teşekkür ederim geshenk
beni bu topikle venüs tanıştırmıştı, sağolsuniyi ki tanıştırmış sizlerle, çok sevdim burayı hatta daha önceden takıldığım topiklerden daha çabuk alıştım çok sevdim burayı, soğan kürü uygulayanlar topiğinde tanışmıştık venüsle de
arkadaşlar yeni topik açmak istemiş buna engel olamayız, herkesin tercihi ama bölünmüşlük olacağı için hoş karşılamadım, ikiye bölüneceğiz ister istemez. bende bölünme taraftarı değilim, burda kalanlardanım demirbaşa ekleyebilirsin beni de
kızlar ben bu sabah kırmızı kartı gördüm :26: :26: :26:
bu ay da olmadı
yeni tarihim 19 mart.
inşaallah çok bekletmeden gelir bebiş, her bekleyiş de sanki umutlar tükeniyor
Merhaba arkadaşlar. 30'lu yaşlarda bir anne adayı da benim :) Aslında aday adayı demeliyimBir düşük vakası geçti başımdan aralık ayında. Yine istiyoruz, bu kez daha büyük bir şiddetle :) Allah hepimizin gönlüne göre, hayırlısını versin inşallah.
senemciğim hoşgeldin tatlım nasılsın, bu topinke gelmene sevindim, seni davet etmeyi düşünüyordum aslında kısmet bu zamanaymış. Burdaki arkdaşlarımda çok iyilerdir.Merhaba arkadaşlar. 30'lu yaşlarda bir anne adayı da benim :) Aslında aday adayı demeliyimBir düşük vakası geçti başımdan aralık ayında. Yine istiyoruz, bu kez daha büyük bir şiddetle :) Allah hepimizin gönlüne göre, hayırlısını versin inşallah.
ne demek belenayım ben her sabah yayınlıyordum, bu sıralar işlerden fırsat bulamadım.teşekkür ederim zerdal çok güzel bir hikayeydi
teşekkür ederim geshenk
beni bu topikle venüs tanıştırmıştı, sağolsuniyi ki tanıştırmış sizlerle, çok sevdim burayı hatta daha önceden takıldığım topiklerden daha çabuk alıştım çok sevdim burayı, soğan kürü uygulayanlar topiğinde tanışmıştık venüsle de
arkadaşlar yeni topik açmak istemiş buna engel olamayız, herkesin tercihi ama bölünmüşlük olacağı için hoş karşılamadım, ikiye bölüneceğiz ister istemez. bende bölünme taraftarı değilim, burda kalanlardanım demirbaşa ekleyebilirsin beni de
geshenkim nasılsın kaldık başbaşa içelim anam
meraba fıstıklar, nasılsınız
geshenk ve zerdal canlarımmmm meraba
bende bir kez bile hamilelik geçirememiş, hep bunun hayaliyle yaşayan biriyim işte. bu dert sayesinde tanıştım kk ile ve de sizlerle. bebek derdim olduğuna sevindim sizinle tanışınca bi dert bu kadar güzelliklere vesile olurmu, ki benim için oldu, sizlerle tanıştım. hepinizde çok iyi insanlarsınız, inşaallah bebişlerinize de hayırlısıyla kavuşursunuz
bizim sorun maalesef eşimde, ben histeroskopi oldum geçtiğimiz yaz, klomen tedavisi de gördüm, bişi yok. yani doktorumuzun dediği sende hiç bir sorun yok.
ama eşimde sayı,hız,vs her bişeyde sıkıntı var. doktorumuz aşılama ve tüp diyor, ben aşılama deniyecektim bi ara çok kararlıydım, eşimi ikna edemedim. kabul etmedi. o bebeğin normal yolla olmasını istiyor, ve de olacağına da çok inanıyor. inşaallah olur. ama işte görünen köy de kılavuz istemez denir ya hani öyle bir durum da var sonuçta.
