güzel bi kitap tavsiye ederim okumuştum ben
huzur sokağı diye bi kitabı vardı ahmet günbay'ın ondan çok etkilenmiştim ben aslında, yıllar önce okudum hala hatırladım sürükleyici bi kitaptı. severim bende okumayı ama bugünlerde tembel birisi oldum eskisi kadar okumuyorum kızıyorum birde kendime çok ayıp dimitv ve internette boşa harcıyorum vaktimi okumak gibi güzel bir eylem varken
huzur sokağı meşhur bir kitaptır semacım...
canımmm ne zaman gelsem bi seni buluyorumkızlara yetişemiyorum, işler bitmedi ama ben bittimmmm çok yoruldum
eve gidince de ikinci mesai başlıyor
akşama ne yapacaksın tatlışımmm
güzel bi kitap tavsiye ederim okumuştum ben
huzur sokağı diye bi kitabı vardı ahmet günbay'ın ondan çok etkilenmiştim ben aslında, yıllar önce okudum hala hatırladım sürükleyici bi kitaptı. severim bende okumayı ama bugünlerde tembel birisi oldum eskisi kadar okumuyorum kızıyorum birde kendime çok ayıp dimitv ve internette boşa harcıyorum vaktimi okumak gibi güzel bir eylem varken
huzur sokağını bende yıllar önce okudum, ama benimki sanki şule yüksel şenlerdi roman yazarı, bilalle feyza vardı, çok güzel bi kitaptı. Dediğin gibi dini bir kitaptı, tv de filmide var, türkan şoray oynamış.
Kızlar izni aldım sabah doktordayım. bana dua edin.
iyi akşamlar hepinize öpüyorum kızlar.
huzur sokağını bende yıllar önce okudum, ama benimki sanki şule yüksel şenlerdi roman yazarı, bilalle feyza vardı, çok güzel bi kitaptı. Dediğin gibi dini bir kitaptı, tv de filmide var, türkan şoray oynamış.
karnıbahar yada ıspanak yapmayı planlıyorum canım...sen ne yapacaksın?
bakla vardı dolapta onu pişireyim bari bende, aslında eve gidip yatıp uyusam başka hiç bişi canım istemiyor
kız,görmemişim,çıkmışım gelmişsin galibaşekerimmmmmm nasılsın
Kaçırdın ya, bi rapor hazırlıyom, %70 hallettim gibi, iş olsa bi dert olmasa 2 dert ne olacak halimiz. bazen herşeyden usanıveriyom. Bu gün yine kütüphaneden bi kitap aldım onu okuyacağım.
karakızı bende bilmiyorum, uzun zamandır görüşmedik. Jakobi yi bak bende merak ettim. düşük yaptıktan sonra sanırım bir daha gelmedi.
yalnız mı kaldın.
sorma canım ya, kırmızı gelmese bi dert gelse 2 dert, madem geleceksin adam gibi gel işte, ayağını sürüklüyor. Biraz araştırma yaptımda 3 günü bazı değerlerin net olması açısından önemliymiş. ama 2 günüde olur diyorlar.
bende bu ay geç yumurtladım yani adet görmem 34.günü buldu, geçen ay 30 günde görmüştüm. bakalım sonum ne olacak. Yakınında öyle soru sorabileceğin birilerinin olması çok güzel, hiç olmazsa insanın içi rahatlıyor.
hareketlerini hissetmeye başladın mı canım. güzel.
hayırlı ,istediğin gibi güzel sonuçlar alırsın inşallah zerdoşum.bakalım canım bi gitmek istiyorum, gözüm bi kesse ama bi ay inşallah keser. Doktora gitmek kolayda müdüre söyle izin al, herkes neyin var, tekrar sonuçlar için git, ultrasyon için git, o yüzden gözümde büyüyor. Adama söyle beni hastaneye bırak, hastaneden al işe bırak, ordan sonuçlara götür. yani gözümde büyüyor.uç anam uç.
günaydın ey ahaliiiiiiiii
tentom yaflum minnak kuşumgene yazsana ateşini dün çok uğraştım bu dandik siteylen (birileri duymasın) sinir etti beni iletişim sorunu yaşadım neysem bugün iyi olsun hoş olsun diye evden yeni program taşıdım az evvel yükledim bakalım gene yapacakmı .. görces... ateşin bol olsun önceliğinen.. hadi gene yaz sen ben yorumlarım zerdalım yorumlar arada oğluşundan fırsat bulursa asıl kıs da gelir lovelicim o da yorumlar senin ateş olayını çözeriz inşallah.. ateşin bol yumurtaların dolsun taşsın coşsun içerisi inşaallllaaahhhhhh... spermlerle kanka olup 9 ay sonra ıngaaaaaa diye eline düşsünler böle böle..inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh...........
