bu soğuktaaaaaaa...
nanelim şekerim.. Şubattayız ayol..gel sen uyma Gesocuuma.. bide nezle olup duruyon zati sen..
şu durum dha uygun sana kanımca
puff... iş bastı... kaçıyore men
İnşallah Canım ya. Şans faktörü de var, onu anladım. Kuzenimin yumurtalıklarından kist alındı, maşallah evlenip de bebek düşünmeye başladıkları ay hemencecik hamile kaldı.hamile kalabilmiş olman inan çok büyük bir artı sana... inşalah sağlıklısı da gelir hayırlısıyla... çok fazla olmamış zaten.. madem sorunda yokmuş.. bizimde pek çoğumuzun yok sebebi ama hiç hamile kalamadık hadi hep beraber olsun sen uğurlu gel bize emi...
düşük riskini atlatayım da ondan kelli yapalım olarmı Leyloş..
elfidoş sen niye ticker yapmadın gııııııı...sanada yapemmi?
İnşallah Canım ya. Şans faktörü de var, onu anladım. Kuzenimin yumurtalıklarından kist alındı, maşallah evlenip de bebek düşünmeye başladıkları ay hemencecik hamile kaldı.Oluruna bırakalım diyoruz ama yumurtlama tarihleri yaklaşınca alıyor bir heyecan :) Nereye bırakıyorsun
düşük riskini atlatayım da ondan kelli yapalım olarmı Leyloş..
çıkış vakti gelmiş ya.ben burda oyalanıyom hala.. işler bana bakiyyy...
vıriiii napiciiiyyiiikkk((
öptüm hepinizi.. kaçıyoreeeeeeee
tentoşummmm naber kuzummmokulda çok yorulmuşum bugün kurul toplantımız vardı.sabah 8:30 dan akşam 17:00 ye kadar okuldaydım.bi de iki yeni çocuk geldi bugün aha böyle oldum.çocuklar hiçbişey bilmiyoo kardeşler ve arlarında çok kavga ediyo hatta dövüştüle r böyle napıcamı bilemedim :26: yandım ben yandımmm :84::84::84:
sabah kızlar iyi kaynatmış :))
leyla çok sevindim canım...gözün aydın..
herkesi öpüyorum kaçtımmmmm
Herkese günaydın arkadaşlar.
Maşallah bereketli topink eşeyli çoğalmaya döndük,
canım zerdalım kurabiyem çekik gözlü ceylanım.. (bu sabah formumdayım içimden sevgi taşıyor hayır olsun)ama öyle doğrusu o napiim... varsın düşsün zalim ateş elbet çıkartırız biz onu tekrar .. bende cuma akşamı ateşimi ölçtüm yüksekti pek umutlanmıştım ya bu ay yine sabah bir ölçtüm pat düşmüş aynı gün oldu zaten.. hakkaten ateş belirleyici bir özellik tespit için..
Merhaba arkadaşlar. 30'lu yaşlarda bir anne adayı da benim :) Aslında aday adayı demeliyimBir düşük vakası geçti başımdan aralık ayında. Yine istiyoruz, bu kez daha büyük bir şiddetle :) Allah hepimizin gönlüne göre, hayırlısını versin inşallah.
geshenk ve zerdal canlarımmmm meraba
bende bir kez bile hamilelik geçirememiş, hep bunun hayaliyle yaşayan biriyim işte. bu dert sayesinde tanıştım kk ile ve de sizlerle. bebek derdim olduğuna sevindim sizinle tanışınca bi dert bu kadar güzelliklere vesile olurmu, ki benim için oldu, sizlerle tanıştım. hepinizde çok iyi insanlarsınız, inşaallah bebişlerinize de hayırlısıyla kavuşursunuz
bizim sorun maalesef eşimde, ben histeroskopi oldum geçtiğimiz yaz, klomen tedavisi de gördüm, bişi yok. yani doktorumuzun dediği sende hiç bir sorun yok.
ama eşimde sayı,hız,vs her bişeyde sıkıntı var. doktorumuz aşılama ve tüp diyor, ben aşılama deniyecektim bi ara çok kararlıydım, eşimi ikna edemedim. kabul etmedi. o bebeğin normal yolla olmasını istiyor, ve de olacağına da çok inanıyor. inşaallah olur. ama işte görünen köy de kılavuz istemez denir ya hani öyle bir durum da var sonuçta.
