30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ben pek ağrım olmamıştı canım, çok hissedemeden kaybettim. kızlar şimdi çıkmam lazım hadi kolay gelsin. doktora sorduysan sıkıntı yoktur o zaman, rahat ol canım. hadi allaha emanet olun.
saol tatlım..güle güle işin çok sanırım..sende Allaha emanet ol zerdalım..
kızlar ben çıkıyorum,görüşürüz.

güle güle kardelenim..

ekliyorum canım hemen..inşallah seni çok bekletmez meleğin canım benim...

hamile kalabilmiş olman inan çok büyük bir artı sana... inşalah sağlıklısı da gelir hayırlısıyla... çok fazla olmamış zaten.. madem sorunda yokmuş.. bizimde pek çoğumuzun yok sebebi ama hiç hamile kalamadık hadi hep beraber olsun sen uğurlu gel bize emi...

kızlar ben çıkıyorum,görüşürüz.

güle güle...

ben pek ağrım olmamıştı canım, çok hissedemeden kaybettim. kızlar şimdi çıkmam lazım hadi kolay gelsin. doktora sorduysan sıkıntı yoktur o zaman, rahat ol canım. hadi allaha emanet olun.

zaten senle zerdal dan başka yazan olmadı bugün bana nedense?

kısss sana mirasmı kaldı birilerinden alınganlık :)))) yazacam ben sana bi destan

kesin beni kastettin sen geshoş...

ben 3-4 yıl oldu okuyalı Zerdalcim...
cok da net hatırlamıyroum ama film gibiydi, hızlıca okudum..yemek yerken bile gitsem okusam diy bekliyordum.. kitap okumayı sevmeyenlere şiddetle tavsiye bi kitap. uslubü basit anlaşılır,sade... konu akıcı...
hani ASmalı konak vardı ya..ona benziyordu dimi konusu Zerdal.. kız modern batılı.. deliğanlı yakışıklı diyarbakırlı idi sanırım... ama o cocuk olacktı yok olmayacktı hiç hatırlamıyorum..o zamanlr nerden bileyim böyle ugrasacagımı bebk için.. eşimle de yeni tanıştım dı o vakitler... lay lay lom :)) ama bende agladımdı sanırım ya... cooookkk kitap okuyodum o aralar..karıştırıyoda olabilirm..konusu doğru di mi...???

Büyük kayıp, zerdali çok güzeldir, fazal konuşmayım hamilelerimizin şu karda kışta canı çekmesin. üzülürüm. Ama nisan mayıs ayında bol bol lafını ederiz.
kayısının olmamışı diyelimm

zaten senle zerdal dan başka yazan olmadı bugün bana nedense?

ben baktı kactı yapıyom Kardelenciim...
sen d ebana günaydın demedin.. napıyon demedinn
üste cıkmaca, zeytinyagı olmaca

canım benim tarihim 19 MART
inşaallah bu ay olumlu olur beklemek beni yormaya başladı, birde eşimin çok güçlü ve sabırlı hali sanırım beni çileden çıkarıyor

gesoooo... kalmışık baş başa
naaapsak kiii .... :92: :98: :104::125::131::126:

sec begen napakkk??

ayyyy seçenek çok olunca karar veremedim du bakiiiimmm :26: tamam.. dondurmma yalayalm sooora da don la mütyen sallayalım iyice ferahlamış olmanın etkisiyle de :119: ........ öyle işteeee :111:

ayyyy seçenek çok olunca karar veremedim du bakiiiimmm :26: tamam.. dondurmma yalayalm sooora da don la mütyen sallayalım iyice ferahlamış olmanın etkisiyle de :119: ........ öyle işteeee :111:
haaahhh tam da Şubat ayı aktiviteleri.. senden de bu beklenir.. yangın Ayşe seni :))
donla mütyeni evde sallasak olar mı.. şimdi yadırgamasın iş akideşleirm menii

elfida ve geshenk maşallah çoşmuşsunuz yani, şubat soğunda dondurma yemek
aslında bana da cazip geldi, hatta canımmmm çekti şöyle maraş dondurması olsa da yesekkkkk

aslında bana da cazip geldi, hatta canımmmm çekti şöyle maraş dondurması olsa da yesekkkkk

dimi yaa. kışın taa şahane oluyo aslında.. ses gelmeye başladı ya :) bitim kanlandı hi hi.. ben her mevsim severim aslında ama boğaz nanay.... gel hadi yiyelim :131:

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.çılgınkız....................................... ......03 Mayıs
2.lalehan......................................... ..... 12 Mayıs
3.Melony.......................................... .....? Temmuz
4.LeYLa_21........................................ ...16 Temmuz
5.venüs........................................... ........???????
6.kevok1985…………………………………………???????
7.elfida …………………………………………….2 Ekim

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

semi.............................................. ..........?

tentation................................................ ?

Zerdal………………………………………………22 Şubat

tweety7883 ..........................................23 Şubat

sara_28............................................ ..28 Şubat

Yeteeeeer……………………………………….. 03 Mart

leyliko........................................... .........04 Mart

kardelen5233...................................... .....14 Mart

kayyum………………………………………………….17 Mart

naneli şeker ..........................................?19 Mart

caadi………………………………………………….?

zelalca…………………………………………………?

kaderiya.......................................... .........?

metuka............................................ ........?

ozlem64........................................... .......?

GESHENK........................................... ....?

aylint .................................................. ....?

Blackberry………………………………………?

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

değişiklikleri bildirin kızlar.

bugün tarih eklemekten ticker yapmaktan anne topicinde filan valla başım döndü..

bu soğuktaaaaaaa...
nanelim şekerim.. Şubattayız ayol..gel sen uyma Gesocuuma.. bide nezle olup duruyon zati sen..
şu durum dha uygun sana kanımca

puff... iş bastı... kaçıyore men

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…