30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

iyi akşamlar kızlar ne haber
topik çok sesiz yaaaaaaa

canım bencede dene soğan suyunu..ben yapmıştım hatırlıyosan..zaten adette başlayınca yumurta gününe kadar yapardımm, faydası olmuştur rahime mutlaka..kürtaj sonraı işlem gördü diye yağıyodum bende..bide benim adet az geliyodu ya onun için yapıyodum, adetimi düzene sokmuştu mesela..adetin 2.ç yada 3. günü test yaptırmayıda iyi düşünmüşsün bence d e herkadın arada yaptırmalı canım..kırmızılarda gelsin hiç ğüzülme onların gelmesi çok büyük bir nimet aslında..merak etme rahim kendini hazır hissedince hemen bebiş olucaktır..en kısa zamnda hamiş olman dileklerimle , öpüldün..

selam kızlar ben geldim, biraz daha sökülmeye başladım, yerın hormon testine gitsem mi acaba. cumartesi pazar yapılmazsa diye tereddüt ediyorum. Pek hastane şansımızda yok.

git git bişey olmaz..2. günüde geçerli oluyoo, tamamen kaçırmaktansa 2. gün bi bak değerlere..

yazıom

5. gün 36,2
6. gün ölçemedim
7. gün 36,3
8. gün 36,3
9. gün 36,3
10.gün 36,3
(bu ne istikrar anlamadım gitti):26:

istikrar olması hormonlarının muntazam olduğunu göstermez mi tentoşum hıı

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 2 ziyaretçi)

ozlem64 tentation+
slm tentation nasılsın.Sessiz kalmış bugün burası.

özlem ve tentoş meraba kızlar, altta isimlerinizi görünce selam vermek istedim
ben yatıyorum artık çok yorgun hissediyorum kendimi, zaten iş yorgunluğu vardı üstüne birde gelince wc ve bnyoyu temizledim misss gibi oldu ama ben çok yoruldummmmm
iyi geceler fıstıklar görüşmek üzre

merhaba canım.Dinlen tabi bayan olmak zor valla hem işde hem evde çalışıyoruz.İyi geceler.

geshenk iyi geceler canım, sen geldin ben gidiyorum görüşemedik
başka zaman uzun uzun sohbet ederiz inş
soğan kürüne devam ediyorsundur inş, güzel haberler bekliyorum senden

geshenk iyi geceler canım, sen geldin ben gidiyorum görüşemedik
başka zaman uzun uzun sohbet ederiz inş
soğan kürüne devam ediyorsundur inş, güzel haberler bekliyorum senden

YAPIYORUM CANIM YAPIYORUM .... çok umut bağladım ben bu işe... istikrarlı devam ediyorum bakalım bende merak ediyorum ne olacak.. yalnız ben adetin 3. günü başladım ya ondan sonra tamamen kesildi ona şaşırdım..

:
öyle mi dersin ??:26::26:

iviittt tentoşş kesin öyle....

ama bende demiştim sana geshenk soğan suyunu sen beni dinlemedinn kii

iyi venus biraz gelmim dedim özleyin beni diye sonrada bu kadar özlem yeter dedim ve döndüm :)))

iyi yapmışsın yaaa..ben topiğin eski günlerini çok özlemiştim .... geshenk de geldi artıkk..ama bana pas vermiyooo :))) çılgında gelsede şöyle eğlensek birazz...melonyde özledimm benn

evet topigin eski günleri güzeldi yeni arkadaşlar gelmiş.Geshenkin geri gelmesine bende sevindim.Çılgın nerelerdeki neden gelmiyor?Bide zelali göremedim ben o nerelerde?

:

iviittt tentoşş kesin öyle....

ama bende demiştim sana geshenk soğan suyunu sen beni dinlemedinn kii

BİLİYORUM DİNLEMEDİM haklısın.. kist için sanıyordum ben sadece ama deneyimli naneli de myomu hemde 6 cmlik yok etti deyince tam dayn etti kafama anca.. sağolun canım arkadaşlarım hep söylediniz ama benim kafa şimdi şarj etti.. idare edin inatçı GESHENK i... bakalım venüsüm benim tosun myomada etki edecekmi.. ben inanarak içiyorum en azından küçülsün bari dimi.. ne iyi yaaa her yerde bulunan bildiğimiz kokuşuk soğan buna faydalı harbi ilginç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…