bu arada geshenk benimde myom 6 cm demişti doktor, küçük boyutlarda da çok sayıda vardı, ameliyat diyordu, hatta başka bi doktora da gitmiştim o da rahim alınacak başka seçenek yok demişti. ben yılmadan umudumu yitirmeden soğan kürünü denedim, kurtuldum myomlardan çok şükür
inşaallah sana da faydası olur bitanemmmm
yaş 30 ve bende bebiş istiyorum
bıe senelık evlıyım 2aylık evlıyken 7haftalık dusugum oldu yaklasık 8aydır tedavı surecındeyım bu ay doktorum asılama yapacaktı ama 11mm kıstım olusmus asılama marta kaldı
evet canım pirayeyi okudum, harika bir kitap şiddetle tavsiye ediyorum. Romanın sonunda ağladım artık dayanamadım. Çok damardan, elfida sende okumuşsun pirayanin başına gelmeyen kalmıyor demi, en sonunda o çok sevdiği haşimi ölüyor ya, sonrada doğacak olan oğluna babasının adını haşim artukğolu koyuyor. Kızınada dicle ismi, bilmiyorum ben çok duygusallaştım bu roamı okurken. sıradaki romanım elif şafak ın aşk romanı.
dimi yaa. kışın taa şahane oluyo aslında.. ses gelmeye başladı ya :) bitim kanlandı hi hi.. ben her mevsim severim aslında ama boğaz nanay.... gel hadi yiyelim :131:
kızlar herkese mrb nasılsınızbende dünden beri incir kürüne başladım bakalım işe yarıcakmı
yaaa sorma.. o zaman illa bir heyecan basıyor değilmi.. elimizde değil.. yok bıraktım oluruna dediğim her ay başlıyorum kaçıncı günü bugün dur ateşime bakayım, dur akıntım varmı, ay test yapayım var yumurtlama galibalarrr ...... bırakılmıyor haklısın... ama zerdalcığım hep der kafada da değil diye hep kafasında olanında olabiliyor o da doğru diyor nasip iştee ne desek boşşş.. elimizden geleni yaptık ve yapıyoruz artık bekleyecez sonuna kadar yolu var...
heee miras bıraktı leyla bana,napimhamile kalabilmiş olman inan çok büyük bir artı sana... inşalah sağlıklısı da gelir hayırlısıyla... çok fazla olmamış zaten.. madem sorunda yokmuş.. bizimde pek çoğumuzun yok sebebi ama hiç hamile kalamadık hadi hep beraber olsun sen uğurlu gel bize emi...
güle güle...
kısss sana mirasmı kaldı birilerinden alınganlık :)))) yazacam ben sana bi destan
ben 3-4 yıl oldu okuyalı Zerdalcim...
cok da net hatırlamıyroum ama film gibiydi, hızlıca okudum..yemek yerken bile gitsem okusam diy bekliyordum.. kitap okumayı sevmeyenlere şiddetle tavsiye bi kitap. uslubü basit anlaşılır,sade... konu akıcı...
hani ASmalı konak vardı ya..ona benziyordu dimi konusu Zerdal.. kız modern batılı.. deliğanlı yakışıklı diyarbakırlı idi sanırım... ama o cocuk olacktı yok olmayacktı hiç hatırlamıyorum..o zamanlr nerden bileyim böyle ugrasacagımı bebk için.. eşimle de yeni tanıştım dı o vakitler... lay lay lom :)) ama bende agladımdı sanırım ya... cooookkk kitap okuyodum o aralar..karıştırıyoda olabilirm..konusu doğru di mi...???
kayısının olmamışı diyelimm
ben baktı kactı yapıyom Kardelenciim...
sen d ebana günaydın demedin.. napıyon demedinn
üste cıkmaca, zeytinyagı olmaca
hayırlı olsun zelalcim,şifa olsun.kızlar herkese mrb nasılsınızbende dünden beri incir kürüne başladım bakalım işe yarıcakmı
30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
1.çılgınkız....................................... ......03 Mayıs
2.lalehan......................................... ..... 12 Mayıs
3.Melony.......................................... .....? Temmuz
4.LeYLa_21........................................ ...16 Temmuz
5.venüs........................................... ........???????
6.kevok1985…………………………………………???????
7.elfida …………………………………………….2 Ekim
VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
semi.............................................. ..........?
tentation................................................ ?
Zerdal………………………………………………22 Şubat
tweety7883 ..........................................23 Şubat
sara_28............................................ ..28 Şubat
Yeteeeeer……………………………………….. 03 Mart
leyliko........................................... .........04 Mart
kardelen5233...................................... .....14 Mart
kayyum………………………………………………….17 Mart
naneli şeker ..........................................?19 Mart
caadi………………………………………………….?
zelalca…………………………………………………?
kaderiya.......................................... .........?
metuka............................................ ........?
ozlem64........................................... .......?
GESHENK........................................... ....?
aylint .................................................. ....?
Blackberry………………………………………?
