30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

bıe senelık evlıyım 2aylık evlıyken 7haftalık dusugum oldu yaklasık 8aydır tedavı surecındeyım bu ay doktorum asılama yapacaktı ama 11mm kıstım olusmus asılama marta kaldı

ayrıca kıst ıcın sogan kurune basladım bugun11gunum aksam kontorole gıdıcem bakalım kıst gıtmısmı
tatlım tamda bugünlerde konumuz soğan kürüydü, bence ihmal etme dene, ama senin kist baya büyük, doktor ameliyalık bile diyebilir, ağrın sızın oluyormu, geçen bi arkdaşı acil apar topar ameliyata aldılar. Yediğimizden mi içitğimzden mi bu sırlar herkesler çaoğaldı kistler. allah şifa versin canım.
kızlar sizler toplandınız, ne güzel tam sohbet başlayacaktı ki benim acil işler çıktı, görüşürz inşaallah öpüyorum hepinizi de
görüşüz nanelim. Kolay gelsin.

kardelen sende son durum nedir tatlım...?haber ver kendinden merak ediyorum seni...

leyloşum yarın bakılcak canım,şu an bende bilmiyorum,cumartesi bi tane yumoşum vardı ama benim erken olşuşan,sonradan kaybolduğu için,ben onu var gözüyle göremiyorum.

leyloşum yarın bakılcak canım,şu an bende bilmiyorum,cumartesi bi tane yumoşum vardı ama benim erken olşuşan,sonradan kaybolduğu için,ben onu var gözüyle göremiyorum.

Hadi bakalım bu ay inşallah senden hayırlı haberler alırız tatlım...

çoğalır tabi zerdalım ne olacak ya bu kezde herkes bitkisel kürler deneye deneye kuvvetlendireyim rahmi yumurtayı derken ya çatlamıyor ya çok sayıda oluyor denge kaçtı.. Allah sonumuzu hayır ede.. baksana her taraf infertilite her tv medya kanadı internet ortamında bir bitkisel kür tavsiyesi.. biz çaresizler bir ona hücuuum bir buna.. medet ummaktan...sonuç gelsin kistler myomlar....

inşallah hepimiz istegımıze kavusuruz

Zerdalım sne Piraye yi mi okudun..
film gibi kitap dimi.. 2 günde bitirdim di ben onu :))

kalablıkız bayağııı.. tam da iş vakti.. cok fenasınız aklım buyda kaliyyy

geçen bi arkadaşta çıktı ama kocaman üstelikte kız nisan ayında sezeryanla doğum yapmıştı, ne aara o kadar oluştu bilinmez. üstelik kür ya da herhangi birşey de denemiyor. Belkide doğum kontrolden edinmiştir o da kistini bilemiyorum. dediğin gibi hormonlarımız alt üst ne olacak halimiz bilmiyorum.

kardelen, leyloş nasılsınız.

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.çılgınkız....................................... ......03 Mayıs
2.lalehan......................................... ..... 12 Mayıs
3.Melony.......................................... .....? Temmuz
4.LeYLa_21........................................ ...16 Temmuz
5.venüs........................................... ........???????
6.kevok1985…………………………………………???????
7. Blackberry………………………………………24 Eylül
8.elfida …………………………………………….2 Ekim

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

kardelen5233...................................... .....?

semi.............................................. ..........?

tentation................................................ ?

naneli şeker ..........................................?

Zerdal………………………………………………22 Şubat

tweety7883 ..........................................23 Şubat

sara_28............................................ ..28 Şubat

Yeteeeeer……………………………………….. 03 Mart

leyliko........................................... .........04 Mart

caadi………………………………………………….?

zelalca…………………………………………………?

kaderiya.......................................... .........?

metuka............................................ ........?

ozlem64........................................... .......?

GESHENK........................................... ....?

aylint .................................................. ....?

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

değişiklikleri bildirin kızlar.

iyiyim zerdal cım,sen nasılsın?
paylaşımın çok güzeldi.
bu arada ben hiç zerdali yemedim,tadı nasıl bişey,güsel mi?

Zerdalım sne Piraye yi mi okudun..
film gibi kitap dimi.. 2 günde bitirdim di ben onu :))

kalablıkız bayağııı.. tam da iş vakti.. cok fenasınız aklım buyda kaliyyy

evet canım pirayeyi okudum, harika bir kitap şiddetle tavsiye ediyorum. Romanın sonunda ağladım artık dayanamadım. Çok damardan, elfida sende okumuşsun pirayanin başına gelmeyen kalmıyor demi, en sonunda o çok sevdiği haşimi ölüyor ya, sonrada doğacak olan oğluna babasının adını haşim artukğolu koyuyor. Kızınada dicle ismi, bilmiyorum ben çok duygusallaştım bu roamı okurken. sıradaki romanım elif şafak ın aşk romanı.

saol bitanem iyiyiz çok şükür zerdalcım...anne topicinde bir ardaşın bebeğinin hayatı tehlikeye girdi beyninde sıvı varmış...sabah beri ona çok üzüldüm ya...sizlerde dualarınızı esirgemeyin kızlar..inşallah güzel haberlerle gelir doktora gitti bugün...bakalım ne olcak..

iyiyim zerdal cım,sen nasılsın?
paylaşımın çok güzeldi.
bu arada ben hiç zerdali yemedim,tadı nasıl bişey,güsel mi?

Büyük kayıp, zerdali çok güzeldir, fazal konuşmayım hamilelerimizin şu karda kışta canı çekmesin. üzülürüm. Ama nisan mayıs ayında bol bol lafını ederiz.

Büyük kayıp, zerdali çok güzeldir, fazal konuşmayım hamilelerimizin şu karda kışta canı çekmesin. üzülürüm. Ama nisan mayıs ayında bol bol lafını ederiz.

kız zerdal dur şimdi canımız çekecek...ben şimdi buseye nerden getireyim zerdaliyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…