Çok üzücü canım, umarım şimdi günü kabus gibi geçiyordır, ona kesin aminiosentez yapılır, allah yardmıcısı olsun.
saol bitanem iyiyiz çok şükür zerdalcım...anne topicinde bir ardaşın bebeğinin hayatı tehlikeye girdi beyninde sıvı varmış...sabah beri ona çok üzüldüm ya...sizlerde dualarınızı esirgemeyin kızlar..inşallah güzel haberlerle gelir doktora gitti bugün...bakalım ne olcak..
kayısının yeşil hali, ilk baharda manavlarda pazarlarda çıkmaya başlıyor. Özellikle bizim iç anadoluda çok oluyor, bir sürü ağacımız var, çocukluğumuzdan beri yeriz. bahçemizde kaysı, erik ağaçları dolu.tamam canım,ama hiç satıulırkende görmedim,görsem alır denerdim muhakkak.
leyla 14 mart diye yazdım ya kız,gene görmedin değil mi?
bende şimdi netten baktım tatlım,mutlaka güzeldir,kayısıyı severim zaten.Çok üzücü canım, umarım şimdi günü kabus gibi geçiyordır, ona kesin aminiosentez yapılır, allah yardmıcısı olsun.
kayısının yeşil hali, ilk baharda manavlarda pazarlarda çıkmaya başlıyor. Özellikle bizim iç anadoluda çok oluyor, bir sürü ağacımız var, çocukluğumuzdan beri yeriz. bahçemizde kaysı, erik ağaçları dolu.
tamam,affettim
ayyyy özür tatlişimanne topicinin listesini düzenliyordum.şimdi gördüm tatlişim..hemen ekliyorum...
30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
1.çılgınkız....................................... ......03 Mayıs
2.lalehan......................................... ..... 12 Mayıs
3.Melony.......................................... .....? Temmuz
4.LeYLa_21........................................ ...16 Temmuz
5.venüs........................................... ........???????
6.kevok1985…………………………………………???????
7. Blackberry………………………………………24 Eylül
8.elfida …………………………………………….2 Ekim
VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
semi.............................................. ..........?
tentation................................................ ?
naneli şeker ..........................................?
Zerdal………………………………………………22 Şubat
tweety7883 ..........................................23 Şubat
sara_28............................................ ..28 Şubat
Yeteeeeer……………………………………….. 03 Mart
leyliko........................................... .........04 Mart
kardelen5233...................................... .....14 Mart
caadi………………………………………………….?
zelalca…………………………………………………?
kaderiya.......................................... .........?
metuka............................................ ........?
ozlem64........................................... .......?
GESHENK........................................... ....?
aylint .................................................. ....?
MAŞALLAH LİSTEMİZE....
değişiklikleri bildirin kızlar.
kardeloşum ekledim bebişim...
Çok üzücü canım, umarım şimdi günü kabus gibi geçiyordır, ona kesin aminiosentez yapılır, allah yardmıcısı olsun.
kayısının yeşil hali, ilk baharda manavlarda pazarlarda çıkmaya başlıyor. Özellikle bizim iç anadoluda çok oluyor, bir sürü ağacımız var, çocukluğumuzdan beri yeriz. bahçemizde kaysı, erik ağaçları dolu.
evet canım ya amniyosentez yapılacakmış...doktor demiş aldırmassan bile doğarsa yaşamaz kalbi durabilir demiş..bütün topic çok üzüldük ya...kızın eşi hüngür hüngür ağlıyormuş..Allah yardımcıları olsun..Allahım kimseyi evladıyla imtihan etmesin ya...evlat isteyenlerede tez vakitte nasip etsin inşallah...
ah canım benim yaaa..mutlaka olacak göreceksin bak tatlişim..umutsuzluk yok asla...ahhhh ahhhh benide yazda karşısına eylül yaz
bende şimdi netten baktım tatlım,mutlaka güzeldir,kayısıyı severim zaten.
ama ben hiç rastlamamıştım.
tamam,affettim
leyla sanırım Blackberry bu arkdaşta bebeğini kaybetmişti, aman yanlış olmasında öyle hafızamda kalmış, kızlar aydınlatırsanız beni.
