Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
kardelen5233
canlarımmmmmm nasılsınız, sizleri çokkkk özledimmmmmama iş çok yoğun gelemiyorum
canımmmm nasılsın
iyiyim bitanem...sen yoğunsun sanırım...arada tekme yiyorum ama yinede iyiyim..buse hanım teklemeye başladı anneciğini...oy oy kurban olurum onun tekmesine ya...
metukammmmmm hg tatlişim...
senem nabersin canım, ben kırmızılı oldum artık. Bu ay bi doktora gideyim bakalım. sen ne yaptın çalışmalar tamam mı, preseed kullanıyormusun.
30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
1.çılgınkız...............................................03 Mayıs
2.lalehan............................................... 12 Mayıs
3.Melony............................................... Temmuz
4.LeYLa_21.............................................16 Temmuz
5.venüs..................................................
6.kevok1985............................................
7.elfida ..................................................2 Ekim
VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
tentation................................................?
naneli şeker ............................................?
Zerdal....................................................22 Şubat
tweety7883 ............................................23 Şubat
Yeteeeeer.............................................. 03 Mart
kardelen5233...........................................14 Mart
kaderiya...................................................?
ozlem64...................................................?
GESHENK..................................................?
aylint .......................................................?
Blackberry................................................?
MAŞALLAH LİSTEMİZE....
sanırım son hali bu....
yeni gelişmeleri bildirirsiniz...
selam kızlar ben geldim, biraz daha sökülmeye başladım, yerın hormon testine gitsem mi acaba. cumartesi pazar yapılmazsa diye tereddüt ediyorum. Pek hastane şansımızda yok.
Kaçırdın ya, bi rapor hazırlıyom, %70 hallettim gibi, iş olsa bi dert olmasa 2 dert ne olacak halimiz. bazen herşeyden usanıveriyom. Bu gün yine kütüphaneden bi kitap aldım onu okuyacağım.off işler işler işler... :99: bak ben bilem söyleniyorum hep eşler mi yakınacak işlerden bana zaman kalmıyor diye :) bize fırsat verniyorlar.. onlara bunubunu yolluyorum...
zerdoşum yap bakalım belki fayda edecek bak hiç zararlı bişi değil içilmeyecek kadarda kötü değil çok kokuyor ama şifa olsun diye razıyız her şeye kapat burnunu dik kafaya.. tek sorun sabah erken kalkmak şart hazırlanması içilmesi vakit geçmesi kahvaltı derken zaman gerekiyor haa ben kahvaltı edemiyorum çünkü vakit kalmıyor.. akşamda herkes yemeğe oturuyor ben daha soğusun ve 15 dk geçsin diye bekliyorum hani zil sesleri volümü yan komşudan duyuluyor artık ama napcen dayances... ultrson muayene de ol tabi son durum nedir baksınlar bakalım içerisi ne alemde aslında arada kontrol şart.. onca dürtüklendik ilaç iğne yedik sen bide farklı işlem gördün..
duydum duyduummm cevapladım ama seni kaçırdım
karakızı bende bilmiyorum, uzun zamandır görüşmedik. Jakobi yi bak bende merak ettim. düşük yaptıktan sonra sanırım bir daha gelmedi.arkadaşlar ben hani bir aralar kaybolmadan evvel :)) isimlerini altta yazdığım arkadaşlar vardı ..ne oldu onlara benden sonra yok olmuşlar haberi olan varmı??
s_e_l_i_n, hasretlim, dilara, melony, (annesine gitmiş söylemişlerdi), ceren70, limonluçay ( aslında yakaladım onu) fasta, sml, ejrin, jakobi.... daha varmıydı aklıma gelenler daha bir kaç tane daha vardı sanırım..
zerdal karakız vardı senin arkadaşın o ne oldu?? merak ettim ne oldu bu insanlara kaybolmuşlar..
yalnız mı kaldın.Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
kardelen5233
sorma canım ya, kırmızı gelmese bi dert gelse 2 dert, madem geleceksin adam gibi gel işte, ayağını sürüklüyor. Biraz araştırma yaptımda 3 günü bazı değerlerin net olması açısından önemliymiş. ama 2 günüde olur diyorlar.canım benimde işler yoğun olduğundan pek uğrayamıyorum, ama aklım hep sizlerde,
hayırlısı olsun bitanem, senin için en güzeli en hayırlısı olsun inş
ahhh bu kırmızı kart yok mu, gelse bi dert gelmese apayrı bi dert
hayırlısıyla inşaallah bizlerde hamilelik sevincini yaşarız tez zamanda....
