saol tatlım..güle güle işin çok sanırım..sende Allaha emanet ol zerdalım..ben pek ağrım olmamıştı canım, çok hissedemeden kaybettim. kızlar şimdi çıkmam lazım hadi kolay gelsin. doktora sorduysan sıkıntı yoktur o zaman, rahat ol canım. hadi allaha emanet olun.
kızlar ben çıkıyorum,görüşürüz.
saol tatlım..güle güle işin çok sanırım..sende Allaha emanet ol zerdalım..
güle güle kardelenim..
zaten senle zerdal dan başka yazan olmadı bugün bana nedense?
ARKADAŞLAR BEN YAZIŞMALARINIZI FIRSAT BULUKÇA TAKİP EDİYORUM. ÇOK GÜZEL BİRLİKTELİKLER VAR BURADA!BEN ÇOK YOĞUN ÇALIŞIYORUM AMA FIRSAT BULDUKÇA SİZLERİ TAKİP EDİYORUM TERAPİ OLUYOR ÇOK TATLISINIZZZ.Ben de sizler gibi meleğimi artık istiyorummmm.Bu ay gnm 17 martttttt!!!!
Sağol canım. Hepimiz inşallah.
Tatlım ben 2.5 yıl önce evlendim. Ama sadece birkaç aydır çocuk istiyoruz. İlk hamileliğimde ilk denememde hamşle kaldım ama 7. haftada düşük oldu. Doktor büyük ihtimalle hatalı döllenme dedi. Bebekte sorun varmış yani. Beni fizyolojimde bir sorun yoktu. Çok incelikli araştırılmadı ama yapılan birkaç test de temiz çıktı. Bu ay yeniden başladık denemelere. Bakalım artık, tahminen 3-4 mart yumurtlama günlerim. Beklenen adet günüm de 18 mart. Bakalım artık.
Sağol canım.Öyledir eminim. Sıkıntılar ortak olunca insan içini dökecek birilerini arıyor, iyi ki varsınız hakikatten.
Hoşbulduk Canım. İnşallah...
kızlar ben çıkıyorum,görüşürüz.
ben pek ağrım olmamıştı canım, çok hissedemeden kaybettim. kızlar şimdi çıkmam lazım hadi kolay gelsin. doktora sorduysan sıkıntı yoktur o zaman, rahat ol canım. hadi allaha emanet olun.
hamile kalabilmiş olman inan çok büyük bir artı sana... inşalah sağlıklısı da gelir hayırlısıyla... çok fazla olmamış zaten.. madem sorunda yokmuş.. bizimde pek çoğumuzun yok sebebi ama hiç hamile kalamadık hadi hep beraber olsun sen uğurlu gel bize emi...
güle güle...
kısss sana mirasmı kaldı birilerinden alınganlık :)))) yazacam ben sana bi destan
kesin beni kastettin sen geshoş...
yok canııııııım nerden çıkarttın :78:
sen beni güldürdünya Allahımda seni güldürsün altın dişlim..
ben 3-4 yıl oldu okuyalı Zerdalcim...evet canım pirayeyi okudum, harika bir kitap şiddetle tavsiye ediyorum. Romanın sonunda ağladım artık dayanamadım. Çok damardan, elfida sende okumuşsun pirayanin başına gelmeyen kalmıyor demi, en sonunda o çok sevdiği haşimi ölüyor ya, sonrada doğacak olan oğluna babasının adını haşim artukğolu koyuyor. Kızınada dicle ismi, bilmiyorum ben çok duygusallaştım bu roamı okurken. sıradaki romanım elif şafak ın aşk romanı.
Büyük kayıp, zerdali çok güzeldir, fazal konuşmayım hamilelerimizin şu karda kışta canı çekmesin. üzülürüm. Ama nisan mayıs ayında bol bol lafını ederiz.
gesoooo... kalmışık baş başaamiiinbide böyle etsin.. bide bundan bide bundan versin..
30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
1.çılgınkız....................................... ......03 Mayıs
2.lalehan......................................... ..... 12 Mayıs
3.Melony.......................................... .....? Temmuz
4.LeYLa_21........................................ ...16 Temmuz
5.venüs........................................... ........???????
6.kevok1985…………………………………………???????
7. Blackberry………………………………………24 Eylül
8.elfida …………………………………………….2 Ekim
VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
kardelen5233...................................... .....?
semi.............................................. ..........?
tentation................................................ ?
naneli şeker ..........................................?
Zerdal………………………………………………22 Şubat
tweety7883 ..........................................23 Şubat
sara_28............................................ ..28 Şubat
Yeteeeeer……………………………………….. 03 Mart
leyliko........................................... .........04 Mart
caadi………………………………………………….?
zelalca…………………………………………………?
kaderiya.......................................... .........?
metuka............................................ ........?
ozlem64........................................... .......?
GESHENK........................................... ....?
aylint .................................................. ....?
MAŞALLAH LİSTEMİZE....
değişiklikleri bildirin kızlar.
gesoooo... kalmışık baş başa
naaapsak kiii .... :92::98: :104::125::131::126:
sec begen napakkk??
haaahhh tam da Şubat ayı aktiviteleri.. senden de bu beklenir.. yangın Ayşe seni :))ayyyy seçenek çok olunca karar veremedim du bakiiiimmm :26: tamam.. dondurmma yalayalm sooora da don la mütyen sallayalım iyice ferahlamış olmanın etkisiyle de :119: ........ öyle işteeee :111:
elfida ve geshenk maşallah çoşmuşsunuz yani, şubat soğunda dondurma yemek
aslında bana da cazip geldi, hatta canımmmm çekti şöyle maraş dondurması olsa da yesekkkkk
amin canım inşallah tez vakitte inşallah...amiiinbide böyle etsin.. bide bundan bide bundan versin..
ekliyorum semacım...canım benim tarihim 19 MART
inşaallah bu ay olumlu olur beklemek beni yormaya başladı, birde eşimin çok güçlü ve sabırlı hali sanırım beni çileden çıkarıyor
dimi yaa. kışın taa şahane oluyo aslında.. ses gelmeye başladı ya :) bitim kanlandı hi hi.. ben her mevsim severim aslında ama boğaz nanay.... gel hadi yiyelim :131:
bu soğuktaaaaaaa...elfida ve geshenk maşallah çoşmuşsunuz yani, şubat soğunda dondurma yemek
aslında bana da cazip geldi, hatta canımmmm çekti şöyle maraş dondurması olsa da yesekkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?