Günaydı arkdaşlar, dün tam gebelik testini elime aldım ped bardağıda aldım, bide ne göreyim, hafiften kırmızı gelmiş. 1 test bile yapamadan. Akaşmadan beri çok az geliyor, sökülemedim bi türlü. yedik kırmızı kartı.
yalnız adetin 3 günü horman testi yaptırayım diyorum. sanırım sökülmem haftasonunu bulacak. cumartesi pazar yaparlarmı ki, acilden gitsem. Bide geshenk bendemi soğan kürü yapsam henüs sökülemedim. denesemmi acaba diyorum. bu ay bide ultrasyona gireyim diyorum. Fikirlerinizi alayım.
Bu arada işlerim çok yoğun sık gelemiyeceğim.
güdaydın kızlar
nasılsınz?
biz şimdilik iyiyizz oğlumla ama ben o kadar tembelleştim ki
daha hazırlıkların çoğu duruyor..kendimi toparlayım çarşıya öyle çıkayım dedim
ama bir türlü fırsat olmadı..bu hafta içinde inş. bişeyler bakacam
belenaycım inş. eylül ayına kalmadan hamiş listesinde senin de adın yazar..
bebiş inş. sana tedaviye gerek kalmadan süpriz yapar...
diğer arakadaşlara da kolaylıklar diliyorum
çılgınkız hiç görününmüyor inş. o da iyidir
çılgıncım arada bir mayıs annelerine slm ver olur mu :)
Kitabın şöyle bi özetini okudum güzelmiş, tentoş yine uğraşacak benle, okuyup bitereyim anlatırım tentoşum okumanıza gerek kalmaz
Kaç gündür sana laf atayım diyorum tentoş, ama fırsat şimdiyeymiş, bu arada loveli nerde sanki onu göremiyorum bugünlerde.
bakla vardı dolapta onu pişireyim bari bende, aslında eve gidip yatıp uyusam başka hiç bişi canım istemiyor
hadi inşALLAH güzel haberlerle dön bize Zerdalcıımm.. TÜM GÜN İZİN ALDIYSAN paZARTESİYE HABER alırız artık senden ya :44: olsun, degerlerin güzel olsun da pazartesi duyalım napakhuzur sokağını bende yıllar önce okudum, ama benimki sanki şule yüksel şenlerdi roman yazarı, bilalle feyza vardı, çok güzel bi kitaptı. Dediğin gibi dini bir kitaptı, tv de filmide var, türkan şoray oynamış.
yazıom
5. gün 36,2
6. gün ölçemedim
7. gün 36,3
8. gün 36,3
9. gün 36,3
10.gün 36,3
(bu ne istikrar anlamadım gitti):26:
hadi ya geçmiş olsun zerdalım
lalehan.. ne mutlu ,allah sağlık versin ikinze de
hehehehe
hadi bakalım. haber etmeyi unutma ama bize olur mu?
bakla, ye de patla
elfoş,naber,ne gün gitcen dr a ?
hadi inşALLAH güzel haberlerle dön bize Zerdalcıımm.. TÜM GÜN İZİN ALDIYSAN paZARTESİYE HABER alırız artık senden ya :44: olsun, degerlerin güzel olsun da pazartesi duyalım napak
iyiyim kardelen.. bilmiyom ki ne zaman gitçem :44:
sen naaptın, yımırta takibi başladı mı ?
addiiii ayırlısı be yaww..kısssss,takip bitti bilem,çatlatmayı çatlattık akşam
addiiii ayırlısı be yaww..
surmasak sülemicen be ya...
bütün dularımız seninle.. yii çalışın aaa.. gacmasın yımırtacık bilesin :)))
gelmesin bu ay da kırmızılar... kırmızıyıda pek severim ama gelmesin bu ay be yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?