30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

sml bugün sorduklarımın arasında sende vardın.. nerelerdesin sen bakalım seni kaçak seni... hadi bakalım sorguya :))

kızlar,ben yarın burda olamıcam,mübarek günde benide dualarınızda anmanızı rica ediyorum,hepinizi öpüyorum.

Hayırlı Cumalar arkadaşlar ,
Banada aranızda yer varmı 10 senelik evliyim ve şuan 32 yaşındayım...Hala annelik duygusunu tadamadım...Bir kaç gün önce transfer yapıldı ama içimde hem korku hemde karamsarlık var
İnşallah güzel Allahım bizlerede acır ve analık duygusunu hepimize tattırır...​

hoşgeldin canım hayırlısı olsun öncelikle pozitif düşün meleğin sana sıkı sıkı tutunsun ne düşünür gönülden ne dilersen o olur ancak sonuç ne olursa olsun bundada bir hayır vardır demelisin haydi bakalım güzel haberler bekliyoruz

Hoşbulduk canım çok tşk ederim...İnş. hepimiz hayırlı haberler alırız...Pozitif düşünmek için elimden geleni yapıyorum...Güzel bir sonuç alırsam burda hemen sizlerle paylaşıcam...Burda pozitif sonuç alıp paylaşanların yazılarını okumak beni motive edıyor...Ne garip duygu öyle bir özlemki başka bir insanın hamileliği bile bizi çok mutlu edebiliyor

elbette.. aramıza hoşgeldin
amin canım amiiin.. böyle hissetmen normal.. benimde başımdan bir tüp bir dondurulmuş birde öncesinde bunların aşılama işlemi geçti.. her dakika değişken duygular yaşadım tutacak bu defer olacak... yok yok tutmadı yine hiç bişi hissetmiyorum.. aa belim ağrıyor dudağım uçukladı galiba bu sefer oldu... ama nafile...elinde değilki bunu düşünmeden beklemek.. ister kafaya tak ister takma takdiri ilahi olacağı varsa zamanı gelmişse gelecek.. ne çook ümitlenip hayal kırıklığı yaşa nede olmaz olmaz diyerek ruh halini bozma.. sakince bekle inşallah ama inşalaaah sana sımsıkı tutunur senin yüzünde hep güler.. bizler senin için ancak dua edebiliriz elimizden keşke daha fazlası gelse..

bende inanıyorumm kızzz kesin iyi gelicek bu sana....

bu arada herkese hayırlı uğurlu cumalar....

mai senide işaretlemiştim ama buraya yapışmamış.. canım sonucun inş pozitif olsun...

geshen canım ne güzel anlatmışsın ama içim bi tuhaf oldu şimdi içimden taaaa içerden sana dua ettim neden bilmiyorum içimden geldi rabbim tez zamanda meleğine kavuştursun seni inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaah
tabi bütün arkadaşlarım içinde aynı duayı ediyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün meleklerimizi hayırla ve sağlıkla göndersin inşallah amin

kızlar,ben yarın burda olamıcam,mübarek günde benide dualarınızda anmanızı rica ediyorum,hepinizi öpüyorum.
kardelenin yumurta takibi yapıldı bugun.
onu ayetel kürs-i lerini okusakmı ki şimDİ geso cum...
bu ay önemli onun için..kırmızılarının gelmemesi gerek:26:

bende dedim.. yok o kistler için dediydi..
inatcı GESO

venüs nabersin kujum

herkese hayırlı cumalar... dualarda buluşalım inşALLAH.

belenay burdamışın sen de şindi gördüm :)
sana daaa

merhaba kızlar hepinizin güzel dilekleri için sağolun, geçmişe şöyle bi göz attım. Cumanız mübarek olsun. Dualarınız sayesinde bugün hastane maratonum iyi geçti, çok şanlı çıktım. Sabah gittim randevumu aldım, ilk sıra bana düştü, yeni bi doktormuş ama eskilerden bişey görmedik, yeni ve genç olan ilgili olur dedim ondan sıra aldım. 9.30 da doktor geldi hemen ben girdim, durumumu anlattım, bana yapılması gereken testlerin hepsini yapın, bide ulrtasyona gönderin dedim, toksoplazma, pıhtılaşma, hormon testleri hepsini yazdı, bide usg yazdı. hemen labarotuara gittim sıra beklemden hemen 3 tüp kanımı aldılar, ordan USG ye gittim, her zaman günler sonrasına sıra alırken, WC ye git gel gelen olmazsa alırız seni dediler, hemen wc yw gittim geldim, sıram 11.35 ti ama sıra bekleyen varsa alalım dediler, hemen girdim içeri, hazırlandım, herşeyi çıkartık tabi, güzelce çarşafımı üstüme örttüm, ultrasyon doktoru bayandı, güzelce baktı, hiçbirşeyin yok dedi, rahim yumurtalıklar tertemiz dedi, kan sonuçlarımda öğleden sonra çıkacak, çıkamayanlar pazartesiye kalacak, bende durumlar böyle. Öğleden sonra 2.30 ta gidip kan değerlerimi ve ultrasyon sonucumu göstereceğim. inşallah hormonlardada sıkıntı yoktur.

Geçmiş olsun cnmmm hayırlı sağlıklı güzel haberler bugün seni bulsunnnn.

yoktur inşALLAH Zerdalim ya..hersey güzel gitmiş öyle de devam edecek inş.
sen yarın için izin aldım diyince bentüm gün izinli sandımdı seni, iyi bak hemencecik gelmişin şükür.
kan da iyi cıkacak BAK GÖRÜRSÜN...

belenay burdamışın sen de şindi gördüm :)
sana daaa
sağol canım işlerden fırsat buldukça yazıyorum işte sayfam açık ama ben iş yapıyorum bedenim işte ama ruhum burda

geçmiş olsun canım çok güzel haberler bunlar inşallah tahlillerinde güzel çıkar güne güzel başlamışsın maşallah cumanın bereketi olsa geek

Geçmiş olsun cnmmm hayırlı sağlıklı güzel haberler bugün seni bulsunnnn.

sağolun kızlar, aslında bu ay hamile olmadığımda bi taraftan iyi oldu, bu testleri yaptırırım kafam rahat olur, bundan sonra rahat bi şekilde beklerim. Ama bazı testler burda yokmuş, onlarıda isteyebilirim dedi, tam olarak ne isteyecek bilmiyorum ama, önce bunlara bi bakalım dedi, yalnız kızlar ne çok bilgiliyiz ya, hastanede yanımda oturan dünya kadar kadınla muhabbet ortamı kurduk, bende doktor gibi başladım sorununuz nedir, şunu kullandınız mı, doktor sizden bunu isteyebilir. hormonların isimlerin falan söylüyorum, kadınlar eminim arkamdan çok biliyor demişlerdir. eşim görseydi beni böyle uzaktan halime bakıp gülerdi, sana yakında büro açacağım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…