30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

bu soğuktaaaaaaa...
nanelim şekerim.. Şubattayız ayol..gel sen uyma Gesocuuma.. bide nezle olup duruyon zati sen..
şu durum dha uygun sana kanımca

puff... iş bastı... kaçıyore men

elfidoş sen niye ticker yapmadın gııııııı...sanada yapemmi?

İnşallah Canım ya. Şans faktörü de var, onu anladım. Kuzenimin yumurtalıklarından kist alındı, maşallah evlenip de bebek düşünmeye başladıkları ay hemencecik hamile kaldı. Oluruna bırakalım diyoruz ama yumurtlama tarihleri yaklaşınca alıyor bir heyecan :) Nereye bırakıyorsun

elfidoş sen niye ticker yapmadın gııııııı...sanada yapemmi?
düşük riskini atlatayım da ondan kelli yapalım olarmı Leyloş..

çıkış vakti gelmiş ya.ben burda oyalanıyom hala.. işler bana bakiyyy...
vıriiii napiciiiyyiiikkk ((

öptüm hepinizi.. kaçıyoreeeeeeee

elfida ben sürekli grip olurum zati, dondurma yiyeyim de hiç bari grip olduğuma deysin dimi

kızlar hepinize de hayırlı akşamlar kalıp sizlerle sohbet etmek isterdim, eşim gelmiş markete gidecektik evin eksikleri de hiç bitmiyor ya, al al durma al sürekli ya bişi bitiyo, ya başka bişi çıkıyo
öpüyorum hepinizi de iyi bakın kendinize

kızlar herkese mrb nasılsınız bende dünden beri incir kürüne başladım bakalım işe yarıcakmı

yaaa sorma.. o zaman illa bir heyecan basıyor değilmi.. elimizde değil.. yok bıraktım oluruna dediğim her ay başlıyorum kaçıncı günü bugün dur ateşime bakayım, dur akıntım varmı, ay test yapayım var yumurtlama galibalarrr ...... bırakılmıyor haklısın... ama zerdalcığım hep der kafada da değil diye hep kafasında olanında olabiliyor o da doğru diyor nasip iştee ne desek boşşş.. elimizden geleni yaptık ve yapıyoruz artık bekleyecez sonuna kadar yolu var...

elfida korkma canım inş. denizin seni bırakmıcak canım Rabbim denizini sana bağışlasın

aaaaa hakkaten saat kaç olmuş bende çıkıyorum eşim gelecek kaptırmışım ...hadi iyi akşamlar...

biz cuma taptık toplantımızı. 6 saat sürdü. dedim dedi deim dei vidividi boş konuşmalar
müdürün de bizi bi dövmediği kaldı, hödük herif.

geçmiş olsun. dönem ortasında öğrenci de bayaa zor. başka sınıf yok mu kardeşleri ayırsınlar

Herkese günaydın arkadaşlar.

Maşallah bereketli topink eşeyli çoğalmaya döndük,

eheheh

ben de atşimi ölçmeye başladım
loveliya atçam ama sen de yorum yapar mısın

daha ilk günler
5. gün - 36,2
6. gün - ölçemedim
7. gün - 36,3
8. gün - 36,3

hoşgeldin sanem
düdşük yapanlar kolay hamile kalabiliyorlar
umarım sen de en kısa zamanda kavuşursun bebişine,

naneli, ben bilimiodum senin histry i
geçmiş olsun
ama eşinde varsa o kadar sıkıntı aşılamayla uğraşmayın derim ben
ağzından gir burnundan çık tüp e ikna et
:)

3 aşılama + 1 tüp denemiş biri olarak söylüyorum :)

yaş 30 ve bende bebiş istiyorum

bıe senelık evlıyım 2aylık evlıyken 7haftalık dusugum oldu yaklasık 8aydır tedavı surecındeyım bu ay doktorum asılama yapacaktı ama 11mm kıstım olusmus asılama marta kaldı

hoşgeldin aslı,geçmiş olsun :)

e allah razı olsun kızlar, romanı almamıza gerek kalmadı

ben de nazım hikmetin pirayesini anlatıyor sanıyordum o kitabı.
isim dikkat çeksin diye konmuş demek ki
dimi yaa. kışın taa şahane oluyo aslında.. ses gelmeye başladı ya :) bitim kanlandı hi hi.. ben her mevsim severim aslında ama boğaz nanay.... gel hadi yiyelim :131:

bitin mi kanlandı??