soğan kürünün aslında olumsuz hiç bir etkisi yok, tavsiye ederim. ama önce sen bi doktora git, kontrolden geç, sonra başlarsın. hormon testini de illaki 3.günü yaptırman gerekmiyor ki, madem ki haftasonuna denk geliyor sende 2.günü yaptırırsın
inşaallah bi sıkıntı yoktur bitanem
bende bu ay geç yumurtladım yani adet görmem 34.günü buldu, geçen ay 30 günde görmüştüm. bakalım sonum ne olacak. Yakınında öyle soru sorabileceğin birilerinin olması çok güzel, hiç olmazsa insanın içi rahatlıyor.Canım benim adet biteli 1 hafta oldu da, yumurtlama geç oluyor bende. Düşükle sonuçlanan hamileliğimde adetten sonraki 20. gün yumurtlama günüydü. Geçen ay bu hesaba göre yaptık ama tutmadı. Ben de bu ay yine ovülasyon testine başvuruyorum ama yine de 16.-17. günlerden önce olmaz. Pazartesi ovülasyon testlerimi kullanmaya başlayacağım. Ayrıntıları yazarımSen de sıkma canını hiç. Bi kere oldu ya, bi daha olur, merak etme. Ben öyle teselli ettim geçen ay kendimi napayım. Bu ay olmazsa yine panik yapmam. Ama sonraki ay da olmazsa, e artık bana doktor yolu görünür. Şimdilik kuzenimin eşine soruyorum herşeyi telefonda, kadın-doğumcu o da.
hareketlerini hissetmeye başladın mı canım. güzel.
iyiyim bitanem...sen yoğunsun sanırım...arada tekme yiyorum ama yinede iyiyim..buse hanım teklemeye başladı anneciğini...oy oy kurban olurum onun tekmesine ya...
metukammmmmm hg tatlişim...
canım inşallah bir sonraki ay hamile kalırsın...ama bu ay mutlaka doktora git bence..kontrollerini aksatma zerdal..
selam kızlar ben geldim, biraz daha sökülmeye başladım, yerın hormon testine gitsem mi acaba. cumartesi pazar yapılmazsa diye tereddüt ediyorum. Pek hastane şansımızda yok.
zerdalcım bence de git.. kontrolünü yaptır.. yarın iyi.. yaptır bakalım ona göre yola devam..
ne kitabı aldın hangisini okuyacaksın???
evet zerdalcım...yavaş yavaş tekme atmaya başladı teyzesi..Rabbim nazarlardan korusun meleğimi..Kaçırdın ya, bi rapor hazırlıyom, %70 hallettim gibi, iş olsa bi dert olmasa 2 dert ne olacak halimiz. bazen herşeyden usanıveriyom. Bu gün yine kütüphaneden bi kitap aldım onu okuyacağım.
karakızı bende bilmiyorum, uzun zamandır görüşmedik. Jakobi yi bak bende merak ettim. düşük yaptıktan sonra sanırım bir daha gelmedi.
yalnız mı kaldın.
sorma canım ya, kırmızı gelmese bi dert gelse 2 dert, madem geleceksin adam gibi gel işte, ayağını sürüklüyor. Biraz araştırma yaptımda 3 günü bazı değerlerin net olması açısından önemliymiş. ama 2 günüde olur diyorlar.
bende bu ay geç yumurtladım yani adet görmem 34.günü buldu, geçen ay 30 günde görmüştüm. bakalım sonum ne olacak. Yakınında öyle soru sorabileceğin birilerinin olması çok güzel, hiç olmazsa insanın içi rahatlıyor.
hareketlerini hissetmeye başladın mı canım. güzel.
bakalım canım bi gitmek istiyorum, gözüm bi kesse ama bi ay inşallah keser. Doktora gitmek kolayda müdüre söyle izin al, herkes neyin var, tekrar sonuçlar için git, ultrasyon için git, o yüzden gözümde büyüyor. Adama söyle beni hastaneye bırak, hastaneden al işe bırak, ordan sonuçlara götür. yani gözümde büyüyor.uç anam uç.
Geçen pirayeyi okudum çok beğendim, şimdide Ahmet günbay yıldızdan ona secde yakışıyor diye bi kitap, aslında ben elif şafakın aşk romanını istiyorumda daha o gelmedi. Şimdilik bu kitabı bi deneyim. diyorum ya aslında pek okumam ama zamanı hızlı geçiriyor, hafta sonu kumandada adamda durunca bende kitaba sardım. internetten bi bakayım kitabım içeriğine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?