MAŞALLAH LİSTEMİZE....
değişiklikleri bildirin kızlar.
bugün tarih eklemekten ticker yapmaktan anne topicinde filan valla başım döndü..
teşekkür ederim geshenk
beni bu topikle venüs tanıştırmıştı, sağolsuniyi ki tanıştırmış sizlerle, çok sevdim burayı hatta daha önceden takıldığım topiklerden daha çabuk alıştım çok sevdim burayı, soğan kürü uygulayanlar topiğinde tanışmıştık venüsle de
arkadaşlar yeni topik açmak istemiş buna engel olamayız, herkesin tercihi ama bölünmüşlük olacağı için hoş karşılamadım, ikiye bölüneceğiz ister istemez. bende bölünme taraftarı değilim, burda kalanlardanım demirbaşa ekleyebilirsin beni de
senemciğim hoşgeldin tatlım nasılsın, bu topinke gelmene sevindim, seni davet etmeyi düşünüyordum aslında kısmet bu zamanaymış. Burdaki arkdaşlarımda çok iyilerdir.
ne demek belenayım ben her sabah yayınlıyordum, bu sıralar işlerden fırsat bulamadım.
naneli demek sen venus vasıtasıyla geldin, venusu buraya getirende benim. Bizde ovulasyon bölümünde tanışmıştık. ben seni leyla vasıtasıyla geldin zannetmiştim.
neyse artık hepimiz yerimizden memnunuz. Naneli canım sen benim üstüme kırmızı kartı 2 kez yedin canım. daha benimki olmadı, yarın bekliyoz. Peki sizin sorununuz nedir.
geshenk ve zerdal canlarımmmm meraba
bende bir kez bile hamilelik geçirememiş, hep bunun hayaliyle yaşayan biriyim işte. bu dert sayesinde tanıştım kk ile ve de sizlerle. bebek derdim olduğuna sevindim sizinle tanışınca bi dert bu kadar güzelliklere vesile olurmu, ki benim için oldu, sizlerle tanıştım. hepinizde çok iyi insanlarsınız, inşaallah bebişlerinize de hayırlısıyla kavuşursunuz
bizim sorun maalesef eşimde, ben histeroskopi oldum geçtiğimiz yaz, klomen tedavisi de gördüm, bişi yok. yani doktorumuzun dediği sende hiç bir sorun yok.
ama eşimde sayı,hız,vs her bişeyde sıkıntı var. doktorumuz aşılama ve tüp diyor, ben aşılama deniyecektim bi ara çok kararlıydım, eşimi ikna edemedim. kabul etmedi. o bebeğin normal yolla olmasını istiyor, ve de olacağına da çok inanıyor. inşaallah olur. ama işte görünen köy de kılavuz istemez denir ya hani öyle bir durum da var sonuçta.
bu arada geshenk benimde myom 6 cm demişti doktor, küçük boyutlarda da çok sayıda vardı, ameliyat diyordu, hatta başka bi doktora da gitmiştim o da rahim alınacak başka seçenek yok demişti. ben yılmadan umudumu yitirmeden soğan kürünü denedim, kurtuldum myomlardan çok şükür
inşaallah sana da faydası olur bitanemmmm
iyiyim zerdal cım,sen nasılsın?
paylaşımın çok güzeldi.
bu arada ben hiç zerdali yemedim,tadı nasıl bişey,güsel mi?
evet canım ya amniyosentez yapılacakmış...doktor demiş aldırmassan bile doğarsa yaşamaz kalbi durabilir demiş..bütün topic çok üzüldük ya...kızın eşi hüngür hüngür ağlıyormuş..Allah yardımcıları olsun..Allahım kimseyi evladıyla imtihan etmesin ya...evlat isteyenlerede tez vakitte nasip etsin inşallah...
bu soğuktaaaaaaa...
nanelim şekerim.. Şubattayız ayol..gel sen uyma Gesocuuma.. bide nezle olup duruyon zati sen..
şu durum dha uygun sana kanımca
puff... iş bastı... kaçıyore men
biz cuma taptık toplantımızı. 6 saat sürdü. dedim dedi deim dei vidividi boş konuşmalar
müdürün de bizi bi dövmediği kaldı, hödük herif.
geçmiş olsun. dönem ortasında öğrenci de bayaa zor. başka sınıf yok mu kardeşleri ayırsınlar
tamam elfidam..sen ne zaman dersen o zaman yaparız tatlım..düşük riskini atlatayım da ondan kelli yapalım olarmı Leyloş..
çıkış vakti gelmiş ya.ben burda oyalanıyom hala.. işler bana bakiyyy...
vıriiii napiciiiyyiiikkk((
öptüm hepinizi.. kaçıyoreeeeeeee
inşallah işe yarar bitanem..kızlar herkese mrb nasılsınızbende dünden beri incir kürüne başladım bakalım işe yarıcakmı
rica ederim tatlım..
