arkadaşlar ben pazartesi tekrar doktora gıdecegım bana verdıgı sure doldu :)
şimdi sizden bişi isticem çok güzel bi dua buldum bu duayı benim için 100 defa okurmusunuz çok kısa zaten yarında cuma olması sebebiyle vesile edelim hatta bunu her cuma bi başka kardeşimiz için yapalım derim ben
dua şöyle
Zekeriya Peygamber duası
(Rabbi lâ tezerni ferden ve ente hayrülvarisin)
Yarabbi sen beni yalnız bırakma Zira sen varisinin hayırlısısın ve kimsesizlerin kimsesisin.
Zekeriya da hani Rabbine: «Rabbim! Beni tek başıma bırakma, sen varislerin en hayırlısısın» diye nida etmişti.
Bu dua evlad ve ensap sahibi olmak ve hayırlı mirasçısı kalmak ve dünya ve ahirette yalınız kalmamak için şimdiden okunacak düadır. Bahusus evlada hasret çekenler yukarıda arz ettiğim gibi devam ederlerse Mevla muvaffak eder inşAllâh .
okuyan okumayan herkese şimdiden teşekkürler allah gönlümüze göre versin
Ah canım ya, seninde başına baya iş gelmiş, hayırlısı olsun. Görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler.ZERDAL canım çocuk için hiç tedaviye başlamadık daha biz.evlendik bir yıl geçince tedavi için gittik çikolata kist dediler zaten adetlerimde çok sancılıydı laparoskopi oldum.ameliyattan sonra 3 ay bekle hamile kalamazsan gel dediler ben 6 ay bekledim bekli bu ay olur ümidiyle hep kendime süre verdim.6 ay sonra gittiğimdede yine kist yapmış bünyem bu da 6 cm di.sol yumurtalığımdada üç cm. yine ameliyat olacaksın.bu açık olacak ve sağ yumurtanı alacaz dediler bende bari bir ay sonra şubat tatili tatilde gideyim öğrencilerda mağdur olmasın dedim.şubat tatilinde gidince ameliyat öncesi tekrar muayene ettiler kistim 2,5 cm küçülmüştü çok sevindim sonra seni takip edelim sen biray sonra tekrar gel diye gönderdiler beni.aradan 2 hafta geçince bu bahsettiğim ara kanamam oldu ve kistlerimden kurtuldum şimdilik. şuan durumumda hamile kalmak için hiç bir sorun yok. tabi kistlerim yeniden tekrarlamazsa. canım biraz anlatırken karışık olabilir ama idare et.o kadar kısa sürelerde öyle değişik şeyler yaşadımki.düşün yumurtamın biri alınacakken kist yüzünden bir aya kalmadı ben bu kistten kurtuldum.tamamenMevlamın dilemesiydi bu...
Biraz daha zaman geçsin bakalım, idrarda hemen çıkmayabilir. testi yaptığında idrarını 2 saat tumuşmuydun.bilmiyorum bende çok şaşırdım bide psikolojik midir bilmem gebelik belirtilerinin çoğunu yaşar gibi oldum.ayın 25 inda adet olmam lazımdı benden çok az bir pembe akıntı sadece birkez geldi sonra kesildi başka birşey yok.burada yeni hamile olan bir arkadaş var oda aynnen bendede var dedi.sol kasığımda arada bir ağri oluyor 5-6 gündür bu da hamilelikte olabilirmiş,anlamadım valla bu ay ben hiç birşey
Kusur hepimizde olabilir, önemli olan eşlerin anlaşması, allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin, zor bi durum. Artık çevreyi düşünmüyorum artık.eşimde hiç sorun yok çok iyiymiş onun değerleri.eşim benim anne olmayı çok istediğimi bildiği için eğer sorun bende olsaydı bırakırdım seni diyor.çok istediğin bu duyguyu ömür boyu benim yüzümden tatmamana dayanamam diyor.onu da üzmemek için bu duyguyu içime atmayı hatta çok normal davranmayı istiyorum ama anlayışsız insanlar sağ olsun bırakmımıyorlar bizi kendi halimize.napıyım artık kürlerime devam yine.bir gün bizimde yüzümüz güler inşallah...
Bu kürlerin çoğunu bende denedim, bi gebeliğim oldu, kaybettim, şimdi bekleme aşamasındayım.çok sevirim sultan demene.yeni evli sayılırım aslanda iki seneye yaklaştı. ve 26 yaşındayım.kürlere daha çok yeni başladım içtiğim çayı yazmıştım daha önce sana civan perçemi ve aslan pençesi ikisini kaynatıyordum. onu kist için yaptım şimdilik kist sorunundan kurtuldum ya balı tarçını ve çörek otunu deniycem başlıycam hemen.bide durmadan incir yiyorum girip çıkıp kürünü yaparsam içemem diye düşünüyorum şekerle aram çok işi değil ya onunda suyu çok şekerlidir heralde.
