyon anlat bakalım.

kardelen sende son durum nedir tatlım...?haber ver kendinden merak ediyorum seni...

bıe senelık evlıyım 2aylık evlıyken 7haftalık dusugum oldu yaklasık 8aydır tedavı surecındeyım bu ay doktorum asılama yapacaktı ama 11mm kıstım olusmus asılama marta kaldı

limonlu çayı arada phtılaşma topiğinde gördüm ama melony den hiç haber alamadık,en son yazdığı şeyleride kızlar söylemiş zaten.
öyle oluyo zaten,bi arkadaş vardı,taaa ramazanı şeriften beri bi kez bile girmemiş,msn dende cevap vermiyo,çok merak ediyorum,keşke isteseydim telefonunu,ama çok kırılgan biriydi,belki güvenmez,burdaki arkadaşlığımızı da etkiler diye istememiştim.

hoş geldin,inşallah en kısa zamanda isteğiniz gerçekleşir
ben her iki tarafada giriyorum,burdakilerde ordakilerde arkadaşım,elimden geldiğincede kimseyi ihmal etmemeye çalışıyorum,şimdi demirbaş olmicam mı ben?

yaş 30 ve bebiş istıyorummm
inşallah isteğine kavuşursun.

yaş 30 ve bende bebiş istiyorum

bendeeeee ben otuzu geçeli bayağı oluyo üstelik.... hoşgeldin bu arada :))

bıe senelık evlıyım 2aylık evlıyken 7haftalık dusugum oldu yaklasık 8aydır tedavı surecındeyım bu ay doktorum asılama yapacaktı ama 11mm kıstım olusmus asılama marta kaldı

canım kistin biraz büyümüş nasıl bir işlem yapılacakmış bunun için? yeni evlimisin sen?? bebek isteğin yeni mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…