ay özlem kaçıncıya ayazdım he.. sinir geldi pat atıyor az süre geçse sonra tekrar giriş haydaaa yazdıklarım yok olmuş.. başladı gene gıcıklığa bu site.. yakında çökmezse iyi gene...
canım myom için soğan kürüne başladım ben zerdalımın ısrarıyla nanelişeker de sağolsun paylaştı kendi başından geçen myom serüvenini :) çok güzel bitmiş bende ümitlendim başladım.. öyle işte..
Ümitlerinin tekrar yeşermesi çok güzel canım çok sevindim.İnşallah Allahın izniyle şifa olsun sanada soğan suyu.
myomdan kurtulmaya ümitlendim... bebeğe değil onun anladım gelmeyeceğinibari myomdan kurtulayım da ameliyata gerek kalmasın hem sağlığıma zarar veriyor.. sen neler yapıyorsun ?? hep misafirler mi var ?? nerden koptular geldiler bu kadar mevlüt mü okuttunuz özlem :)) davetiye mi yolladınız esmiş mi herkese yoksa öylesine :)))
geshenkin yazdıklarını kk yayınlamadı..habire sildi..şok şok şok...oda daha fazla dayanamayıp kk yı terk etti...heyyyyyyy altın dişlim nere gittin gıııııııııı...
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
ozlem64 leyliko GESHENK+
Slm kızlar nasılsınız?Herkesler iyimi bi bakim didim ama o kadar çok sayfa olmuşki nasıl okuycam bilemedim.
nereye gitcem.. atılıp duruyorumgiriş yap da giriş yap :100: en son ben bi giriş yapacam daaa çıkışım nasıl olcak onu bilmiyorum
ay özlem kaçıncıya ayazdım he.. sinir geldi pat atıyor az süre geçse sonra tekrar giriş haydaaa yazdıklarım yok olmuş.. başladı gene gıcıklığa bu site.. yakında çökmezse iyi gene...
canım myom için soğan kürüne başladım ben zerdalımın ısrarıyla nanelişeker de sağolsun paylaştı kendi başından geçen myom serüvenini :) çok güzel bitmiş bende ümitlendim başladım.. öyle işte..
leyloşşşşşşşşş melek annesiiiiiiiii
nanelim şekerim benim...işlerin yoğun sanırım tatlişim...
evet canım ya, sürekli bişiyler çıkıyor, masamın halini bi görsen o kadar karışık ki, başım ağrıyor, çok yoruldum
senin işler nasıl gidiyo, kaç haftalık oldu bebiş, inşaallah ilerleyen zamanlarda da sıkıntı yaşamazsın canım
valla canım işler idare ediyor...bir aya kadar yoğunlaşır bizim işler..bebiş 20 haftaya doğru gidiyor teyzesi yolu yarıladık şükürler olsun canım..inşallah bir daha üzüntü yaşamayız canım..dualarınızı eksik etmeyin..sizlerde bizim dualarımızdasınız sema teyzesi...
selam kızlar bugün işlerden çok yoğunum, tam giremedim. bacaklarımda bir ağrı var, henüz kırmızı kartı yemedik daha, ama ateşim sabah yine düşük çıktı, ne oluyor bende anlamadım. 1-2 güne durumum belli olur sanırım. Allah hayırlar nasip etsin.
bitanem bende nette okuduğumda hiç bir yerde kaybolur demiyordu, sadece ve sadece ameliyat diyordu, aslında myomlar küçük boyutlarda ama çok sayıda vardı, doktor bana klomen tedavisi başladı, hamile kalmamı istedi. hamile kalınca da sezaryan yapacağım, hem bebeği hem de büyüt boyutta olan myomları alacağım dedi.
hesaplamadığı klomenin myoma da etki edebileceği oldu, myom büyüdü 6 cm demişti en son ve bana ameliyat için gün vermişti. ben gitmedim o sıralar.
soğan kürüne başladım. birde benim ara kanamalarım ve ağrılarım çok oluyordu. ağrılar azalınca birde kanamalar düzene girince başka bi doktora gittim hem de o ne diyecek diye, sıkıntı yok rahim tertemiz dedi.
bende güvenemedim, tekrar kendi doktoruma gittim, sen başka bi doktorda ameliyat mı oldun dedi banarahim tertemiz bu nasıl olur inanamıyorum demişti, bende soğan kürü uyguladığımı anlattım, hastalarıma tavsiye edeyim demişti hatta.
sonra da o doktorun tayini çıkıp gitti, başka bi doktorla devam ediyoruz artık yolumuza, o da geçen yaz histeroskopi yaptı bana, neden hala hamile kalamadığımı belirlemek amacıyla. hiç bir sorun çıkmadı. tabi sonra da sorun eşimde çıktı, bende o kadar klomen kullandım, aldığım kilolar yanıma kar kaldı işte
aaa bak sahi birde ben sık sık sistit (idrar yolu iltihabı) olurdum, kronik demişti doktorumuz, o da geçti. artık olmuyorum çok şükür. tabi çok ciddi derecede üşütünce olabilirim belki ama, önceden hep antibiyotik kullanmam gerekirdi. onu da temizledi bu soğan kürü.
çok dikkatli ve çok düzenli uyguladım bu kürü, tadı ve kokusu ilk başlarda çok kötü geliyordu, sonra alıştım gitti, inşaallah sana da şifa olsun canım.
mümkün olsa bu bebek meselesinden uzaklaşabilmek isterdim, akşam gene tartıştık eşimle. çok kafaya takıyormuşum da, oluruna bırakmıyormuşum da, bi sürü şey söyledi.
kendisi de maşallah hiç oralı bile değilahhh şu erkekleeerrrrr
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
ozlem64 leyliko GESHENK+
Slm kızlar nasılsınız?Herkesler iyimi bi bakim didim ama o kadar çok sayfa olmuşki nasıl okuycam bilemedim.
Leyloş canım prensesmi geliyor hey maşallah kırkbinkere maşallaah prensese.Canım bende sizi özledim bi bakim dedim aynı işte ben buralardayım iş -ev arası geçiyor hayat.Evde eşim bilgisayarı vermiyor bana((( Bide müsafirler falan çok yogundum.İşyerindede giremedim burdan uzak kalınca kafam rahatladı biraz bebek konusunda.Ama akşam bi müsafirimiz vardı 2 aylık bide bebekleri vardı onu görünce içim tekrar yanmaya başladı kucagıma alınca içim titredi zor tuttum kendimi aglamamak için.
aynı mesajı üçüncüye yazıyorum ve yine silinmiş çok feci sinirlendim... yuuuh diyorum artık..
leylikooooo şekeeerrrrrr altta ismini gördüm,
canım meraba nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?