30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

huzur sokağı meşhur bir kitaptır semacım...

canımmm ne zaman gelsem bi seni buluyorum kızlara yetişemiyorum, işler bitmedi ama ben bittimmmm çok yoruldum
eve gidince de ikinci mesai başlıyor
akşama ne yapacaksın tatlışımmm

karnıbahar yada ıspanak yapmayı planlıyorum canım...sen ne yapacaksın?

huzur sokağını bende yıllar önce okudum, ama benimki sanki şule yüksel şenlerdi roman yazarı, bilalle feyza vardı, çok güzel bi kitaptı. Dediğin gibi dini bir kitaptı, tv de filmide var, türkan şoray oynamış.

Kızlar izni aldım sabah doktordayım. bana dua edin.

iyi akşamlar hepinize öpüyorum kızlar.

canım benim bütün dualarımız seninle...inşallah güzel haberlerle gelirsin doktordan zerdalım..bende seni çok öpüyorum bitanem...

hayırlı ve güzel haberlerle gelirsin inşaallah bitanem, Allah hakkında en güzelini ve en hayırlısını versin bitanem

leyloşummm iyi akşamlar bitanem, akşam açabilirsem inş görüşürz, çok yorulunca evde hiç bilgisayar cazip gelmiyor bana, buseyi de seni de öpüyorum tatlışımmmm

bakla vardı dolapta onu pişireyim bari bende, aslında eve gidip yatıp uyusam başka hiç bişi canım istemiyor

al bendende o kadar..bende zorla iş yapıyorum inan ki semacım...ben çıkıyorum bebeğim yarın görüşürüz inşallah...öptüm tatlı yanaklarından canım arkadaşım...

şekerimmmmmm nasılsın
kız,görmemişim,çıkmışım gelmişsin galiba

hayırlı ,istediğin gibi güzel sonuçlar alırsın inşallah zerdoşum.

yazıom

5. gün 36,2
6. gün ölçemedim
7. gün 36,3
8. gün 36,3
9. gün 36,3
10.gün 36,3
(bu ne istikrar anlamadım gitti):26:

hadi ya geçmiş olsun zerdalım

lalehan.. ne mutlu ,allah sağlık versin ikinze de

hehehehe

hadi bakalım. haber etmeyi unutma ama bize olur mu?
bakla vardı dolapta onu pişireyim bari bende, aslında eve gidip yatıp uyusam başka hiç bişi canım istemiyor

bakla, ye de patla

hadi inşALLAH güzel haberlerle dön bize Zerdalcıımm.. TÜM GÜN İZİN ALDIYSAN paZARTESİYE HABER alırız artık senden ya :44: olsun, degerlerin güzel olsun da pazartesi duyalım napak

inşallah gelmez alfoşum,ne çok isterim bebiş gelisn diye,rabbim dualarımızı kabu etsin inşallah.
sende bulantılar ne alemde,sarı leblebi yiyon muuuuuuuuuuuuu,iyi geliyomuş,zerdal her hamileye tavsiye ediyo,eğer başımıza gelirse,bizde bilcesssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…