30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

selam kızlar bugün işlerden çok yoğunum, tam giremedim. bacaklarımda bir ağrı var, henüz kırmızı kartı yemedik daha, ama ateşim sabah yine düşük çıktı, ne oluyor bende anlamadım. 1-2 güne durumum belli olur sanırım. Allah hayırlar nasip etsin.

selam kardelenim...evet canım..anne topicinde üzücü haber var malesef...duaların için saol canım arkadaşım..bende bugün çok üzüldüm...Rabbim kimseyi bu şekilde imtihan etmesin ya..çok üzücü bir durum..Rabbim inşallah oranjeme yeniden bir melek gönderir...Allahın hikmetinden sual olunmaz ama işte insanoğluyuz dayanamıyoruz..Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemesin inşallah...öpüyorum seni bitanem...

zerdalllllllll nerelerdesin tontişim...?işin yoğun sanırım senin

canımmmm inşaallah hamilesindir, gelmesin o kırmızı kart, bebiş gelsin inşallahh bitanemmmmmm

evet canım bu doğru..... lütfen düzenli bir şekilde yap.... sana verdiğim siteyide incele olur mu??

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

ozlem64 leyliko GESHENK+
Slm kızlar nasılsınız?Herkesler iyimi bi bakim didim ama o kadar çok sayfa olmuşki nasıl okuycam bilemedim.

iyiyim tatlışım, sen nasılsın, prenses napıyo
valla prensesi doyurdum geldim tatlım...bende iyiyim Allaha şükür bitanem...
evet canım bu doğru..... lütfen düzenli bir şekilde yap.... sana verdiğim siteyide incele olur mu??

leyliko hg tatlım...nasılsın hemşom?

ÖZLEM64 dün aklımdan geçtin valla ya..nerelerdesin tontişim sen?özledik seni ya...

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

ozlem64 leyliko GESHENK+
Slm kızlar nasılsınız?Herkesler iyimi bi bakim didim ama o kadar çok sayfa olmuşki nasıl okuycam bilemedim.

nerelerdesin sen bakimmmmmmmmm...merak ettim seni ben?

Leyloş canım prensesmi geliyor hey maşallah kırkbinkere maşallaah prensese.Canım bende sizi özledim bi bakim dedim aynı işte ben buralardayım iş -ev arası geçiyor hayat.Evde eşim bilgisayarı vermiyor bana((( Bide müsafirler falan çok yogundum.İşyerindede giremedim burdan uzak kalınca kafam rahatladı biraz bebek konusunda.Ama akşam bi müsafirimiz vardı 2 aylık bide bebekleri vardı onu görünce içim tekrar yanmaya başladı kucagıma alınca içim titredi zor tuttum kendimi aglamamak için.

1 saat yazdım gene yok offff sinir oldum yaaaaaa :105:

canım benim...inan bana doktora her gittiğimde hepinize dualar ediyorum...ben inanıyorum ki Rabbim sizlerede bu güzelliği nasip edecek benim yüreği güzel özlemim..hiç canını sıkma tatlım..bir müddet sonra tekrar tüp denemesi yap bence bitanem..Allahtan asla umudunu yitirme canım..sakın yese kapılma özlemcim...Rabbim inşallah bu güzelliği hepinize yaşatacak canım benim...
Sagol leylacım biraz ara verdim ve geldim işte.
özletme kendini...seviyos seni biz ...

aynı mesajı üçüncüye yazıyorum ve yine silinmiş çok feci sinirlendim... yuuuh diyorum artık..

ay özlem kaçıncıya ayazdım he.. sinir geldi pat atıyor az süre geçse sonra tekrar giriş haydaaa yazdıklarım yok olmuş.. başladı gene gıcıklığa bu site.. yakında çökmezse iyi gene...

canım myom için soğan kürüne başladım ben zerdalımın ısrarıyla nanelişeker de sağolsun paylaştı kendi başından geçen myom serüvenini :) çok güzel bitmiş bende ümitlendim başladım.. öyle işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…