merhabalar
alıntı yapmadım sayfayı çok kaplıyor diye ama kimini şaşkınlıkla okudum mesele ;
nanelim şekerim senin 6 cm lik myom yok oldu dedin doğrumu anladımyemin ederim şok oldum.. tek bir doktor bana kaybolabilir demedi ne bitkisel ne ilaçla... muhakkak ameliyatla yada hamile kalırsam (tüpte denilmişti ) sezeryanla bebekle birlikte alınacaktı... asla kaybolmaz dediler.. internette de hep bu şekilde bilgiler.ç sen karşımda olayın tanığı olarak bunu bizzat uygulayan kişi olarak söylüyorsun ya tekrar tekrar okudum inanamadım.. canım yaa bu satten sonra asla peşini bırakmam bu işin.. o kadar dedi zerdalım ben kistler için bana olmaz diyordum hep yine o ısrar etti iyiki de etmiş ve sen iyiki de konunun üzerine bu paylaşımı ilettin bana.. çok güzel bir haber bu.. myomdan kurtulmam için ne büyük umut benim için... şansımı deneyeceğim inançla başladım zaten konuştuğumuz akşamdan beri galiba bugün 3. gün oldu yapıyorum.. hadi bakalım Allah şifamı versin inşallah.. çok sağol canım tekrar...
venüssss hiç denk gelemiyoruz.. senin öğrenciler arızalı mı hep :))) örtbenim örtbenim parmak hep havada mı yoksaaa masa altında kalan tipler mi ?? kaçıncı sınıflar var şimdi sende?? nasıl geçiyor hamilelik? varmı kıprtılar orta katta :))
tentoooo bitim kanlandı heee :86: ayaklandım yaa ... bende daha ne laflar var bilsen.. uygun zamanlarda patlatırım ben senin içün
zerdalım yokmu bugün ??
kardelen hatun saygılarsooora deme selam sabah yokmu deyi bize..
atımı bağladım duvardaki yazıları okuyorum :) senden naber yüklü kovboy ?
Leyloş canım prensesmi geliyor hey maşallah kırkbinkere maşallaah prensese.Canım bende sizi özledim bi bakim dedim aynı işte ben buralardayım iş -ev arası geçiyor hayat.Evde eşim bilgisayarı vermiyor bana((( Bide müsafirler falan çok yogundum.İşyerindede giremedim burdan uzak kalınca kafam rahatladı biraz bebek konusunda.Ama akşam bi müsafirimiz vardı 2 aylık bide bebekleri vardı onu görünce içim tekrar yanmaya başladı kucagıma alınca içim titredi zor tuttum kendimi aglamamak için.
myomdan kurtulmaya ümitlendim... bebeğe değil onun anladım gelmeyeceğinibari myomdan kurtulayım da ameliyata gerek kalmasın hem sağlığıma zarar veriyor.. sen neler yapıyorsun ?? hep misafirler mi var ?? nerden koptular geldiler bu kadar mevlüt mü okuttunuz özlem :)) davetiye mi yolladınız esmiş mi herkese yoksa öylesine :)))
ben yedim sen yeme kartı zerdalım :)
vay anasını ya.
çok geçmiş olsun naneli
ne haber özlem.. kopma buralardan
al benden de o kdadr. ortamda bebek olunca kendimi zor tutuyorum
uf yaa
geshennkk ateşim didim görmedin herhaalll
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiingünaydın ey ahaliiiiiiiii
tentom yaflum minnak kuşumgene yazsana ateşini dün çok uğraştım bu dandik siteylen (birileri duymasın) sinir etti beni iletişim sorunu yaşadım neysem bugün iyi olsun hoş olsun diye evden yeni program taşıdım az evvel yükledim bakalım gene yapacakmı .. görces... ateşin bol olsun önceliğinen.. hadi gene yaz sen ben yorumlarım zerdalım yorumlar arada oğluşundan fırsat bulursa asıl kıs da gelir lovelicim o da yorumlar senin ateş olayını çözeriz inşallah.. ateşin bol yumurtaların dolsun taşsın coşsun içerisi inşaallllaaahhhhhh... spermlerle kanka olup 9 ay sonra ıngaaaaaa diye eline düşsünler böle böle..inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh...........
günaydın ey ahaliiiiiiiii
tentom yaflum minnak kuşumgene yazsana ateşini dün çok uğraştım bu dandik siteylen (birileri duymasın) sinir etti beni iletişim sorunu yaşadım neysem bugün iyi olsun hoş olsun diye evden yeni program taşıdım az evvel yükledim bakalım gene yapacakmı .. görces... ateşin bol olsun önceliğinen.. hadi gene yaz sen ben yorumlarım zerdalım yorumlar arada oğluşundan fırsat bulursa asıl kıs da gelir lovelicim o da yorumlar senin ateş olayını çözeriz inşallah.. ateşin bol yumurtaların dolsun taşsın coşsun içerisi inşaallllaaahhhhhh... spermlerle kanka olup 9 ay sonra ıngaaaaaa diye eline düşsünler böle böle..inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh...........
Günaydı arkdaşlar, dün tam gebelik testini elime aldım ped bardağıda aldım, bide ne göreyim, hafiften kırmızı gelmiş. 1 test bile yapamadan. Akaşmadan beri çok az geliyor, sökülemedim bi türlü. yedik kırmızı kartı.
yalnız adetin 3 günü horman testi yaptırayım diyorum. sanırım sökülmem haftasonunu bulacak. cumartesi pazar yaparlarmı ki, acilden gitsem. Bide geshenk bendemi soğan kürü yapsam henüs sökülemedim. denesemmi acaba diyorum. bu ay bide ultrasyona gireyim diyorum. Fikirlerinizi alayım.
Bu arada işlerim çok yoğun sık gelemiyeceğim.
kimse beni teselli etmiyor ya, kırmızı diyorum, soğan kürü diyorum, doktor diyorum..... beni duyan yokmu.
beni kimsecikler listeye yazmamış30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
1.çılgınkız...............................................03 Mayıs
2.lalehan............................................... 12 Mayıs
3.Melony............................................... Temmuz
4.LeYLa_21.............................................16 Temmuz
5.venüs..................................................
6.kevok1985............................................
7.elfida ..................................................2 Ekim
VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
tentation................................................?
naneli şeker ............................................?
Zerdal....................................................22 Şubat
tweety7883 ............................................23 Şubat
Yeteeeeer.............................................. 03 Mart
kardelen5233...........................................14 Mart
kaderiya...................................................?
ozlem64...................................................?
GESHENK..................................................?
aylint .......................................................?
Blackberry................................................?
MAŞALLAH LİSTEMİZE....
sanırım son hali bu....
yeni gelişmeleri bildirirsiniz...
beni kimsecikler listeye yazmamışçalışmıyoz diye eylülde tüp yapcaz diyemi yazmıyo yoksam kimse beni sevmiyomu
ah canım,gel kucaklaşalım,hafifler mi acaba acımızkimse beni teselli etmiyor ya, kırmızı diyorum, soğan kürü diyorum, doktor diyorum..... beni duyan yokmu.
ah canım,gel kucaklaşalım,hafifler mi acaba acımız
rabbim en kısa zamanda tekrar,sağlıkla göndersin meleğini inşallah.
gesoooooooo,selammmm
ver tarihini beloş.. hemen yazalım.. tüp se tüp, aşılamaysa aşı, doğalsa en doğalından yazarız ayıpsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?