bu arada geshenk benimde myom 6 cm demişti doktor, küçük boyutlarda da çok sayıda vardı, ameliyat diyordu, hatta başka bi doktora da gitmiştim o da rahim alınacak başka seçenek yok demişti. ben yılmadan umudumu yitirmeden soğan kürünü denedim, kurtuldum myomlardan çok şükür
inşaallah sana da faydası olur bitanemmmm
iyiyiz ferahlatıcı şekerim sen ?? işler yoğun galiba...
yaş 30 ve bende bebiş istiyorum
tabi ya yemeksiz olmaz. hatta sana balık göndereyim:104::104:içelim anacımyarasııın acık da yiyelim oooohhhhh sefamız olsun ...
canım biraz daha normal akışında deneyin, sonra tüp yaptırın. Allahtan umut hiçbir zaman tükenmez, dün bi roman okudum piraye, 1 kızı olduktan sonra senin tüpeer kapalı diye kısırsın diyorlar resmen, yapışıklık oldu diye, sonra işte roman uzun olaylar falan oluyor kocasının ailesi erkek çocuk için üstüne kuma getiriyorlar, sonra piraye rahim filminden sonra yıllar sonra hamile kalıyor oğlu oluyor, hassımları eşini öldürüyor, yani çok güzel bi romanda sonunda artık dayamadım ilk defa bi romandan bu kadar etkilenip ağladım. Okumanızı tavsiye ederim arkdaşlar CANAN TAN piraye adlı romanı, bide yüreğim seni çok sevdi var. Piraye daha damardan. üstelik elinize alınca bırakamazsınız, bi çırbıda okursunuz. ben bile pek kitap okumasını sevemem ama bunları okudum. vel hasıl naneli, neyin nerden geldiği belirsiz, biraz daha deneyin, daha olmadı tüp yaptırın canım. Senin durumunda olan eşinden doğru problemi olanlar tüpte daha şanslı. Allah sabır versin, olacak hepimizin uşağı olacak ama bekleyip göreceğiz bakalım.geshenk ve zerdal canlarımmmm meraba
bende bir kez bile hamilelik geçirememiş, hep bunun hayaliyle yaşayan biriyim işte. bu dert sayesinde tanıştım kk ile ve de sizlerle. bebek derdim olduğuna sevindim sizinle tanışınca bi dert bu kadar güzelliklere vesile olurmu, ki benim için oldu, sizlerle tanıştım. hepinizde çok iyi insanlarsınız, inşaallah bebişlerinize de hayırlısıyla kavuşursunuz
bizim sorun maalesef eşimde, ben histeroskopi oldum geçtiğimiz yaz, klomen tedavisi de gördüm, bişi yok. yani doktorumuzun dediği sende hiç bir sorun yok.
ama eşimde sayı,hız,vs her bişeyde sıkıntı var. doktorumuz aşılama ve tüp diyor, ben aşılama deniyecektim bi ara çok kararlıydım, eşimi ikna edemedim. kabul etmedi. o bebeğin normal yolla olmasını istiyor, ve de olacağına da çok inanıyor. inşaallah olur. ama işte görünen köy de kılavuz istemez denir ya hani öyle bir durum da var sonuçta.