[ı]
evet canım ya amniyosentez yapılacakmış...doktor demiş aldırmassan bile doğarsa yaşamaz kalbi durabilir demiş..bütün topic çok üzüldük ya...kızın eşi hüngür hüngür ağlıyormuş..allah yardımcıları olsun..allahım kimseyi evladıyla imtihan etmesin ya...evlat isteyenlerede tez vakitte nasip etsin inşallah...[/ı]
aminn!!!allah herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını versinnn.
büyük kayıp kardelenim ne diyeyim.bende şimdi netten baktım tatlım,mutlaka güzeldir,kayısıyı severim zaten.
ama ben hiç rastlamamıştım.
allah sabır versin, yaşayan bilir, yani düşünemiyorum durumlarını, sadece dünyanın anlamını yitirdiğini, hiç birşeyi anlamı olmadığını düşünüyorsun. 20 haftalıkmı canım. bayada olmuş. büyük kaybetmesi daha zor, beterinde beteri var tabi, allahım hepimizi korusun.
evet canım ya amniyosentez yapılacakmış...doktor demiş aldırmassan bile doğarsa yaşamaz kalbi durabilir demiş..bütün topic çok üzüldük ya...kızın eşi hüngür hüngür ağlıyormuş..Allah yardımcıları olsun..Allahım kimseyi evladıyla imtihan etmesin ya...evlat isteyenlerede tez vakitte nasip etsin inşallah...
merhaba kayyum nasılsın, seninle tanışamadık.Arkadaşlar bnm de hiç ama hiiiççç beklenmeyen gnmm 17 MARTTTTTTT!!1
Sağol canım. Hepimiz inşallah.geçmiş olsun canım en kısa zamanda kavuşursun meleğine inşallah
Tatlım ben 2.5 yıl önce evlendim. Ama sadece birkaç aydır çocuk istiyoruz. İlk hamileliğimde ilk denememde hamşle kaldım ama 7. haftada düşük oldu. Doktor büyük ihtimalle hatalı döllenme dedi. Bebekte sorun varmış yani. Beni fizyolojimde bir sorun yoktu. Çok incelikli araştırılmadı ama yapılan birkaç test de temiz çıktı. Bu ay yeniden başladık denemelere. Bakalım artık, tahminen 3-4 mart yumurtlama günlerim. Beklenen adet günüm de 18 mart. Bakalım artık.amin.. hoşgeldin aramıza.. inşallah adaylığın annelikle noktalanır.. yeni olmuş daha düşüğün arkası hemen bebekle gelir diye umuyorum hani bir ayağı dışardadır derler ya... kendinden bahsetmek istermisin bebek düşünceniz ne kadar oldu kaç yıllık evlisin tedavilerin varmı vs ???
Sağol canım.Öyledir eminim. Sıkıntılar ortak olunca insan içini dökecek birilerini arıyor, iyi ki varsınız hakikatten.senemciğim hoşgeldin tatlım nasılsın, bu topinke gelmene sevindim, seni davet etmeyi düşünüyordum aslında kısmet bu zamanaymış. Burdaki arkdaşlarımda çok iyilerdir.
Hoşbulduk Canım. İnşallah...hoş geldin,inşallah en kısa zamanda isteğiniz gerçekleşir
çılgında gelmez oldu..o iyice ağırlaştı sanırım..ben şimdiden zor oturuyorum ya...alt tarafta acı ve ağrı oluyor...zerdal sendede olmuşmuydu canım ya..kız bebişleri altta olduğundan olur derler..dün doktoruma sordum olabilir dedi..4 ve 5.ci aylarda normalmiş bu ağrılar...yataktan zor kalkar oldum valla...
büyük kayıp kardelenim ne diyeyim.
allah sabır versin, yaşayan bilir, yani düşünemiyorum durumlarını, sadece dünyanın anlamını yitirdiğini, hiç birşeyi anlamı olmadığını düşünüyorsun. 20 haftalıkmı canım. bayada olmuş. büyük kaybetmesi daha zor, beterinde beteri var tabi, allahım hepimizi korusun.
merhaba kayyum nasılsın, seninle tanışamadık.
büyük kayıp kardelenim ne diyeyim.
merhaba kayyum nasılsın, seninle tanışamadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?