30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

senem nabersin canım, ben kırmızılı oldum artık. Bu ay bi doktora gideyim bakalım. sen ne yaptın çalışmalar tamam mı, preseed kullanıyormusun.

Canım benim adet biteli 1 hafta oldu da, yumurtlama geç oluyor bende. Düşükle sonuçlanan hamileliğimde adetten sonraki 20. gün yumurtlama günüydü. Geçen ay bu hesaba göre yaptık ama tutmadı. Ben de bu ay yine ovülasyon testine başvuruyorum ama yine de 16.-17. günlerden önce olmaz. Pazartesi ovülasyon testlerimi kullanmaya başlayacağım. Ayrıntıları yazarım Sen de sıkma canını hiç. Bi kere oldu ya, bi daha olur, merak etme. Ben öyle teselli ettim geçen ay kendimi napayım. Bu ay olmazsa yine panik yapmam. Ama sonraki ay da olmazsa, e artık bana doktor yolu görünür. Şimdilik kuzenimin eşine soruyorum herşeyi telefonda, kadın-doğumcu o da.

sanırım listede ya da topicte bana da yer yok ((

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)
[/B]
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.çılgınkız...............................................03 Mayıs
2.lalehan............................................... 12 Mayıs
3.Melony............................................... Temmuz
4.LeYLa_21.............................................16 Temmuz
5.venüs..................................................
6.kevok1985............................................
7.elfida ..................................................2 Ekim

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Yeteeeeer.............................................. 03 Mart

kardelen5233...........................................14 Mart

Kayyum..................................................17 Mart

naneli şeker ............................................19 Mart

Zerdal.................................................... 25 Mart ( gelmemesimi umarak)

tentation................................................?

tweety7883 ............................................?

kaderiya..................................................?

ozlem.....................................................?

Belanay...................................................Eylülde tüp....

GESHENK.................................................?

aylint .....................................................?

Blackberry................................................?

senemgy..................................................?

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

sanırım son hali bu....

listenin son hali bu... listeyi geri devraldım.. darbe yaptım bu sabah :)))

yeni gelişmeleri bildirirsiniz...

selam kızlar ben geldim, biraz daha sökülmeye başladım, yerın hormon testine gitsem mi acaba. cumartesi pazar yapılmazsa diye tereddüt ediyorum. Pek hastane şansımızda yok.

selam kızlar ben geldim, biraz daha sökülmeye başladım, yerın hormon testine gitsem mi acaba. cumartesi pazar yapılmazsa diye tereddüt ediyorum. Pek hastane şansımızda yok.

canım inşallah bir sonraki ay hamile kalırsın...ama bu ay mutlaka doktora git bence..kontrollerini aksatma zerdal..

Kaçırdın ya, bi rapor hazırlıyom, %70 hallettim gibi, iş olsa bi dert olmasa 2 dert ne olacak halimiz. bazen herşeyden usanıveriyom. Bu gün yine kütüphaneden bi kitap aldım onu okuyacağım.
karakızı bende bilmiyorum, uzun zamandır görüşmedik. Jakobi yi bak bende merak ettim. düşük yaptıktan sonra sanırım bir daha gelmedi.
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)

kardelen5233
yalnız mı kaldın.
sorma canım ya, kırmızı gelmese bi dert gelse 2 dert, madem geleceksin adam gibi gel işte, ayağını sürüklüyor. Biraz araştırma yaptımda 3 günü bazı değerlerin net olması açısından önemliymiş. ama 2 günüde olur diyorlar.
bende bu ay geç yumurtladım yani adet görmem 34.günü buldu, geçen ay 30 günde görmüştüm. bakalım sonum ne olacak. Yakınında öyle soru sorabileceğin birilerinin olması çok güzel, hiç olmazsa insanın içi rahatlıyor.

iyiyim bitanem...sen yoğunsun sanırım...arada tekme yiyorum ama yinede iyiyim..buse hanım teklemeye başladı anneciğini...oy oy kurban olurum onun tekmesine ya...

metukammmmmm hg tatlişim...
hareketlerini hissetmeye başladın mı canım. güzel.

canım inşallah bir sonraki ay hamile kalırsın...ama bu ay mutlaka doktora git bence..kontrollerini aksatma zerdal..

bakalım canım bi gitmek istiyorum, gözüm bi kesse ama bi ay inşallah keser. Doktora gitmek kolayda müdüre söyle izin al, herkes neyin var, tekrar sonuçlar için git, ultrasyon için git, o yüzden gözümde büyüyor. Adama söyle beni hastaneye bırak, hastaneden al işe bırak, ordan sonuçlara götür. yani gözümde büyüyor. uç anam uç.

zerdalcım bence de git.. kontrolünü yaptır.. yarın iyi.. yaptır bakalım ona göre yola devam..

ne kitabı aldın hangisini okuyacaksın???

zerdalcım bence de git.. kontrolünü yaptır.. yarın iyi.. yaptır bakalım ona göre yola devam..

ne kitabı aldın hangisini okuyacaksın???

Geçen pirayeyi okudum çok beğendim, şimdide Ahmet günbay yıldızdan ona secde yakışıyor diye bi kitap, aslında ben elif şafakın aşk romanını istiyorumda daha o gelmedi. Şimdilik bu kitabı bi deneyim. diyorum ya aslında pek okumam ama zamanı hızlı geçiriyor, hafta sonu kumandada adamda durunca bende kitaba sardım. internetten bi bakayım kitabım içeriğine.

Kitabın şöyle bi özetini okudum güzelmiş, tentoş yine uğraşacak benle, okuyup bitereyim anlatırım tentoşum okumanıza gerek kalmaz

Kaç gündür sana laf atayım diyorum tentoş, ama fırsat şimdiyeymiş, bu arada loveli nerde sanki onu göremiyorum bugünlerde.

evet zerdalcım...yavaş yavaş tekme atmaya başladı teyzesi..Rabbim nazarlardan korusun meleğimi..

canım üşengeçlik yapma lütfen...önemli olduğunu sende biliyorsun...hiç gözünde büyümesin..herşey yavrularımız için zerdalcım..Rabbim tez vakitte hepinizin meleklerini yollasın inşallah tatlişim...

güzel bi kitap tavsiye ederim okumuştum ben
huzur sokağı diye bi kitabı vardı ahmet günbay'ın ondan çok etkilenmiştim ben aslında, yıllar önce okudum hala hatırladım sürükleyici bi kitaptı. severim bende okumayı ama bugünlerde tembel birisi oldum eskisi kadar okumuyorum kızıyorum birde kendime çok ayıp dimi tv ve internette boşa harcıyorum vaktimi okumak gibi güzel bir eylem varken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…