bu arada geshenk benimde myom 6 cm demişti doktor, küçük boyutlarda da çok sayıda vardı, ameliyat diyordu, hatta başka bi doktora da gitmiştim o da rahim alınacak başka seçenek yok demişti. ben yılmadan umudumu yitirmeden soğan kürünü denedim, kurtuldum myomlardan çok şükür
inşaallah sana da faydası olur bitanemmmm
hoş geldin tatlım. ne kadardır uğraşıyon anlat bakalım.yaş 30 ve bebiş istıyorummm
tabi ya yemeksiz olmaz. hatta sana balık göndereyim:104::104:
canım biraz daha normal akışında deneyin, sonra tüp yaptırın. Allahtan umut hiçbir zaman tükenmez, dün bi roman okudum piraye, 1 kızı olduktan sonra senin tüpeer kapalı diye kısırsın diyorlar resmen, yapışıklık oldu diye, sonra işte roman uzun olaylar falan oluyor kocasının ailesi erkek çocuk için üstüne kuma getiriyorlar, sonra piraye rahim filminden sonra yıllar sonra hamile kalıyor oğlu oluyor, hassımları eşini öldürüyor, yani çok güzel bi romanda sonunda artık dayamadım ilk defa bi romandan bu kadar etkilenip ağladım. Okumanızı tavsiye ederim arkdaşlar CANAN TAN piraye adlı romanı, bide yüreğim seni çok sevdi var. Piraye daha damardan. üstelik elinize alınca bırakamazsınız, bi çırbıda okursunuz. ben bile pek kitap okumasını sevemem ama bunları okudum. vel hasıl naneli, neyin nerden geldiği belirsiz, biraz daha deneyin, daha olmadı tüp yaptırın canım. Senin durumunda olan eşinden doğru problemi olanlar tüpte daha şanslı. Allah sabır versin, olacak hepimizin uşağı olacak ama bekleyip göreceğiz bakalım.
hoş geldin tatlım. ne kadardır uğraşıyon anlat bakalım.
limonlu çayı arada phtılaşma topiğinde gördüm ama melony den hiç haber alamadık,en son yazdığı şeyleride kızlar söylemiş zaten.canım benim yaaaa..... elfoşum seviyorum kıs ben seni...yahşi hamilem benim meloncuğum doğrmuş olabilrmi yani.. aaaa bak haberim yok en son hamileydi doğru ya benim o işlemim sıralarında o aralar ben giremeyince takip edemedim ama hep merak ettim sağol canım haber verdiğin için.. limonluçay ne oldu peki sık gelirdi o da... dilara yı merak ediyorum gelmiyor tüp işlemi yarım kalmıştı yumurtalar sorun çıkartmıştı...
öyle oluyo zaten,bi arkadaş vardı,taaa ramazanı şeriften beri bi kez bile girmemiş,msn dende cevap vermiyo,çok merak ediyorum,keşke isteseydim telefonunu,ama çok kırılgan biriydi,belki güvenmez,burdaki arkadaşlığımızı da etkiler diye istememiştim.hıı aynı Melondan bahsediyonuz Leyla...
senden 1 ay falan önce kuku havalandırırırken hamile kaldıydı ya o..
ertesi ayda sen fıtık oldum ben, dosya taşıdım belim agrıyo diyodun da hamile olduugnu ögrendiydik ya..
arka arkaya ordan hatılıyom..sne kaç aylık oldun şimdi... 5 mi??
o 6 olduysa dönmüştür Alanyaya eşinin yanına..nedne yazmaz ki acep.. tüh tel. falan da yok.. kötü bişey olmuş olmasın...
var ya ALLAH saklasın ölsek kalsak.. vefaısz girmio topiğe diycez... habeirmiz olmuycak akibetimizden(( sanallıgın kötü tarafları bunlar malesef (
iyidir Melonum umarım :26:
hoş geldin,inşallah en kısa zamanda isteğiniz gerçekleşirMerhaba arkadaşlar. 30'lu yaşlarda bir anne adayı da benim :) Aslında aday adayı demeliyimBir düşük vakası geçti başımdan aralık ayında. Yine istiyoruz, bu kez daha büyük bir şiddetle :) Allah hepimizin gönlüne göre, hayırlısını versin inşallah.
ben her iki tarafada giriyorum,burdakilerde ordakilerde arkadaşım,elimden geldiğincede kimseyi ihmal etmemeye çalışıyorum,şimdi demirbaş olmicam mı ben?teşekkür ederim geshenk
inşallah isteğine kavuşursun.yaş 30 ve bebiş istıyorummm
yaş 30 ve bende bebiş istiyorum
bıe senelık evlıyım 2aylık evlıyken 7haftalık dusugum oldu yaklasık 8aydır tedavı surecındeyım bu ay doktorum asılama yapacaktı ama 11mm kıstım olusmus asılama marta kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?