Hoşgeldin özge, baya olmuşsun, allah sağlıklı sıhatli kurtarsın.teşekkür ederim arkadaşım,aranızdan çok uzun süredir ayrı olduğumdan kim ne yaptı bilgim yok,geçmişe de çok gidemiyorum,malum iyice ağırlaştım,çok uzun süre oturamıyorumumarım hepiniz iyisinizdir.yavaş yavaş öğrenirim yeni gelişmeleri..elfida sen nasılsın?
tentoşum yavlum, ne güzel şeyler yazmışsın sen öyle.gönül isterdi ki tek tek yanıt verem :) ama çıkçam az soora
Geçmiş olsun yaseminciğim, neden olurki, ağır neyim kaldırma.geshenkkkk naber tatlım..haberi salmışın okudumsenin için öptüm bugün çocukları inş senind e onlar gibi tatlı kuzuların olurrr....
benim omurgamın en son yeri çok ağrıyor...ne oldu anlamadımm sanki iplik gibi bişiler çekiliyor , bel fıtığımı oldunm ki Allah korusun..havlu koyduk bakalımmm inş geçer.gece hep üstümü açıyomuşum eşim ondandır diyorr...
neys e görüşürüz cicim ben az yatayım bariiii...
yeter allah sabır versin, eşine sağlık sıhat versin, sana güç versin. Zor bi durum, allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin.canım eşim iyi ama hala yoğun bakımda
bende çok yorgunum şimdi çıkıyorum yatacğım
Okuruz canım ne demek, şimdiden yazdım, ama ben akşam okuyabilirim.arkadaşlar ben pazartesi tekrar doktora gıdecegım bana verdıgı sure doldu :)
şimdi sizden bişi isticem çok güzel bi dua buldum bu duayı benim için 100 defa okurmusunuz çok kısa zaten yarında cuma olması sebebiyle vesile edelim hatta bunu her cuma bi başka kardeşimiz için yapalım derim ben
dua şöyle
Zekeriya Peygamber duası
Yarabbi sen beni yalnız bırakma Zira sen varisinin hayırlısısın ve kimsesizlerin kimsesisin.
Zekeriya da hani Rabbine: «Rabbim! Beni tek başıma bırakma, sen varislerin en hayırlısısın» diye nida etmişti.
Bu dua evlad ve ensap sahibi olmak ve hayırlı mirasçısı kalmak ve dünya ve ahirette yalınız kalmamak için şimdiden okunacak düadır. Bahusus evlada hasret çekenler yukarıda arz ettiğim gibi devam ederlerse Mevla muvaffak eder inşAllâh .
okuyan okumayan herkese şimdiden teşekkürler allah gönlümüze göre versin
canım günaydın
yumurta teste göre goook hala tek çizgi :26: ısıya bakmıyorum unutuyorum iki sabahtır hep düşüktü öyle işte...haa yakı hala kıpırdamadı sevdi galiba orayı :)) bundan sonra benimle kalacaksana çok kolay gelsin zerdalım bilirim o işleri nefes alamazsın sen şimdi... arada duayı oku he :))unutma...
günaydınnnn kızlarrrrrrrrrr
az sonra okula gitcemmm
dua bu..100 defa okunacakmış herkes ne okursa buraya yazsın... tek başına bile okunacak kadar kısa ardından mübarek cuma kendiniz içinde okuyabilirsiniz yada sıraya koyarız ayetel-kürsi lerin peşine bunu da okuruz ... nasıl isterseniz... zerdalım şu işleri halletsin benden alıp görevini düzene sokar inşallah....
sml için (Rabbi lâ tezerni ferden ve ente hayrülvarisin)
ben 100 okudum... okumak isteyenleri okuyabilenleri ekleriz...
sml için (Rabbi lâ tezerni ferden ve ente hayrülvarisin)
ben 100 okudum... okumak isteyenleri okuyabilenleri ekleriz...
ayyy canım benım allah razı olsun senden muradını en kısa zamanda versın ınsallah. soktor pko dan dolayı 3 ay yasemın kullandırdı bi düzene gırmem ıcın aynı zamanda da glıfor dıye bı ılac verdı bu hem seker dırencı ıcın kullanılıyo zayıflamam ıcın hemde yumurtlama ıcın ıse yarıyomus bıraz arastırdımda baya hamıle kalan var sımdı surem doldu kırmızılarla doktora gıtcem bakalım ne dıcekkk ınsallah baska bı surece gırmeden hamıle kalırım
canım benım bende kendıme 100 tane okudum :)
huhuuu ben geldiiimm...ne var ne yokk??
20 tane okudum sımdılık daha sonra okudukca tekrar bıldırırımçılgın için 313 ayetel kürsi listesi
GESHENK..................... 50 (okudum)30 daha okudum...
belenay..................... 100 hep bu kadar yazın okurum demişti ama kaç gündür yok...??
zerdal.........................20
loveli..........................10
yeter..........................30 okunmuş....
venüs.........................20
okumak isteyenler söylesin..
260 oldu...
öğleye kadar okuyan çıkmazsa kalanını ben tamamlarım gene... sml nin dua isteği var kızlar çılgını bitirip ona da okuyalım duasını tek vericem aşağıya.. katılabilirseniz güzel olur kısa zaten...
bana mı okuyorsunuzzz..Allah razı olsun okuyandan da okumayandan da..
gerçi topik bölünmüş galiba..bana itibar az olmus
geshenkim tamamlıcam diye yorma kendini kıss..sayı değil gönülden olması daha onemli benim için
20 tane okudum sımdılık daha sonra okudukca tekrar bıldırırım
hoşgeldiiinnnnnasılsın tansiyon nasıl?? sağlığın sıhhatin yerindemi alemin çılgını özledik kızım nerdesin sen... dua günümüz bugün ama herkes yoğun..
zerdal arada girip çıkıyor..
naneli yasaklı internetlerini kesiyorlarmış çalışmıyorlar diye :)
tento okulda
venüs okulda
loveli okulda
yaniii herkes okullu olsu sınıfları doldurdu sevinçliyiz hepimiz yaşasın okulumuuuuuuuuzzz
sağol canım... ekliyorum..
sana itibar her daim var sen merak etme.. ben ne eder yapar sayıyı tamamlarım .. belenayda gelmedi zaten o 100 de muamma onuda okuyacam sanırım :)) sayı elbette önemli değil gönülden olması yeterli dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?