bıe senelık evlıyım 2aylık evlıyken 7haftalık dusugum oldu yaklasık 8aydır tedavı surecındeyım bu ay doktorum asılama yapacaktı ama 11mm kıstım olusmus asılama marta kaldı
tatlım tamda bugünlerde konumuz soğan kürüydü, bence ihmal etme dene, ama senin kist baya büyük, doktor ameliyalık bile diyebilir, ağrın sızın oluyormu, geçen bi arkdaşı acil apar topar ameliyata aldılar. Yediğimizden mi içitğimzden mi bu sırlar herkesler çaoğaldı kistler. allah şifa versin canım.ayrıca kıst ıcın sogan kurune basladım bugun11gunum aksam kontorole gıdıcem bakalım kıst gıtmısmı
görüşüz nanelim. Kolay gelsin.kızlar sizler toplandınız, ne güzel tam sohbet başlayacaktı ki benim acil işler çıktı, görüşürz inşaallah öpüyorum hepinizi de
kardelen sende son durum nedir tatlım...?haber ver kendinden merak ediyorum seni...
leyloşum yarın bakılcak canım,şu an bende bilmiyorum,cumartesi bi tane yumoşum vardı ama benim erken olşuşan,sonradan kaybolduğu için,ben onu var gözüyle göremiyorum.
tatlım tamda bugünlerde konumuz soğan kürüydü, bence ihmal etme dene, ama senin kist baya büyük, doktor ameliyalık bile diyebilir, ağrın sızın oluyormu, geçen bi arkdaşı acil apar topar ameliyata aldılar. Yediğimizden mi içitğimzden mi bu sırlar herkesler çaoğaldı kistler. allah şifa versin canım.
görüşüz nanelim. Kolay gelsin.
limonlu çayı arada phtılaşma topiğinde gördüm ama melony den hiç haber alamadık,en son yazdığı şeyleride kızlar söylemiş zaten.
öyle oluyo zaten,bi arkadaş vardı,taaa ramazanı şeriften beri bi kez bile girmemiş,msn dende cevap vermiyo,çok merak ediyorum,keşke isteseydim telefonunu,ama çok kırılgan biriydi,belki güvenmez,burdaki arkadaşlığımızı da etkiler diye istememiştim.
hoş geldin,inşallah en kısa zamanda isteğiniz gerçekleşir
ben her iki tarafada giriyorum,burdakilerde ordakilerde arkadaşım,elimden geldiğincede kimseyi ihmal etmemeye çalışıyorum,şimdi demirbaş olmicam mı ben?
inşallah isteğine kavuşursun.
Hadi bakalım bu ay inşallah senden hayırlı haberler alırız tatlım...
inşallah leylacım,inşallah bizim de olur minik buselerimiz,ahmet lerimiz
yaş 30 ve bebiş istıyorummm
çoğalır tabi zerdalım ne olacak ya bu kezde herkes bitkisel kürler deneye deneye kuvvetlendireyim rahmi yumurtayı derken ya çatlamıyor ya çok sayıda oluyor denge kaçtı.. Allah sonumuzu hayır ede.. baksana her taraf infertilite her tv medya kanadı internet ortamında bir bitkisel kür tavsiyesi.. biz çaresizler bir ona hücuuum bir buna.. medet ummaktan...sonuç gelsin kistler myomlar....
geçen bi arkadaşta çıktı ama kocaman üstelikte kız nisan ayında sezeryanla doğum yapmıştı, ne aara o kadar oluştu bilinmez. üstelik kür ya da herhangi birşey de denemiyor. Belkide doğum kontrolden edinmiştir o da kistini bilemiyorum. dediğin gibi hormonlarımız alt üst ne olacak halimiz bilmiyorum.
kardelen, leyloş nasılsınız.
Zerdalım sne Piraye yi mi okudun..
film gibi kitap dimi.. 2 günde bitirdim di ben onu :))
kalablıkız bayağııı.. tam da iş vakti.. cok fenasınız aklım buyda kaliyyy
geçen bi arkadaşta çıktı ama kocaman üstelikte kız nisan ayında sezeryanla doğum yapmıştı, ne aara o kadar oluştu bilinmez. üstelik kür ya da herhangi birşey de denemiyor. Belkide doğum kontrolden edinmiştir o da kistini bilemiyorum. dediğin gibi hormonlarımız alt üst ne olacak halimiz bilmiyorum.
kardelen, leyloş nasılsınız.
iyiyim zerdal cım,sen nasılsın?
paylaşımın çok güzeldi.
bu arada ben hiç zerdali yemedim,tadı nasıl bişey,güsel mi?
aadi ayırlısı... gelsin bebişlerr en datlısı en ayırlısından
Hoşgeldin Aslı...
Büyük kayıp, zerdali çok güzeldir, fazal konuşmayım hamilelerimizin şu karda kışta canı çekmesin. üzülürüm. Ama nisan mayıs ayında bol bol lafını ederiz.
Büyük kayıp, zerdali çok güzeldir, fazal konuşmayım hamilelerimizin şu karda kışta canı çekmesin. üzülürüm. Ama nisan mayıs ayında bol bol lafını ederiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?