30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Ümitlerinin tekrar yeşermesi çok güzel canım çok sevindim.İnşallah Allahın izniyle şifa olsun sanada soğan suyu.

geshenkin yazdıklarını kk yayınlamadı..habire sildi..şok şok şok... oda daha fazla dayanamayıp kk yı terk etti...heyyyyyyy altın dişlim nere gittin gıııııııııı...

Ümitlerinin tekrar yeşermesi çok güzel canım çok sevindim.İnşallah Allahın izniyle şifa olsun sanada soğan suyu.

myomdan kurtulmaya ümitlendim... bebeğe değil onun anladım gelmeyeceğini bari myomdan kurtulayım da ameliyata gerek kalmasın hem sağlığıma zarar veriyor.. sen neler yapıyorsun ?? hep misafirler mi var ?? nerden koptular geldiler bu kadar mevlüt mü okuttunuz özlem :)) davetiye mi yolladınız esmiş mi herkese yoksa öylesine :)))

Myom gider bebek gelir inşallah canım.Ben gönülden öle istiyorum.Bende ev-iş müsafir falan ugraşıyorum işte.Ya evet bu ara o kadar çok müsafir geldiki ben bile şaşırdım herkes sanki anlaşmış zamanda normalde hafta içi hiç müsafir gelmez ama artık pes dedim gerçekten.Bi kaç tane daha var planlı müsafir ondan sonra rahatım inşallah.Hele akşamki müsafirimiz çok tatlıydı 2 aylık daha kendileri ama ortalıgı inletti valla.Nasıl agladı nasıl agladı uyuyasıya.

geshenkin yazdıklarını kk yayınlamadı..habire sildi..şok şok şok... oda daha fazla dayanamayıp kk yı terk etti...heyyyyyyy altın dişlim nere gittin gıııııııııı...

nereye gitcem.. atılıp duruyorum giriş yap da giriş yap :100: en son ben bi giriş yapacam daaa çıkışım nasıl olcak onu bilmiyorum

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

ozlem64 leyliko GESHENK+
Slm kızlar nasılsınız?Herkesler iyimi bi bakim didim ama o kadar çok sayfa olmuşki nasıl okuycam bilemedim.

canım hoşgeldin, yoktun epeydir.
ahh be güzelim biz ne kadar uğraşsak da bebek meselesini kafadan atmak mümkün olmuyor ki, arada bir kısa bir süreliğine de olsa uzaklaşıyoruz belki, ama tamamen uzaklaşmak nerdeeee
kafadan at, rahat ol diyorlar ya hani, söylemesi kolay bence o öyle olacak iş değil

boşver onlar silseler de, ben o boşluktan senin ne yazdığını anladım :13:
bizim aramızda kalpten kalpe giden bi yol ne kadar uğraşsa da kk oraya yazılanları silemez ki

nanelim şekerim benim...işlerin yoğun sanırım tatlişim...

evet canım ya, sürekli bişiyler çıkıyor, masamın halini bi görsen o kadar karışık ki, başım ağrıyor, çok yoruldum
senin işler nasıl gidiyo, kaç haftalık oldu bebiş, inşaallah ilerleyen zamanlarda da sıkıntı yaşamazsın canım

valla canım işler idare ediyor...bir aya kadar yoğunlaşır bizim işler..bebiş 20 haftaya doğru gidiyor teyzesi yolu yarıladık şükürler olsun canım..inşallah bir daha üzüntü yaşamayız canım..dualarınızı eksik etmeyin..sizlerde bizim dualarımızdasınız sema teyzesi...

hepinize iyi akşamlar kızlar...leyloşşşşşşş kaçar...mesai bitti bugünde çok şükür...gebelik ilerledikçe işte çekilmez oluyor ya...

nanelim sana yazımı ulaştıramıyorum aaah ah neler yazmıştım yok oldu çok sinirlendim bildiğin gibi değil.. cancağzım senin myom rahim içindemiydi.. dışında da olsa faydası olur soğan kürünün herhalde.. amaan daha yazmayım sonra gitti gelmez uçtu konmaz oluyor :)

hayırlısıyla inşaallah sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allah
iyi akşamlar arkadaşlar, benim mesai bitti

Soğan kürü cok iyiymiş Geshenkcim.... cok yerde duydum okudum.. hatta bizim burda birinin tanıdığı söyemişti aban..kız kardeşi tüp bebek yaptırmış tutunamamış.. soğan kürü yapmış 21 gün dedi sanırım.. 3. ay hamile kalmış... bende 3-4 gün içtiydim.. tadına dayanamadım değil de sabahları yapamadım uyanamadığım için,faydası olmaz içmeyeyim boşuna diye bıraktım.. ŞİFA OLSUN SANA İNŞALLAH

ben yedim sen yeme kartı zerdalım :)

vay anasını ya.
çok geçmiş olsun naneli
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

ozlem64 leyliko GESHENK+
Slm kızlar nasılsınız?Herkesler iyimi bi bakim didim ama o kadar çok sayfa olmuşki nasıl okuycam bilemedim.

ne haber özlem.. kopma buralardan

al benden de o kdadr. ortamda bebek olunca kendimi zor tutuyorum
uf yaa
aynı mesajı üçüncüye yazıyorum ve yine silinmiş çok feci sinirlendim... yuuuh diyorum artık..

geshennkk ateşim didim görmedin herhaalll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…