canım bencede dene soğan suyunu..ben yapmıştım hatırlıyosan..zaten adette başlayınca yumurta gününe kadar yapardımm, faydası olmuştur rahime mutlaka..kürtaj sonraı işlem gördü diye yağıyodum bende..bide benim adet az geliyodu ya onun için yapıyodum, adetimi düzene sokmuştu mesela..adetin 2.ç yada 3. günü test yaptırmayıda iyi düşünmüşsün bence d e herkadın arada yaptırmalı canım..kırmızılarda gelsin hiç ğüzülme onların gelmesi çok büyük bir nimet aslında..merak etme rahim kendini hazır hissedince hemen bebiş olucaktır..en kısa zamnda hamiş olman dileklerimle , öpüldün..Günaydı arkdaşlar, dün tam gebelik testini elime aldım ped bardağıda aldım, bide ne göreyim, hafiften kırmızı gelmiş. 1 test bile yapamadan. Akaşmadan beri çok az geliyor, sökülemedim bi türlü. yedik kırmızı kartı.
yalnız adetin 3 günü horman testi yaptırayım diyorum. sanırım sökülmem haftasonunu bulacak. cumartesi pazar yaparlarmı ki, acilden gitsem. Bide geshenk bendemi soğan kürü yapsam henüs sökülemedim. denesemmi acaba diyorum. bu ay bide ultrasyona gireyim diyorum. Fikirlerinizi alayım.
Bu arada işlerim çok yoğun sık gelemiyeceğim.
selam kızlar ben geldim, biraz daha sökülmeye başladım, yerın hormon testine gitsem mi acaba. cumartesi pazar yapılmazsa diye tereddüt ediyorum. Pek hastane şansımızda yok.
yazıom
5. gün 36,2
6. gün ölçemedim
7. gün 36,3
8. gün 36,3
9. gün 36,3
10.gün 36,3
(bu ne istikrar anlamadım gitti):26:
iyi akşamlar kızlar ne haber
topik çok sesiz yaaaaaaa
istikrar olması hormonlarının muntazam olduğunu göstermez mi tentoşum hıı
Artıkkk kimse yazdıklarıma bile cevap vermiyr((( 50:
özlem ve tentoş meraba kızlar, altta isimlerinizi görünce selam vermek istedim
ben yatıyorum artık çok yorgun hissediyorum kendimi, zaten iş yorgunluğu vardı üstüne birde gelince wc ve bnyoyu temizledim misss gibi oldu ama ben çok yoruldummmmm
iyi geceler fıstıklar görüşmek üzre
geshenk iyi geceler canım, sen geldin ben gidiyorum görüşemedik
başka zaman uzun uzun sohbet ederiz inş
soğan kürüne devam ediyorsundur inş, güzel haberler bekliyorum senden
öyle mi dersin ??:26::26:
YAPIYORUM CANIM YAPIYORUM .... çok umut bağladım ben bu işe... istikrarlı devam ediyorum bakalım bende merak ediyorum ne olacak.. yalnız ben adetin 3. günü başladım ya ondan sonra tamamen kesildi ona şaşırdım..
özlem selam.. naber?
özlem napıyon cnm? hiç gelmiyonnn
iyi venus biraz gelmim dedim özleyin beni diye sonrada bu kadar özlem yeter dedim ve döndüm :)))
iyi yapmışsın yaaa..ben topiğin eski günlerini çok özlemiştim .... geshenk de geldi artıkk..ama bana pas vermiyooo:))) çılgında gelsede şöyle eğlensek birazz...melonyde özledimm benn
:
iviittt tentoşş kesin öyle....
ama bende demiştim sana geshenk soğan suyunusen beni dinlemedinn kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?