o ne demek yau
nerden bulursun bunları :))
kızlar herkese mrb nasılsınız bende dünden beri incir kürüne başladım bakalım işe yarıcakmı

şifa olsun zelal
ben de ateş ölçem diom :)

heee miras bıraktı leyla bana,napim

hayırlı olsun zelalcim,şifa olsun.
selam naneli

Teşekkürler

benide zerdal çağırdıydı.aslında bi d e karakız vardı ama o pek uğramadı sonra...
slm de soğan topiğindeydi sanırım..yaa o da işten ayrılmış nerdeki diye merak e dip baktıydım son mesajlarında öyle yazıyo...çok üzüldüm...hakkında hayırlısı olsun...

heee beni zerdal getirdi iyiki getirmiş..

lafa bak yaa rahim alıncakmış...bu d rlara çok kzııyommm...bak geçmiş işte, gidip göstercen bide adamı dövecn böyle valla

iyiyim zerdal cım,sen nasılsın?
paylaşımın çok güzeldi.
bu arada ben hiç zerdali yemedim,tadı nasıl bişey,güsel mi?

ayyyyy :26: çok canım istedi....ya bi nisan mayıs gelse artık ya....

ayy canım yaa.inş bişey olmaz...amin..

bu soğuktaaaaaaa...
nanelim şekerim.. Şubattayız ayol..gel sen uyma Gesocuuma.. bide nezle olup duruyon zati sen..
şu durum dha uygun sana kanımca

puff... iş bastı... kaçıyore men

ben daha dün yedim her markete gidişimizde kapıyom bi tane , kocam bıraktıramıyoo

müdürün dövmediği mi kaldı çok komik oluyoo bu müdürler , bizimkide etkisiz eleman
beni istemişler göyaa hiç inandırıcı gelmedi , nerde problemli çocuk olsa bana veriliyor.müdür beni böyle cezalandırıyorr :84::84:

tamam elfidam..sen ne zaman dersen o zaman yaparız tatlım..
inşallah işe yarar bitanem..
rica ederim tatlım..

malesef venüscüm..bugün arkadaşın haberini aldık...bebeğin beynindeki su miktarı gittikçe çoğalıyormuş..prof.aldırmassanız bile doğsada yaşamaz demiş...yarın sunni sancıyla doğum yaptırcaklarmış..Rabbim ona ve eşine sabır versin ya..sabah sabah yine çok üzüldüm... Allahım kimseyi evladıyla imtihan etmesin hepimize sağlıklı bebişler versin inşallah...

merhabalar
alıntı yapmadım sayfayı çok kaplıyor diye ama kimini şaşkınlıkla okudum mesele ;

nanelim şekerim senin 6 cm lik myom yok oldu dedin doğrumu anladım yemin ederim şok oldum.. tek bir doktor bana kaybolabilir demedi ne bitkisel ne ilaçla... muhakkak ameliyatla yada hamile kalırsam (tüpte denilmişti ) sezeryanla bebekle birlikte alınacaktı... asla kaybolmaz dediler.. internette de hep bu şekilde bilgiler.ç sen karşımda olayın tanığı olarak bunu bizzat uygulayan kişi olarak söylüyorsun ya tekrar tekrar okudum inanamadım.. canım yaa bu satten sonra asla peşini bırakmam bu işin.. o kadar dedi zerdalım ben kistler için bana olmaz diyordum hep yine o ısrar etti iyiki de etmiş ve sen iyiki de konunun üzerine bu paylaşımı ilettin bana.. çok güzel bir haber bu.. myomdan kurtulmam için ne büyük umut benim için... şansımı deneyeceğim inançla başladım zaten konuştuğumuz akşamdan beri galiba bugün 3. gün oldu yapıyorum.. hadi bakalım Allah şifamı versin inşallah.. çok sağol canım tekrar...

