30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

(Rabbi lâ tezerni ferden ve ente hayrülvarisin)

dua bu..100 defa okunacakmış herkes ne okursa buraya yazsın... tek başına bile okunacak kadar kısa ardından mübarek cuma kendiniz içinde okuyabilirsiniz yada sıraya koyarız ayetel-kürsi lerin peşine bunu da okuruz ... nasıl isterseniz... zerdalım şu işleri halletsin benden alıp görevini düzene sokar inşallah....

Ah canım ya, seninde başına baya iş gelmiş, hayırlısı olsun. Görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
Biraz daha zaman geçsin bakalım, idrarda hemen çıkmayabilir. testi yaptığında idrarını 2 saat tumuşmuydun.
Kusur hepimizde olabilir, önemli olan eşlerin anlaşması, allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin, zor bi durum. Artık çevreyi düşünmüyorum artık.
Bu kürlerin çoğunu bende denedim, bi gebeliğim oldu, kaybettim, şimdi bekleme aşamasındayım.
Hoşgeldin özge, baya olmuşsun, allah sağlıklı sıhatli kurtarsın.
gönül isterdi ki tek tek yanıt verem :) ama çıkçam az soora
tentoşum yavlum, ne güzel şeyler yazmışsın sen öyle.
Geçmiş olsun yaseminciğim, neden olurki, ağır neyim kaldırma.
canım eşim iyi ama hala yoğun bakımda
bende çok yorgunum şimdi çıkıyorum yatacğım
yeter allah sabır versin, eşine sağlık sıhat versin, sana güç versin. Zor bi durum, allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin.
Okuruz canım ne demek, şimdiden yazdım, ama ben akşam okuyabilirim.

şimdi çıkıyom canım işlerimi halledeyim gelirim. bu ay neden böyle oldu, ovulasyon testlerinde bozukluk yk demi, tarihine falan bi bak canım. sen yinede çalışmayı ihmal etme.

sml için (Rabbi lâ tezerni ferden ve ente hayrülvarisin)

ben 100 okudum... okumak isteyenleri okuyabilenleri ekleriz...

sml için (Rabbi lâ tezerni ferden ve ente hayrülvarisin)

ben 100 okudum... okumak isteyenleri okuyabilenleri ekleriz...

ayyy canım benım allah razı olsun senden muradını en kısa zamanda versın ınsallah. soktor pko dan dolayı 3 ay yasemın kullandırdı bi düzene gırmem ıcın aynı zamanda da glıfor dıye bı ılac verdı bu hem seker dırencı ıcın kullanılıyo zayıflamam ıcın hemde yumurtlama ıcın ıse yarıyomus bıraz arastırdımda baya hamıle kalan var sımdı surem doldu kırmızılarla doktora gıtcem bakalım ne dıcekkk ınsallah baska bı surece gırmeden hamıle kalırım

hayırlı olsun hadi bakalım.... bizimle paylaş süreçlerini biliyorsun meraklıyız biz :))) duanın lafı bile olmaz kısacık zaten baştan çok güzel niyetlenip başladım Rabbim katında kabul etsin şu mübarek günün yüzüsuyu hurmetine.. hepimizin muradı gerçek olsun canımcım... arkadaşlar yoğun görseler vakitleri olsa okurlar...

sahi sml cim ben soğan kürüne başladım ya myom için bu konuyu şöyle bir araştırdım zayıflamak içinde işe yarıyormuş ama yok vazgeçtim sende şeker var dimi... şeker hasraları ve nide rahatsızlığı olanlar yapmasın denilmiş... sen aynen takibini araya başka şey sokmadan devam et .. Allahım yardımcın olsun..

canım benım bende kendıme 100 tane okudum :)

Allah kabul etsin...

çılgın için 313 ayetel kürsi listesi

GESHENK..................... 50 (okudum)30 daha okudum...
belenay..................... 100 hep bu kadar yazın okurum demişti ama kaç gündür yok...??
zerdal.........................20
loveli..........................10
yeter..........................30 okunmuş....
venüs.........................20

okumak isteyenler söylesin..

