30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

atımı bağladım duvardaki yazıları okuyorum :) senden naber yüklü kovboy ?

kızz benimkiler minicikler...anasınıfı 6 yaş grubu..diğerleri normalde son gelenler sorunlu biraz...7 kardeşlermiş evde 11 kişilermiş büyüklerle..çok normal görüyorum durumlarını...uğraştırcaklar benii...

amaninnn diğer alıntılarım gelmemiş.. neleri kopyaladım onlarıd a unuttum bak..hamilelerin beyni yüzde 8 küçülürmüş doğru galiba

günaydın canlar nasılsınız akşam muhabbet edin edin sabah gelmeyin iyi bakalım şurda azıcık boş vaktimiz var muhabbet edelim dedik kimsecikler yokneyse artık gün içi sohbete fırsat bulursam katılırım artık
güzel bir gün olması dileğiylebol hamişli topik olsun inşallah şöleki:

Bİ HAMİŞ Bİ BEBİŞ

Son düzenleme:

günaydın ey ahaliiiiiiiii

tentom yaflum minnak kuşum gene yazsana ateşini dün çok uğraştım bu dandik siteylen (birileri duymasın) sinir etti beni iletişim sorunu yaşadım neysem bugün iyi olsun hoş olsun diye evden yeni program taşıdım az evvel yükledim bakalım gene yapacakmı .. görces... ateşin bol olsun önceliğinen.. hadi gene yaz sen ben yorumlarım zerdalım yorumlar arada oğluşundan fırsat bulursa asıl kıs da gelir lovelicim o da yorumlar senin ateş olayını çözeriz inşallah.. ateşin bol yumurtaların dolsun taşsın coşsun içerisi inşaallllaaahhhhhh... spermlerle kanka olup 9 ay sonra ıngaaaaaa diye eline düşsünler böle böle..inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh...........

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

günaydın fıstıklarrrrr

deli bu kızz yaaaa....aminnnn aminnn inşşşş. tentoşun yanısıra senin zerdalın belinayın vs. de olsunnnnnn inşşşşş... öpüldünüz ben kaçar veli toplantısı yapicimm yarında zümre top. varrrr aha böyle oldum galiii :86:

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.çılgınkız...............................................03 Mayıs
2.lalehan............................................... 12 Mayıs
3.Melony............................................... Temmuz
4.LeYLa_21.............................................16 Temmuz
5.venüs..................................................
6.kevok1985............................................
7.elfida ..................................................2 Ekim

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

tentation................................................?

naneli şeker ............................................?

Zerdal....................................................22 Şubat

tweety7883 ............................................23 Şubat

Yeteeeeer.............................................. 03 Mart

kardelen5233...........................................14 Mart

kaderiya...................................................?

ozlem64...................................................?

GESHENK..................................................?

aylint .......................................................?

Blackberry................................................?

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

sanırım son hali bu....

yeni gelişmeleri bildirirsiniz...

Son düzenleme:
Günaydı arkdaşlar, dün tam gebelik testini elime aldım ped bardağıda aldım, bide ne göreyim, hafiften kırmızı gelmiş. 1 test bile yapamadan. Akaşmadan beri çok az geliyor, sökülemedim bi türlü. yedik kırmızı kartı.
yalnız adetin 3 günü horman testi yaptırayım diyorum. sanırım sökülmem haftasonunu bulacak. cumartesi pazar yaparlarmı ki, acilden gitsem. Bide geshenk bendemi soğan kürü yapsam henüs sökülemedim. denesemmi acaba diyorum. bu ay bide ultrasyona gireyim diyorum. Fikirlerinizi alayım.

Bu arada işlerim çok yoğun sık gelemiyeceğim.

Son düzenleme:
senem nabersin canım, ben kırmızılı oldum artık. Bu ay bi doktora gideyim bakalım. sen ne yaptın çalışmalar tamam mı, preseed kullanıyormusun.

kimse beni teselli etmiyor ya, kırmızı diyorum, soğan kürü diyorum, doktor diyorum..... beni duyan yokmu.

off işler işler işler... :99: bak ben bilem söyleniyorum hep eşler mi yakınacak işlerden bana zaman kalmıyor diye :) bize fırsat verniyorlar.. onlara bunu bunu yolluyorum...

zerdoşum yap bakalım belki fayda edecek bak hiç zararlı bişi değil içilmeyecek kadarda kötü değil çok kokuyor ama şifa olsun diye razıyız her şeye kapat burnunu dik kafaya.. tek sorun sabah erken kalkmak şart hazırlanması içilmesi vakit geçmesi kahvaltı derken zaman gerekiyor haa ben kahvaltı edemiyorum çünkü vakit kalmıyor.. akşamda herkes yemeğe oturuyor ben daha soğusun ve 15 dk geçsin diye bekliyorum hani zil sesleri volümü yan komşudan duyuluyor artık ama napcen dayances... ultrson muayene de ol tabi son durum nedir baksınlar bakalım içerisi ne alemde aslında arada kontrol şart.. onca dürtüklendik ilaç iğne yedik sen bide farklı işlem gördün..

kimse beni teselli etmiyor ya, kırmızı diyorum, soğan kürü diyorum, doktor diyorum..... beni duyan yokmu.

duydum duyduummm cevapladım ama seni kaçırdım

beni kimsecikler listeye yazmamış çalışmıyoz diye eylülde tüp yapcaz diyemi yazmıyo yoksam kimse beni sevmiyomu

arkadaşlar ben hani bir aralar kaybolmadan evvel :)) isimlerini altta yazdığım arkadaşlar vardı ..ne oldu onlara benden sonra yok olmuşlar haberi olan varmı??

s_e_l_i_n, hasretlim, dilara, melony, (annesine gitmiş söylemişlerdi), ceren70, limonluçay ( aslında yakaladım onu) fasta, sml, ejrin, jakobi.... daha varmıydı aklıma gelenler daha bir kaç tane daha vardı sanırım..

zerdal karakız vardı senin arkadaşın o ne oldu?? merak ettim ne oldu bu insanlara kaybolmuşlar..

ah canım,gel kucaklaşalım,hafifler mi acaba acımız
rabbim en kısa zamanda tekrar,sağlıkla göndersin meleğini inşallah.
gesoooooooo,selammmm

Son düzenleme:
herkese günaydınlar...belenaycım sanki ben seni eklemiştim tatlım ya..dur bakem bir listeye kuzum..seni sevmez olurmuyuz..hemide çok seviyossssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…