venüssss hiç denk gelemiyoruz.. senin öğrenciler arızalı mı hep :))) örtbenim örtbenim parmak hep havada mı yoksaaa masa altında kalan tipler mi ?? kaçıncı sınıflar var şimdi sende?? nasıl geçiyor hamilelik? varmı kıprtılar orta katta :))

tentoooo bitim kanlandı heee :86: ayaklandım yaa ... bende daha ne laflar var bilsen.. uygun zamanlarda patlatırım ben senin içün

zerdalım yokmu bugün ??

kardelen hatun saygılar sooora deme selam sabah yokmu deyi bize..

atımı bağladım duvardaki yazıları okuyorum :) senden naber yüklü kovboy ?

yüklü kovboy senin şu tabirlerine bayılıyorum ya altım dişlim...iyidir canım..buse hanımı doyurmak için çıkacam birazdan..malum öğlen arası teyzesi...

ha şöyleeeee,hizaya gelin bakim:88:
ŞİFA OLSUN GESOCUM,İNŞALLAH SEN BİTİRCEN BU MİYOMU,O SENİN ÖNÜNDE EĞİLCEK BEYLE

yüklü kovboy senin şu tabirlerine bayılıyorum ya altım dişlim...iyidir canım..buse hanımı doyurmak için çıkacam birazdan..malum öğlen arası teyzesi...

SELAM LEYLOŞUM,NABER?
ÜZÜCÜ HABER VARMIŞ GERÇİ,RABBİM SABIR VERSİN ARKADAŞINA,ACISINI GİDERSİN İNŞALLAH.

bitanem bende nette okuduğumda hiç bir yerde kaybolur demiyordu, sadece ve sadece ameliyat diyordu, aslında myomlar küçük boyutlarda ama çok sayıda vardı, doktor bana klomen tedavisi başladı, hamile kalmamı istedi. hamile kalınca da sezaryan yapacağım, hem bebeği hem de büyüt boyutta olan myomları alacağım dedi.
hesaplamadığı klomenin myoma da etki edebileceği oldu, myom büyüdü 6 cm demişti en son ve bana ameliyat için gün vermişti. ben gitmedim o sıralar.
soğan kürüne başladım. birde benim ara kanamalarım ve ağrılarım çok oluyordu. ağrılar azalınca birde kanamalar düzene girince başka bi doktora gittim hem de o ne diyecek diye, sıkıntı yok rahim tertemiz dedi.
bende güvenemedim, tekrar kendi doktoruma gittim, sen başka bi doktorda ameliyat mı oldun dedi bana rahim tertemiz bu nasıl olur inanamıyorum demişti, bende soğan kürü uyguladığımı anlattım, hastalarıma tavsiye edeyim demişti hatta.
sonra da o doktorun tayini çıkıp gitti, başka bi doktorla devam ediyoruz artık yolumuza, o da geçen yaz histeroskopi yaptı bana, neden hala hamile kalamadığımı belirlemek amacıyla. hiç bir sorun çıkmadı. tabi sonra da sorun eşimde çıktı, bende o kadar klomen kullandım, aldığım kilolar yanıma kar kaldı işte
aaa bak sahi birde ben sık sık sistit (idrar yolu iltihabı) olurdum, kronik demişti doktorumuz, o da geçti. artık olmuyorum çok şükür. tabi çok ciddi derecede üşütünce olabilirim belki ama, önceden hep antibiyotik kullanmam gerekirdi. onu da temizledi bu soğan kürü.
çok dikkatli ve çok düzenli uyguladım bu kürü, tadı ve kokusu ilk başlarda çok kötü geliyordu, sonra alıştım gitti, inşaallah sana da şifa olsun canım.
mümkün olsa bu bebek meselesinden uzaklaşabilmek isterdim, akşam gene tartıştık eşimle. çok kafaya takıyormuşum da, oluruna bırakmıyormuşum da, bi sürü şey söyledi.
kendisi de maşallah hiç oralı bile değil ahhh şu erkekleeerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…