260 oldu...

öğleye kadar okuyan çıkmazsa kalanını ben tamamlarım gene... sml nin dua isteği var kızlar çılgını bitirip ona da okuyalım duasını tek vericem aşağıya.. katılabilirseniz güzel olur kısa zaten...

bana mı okuyorsunuzzz..Allah razı olsun okuyandan da okumayandan da..
gerçi topik bölünmüş galiba..bana itibar az olmus
geshenkim tamamlıcam diye yorma kendini kıss..sayı değil gönülden olması daha onemli benim için

huhuuu ben geldiiimm...ne var ne yokk??

hoşgeldiiinnnn nasılsın tansiyon nasıl?? sağlığın sıhhatin yerindemi alemin çılgını özledik kızım nerdesin sen... dua günümüz bugün ama herkes yoğun..
zerdal arada girip çıkıyor..
naneli yasaklı internetlerini kesiyorlarmış çalışmıyorlar diye :)
tento okulda
venüs okulda
loveli okulda
yaniii herkes okullu olsu sınıfları doldurdu sevinçliyiz hepimiz yaşasın okulumuuuuuuuuzzz

20 tane okudum sımdılık daha sonra okudukca tekrar bıldırırım

sana itibar her daim var sen merak etme.. ben ne eder yapar sayıyı tamamlarım .. belenayda gelmedi zaten o 100 de muamma onuda okuyacam sanırım :)) sayı elbette önemli değil gönülden olması yeterli dimi...

çılgın için 313 ayetel kürsi listesi

GESHENK..................... 50 (okudum)30 daha okudum...
belenay..................... 100 hep bu kadar yazın okurum demişti ama kaç gündür yok...??
zerdal.........................20
loveli..........................10
yeter..........................30 okunmuş....
venüs.........................20
sml.............................20

okumak isteyenler söylesin..

280 oldu... kaldı 33.....

öğleye kadar okuyan çıkmazsa kalanını ben tamamlarım gene... sml nin dua isteği var kızlar çılgını bitirip ona da okuyalım duasını tek vericem aşağıya.. katılabilirseniz güzel olur kısa zaten...

yaa kıslar calısıyorum valla sormayın.. ee aksamları sızdıgımdan gun içinde yogun calısmam gerekiyor. yoruldum artık ama ekmek parası..kızım için calısmam lazım..zaten firmalar da ondan kesiyorlar internetleri..benim gittiğim bir yer de oyleya.
tansiyonum evdeki aletle iyi ama onu bir test edemedim. eczane de olcturup bir de kendi aletimle olcmeliyim. hafta için bir kere iş çıkısı kapanmamıs eczane buldum onda 14 tü büyük

okul iyidir iyi...eğitim şart:)

sağol canım... ekliyorum..

geshenk , geshenk ne demek merak ettım dogrusu nerden aklına geldıbu nıck :)
2. sogan kuru ben bunu tahmını 6 ay once falan yaptım ama aman dedım aman.. bunu yapan arkadaşlar çok dikkatli olsun ılk yaptım bısı yok ara verıp ıkıncı turu da yaptım sonra kı adetımde bı kanama bı kanama yok boyle bısı düşük diye hastaneye gönderdiler (bende hast. de calısıyodum o donem dahılıye doktoru kadın doguma yonlendırdı) aksam eşimle gittik ve doktor (eşim dayanamayıp söyledi sogan kurunu) ostrojen hormonunu yukseltmıs rahım duvarını kalınlastırmıs ondan olmus dedı.. dikkat edin sadece

sana itibar her daim var sen merak etme.. ben ne eder yapar sayıyı tamamlarım .. belenayda gelmedi zaten o 100 de muamma onuda okuyacam sanırım :)) sayı elbette önemli değil gönülden olması yeterli dimi...

tabii yaaa..

sml81 nasılsın canım..duan için teşekkürler..durumlar ne şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…