Teşekkürler
benide zerdal çağırdıydı.aslında bi d e karakız vardı ama o pek uğramadı sonra...
slm de soğan topiğindeydi sanırım..yaa o da işten ayrılmış nerdeki diye merak e dip baktıydım son mesajlarında öyle yazıyo...çok üzüldüm...hakkında hayırlısı olsun...
heee beni zerdal getirdiiyiki getirmiş..
lafa bak yaa rahim alıncakmış...bu d rlara çok kzııyommm...bak geçmiş işte, gidip göstercen bide adamı dövecn böyle valla
ayyyyy :26: çok canım istedi....ya bi nisan mayıs gelse artık ya....
ayy canım yaa.inş bişey olmaz...amin..
ben daha dün yedimher markete gidişimizde kapıyom bi tane , kocam bıraktıramıyoo
müdürün dövmediği mi kaldıçok komik oluyoo bu müdürler , bizimkide etkisiz eleman
beni istemişler göyaahiç inandırıcı gelmedi , nerde problemli çocuk olsa bana veriliyor.müdür beni böyle cezalandırıyorr :84::84:
[ı]geshenkkkkkkkk yalnız kovboyum ne ediyon[/ı]
atımı bağladım duvardaki yazıları okuyorum :) senden naber yüklü kovboy ?
ha şöyleeeee,hizaya gelin bakim:88:merhabalar
alıntı yapmadım sayfayı çok kaplıyor diye ama kimini şaşkınlıkla okudum mesele ;
nanelim şekerim senin 6 cm lik myom yok oldu dedin doğrumu anladımyemin ederim şok oldum.. tek bir doktor bana kaybolabilir demedi ne bitkisel ne ilaçla... muhakkak ameliyatla yada hamile kalırsam (tüpte denilmişti ) sezeryanla bebekle birlikte alınacaktı... asla kaybolmaz dediler.. internette de hep bu şekilde bilgiler.ç sen karşımda olayın tanığı olarak bunu bizzat uygulayan kişi olarak söylüyorsun ya tekrar tekrar okudum inanamadım.. canım yaa bu satten sonra asla peşini bırakmam bu işin.. o kadar dedi zerdalım ben kistler için bana olmaz diyordum hep yine o ısrar etti iyiki de etmiş ve sen iyiki de konunun üzerine bu paylaşımı ilettin bana.. çok güzel bir haber bu.. myomdan kurtulmam için ne büyük umut benim için... şansımı deneyeceğim inançla başladım zaten konuştuğumuz akşamdan beri galiba bugün 3. gün oldu yapıyorum.. hadi bakalım Allah şifamı versin inşallah.. çok sağol canım tekrar...
venüssss hiç denk gelemiyoruz.. senin öğrenciler arızalı mı hep :))) örtbenim örtbenim parmak hep havada mı yoksaaa masa altında kalan tipler mi ?? kaçıncı sınıflar var şimdi sende?? nasıl geçiyor hamilelik? varmı kıprtılar orta katta :))
tentoooo bitim kanlandı heee :86: ayaklandım yaa ... bende daha ne laflar var bilsen.. uygun zamanlarda patlatırım ben senin içün
zerdalım yokmu bugün ??
kardelen hatun saygılarsooora deme selam sabah yokmu deyi bize..
yüklü kovboysenin şu tabirlerine bayılıyorum ya altım dişlim...iyidir canım..buse hanımı doyurmak için çıkacam birazdan..malum öğlen arası teyzesi...
merhabalar
alıntı yapmadım sayfayı çok kaplıyor diye ama kimini şaşkınlıkla okudum mesela ;
nanelim şekerim senin 6 cm lik myom yok oldu dedin doğrumu anladımyemin ederim şok oldum..
tek bir doktor bana kaybolabilir demedi ne bitkisel ne ilaçla... muhakkak ameliyatla yada hamile kalırsam (tüpte denilmişti ) sezeryanla bebekle birlikte alınacaktı... asla kaybolmaz dediler.. internette de hep bu şekilde bilgiler.ç sen karşımda olayın tanığı olarak bunu bizzat uygulayan kişi olarak söylüyorsun ya tekrar tekrar okudum inanamadım.. canım yaa bu satten sonra asla peşini bırakmam bu işin.. o kadar dedi zerdalım ben kistler için bana olmaz diyordum hep yine o ısrar etti iyiki de etmiş ve sen iyiki de konunun üzerine bu paylaşımı ilettin bana.. çok güzel bir haber bu..
myomdan kurtulmam için ne büyük umut benim için... şansımı deneyeceğim inançla başladım zaten konuştuğumuz akşamdan beri galiba bugün 3. gün oldu yapıyorum..
hadi bakalım Allah şifamı versin inşallah.. çok sağol canım tekrar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?